inače se ima kupiti u DM-u za 11 KM

Moderator: O'zone
U nedostatku kisika i povišenom nivou ugljen dioksida.
Trčao sam davnih dana, pa mlađi vodnik čeka lokvu za atomski s lijeva.
O čemu to ti, koga poslati u covid-19 odjel ili bilo koji odjel koji zahtjeva zaštitu?
po tome šta piše, jesu, ako opis odgovara stvarnoj situaciji
Obične maske su im po 0,30 KM. Fora je što je minimalna vrijednost narudžbe 30 ili 50 KM, ali mi se organizujemo u firmi i po familiji, pa naručimo sve zajedno.
E, to čekam, da neko ko se razumije objasni. Hvala. U apoteci sam vidjela da su ove s CE oznakom oko 10 KM.

Ma sve su one kineske
pa eto ima famoznu CE oznakubanjaluka078 wrote: ↑25/09/2020 20:48E, to čekam, da neko ko se razumije objasni. Hvala. U apoteci sam vidjela da su ove s CE oznakom oko 10 KM.
Ovo je s pakovanja koje je meni stiglo.
![]()
Nije tacno, ljudi na 100 primjera oksimetrom pokazivali da maska nema ama bas nikakav uticaj na nivo kisika u krvi.
Plus brojna zanimanja koja nose tu masku po 8, 10 pa i 12 sati dnevno.isx wrote: ↑25/09/2020 21:18Nije tacno, ljudi na 100 primjera oksimetrom pokazivali da maska nema ama bas nikakav uticaj na nivo kisika u krvi.
Sta nas briga, bar smo sada pripremljeni da eskiviramo atomsku bombu ako nas budu gadjaliNaslovnica wrote: ↑25/09/2020 19:49Trčao sam davnih dana, pa mlađi vodnik čeka lokvu za atomski s lijeva.![]()
Ako si i sam trčao onda se sjećaš hvatanja daha i muka pod maskom.
Nimalo mi ne nedostaje gas maska.
evo ova moja nema nigdje da piše CE