vrh igra
RX580 8GB se ne zali
Moderator: Benq

The Witcher je svjetski fenomen evo i Lady Gaga ga ovjerila u novom spotu Lambert iz mladjih danaaditon wrote: ↑21/09/2020 09:24 čuj HZD liči na Witcher 3? Po čemu? Mislim da se te dvije igre ne mogu staviti u istu rečenicu.
Inače bila je nagradna igra, a danas je izvlačenje, za najbolje in-game screenshot-ove a nagrada je custom PC (vjerovatno na temu HZD)
Meni je igra ok, završio sam main story. Sada još da završim frozen wilds ekspanziju mada mi je sama igra već zamorna postala, imam preko 67 gameplaya...inače nalijepio sam i 1.05 patch ali jednostavno ne rješava probleme štekanja u mom slučaju i baš me nervira..

Ne znam imam osjecaj da i ovako urade NEXT GEN verziju da je ti opet neces igrati bice opet neki izgovor, ne lezi ti igra sta se moze, IMO na silu ne treba nista igrati tj. samo zato sto drugi igraju...arnes_king wrote: ↑21/09/2020 10:50 Ja sam taj Witcher 3 jedno 3-4 puta pocinjao i svaki put odustao, nije me drzalo. Vidjet cu opet kad izadje next gen verzija da probam, odbijalo me i to sto je dosta zastarila pa ce sigurno biti igrivija.
Bas volim taj tip igre, svidja mi se i setting, i tematika i sve samo je graficki a pogotovo gameplay-om, odnosno kontrolama zastarila. I dalje imam zelju da je odigram, samo je stvar i sto sam stalno imao neke bolje igre pa nisam se stigao posvetiti.SanskiBiser wrote: ↑21/09/2020 11:03Ne znam imam osjecaj da i ovako urade NEXT GEN verziju da je ti opet neces igrati bice opet neki izgovor, ne lezi ti igra sta se moze, IMO na silu ne treba nista igrati tj. samo zato sto drugi igraju...arnes_king wrote: ↑21/09/2020 10:50 Ja sam taj Witcher 3 jedno 3-4 puta pocinjao i svaki put odustao, nije me drzalo. Vidjet cu opet kad izadje next gen verzija da probam, odbijalo me i to sto je dosta zastarila pa ce sigurno biti igrivija.
https://www.youtube.com/watch?v=keEzKzF6_Cs
Za game play se ne mogu složiti al nikako, meni teče fluidno na compu bez problema i to sa starijom konfiguracijom. Il ti ne valja kompjuter il konzola, ne znam na čemu igraš, pa ti izgleda kao da game play nije fluidan. Da se razumijemo ni ja je nisam završio a 4 put sam počinjao.arnes_king wrote: ↑21/09/2020 11:10Bas volim taj tip igre, svidja mi se i setting, i tematika i sve samo je graficki a pogotovo gameplay-om, odnosno kontrolama zastarila. I dalje imam zelju da je odigram, samo je stvar i sto sam stalno imao neke bolje igre pa nisam se stigao posvetiti.SanskiBiser wrote: ↑21/09/2020 11:03Ne znam imam osjecaj da i ovako urade NEXT GEN verziju da je ti opet neces igrati bice opet neki izgovor, ne lezi ti igra sta se moze, IMO na silu ne treba nista igrati tj. samo zato sto drugi igraju...arnes_king wrote: ↑21/09/2020 10:50 Ja sam taj Witcher 3 jedno 3-4 puta pocinjao i svaki put odustao, nije me drzalo. Vidjet cu opet kad izadje next gen verzija da probam, odbijalo me i to sto je dosta zastarila pa ce sigurno biti igrivija.
