Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Oled je Oled ali ipak najbolji Oledi su opet Sony i LG tako da tu nagradu mozes macku o rep objesiti.
Cossak @ nekoristi ti. Tman da nagradu da i Nobel ova dvoica ( uz blagonaklonost ) će ti reći da to ne valja.
Sad da tvrdiš da je zemlja okrugla oni će reći da je ravna ...
Oled je Oled ali ipak najbolji Oledi su opet Sony i LG tako da tu nagradu mozes macku o rep objesiti.
To je tvoje mišljenje. S druge strane mišljenje svjetskih eksperata je da je ovo za 2018. godinu bio best buy OLED televizor. Obzirom da očigledno ne znaš ko je EISA, izvoli link:
"EISA is the unique association of 55 special interest magazines from 29 countries. Internationally known for the European EISA Awards, EISA started in 1982 when the editors-in-chief from five European photo magazines came together to select “The Camera of the Year” for the first time. They had no idea that out of this meeting EISA - the European Imaging and Sound Association - would emerge some years later. This historic moment took place in 1989 after another 10 photo magazines had joined the group in the meanwhile."
Pa i ove godine je Philips OLED Best Buy i to ne samo sa strane EISA.. Pa i ne samo, da je best buy več je generalno gledano svakako u samom vrhu ovogodišnje ponude OLED modela.. A najbolja OLED televizora ove godine sta ionako Panasonic HZ2000 i Philips 935:) Tu mislim na sam kvalitet slike.
A i britanci isto ne testiraju Philips jer su “jelde” izasli iz EU? Ne testiraju ni ovi na africkom kontinentu jer je dole previse toplo pa kad se upali ambilight bude im prevruce? Je l i Rusi ne testiraju jer im se eto, jednostavno tako moze. Bower opet 0, klix.ba 1.
vojopd wrote: ↑21/09/2020 17:50
A i britanci isto ne testiraju Philips jer su “jelde” izasli iz EU? Ne testiraju ni ovi na africkom kontinentu jer je dole previse toplo pa kad se upali ambilight bude im prevruce? Je l i Rusi ne testiraju jer im se eto, jednostavno tako moze. Bower opet 0, klix.ba 1.
Kako ne testiraju Britanci. Evo AVForum Philips 805 OLED BESTBUY . Najbolji OLED srednje klase po AV Forumu .Šta zna AVForum tu su Klix stručnjaci da ih pobiju a nikad nisu ni vidjeli Oled ni Iz bliza : https://www.avforums.com/reviews/philip ... view.17861
Pa tu se okupila nekakva mafija par ćlanova, koji ne dopuštaju preporuke Philipsa ili šta god vezano na Philips:) To je isto kao i na jednom Hrvatskom forumu gdje ima trojica ili ćetvorica njih koji isto ne dopuštaju ništa oko Philips televizora.. Tako, da ako neko napiše nešto dobro o Philipsu, a tih ljudi nema malo, odmah iskreditiraju određen komentar:)) Ali stvarno neznam šta imaju određeni ljudi od takvog ponašanja.. Ajde, da se vodi konstruktivna polemika oko televizora, ali sa takvim ponašanjem određenih ljudi to nije nikako moguće..! To mi više dođe kao neki djećji vrtić, a ne neki ozbiljan forum o televizorima:)) A žao mi je ljudi , koji nasjedaju takvim ljudima i slepo vjeruju šta napišu..! Na sreću na tom Hrvatskom forumu pa i Srbskom, su ljudi poćeli razmišljat svojom glavom, pa ljudi više ne uvažavaju toliko mišljenje određenih tih aktera.. Jedino na tom forumu još uvijek ljudi koji traže preporuku, vjeruju tim određenim akterima koji prave antireklamu za Philips, pa i još za koji drugi brend. Nadam se, da će se to promijenit, pa će poćet vjerovat i drugim ljudima, koji se poneki kao ja bave i profesionalno televizorima..!
