Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
arnes_king wrote: ↑24/09/2020 11:41
Ma kontrolera ce biti vise svakako. Evo ipak kontam i ja odmah i to naruciti da rijesim sve, kad cu svakako kad tad, a 20-30KM razlike mi ne znaci. Kontam sad i ja uzet ovaj PS5 za 50KM ali me brine i sve nesto kontam da sony ne izvede neke karafeke pa bude poseban neki plus ili skuplji na ps5
A zao mi ga i odmah aktivirati, street fighter i pubg me ni sekunde ne zanimaju, da je bar fall guys....
Edit: Narucio evo stavio US adresu, platio paypalom u GBP jer je u toj valuti bila kartica. Koliko dugo stoji under review?
jel na CDKeys.com ? ja sam tu do sada uzeo mozda 15 PS PLUS pretplata raji i niti jednom mi nije bilo under review, odmah mi dodje ( zadnju kupio prije par dana, valjda nisu sta promjenili u medjuvremenu ), svoju sam uzeo na Offgamers.com ( tada nisam znao za CDKEYS ) i vrijedi mi do januara.
A sto se odvajanja tice, ne vjerujem, da ce biti to, barem ne u skorije vrijeme. Jer sve PS PLUS igre ce i dalje biti PS4 naslovi ( vjerojatno optimizirani za PS5 ). Nisu ludi da ovo par igara sto ce izaci za PS5 daju dzabaluka u PS plus pretplati. Mozda nakon godinu, dvije.
Da, sa CDKeys, vidim i drugim da je bilo under review i da je proslo onima koji su US adresu stavili, dok je dobijeno onima koji su BiH adresu koristili. Ja sam koristio US adresu, paypal i GBP jer nisam odmah vidio da se moze valuta mijenjati. Jos je pod review pa se nadam da ce proraditi brzo.
Najradje ga ne bih odmah aktivirao jer su igre ovaj mjesec beze, a i nemam plejke dok petica ne stigne, ali ne bih da rizikujem da kasnije kod ne radi pa cu ga ipak aktivirati cim stigne.
Last edited by arnes_king on 24/09/2020 12:34, edited 1 time in total.
arnes_king wrote: ↑24/09/2020 11:41
Koliko dugo stoji under review?
Nekih 30-40 minuta...
Hvala na odgovoru ali sad mi se prebacio status na "ON HOLD" Da li tako treba biti ili nesto nije OK? U 10:52 platio i narucio.
EDIT: Evo refundirali mi
Ode probati dolarima platit i opet paypalom, mozda je valuta problem.
Neko je spominjao adresu da moras staviti kad placas americku. I meni su refundirali i voucher i ps plus. Nije mi se dalo zajebavati vise sa tim i uzeo sam na ebay 34$
meni je uvijek prolazilo normala. Uzeo sam kao sto sam rekao 15-tak ps plus pretplata, uzeo sam sebi HZD i 2-3 gift kartice, i uvijek mi je prolazilo bez problema. Dodje kod u roku minut. Eh sad ne znam da li ima kakve veze sto sam kod pravljenja Paypal accounta, stavio US kao primarnu valutu. tj ne idi mi konverzija iz eura u usd nego iz usd u euro ( kad moram placati nesto eurima ). Barem mi tako prikazuje kad placam. Iako je naravno BAM vezan uz euro, al eto.
meni je uvijek prolazilo normala. Uzeo sam kao sto sam rekao 15-tak ps plus pretplata, uzeo sam sebi HZD i 2-3 gift kartice, i uvijek mi je prolazilo bez problema. Dodje kod u roku minut. Eh sad ne znam da li ima kakve veze sto sam kod pravljenja Paypal accounta, stavio US kao primarnu valutu. tj ne idi mi konverzija iz eura u usd nego iz usd u euro ( kad moram placati nesto eurima ). Barem mi tako prikazuje kad placam. Iako je naravno BAM vezan uz euro, al eto.
Ja svaki put kad placam preko paypal odaberem da se placa tom valutom, da ne radi paypal nikakve konverzije, jer jeftinije dodje kad banka to odradi i kad placas direktno tom valutom. Ja sam sad platio u GBP pa kontam da jedino jos to moze biti problem jer sam adresu stavio US. Cekam refund da legne pa cu probati sa USD.