Nisam mislio na fluidnost nego na samo kretanje lika kao i borbu (ukoceno, sporo, jedva nekako). Da sam igrao 2016 bilo bi mi OK, ali puno se stanje popravilo u godinama poslije tako da se tesko naviknuti na to. Nadam se da ce next gen verzija i na tome poraditi.Veigar wrote: ↑21/09/2020 11:51Za game play se ne mogu složiti al nikako, meni teče fluidno na compu bez problema i to sa starijom konfiguracijom. Il ti ne valja kompjuter il konzola, ne znam na čemu igraš, pa ti izgleda kao da game play nije fluidan. Da se razumijemo ni ja je nisam završio a 4 put sam počinjao.arnes_king wrote: ↑21/09/2020 11:10Bas volim taj tip igre, svidja mi se i setting, i tematika i sve samo je graficki a pogotovo gameplay-om, odnosno kontrolama zastarila. I dalje imam zelju da je odigram, samo je stvar i sto sam stalno imao neke bolje igre pa nisam se stigao posvetiti.SanskiBiser wrote: ↑21/09/2020 11:03
Ne znam imam osjecaj da i ovako urade NEXT GEN verziju da je ti opet neces igrati bice opet neki izgovor, ne lezi ti igra sta se moze, IMO na silu ne treba nista igrati tj. samo zato sto drugi igraju...
Neke "Bolje igre" pod navodnicima sve dok ne odigras TW3 mislim ne mozes tek tako porediti i tvrditi mislim napasce te ljudi nisi ni izasao iz tutorial zone White Orchard i vec su tamo neke bolje igre. TW3 gigantska igra od oko 250 sati da kompletiras sve sa ekspanzijama ono competionist gameplay, igra tek pocinje nakon nekih 12 do 13 sati igranja dok ne predjes u Velen, sve do tad je tutorijal. Ja obicno kazem i vec sam ti prije pisao, ako te Bloody Baron kvest ne uvuce i ne privuce igri mozes komotno prestati igrati i zauvijek zaboraviti na igru a do tog kvesta minimum 10ak sati igranja na pocetku.arnes_king wrote: ↑21/09/2020 11:10Bas volim taj tip igre, svidja mi se i setting, i tematika i sve samo je graficki a pogotovo gameplay-om, odnosno kontrolama zastarila. I dalje imam zelju da je odigram, samo je stvar i sto sam stalno imao neke bolje igre pa nisam se stigao posvetiti.SanskiBiser wrote: ↑21/09/2020 11:03Ne znam imam osjecaj da i ovako urade NEXT GEN verziju da je ti opet neces igrati bice opet neki izgovor, ne lezi ti igra sta se moze, IMO na silu ne treba nista igrati tj. samo zato sto drugi igraju...arnes_king wrote: ↑21/09/2020 10:50 Ja sam taj Witcher 3 jedno 3-4 puta pocinjao i svaki put odustao, nije me drzalo. Vidjet cu opet kad izadje next gen verzija da probam, odbijalo me i to sto je dosta zastarila pa ce sigurno biti igrivija.
Pa o ovome ti i govorim, ni blizu nije kako ti govoriš, jer i ja mrzim kad sve djeluje ukočeno i sporo. to ti nešto definitivno nije uredu sa konfiguracijom, framerate ti mali pa ti izgleda tako.arnes_king wrote: ↑21/09/2020 11:53na samo kretanje lika kao i borbu (ukoceno, sporo, jedva nekako).Veigar wrote: ↑21/09/2020 11:51Za game play se ne mogu složiti al nikako, meni teče fluidno na compu bez problema i to sa starijom konfiguracijom. Il ti ne valja kompjuter il konzola, ne znam na čemu igraš, pa ti izgleda kao da game play nije fluidan. Da se razumijemo ni ja je nisam završio a 4 put sam počinjao.arnes_king wrote: ↑21/09/2020 11:10
Bas volim taj tip igre, svidja mi se i setting, i tematika i sve samo je graficki a pogotovo gameplay-om, odnosno kontrolama zastarila. I dalje imam zelju da je odigram, samo je stvar i sto sam stalno imao neke bolje igre pa nisam se stigao posvetiti.

da samo bude na akciji po 5 Eura.
SanskiBiser wrote: ↑21/09/2020 13:46Pa googlaj Klix The Long Dark pa vidi ko je spominjao igru i koliko puta na ovoj temi![]()