Jesi acc
Ono važi još uvijek, ako budeš imao volju days gone da prelaziš ako nisi do sad javi se za acc
Vjeruj da nisam ni ja igrao ga, al ide zima pa biti ce više vremena.
Moderator: Benq
Jesi acc

Uzmi od brata account i postavi ga kao primarni a svoj kao sekundarnizippoo87 wrote: ↑20/09/2020 20:22 evo uzeo ja ps4 od ovog...dobio ga po smijesnoj cijeni,koju ne smijem napisati ovdje,jer cete me proglasiti lazovom
uglavnom ps4 slim 500gb cuh-2116A ,1 bezicni gamepad i par igrica
nije otvaran,nije ni star dugo 2 godine...momak prodavao jer je prednarucio ps5...otisao na kucnu adresu,probao u njegovoj kuci,sve radi...necujan,vrlo malo prasine na izlazima resetke gdje budu ventilatori
to je eto na prvu...evo spojio ga,pa cu malo cackati ...uzeo od brata par fizickih kopija igrice pa cemo kasnije vidjeti za ps+ i ostalo
nego,rece mi ovaj momak,da se mogu na obje konzole staviti da bude primarni account i da se moze plesti online ...kaze on tako igrao...pa samo da vas pitam je li tacna informacija ?
![]()
Sve ispod 350km je dobra cijenazippoo87 wrote: ↑20/09/2020 20:22 evo uzeo ja ps4 od ovog...dobio ga po smijesnoj cijeni,koju ne smijem napisati ovdje,jer cete me proglasiti lazovom
uglavnom ps4 slim 500gb cuh-2116A ,1 bezicni gamepad i par igrica
nije otvaran,nije ni star dugo 2 godine...momak prodavao jer je prednarucio ps5...otisao na kucnu adresu,probao u njegovoj kuci,sve radi...necujan,vrlo malo prasine na izlazima resetke gdje budu ventilatori
to je eto na prvu...evo spojio ga,pa cu malo cackati ...uzeo od brata par fizickih kopija igrice pa cemo kasnije vidjeti za ps+ i ostalo
nego,rece mi ovaj momak,da se mogu na obje konzole staviti da bude primarni account i da se moze plesti online ...kaze on tako igrao...pa samo da vas pitam je li tacna informacija ?
![]()
a tako znaci...moram i ja imati ps+...ne moze sa jednom a da obojica igramo onlineREDDEVILS wrote: ↑20/09/2020 20:53
Uzmi od brata account i postavi ga kao primarni a svoj kao sekundarni
Isto tako ti dani svoj account bratu koji će on aktivirati kao primarni a svoj će ostaviti kao secundarni i obojica ćete imati PS + i moći ćete igrati online igre
I sve igre koje ima tvoj brat imaces i ti na svom accountu i obrnuto![]()
Mozes li ovaj uzeti za 500?febo_acm wrote: ↑20/09/2020 17:29E Boga mi za 500 KM mozes uzeti ps4 pro 1tb. Znaci jaran kupio prosle sedmice ps4 pro sa jos 3 mjeseca garancije za 510 km i dobio neku igru.... zaboravio sam koju tacno.
Ja prodavao 20 dana ps4 slim 500gb za 330 km sa kutijom, racunom i 9 mjeseci garancije(sancta) i dobio par debilnih upita samo. Na kraju je kupio ovaj ps5 i ostavio je sebi kad javlja se lik da jen spakujem za 320 km kreno po nju... reko ljudino nije vise na prodaju![]()

Samo jedan mora imati PS + da bi obojica igrali onlinezippoo87 wrote: ↑20/09/2020 21:16a tako znaci...moram i ja imati ps+...ne moze sa jednom a da obojica igramo onlineREDDEVILS wrote: ↑20/09/2020 20:53
Isto tako ti dani svoj account bratu koji će on aktivirati kao primarni a svoj će ostaviti kao secundarni i obojica ćete imati PS + i moći ćete igrati online igre
a mogu ja sve igre igrati onako ,ako sam secundarni account ?