Ja svaki put kad placam preko paypal odaberem da se placa tom valutom, da ne radi paypal nikakve konverzije, jer jeftinije dodje kad banka to odradi i kad placas direktno tom valutom. Ja sam sad platio u GBP pa kontam da jedino jos to moze biti problem jer sam adresu stavio US. Cekam refund da legne pa cu probati sa USD.
ja sam 1 ili 2 puta platio funtama na cdkeys ono zaboravio promjeniti. i tada mi je normala proslo. Nadam se da nisu uveli kakve karafeke i ogranicenja zadnjih par dana. Kontam i sebi produziti pretplatu tamo u decembru.
ja sam 1 ili 2 puta platio funtama na cdkeys ono zaboravio promjeniti. i tada mi je normala proslo. Nadam se da nisu uveli kakve karafeke i ogranicenja zadnjih par dana. Kontam i sebi produziti pretplatu tamo u decembru.
Evo sad sam probao preko USD i US adresa uz svoj paypal i opet mi je under review, vjerovatno ce i to biti refund i onda moram cekati 4-5 dana stoju da mogu uzeti gdje drugo Koji glupani, kakve oni veze s tim imaju ko i odakle kupuje kad Soniu ne smeta sta se oni prave pametni.
@TMovac Daj da posaljem tebi lovu na tvoj racun kad legne refund pa uzmi i meni
Evo sad sam probao preko USD i US adresa uz svoj paypal i opet mi je under review, vjerovatno ce i to biti refund i onda moram cekati 4-5 dana stoju da mogu uzeti gdje drugo Koji glupani, kakve oni veze s tim imaju ko i odakle kupuje kad Soniu ne smeta sta se oni prave pametni.
ako imas online banking, uzet cu ti ja, pa mi samo prebaci lovu na racun i rijeseno. posaljem ti screenshot i koda i racuna. da se ne peglas.
ako imas online banking, uzet cu ti ja, pa mi samo prebaci lovu na racun i rijeseno. posaljem ti screenshot i koda i racuna. da se ne peglas.
Imam, hajd samo da sacekam hoce li i ovo biti refund, ali cim je na provjeri vjerovatno hoce Javim ti se na pp.
Imam, hajd samo da sacekam hoce li i ovo biti refund, ali cim je na provjeri vjerovatno hoce Javim ti se na pp.
ok, ako budes htio javi. Pa cu ja uzeti prvo, pa ako prodje posaljem ti, pa onda ti meni lovu, i mirna Bosna.
Mustang1 wrote: ↑24/09/2020 16:33
Bolan ebay jesam ti reko 34$ nema zajebancije, ostao si cijeli dan oko toga, nije vrijedno.
Svakako sad moram cekati refunde, prvi je bar zabiljezen kroz paypal a ovaj drugi i dalje stoji na hold a nigdje refunda. Zbog par dolara se stvarno ne isplati zafrkavati, nije vrijedno gubljenja vremena niti cekanja svog novca, i jos razmisljanja hocu li drugu uplatu uopste dobiti nazad
Support im ne ferma, ni live chat ni email samo ignore.
Bolan ebay jesam ti reko 34$ nema zajebancije, ostao si cijeli dan oko toga, nije vrijedno.
Svakako sad moram cekati refunde, prvi je bar zabiljezen kroz paypal a ovaj drugi i dalje stoji na hold a nigdje refunda. Zbog par dolara se stvarno ne isplati zafrkavati, nije vrijedno gubljenja vremena niti cekanja svog novca, i jos razmisljanja hocu li drugu uplatu uopste dobiti nazad
Vratit ce se i meni je tako bilo. Na racun legne za 4-5 dana. Ebay poslat cu ti link 34$ meni je dosao key za 20ak minuta. U ova doba nekad kupio. Sve zavisi kad uzmes pise da se ceka do 24 sata cini mi se. Uglavnom dodje..
Je li ovakve cijene na offgamers i ebay uvijek budu? Ako jeste da ne uzimam odmah da mi ne tece vrijeme, bolje onda iduci mjesec pred kraj, a ako je ovo jeftinije nego inace onda da sad rijesim
Evo na g2a se moze naci za 32,08$ = 53,91KM, sto je marku ipo vise nego na cdkeys
arnes_king wrote: ↑24/09/2020 17:42
Je li ovakve cijene na offgamers i ebay uvijek budu? Ako jeste da ne uzimam odmah da mi ne tece vrijeme, bolje onda iduci mjesec pred kraj, a ako je ovo jeftinije nego inace onda da sad rijesim
na offgamers.com je fiksna cijena. placas 36,35 dolara (uzimaju 1,35 dolara provizije ). odnosno 64KM , samo pazi da ides uvijek na cijenu sa DISCOUNT PROMO, gdje ne pise promo skuplje je.