Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tabakmalac wrote: ↑22/09/2020 12:14
Nakon DOOM Eternal i žeščeg razočarenja u igru, iako sam htio pre-order uraditi par dana prije nego što je htio izaći, sreća pa odlijepi od te ideje, što se mene tiče mogu napraviti 5 ekskluzivnih DOOM-ova. I 15 Wolfenstein-ova, za mene su oba serijela efektivno ubili sa Eternal i Wolfenstein II.
Meni lično je DOOM iz 2016 vjerovatno najbolji single-player shooter svih vremena, Eternal imam i pokušavao sam već dva puta ali me nije uspio zadržati iako na prvi pogled djeluje kao da je još dodatno unapređena verzija prvog dijela. Wolfenstein sam oba dijela prošao, ali više iz razloga što sam u to vrijeme tražio nešto za pustati mozak na pašu, ne mogu reći da su mi bile nešto posebno osim što mi se je dopao trash faktor/trash humor.
Mene od tih svih igrica zanima ponajviše hoće li i šta će napraviti sa Prey i Dishonored.
Fallout 4 najveća prevara modernog gaminga, fascinaciju TES-a nisam ni ja nikad razumio iako sam pokušavao.
IagoAspas wrote: ↑22/09/2020 23:03
Koju regiju je najbolje uzeti za play station plus iz BiH? Ima nekih caka, preporuka oko ovoga ili je svejedno..
ja procitao da je najbolje uzeti USA oregon,valjda najmanji porez tamo pa igre jeftinije
ali ako uzmes USA regiju,onda ne mozes direktno placati,nego moras kupovati vaucere (gift card) pa to unijeti na psn i onda kupovati sa konzole
ja sam barem ovako razumio...i mene ovo detaljnije zanima,jer sam uzeo ps4 i vjerovatno cu kupiti pokoju igru
gdje su najjeftiniji gift cardovi na netu...tj. gdje je pouzdao i gdje vas vecina kupuje ?
Nedzada wrote: ↑23/09/2020 00:54
Mjerkam jednu igru za kupiti. Shadow of TR.
Kakva je razlika između standard edition i definitive edition.
Ista cijena
Razlika je u tome sto Definitive edition uključuje sav dodatni sadržaj za igru.
Pa kad je ista cijena uvijek ides na verziju sa vise fancy imenom Ultimate, definitive, champions, complete i slicno uvijek bolje od standard edition ako je ista cijena
IagoAspas wrote: ↑22/09/2020 23:03
Koju regiju je najbolje uzeti za play station plus iz BiH? Ima nekih caka, preporuka oko ovoga ili je svejedno..
ja procitao da je najbolje uzeti USA oregon,valjda najmanji porez tamo pa igre jeftinije
ali ako uzmes USA regiju,onda ne mozes direktno placati,nego moras kupovati vaucere (gift card) pa to unijeti na psn i onda kupovati sa konzole
ja sam barem ovako razumio...i mene ovo detaljnije zanima,jer sam uzeo ps4 i vjerovatno cu kupiti pokoju igru
gdje su najjeftiniji gift cardovi na netu...tj. gdje je pouzdao i gdje vas vecina kupuje ?
Dobro si razumio,nemoze vise detaljnije,a vecina nas kupuje na cdkeys,offgamers,g2a,naravno paziš da vaucer ili gift card uzimaš za USA
channel10 wrote: ↑23/09/2020 19:14
Sta to muljate sa ps plusom ?
Koliko je to u USA (12mjeseci) i kakve su prednosti ps+?
Sinoć guglao i naštimao. Na g2a ima godišnja do 30-35 dolara, a prednost su dvije besplatne igre svaki mjesec, online zaje.bancije, dodatni popusti na igre, razni deal-ovi itd.
Za regiju sam izabrao državu Oregon jer ovdje napisaše da je tax free pa ćemo vidjeti.
channel10 wrote: ↑23/09/2020 19:14
Sta to muljate sa ps plusom ?
Koliko je to u USA (12mjeseci) i kakve su prednosti ps+?
Sinoć guglao i naštimao. Na g2a ima godišnja do 30-35 dolara, a prednost su dvije besplatne igre svaki mjesec, online zaje.bancije, dodatni popusti na igre, razni deal-ovi itd.
Za regiju sam izabrao državu Oregon jer ovdje napisaše da je tax free pa ćemo vidjeti.
Hvala na odgovoru .. Samo Oregon i Portland i nemas brige..
bunk wrote: ↑24/09/2020 23:39
Tri horde za sad.
Chemult ,ona u pecini i zadnja ova na rancu..
Vratio sam se kod Boozmana..
Da imam vremena igrao bih je 24h.
moja najdraza igra. vjeruj ja sam je igrao bukvalno 9 mjeseci svaki dan od 5 do 8 sati. na 1 accountu imam preko 600 sati, a na drugom nisam gledao. Jesi kupio digitalnu verziju ili disk verziju? i imas li hr titlove?
bunk wrote: ↑24/09/2020 23:39
Tri horde za sad.
Chemult ,ona u pecini i zadnja ova na rancu..
Vratio sam se kod Boozmana..
Da imam vremena igrao bih je 24h.
moja najdraza igra. vjeruj ja sam je igrao bukvalno 9 mjeseci svaki dan od 5 do 8 sati. na 1 accountu imam preko 600 sati, a na drugom nisam gledao. Jesi kupio digitalnu verziju ili disk verziju? i imas li hr titlove?
Disk kupio proljetos na akciji u Sancti.Za titl cu provjerit mislim da ima ali ih nisam aktivirao.