Da moći ćeš sve igre igratiREDDEVILS wrote: ↑20/09/2020 21:26Samo jedan mora imati PS + da bi obojica igrali onlinezippoo87 wrote: ↑20/09/2020 21:16a tako znaci...moram i ja imati ps+...ne moze sa jednom a da obojica igramo onlineREDDEVILS wrote: ↑20/09/2020 20:53
a mogu ja sve igre igrati onako ,ako sam secundarni account ?![]()
malo sam glup za ove stvari hamanREDDEVILS wrote: ↑20/09/2020 21:26Samo jedan mora imati PS + da bi obojica igrali onlinezippoo87 wrote: ↑20/09/2020 21:16a tako znaci...moram i ja imati ps+...ne moze sa jednom a da obojica igramo onlineREDDEVILS wrote: ↑20/09/2020 20:53
a mogu ja sve igre igrati onako ,ako sam secundarni account ?![]()
Kakav je ovo kod tebe resiver mojatv?djama wrote: ↑20/09/2020 21:24Mozes li ovaj uzeti za 500?febo_acm wrote: ↑20/09/2020 17:29E Boga mi za 500 KM mozes uzeti ps4 pro 1tb. Znaci jaran kupio prosle sedmice ps4 pro sa jos 3 mjeseca garancije za 510 km i dobio neku igru.... zaboravio sam koju tacno.
Ja prodavao 20 dana ps4 slim 500gb za 330 km sa kutijom, racunom i 9 mjeseci garancije(sancta) i dobio par debilnih upita samo. Na kraju je kupio ovaj ps5 i ostavio je sebi kad javlja se lik da jen spakujem za 320 km kreno po nju... reko ljudino nije vise na prodaju![]()
Ja ovu verziju imam![]()
Ne brat će tvoj account staviti kod sebe primarni a svoj sekundarnizippoo87 wrote: ↑20/09/2020 21:28malo sam glup za ove stvari haman
znaci sa jednom ps+ pretplatom se uologuje brat i stavi kao primarni a ja kao sekundarni a onda sa istim accountom se ja ulogujem na svoj ps4 i isto stavim primarni a njega sekundarni i onda mozemo obojica igrati online ?
btw.evo ps4 pro 1tb za 500 KM,ko hoce
https://www.olx.ba/artikal/39818225/pla ... 4-pro-1tb/
arrisPlusSA wrote: ↑20/09/2020 21:32Kakav je ovo kod tebe resiver mojatv?djama wrote: ↑20/09/2020 21:24Mozes li ovaj uzeti za 500?febo_acm wrote: ↑20/09/2020 17:29
E Boga mi za 500 KM mozes uzeti ps4 pro 1tb. Znaci jaran kupio prosle sedmice ps4 pro sa jos 3 mjeseca garancije za 510 km i dobio neku igru.... zaboravio sam koju tacno.
Ja ovu verziju imam![]()
Ja bih volio i da ga prodas i za 600 KMdjama wrote: ↑20/09/2020 21:24Mozes li ovaj uzeti za 500?febo_acm wrote: ↑20/09/2020 17:29E Boga mi za 500 KM mozes uzeti ps4 pro 1tb. Znaci jaran kupio prosle sedmice ps4 pro sa jos 3 mjeseca garancije za 510 km i dobio neku igru.... zaboravio sam koju tacno.
Ja ovu verziju imam![]()
hvala hvalaimperator01 wrote: ↑20/09/2020 22:02 5 glava novi Xbox, naravno da ce ps4 da ide dole.![]()
Sa srecom da te sluzi zippo, prisloni uho i poslucaj dal pucketa kad ga ugasis poslije sesije![]()
Ne vjerujem da ce sve biti eksluzive (pogotovo veci naslovi), njima je profit na prvom redu a najveci profit ce imati ako bar te velike naslove izbace i na drugim konzolama. Cak su i potvrdili da ce neke igre izlaziti i na drugim konzolama.