Kontam ali zasto?tempuser wrote: ↑27/09/2020 14:57Samostalno obijanje radnji isl je domet pješobus, u veću kupovinu ionako idemo zajedno, ostalo gdje ne može bez auta kako se uklopi, taxi - ja!
Ima vozacku, ima auto...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Kontam ali zasto?tempuser wrote: ↑27/09/2020 14:57Samostalno obijanje radnji isl je domet pješobus, u veću kupovinu ionako idemo zajedno, ostalo gdje ne može bez auta kako se uklopi, taxi - ja!
Vrlo jednostavno, nema potrebe, odnosno auto je za nju najkomplikovanija opcija.
Bogami zavisi sama od sebe. Ima ponudu moj prijatelja istruktora da obnovi gradivo, uvijek ima auto na raspolaganju, sve je njena odluka
S druge strane muskarci su previse samouvjereni, sujetni, nestrpljivi, nervozni, bahati i bezobrazni. Posljedice mogu biti vrlo slicne na druge ucesnike u sapbracaju.Mea_parvitas wrote: ↑27/09/2020 15:56 Zene su generalno nesigurnije i slabije se snalaze u prostoru od muskaraca. U saobracaju vecina njih uglavnom samo usporava saobracaj, nije sigurna u svoje postupke i previse su bojazljive.
cujem da je fasov'o covid
moram ga potrazitibitanga_sa_otesa wrote: ↑28/09/2020 20:58ja cuo da ga je zena natjerala da ide na fitness,sad snima clipove o zdravoj hrani i vjezba![]()
ne vidim dje se vrijedjaju pocetnici, stavise nikad nijednom nisam svirao, uvijek strpljiv, i pustam ih kad god mogu.Logovan wrote: ↑28/09/2020 22:42 Ma ne znam čemu vrijeđanje početnika, ali hajde eto, vi ste svi bili super na obukama, niste greške imali, ni strah, ni tremu.
Slažem se da ih se previše nareda na jednom dijelu ulice, pa ih i u špicama ima previše. Hoće to kada ljude boli neka stvar, niko da riješi problem, a to sigurno neće instruktor raditi. Ne možete očekivati da nema nikako auto škola u špicama, mora ih biti. Ne kao sada naravno, ali da im se smanji broj bilo bi dobro.
Instruktori su krivi, kao i idioti što puštaju da rade šta hoće, a vala danas svako može otvoriti auto školu. Položiš, malo učiš voziti, pustiš da prođe koja godina vožnje i odoh ja otvoriti auto školu.
Pa zato i kažem, svi sa foruma su savršeni, niko greške nikad nije napravio.