NazalostKaligrafija wrote: ↑20/09/2020 19:53 Hvala, prijatno i dovidjenja... Odlicna utakmica...!Vanilina kletva ne djeluje na nas...!
![]()
![]()
Ne znam bas kako je bilo, nezgodno gledat kroz grmlje
Ali svejedno cestitke, trebamo mi jos pure pojest
Moderators: Charuga, Tomahawk11
NazalostKaligrafija wrote: ↑20/09/2020 19:53 Hvala, prijatno i dovidjenja... Odlicna utakmica...!Vanilina kletva ne djeluje na nas...!
![]()
![]()
Da je Sloboda igrala ovako ljudski kroz historiju nikad mi ne bi bila mrska90minut wrote: ↑20/09/2020 19:58Taman htio da napisem Sumiru baš sam o tome jutros pisao, ako se budu zabarikadirali nazad bice teže mnogo i imaju šansu za X ako budu otvoreno igrali uzimamo.
I igrali su otvoreno i na tome im svaka čast i to su igrali toliko otvoreno da smo mi imali više prekršaja tako da to sve govori koliko su došli da se nadigravaju.
Kako nemamo dobili smo sve utakmice u gostima ukljucujuci i Slobodu, Siroki koja su i te kako nezgodna gostovanja, vas nismo dobili nego razvalili zadnje dvije utakmice sa vise manje istim igrackim kadrom, naravno derby je posebna utakmica pa proigraju i oni od kojih najmanje ocekujes a valja koliko toliko oprati i ovu sramotu koju smo dozivjeli od Krupe i Mladosti. Dakle ima se i te kako na cemu graditi optimizam mada taj optimizam zna dovesti i do usranih gaca.....vidjet cemo.Nadzorna_ploca wrote: ↑20/09/2020 19:56 Pa dobro, imaju ljudi pravo da se nadaju jer nas jesu uzeli u zadnja dva derbija ali osim toga nemaju na cemu da grade optimizam.

MOZE LI IKO DA SMIRI OVOGA ALKOHOLICARA!!! JE LI MODERATORI?? OD SVAKE NORMALNE PRICE I ZAJEBANCIJE NAPRAVI SRANJE I RAT!
Drug, izgubili ste kuci od Krupe i Mladosti. Sve dobro uradjeno prije toga pada u vodu. Slazem se da je derbi posebna utakmica, ali vi ste u prilicnom rasuli i reklo bi se van takmicarske forme. Ali dobro je biti optimista, jer ako izgubite to ce vec biti ogroman zaostatak.hrasno38 wrote: ↑20/09/2020 20:02Kako nemamo dobili smo sve utakmice u gostima ukljucujuci i Slobodu, Siroki koja su i te kako nezgodna gostovanja, vas nismo dobili nego razvalili zadnje dvije utakmice sa vise manje istim igrackim kadrom, naravno derby je posebna utakmica pa proigraju i oni od kojih najmanje ocekujes a valja koliko toliko oprati i ovu sramotu koju smo dozivjeli od Krupe i Mladosti. Dakle ima se i te kako na cemu graditi optimizam mada taj optimizam zna dovesti i do usranih gaca.....vidjet cemo.Nadzorna_ploca wrote: ↑20/09/2020 19:56 Pa dobro, imaju ljudi pravo da se nadaju jer nas jesu uzeli u zadnja dva derbija ali osim toga nemaju na cemu da grade optimizam.
od nas tek treba da ga dobijetehrasno38 wrote: ↑20/09/2020 20:02 [qu
Kako nemamo dobili smo sve utakmice u gostima ukljucujuci i Slobodu, Siroki koja su i te kako nezgodna gostovanja, vas nismo dobili nego razvalili zadnje dvije utakmice sa vise manje istim igrackim kadrom, naravno derby je posebna utakmica pa proigraju i oni od kojih najmanje ocekujes a valja koliko toliko oprati i ovu sramotu koju smo dozivjeli od Krupe i Mladosti. Dakle ima se i te kako na cemu graditi optimizam mada taj optimizam zna dovesti i do usranih gaca.....vidjet cemo.
Vidjet cemo ja kao navijac imam pravo da vjerujem da cemo vas dobiti a naveo sam i razloge. Ako i izgubimo bit ce mi manje krivo nego nakon poraza od Krupe ili MladostiNadzorna_ploca wrote: ↑20/09/2020 20:05Drug, izgubili ste kuci od Krupe i Mladosti. Sve dobro uradjeno prije toga pada u vodu. Slazem se da je derbi posebna utakmica, ali vi ste u prilicnom rasuli i reklo bi se van takmicarske forme. Ali dobro je biti optimista, jer ako izgubite to ce vec biti ogroman zaostatak.hrasno38 wrote: ↑20/09/2020 20:02Kako nemamo dobili smo sve utakmice u gostima ukljucujuci i Slobodu, Siroki koja su i te kako nezgodna gostovanja, vas nismo dobili nego razvalili zadnje dvije utakmice sa vise manje istim igrackim kadrom, naravno derby je posebna utakmica pa proigraju i oni od kojih najmanje ocekujes a valja koliko toliko oprati i ovu sramotu koju smo dozivjeli od Krupe i Mladosti. Dakle ima se i te kako na cemu graditi optimizam mada taj optimizam zna dovesti i do usranih gaca.....vidjet cemo.Nadzorna_ploca wrote: ↑20/09/2020 19:56 Pa dobro, imaju ljudi pravo da se nadaju jer nas jesu uzeli u zadnja dva derbija ali osim toga nemaju na cemu da grade optimizam.
Moj ti od prije 10 godina hajde što nas kidaju na terenu, a mi nemamo dobar tim..Velkoski wrote: ↑20/09/2020 20:00Da je Sloboda igrala ovako ljudski kroz historiju nikad mi ne bi bila mrska90minut wrote: ↑20/09/2020 19:58Taman htio da napisem Sumiru baš sam o tome jutros pisao, ako se budu zabarikadirali nazad bice teže mnogo i imaju šansu za X ako budu otvoreno igrali uzimamo.
I igrali su otvoreno i na tome im svaka čast i to su igrali toliko otvoreno da smo mi imali više prekršaja tako da to sve govori koliko su došli da se nadigravaju.
Ovo zadnjih par godina je spejs šatl za ono od prije recimo deset+.
Pitaš moderaciju koja ga ja lafo trajno banovala, a onda mu dozvolila da se klonira i nastavi po starom ono u cemu je najbolji - jebavanje familija po forumima
Pa stvarno ne smeta mi kad me neko podjebava normalno ali ovaj stvarno nema nikakve mjere ni obzira.LSD wrote: ↑20/09/2020 20:07Pitaš moderaciju koja ga ja lafo trajno banovala, a onda mu dozvolila da se klonira i nastavi po starom ono u cemu je najbolji - jebavanje familija![]()
![]()

Sjecam se te forePitar sa Kariba wrote: ↑20/09/2020 20:12 @plain vanilla , izvini!
@----}-----
(folovi sa mIRca)
Tabela:
![]()