bower wrote: ↑21/09/2020 18:43
Pa tu se okupila nekakva mafija par ćlanova, koji ne dopuštaju preporuke Philipsa ili šta god vezano na Philips:) To je isto kao i na jednom Hrvatskom forumu gdje ima trojica ili ćetvorica njih koji isto ne dopuštaju ništa oko Philips televizora.. Tako, da ako neko napiše nešto dobro o Philipsu, a tih ljudi nema malo, odmah iskreditiraju određen komentar:)) Ali stvarno neznam šta imaju određeni ljudi od takvog ponašanja.. Ajde, da se vodi konstruktivna polemika oko televizora, ali sa takvim ponašanjem određenih ljudi to nije nikako moguće..! To mi više dođe kao neki djećji vrtić, a ne neki ozbiljan forum o televizorima:)) A žao mi je ljudi , koji nasjedaju takvim ljudima i slepo vjeruju šta napišu..! Na sreću na tom Hrvatskom forumu pa i Srbskom, su ljudi poćeli razmišljat svojom glavom, pa ljudi više ne uvažavaju toliko mišljenje određenih tih aktera.. Jedino na tom forumu još uvijek ljudi koji traže preporuku, vjeruju tim određenim akterima koji prave antireklamu za Philips, pa i još za koji drugi brend. Nadam se, da će se to promijenit, pa će poćet vjerovat i drugim ljudima, koji se poneki kao ja bave i profesionalno televizorima..!
Steta sto tebe sa svih njih izbacise,imas srece sto Bobi voli Philips inace,fik i gotovo...
Nebitno to. Meni je svejedno, ne trazim tv.
Ali zar je normalno biti na 5 foruma i samo preporucivati Philips?
Jeste...ako te placa neko. Nikako drugacije.
Philips mozda ima best buy, ali svakako ne najbolje. Problem ostalih je cijena...moze im se.
Bio bi on aktivan ne na 5 nego na 25 foruma da ga ne banuju na ostalim forumima radi reklamiranja. Koliko ja mogu upratiti trenutno mu je pristup omogucen samo na 3 foruma jer dozvoljavaju reklamiranje dok je na svim ostalim banovan. Jadan kreira nove accounte na tim forumima ali brzo se oda pa opet popusi ban zbog reklamiranja.
Ljudi, a da ih kolektivno ignorisemo? Nek pisu sta hoce, onaj koga zanima stvarno o televizoru, sacekace odgovor cook-a ili nekog drugog i to je to. Ovako ispadamo debili i na kraju ispade ovo totalni anti philips forum, gdje se na pomen tog brenda svi jeze.
vojopd wrote: ↑21/09/2020 22:12Ljudi, a da ih kolektivno ignorisemo? Nek pisu sta hoce, onaj koga zanima stvarno o televizoru, sacekace odgovor cook-a ili nekog drugog i to je to. Ovako ispadamo debili i na kraju ispade ovo totalni anti philips forum, gdje se na pomen tog brenda svi jeze.
Ja ih i ignorisem vec duze vrijeme i cini mi se da je tako najpametnije. Kad im administratori i moderatori ovdje dopustaju reklamiranje onda ne znam sto bih ja stitio njihove interese i pokusavao sprijeciti reklamiranje.
Mene vise nervira ovo sta je napravljeno od ove teme. Konstantno se ide u off topic.
Last edited by CooK on 21/09/2020 22:26, edited 1 time in total.
Ne ide to tako, neki dodju ovdje i pitaju, a odmah se ovi jave za prijedlozima Philipsa i ko zna da li znaju da je to od normalnog korisnika ili od ovih sto samo reklamiraju brand. Moras odmah uletiti i reci ljudima da ne slusaju, jer inace se moze desiti da sebi pucaju u koljeno.
diablobih wrote: ↑21/09/2020 22:26
Ne ide to tako, neki dodju ovdje i pitaju, a odmah se ovi jave za prijedlozima Philipsa i ko zna da li znaju da je to od normalnog korisnika ili od ovih sto samo reklamiraju brand. Moras odmah uletiti i reci ljudima da ne slusaju, jer inace se moze desiti da sebi pucaju u koljeno.
S druge strane kad pogledam u pravu si i ti. Ne znam sta da kazem i kako ovo dugorocno rijesiti...