Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
u ligi Prvaka se samo Genkom mozemo pohvaliti, dok nas Dinamo Kiev nije spustio na zemlju
remi sa Manchester United-om (prije pola vijeka )
Lech i Celtic su relano bili jaci od nas
Dynamo Brest ce se prepricavati kao i Dzekin offside protiv Nigerije, šbb kbb
Last edited by Blixen on 23/09/2020 12:16, edited 1 time in total.
UEFA - tu se mozemo pohvaliti sa ponekom dobrom utakmicom
ja bih izdvojio
HSV 3:3
Anderlecht 1:0
Sigma 2:1
Besiktas 2:2
Rapid Bucuresti 1:0
Helsingborg 2:1
Levski 3:1
Borussia M 2:3 (iako smo zijanili ponosan sam na to kako se odigralo)
Atalanta 2:2
mada smo realno puno vise puta fasovali u Evropi (ali da sad ne pehiramo )
Blixen wrote: ↑23/09/2020 12:06
u ligi Prvaka se samo Genkom mozemo pohvaliti, dok nas Dinamo Kiev nije spustio na zemlju
remi sa Manchester United-om (prije pola vijeka )
Lech i Celtic su relano bili jaci od nas
Dynamo Brest ce se prepricavati kao i Dzekin offside protiv Nigerije, šbb kbb
Protiv Lecha smo mogli bolje odigrati. Ljudi došli i rutinski nas pobijediše, lagano, a u revanšu još lakše. Ne znam koji je klinac našima bio, moglo je ono bolje.
Kad se sjetim Marsaxlokka. Koje je ono bilo trpanje.
dert wrote: ↑24/09/2020 02:48
Samo vi pitari napadajte nicuZe medjunarodne utakmice bi igrali u Bugarskoj da nema BP
Mi smo stavili unaprijed BP na broj jedan kad smo vrsili prijavu stadiona. Tako da ti ne stoji komentar da napadamo Zenicu. Vi ste nam drazi od nasih susjeda. Prosle godine su se njihovi navijaci bunili da im Horde dolaze na stadion ali eto ove godine svakako nema navijaca pa opet mi u nicaZe.
Ova godina je zadnja da se nece igrati na Kosevu a svakako ostaje cinjenica da ste nam pomogli sa stadionom i to Čeliku ne treba nikad zaboraviti. Čak su se naši vec prije par dana prebacili dole u hotel. Tamo i treniraju. Da nismo u dobrim odnosima sigurno nebi to radili.
Iker C wrote: ↑24/09/2020 10:41
Riga veceras prolazi Celticka, citirajte me poslije utakmice. Previse igraci Celtica vrijede da bi rizikovali zivote dolazeci u leglo korone.
Mislim da uprava treba pod hitno promjeniti mjesto igranja tekme protiv Celitka. bez obzira na konine ponasanja prosle godine u vezi iznajmljivanja stadiona ziasta mislim da treba iznajmiti Grbavicu kako bi bar malo pomogli komsijama. Znam da ce mnogi iz oba tabora skociti na ovo ali ja zaista mislim da treba pomoci kone u ovim teskim trenutcima i nije mi ni malo drago da su u problemima ekonomskim (boljre da imaju igrackih i rezultatskih problema). No sta je tu je sto bi rekao jedan nas vrli strucnjak. Idemo na pobjedu veceras a onda iduce hefte se pise istorija. Zivjeli.
svi u napad wrote: ↑24/09/2020 13:15
Mislim da uprava treba pod hitno promjeniti mjesto igranja tekme protiv Celitka. bez obzira na konine ponasanja prosle godine u vezi iznajmljivanja stadiona ziasta mislim da treba iznajmiti Grbavicu kako bi bar malo pomogli komsijama. Znam da ce mnogi iz oba tabora skociti na ovo ali ja zaista mislim da treba pomoci kone u ovim teskim trenutcima i nije mi ni malo drago da su u problemima ekonomskim (boljre da imaju igrackih i rezultatskih problema). No sta je tu je sto bi rekao jedan nas vrli strucnjak. Idemo na pobjedu veceras a onda iduce hefte se pise istorija. Zivjeli.
Smiješno je pricati kako bi nam prihvatili ponudu jer nema navijaca.
svi u napad wrote: ↑24/09/2020 13:15
Taj voz je prosao odavno. Zar niste skontali da prodajemo zemlju da isplatimo Nama i onda vas ugasimo?