Platio da gledam Želju. Sasvim normalno se logovao na portal moj.bhtelecom, platio, jutros. Da upalim tekmu na početku, nece da se loguje na mojatv portal
www.bhtelecom. ba/webtv. Opet odem na mojBHtelecom, logujem se normalno, stoji pretplata za tekmu. A ovamo nece nikako.
Nazovem kontakt centar, vozaju me od jednog do drugog operatera, jer "sad cu vas spojiti s kolegom koji je za to zaduzen". Neki Dženan iz tehnicke službe se dva puta javlja i drugi put kao nervozno, sad cu vas ja spojit i trazite da vam odmah rijese problem

Javi se neka žena, kaze sad ce prijavit smetnju. Čuj prijavit smetnju, još sat tekma traje.

Haj reko, prijavite. Kaze daj mail, ja mail. Dajte mi broj, ja broj, kaze nije vam broj aktivan. Reko prebacio u ERONET (062 mi je broj, al prebacen u eronet). Kaze, joj nazalost, ne mozemo prijaviti smetnju ako nemate neki naš broj. Imate li bilo kakav bhtelecom broj hahahah. Reko ne koristim vase usluge, a sad vidim da sam upravu.
Znaci platis normalno payperview, ne radi ti, ne mozes traziti da ti poprave jer nemas bhtelecom broj.
NEVIĐENI DUNĐERI I LOPOVI! Sreća nemam često potrebu da pricam sa SDA bagrom.