Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
holowey wrote: ↑24/09/2020 09:47
da li je neko narucivao sa silux.ba? dobio sam naruceno, ali nisam dobio nikakav racun. nemam nikakav trag od koga sam to kupio, koliko platio...
Kupio do sad dva puta i sve stiglo uredno, sta sam kupio i koliko platio.
da li je neko narucivao sa silux.ba? dobio sam naruceno, ali nisam dobio nikakav racun. nemam nikakav trag od koga sam to kupio, koliko platio...
Naručio sam jednom, brisače, zaista se ne sjećam da li sam dobio račun ili ne.
Imaš njihovu online podršku pa pitaj zašto nema računa...
Kao što po naslovu vidite, imam problem sa tom greškom na dijagnostici. Auto je Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kw. Jako slabo vuče do 2000 okretaja. Upaljena je lampica check engine. Stavljena je nova usisna grana i egr ventil prije 5,6 dana. Auto je povećao potrošnju za 2,3 litra i izgubio na performansama. Vizualno sam provjeravao da nije neko crijevo napuklo, a čak sam i prskao sapunicom da vidim ima li igdje tog "Air Leaka", ali nisam uspio pronaći. Malo mi se zvuk motora promijenio kad sam poprskao drugu diznu s lijeve strane, ali poslije je sve bilo normalno.
Ako netko zna u čemu može biti problem, bio bih jako zahvalan.
Skidao sam MAF senzor i očistio konektor i sam senzor. Probao sam voziti i bez prikačenog konektora za senzor...isto se ponaša auto, tako da mislim da nije to problem. Hvala na odgovoru.
Znam da se air leak moze traziti tako da se neko crijevo na usisu skopca na onu dim masinu sto na koncertima pusta dim. I onda se gleda da li negdje izlazi.
preludezalude wrote: ↑24/09/2020 15:03
Ja u ponedjeljak narucio neke dijelove iz USA, jutros stiglo. Znaci, za manje od 72 sata dobio na ruke. Je*o ti nasu postu.
Pita me prijatelj jer eto ja hodam oko auta, kakav je Trnka sto folije radi, hoce nesto farove i neke plastike da presvlaci veze nemam. Kaze on mu najpovoljniji, a ja sam cuo za njeg al nikad isao. Sta da mu velim?
preludezalude wrote: ↑24/09/2020 15:03
Ja u ponedjeljak narucio neke dijelove iz USA, jutros stiglo. Znaci, za manje od 72 sata dobio na ruke. Je*o ti nasu postu.
JavierBosnia wrote: ↑24/09/2020 17:52
Pita me prijatelj jer eto ja hodam oko auta, kakav je Trnka sto folije radi, hoce nesto farove i neke plastike da presvlaci veze nemam. Kaze on mu najpovoljniji, a ja sam cuo za njeg al nikad isao. Sta da mu velim?
Meni je dobro uradio farove,poliranje i zastitna folija 50KM..medjutim slao sam 2 covjeka i nisu se uspjeli dogovorit,izgleda postalo im mrsko radit “manje“ poslove
Meni došlo na A4 isprintano kao narudžbenica...od fiskalnog računa ni traga ni glasa.
IvanKomsicBiH wrote: ↑24/09/2020 14:59
Skidao sam MAF senzor i očistio konektor i sam senzor. Probao sam voziti i bez prikačenog konektora za senzor...isto se ponaša auto, tako da mislim da nije to problem. Hvala na odgovoru.
Nesto kontam, ako otkacis MAF i auto se isto ponasa mozda je bas do njega? Nema razlike jel ustekan il ne...