Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
markmark wrote: ↑20/09/2020 09:33
A kako vam dodje key sa cdkeys?
Meni pise placeno, i kada kliknem na link pise mi under review. To je ok ili ?
Evo odgovor sto mi nije proslo. Kaze nada se sa cu se vratiti u buducnosti, a ne kaze mi sta je problem i kako da ga rijesim
Many thanks for your reply.
I'm very sorry to inform you that our review team has rejected your order.
We can now confirm that your order has been cancelled and the transaction has been refunded to your bank/card provider. Depending on your bank/card provider the funds may take up to 10 working days to show back in your account.
Apologies for the situation. We hope to welcome you back in the near future.
Ja sam siguran da cu Spider-Man Miles Morales ali kontam sta jos.
Mislio Cyberpunk 2077 ali sve sto vise gledam videe po yt, gameplay i to sve vise gladim. Nisam nesto ni bio posebno nahajpan i zagrijan ali sam gameplay mi se cini uzasno dosadan, a i sam svijet mi ne izgleda privlacno.
Pored tog razmisljao o Watch Dogs Legion al i on mi onako meh... AC Valhalla cu nekad poslije kad pojeftini, nisam ni Odysey zavrsio i te AC igre sve iste, samo drugi skin, a pretjerano su velike pa dosade prije nego ih zavrsim.
Demon's Souls bih uzeo, izgleda super, ali nisam igrao souls igre i nisam ljubitelj tog da ginem po 20 puta i ponavljam jedno te isto.
Ostaje jedino Sackboy koji me privlaci od ovih launch naslova i naravno odigrati backlog sa PS4 i one igre sa PS+ kolekcije.
Many thanks for getting back to us. We're really sorry for the inconvenience caused.
Unfortunately this product is region locked and will not work in your region. I'm sorry but we also do not have an option to replace or swap keys for any other regions.
We have canceled and refunded this order so you can place a new order for the correct region.
Mustang1 wrote: ↑20/09/2020 15:59
Za psplus sa cdkeys.
Hello,
Many thanks for getting back to us. We're really sorry for the inconvenience caused.
Unfortunately this product is region locked and will not work in your region. I'm sorry but we also do not have an option to replace or swap keys for any other regions.
We have canceled and refunded this order so you can place a new order for the correct region.
Ne kontam,neće da ti prodaju ps plus USA a ti iz Bosne,jel to to,nisam u toku
Kralju, djes sakboja ganjat pored Cyberpunka.
Ako volis rpg pomjesan sa akcijom onda Cyberpunk i nema dalje, jedina igra koja vrijedi.
Wach dogs je smece, a AC je samo jos jedan AC u nizu znaci meh.
Kralju, djes sakboja ganjat pored Cyberpunka.
Ako volis rpg pomjesan sa akcijom onda Cyberpunk i nema dalje, jedina igra koja vrijedi.
Wach dogs je smece, a AC je samo jos jedan AC u nizu znaci meh.
Ma znam, volim rpg i vjerujem da ce igra valjat, al gledao ove videe i nest me ne privlaci, nekako mi nema ono nesto al nadam se da se varam.
Svakako nije zurba mogu za pocetak samo spiderman pa ovo dok budu jeftinije, imam i sa ps4 backlog a i ta ps plus kolekcija ima neke naslove koje hocu odigrati.
arnes_king wrote: ↑21/09/2020 10:16
Info, u Technoshop izgleda primaju prednarudzbe i uz avans, ne mora se kompletna suma uplatiti odmah.
Ja taman hocu do grada do radnje da pitam. Rekli mi da nazovem. Ali se jos lomim jer kontam moze neko iz Amerike donijeti ranije. Ali hajd prodat ce se
Info, u Technoshop izgleda primaju prednarudzbe i uz avans, ne mora se kompletna suma uplatiti odmah.
Ja taman hocu do grada do radnje da pitam. Rekli mi da nazovem. Ali se jos lomim jer kontam moze neko iz Amerike donijeti ranije. Ali hajd prodat ce se
U Americi ce ludilo biti za black friday, jer se ova prva tura prodala za sat, a sljedeca bi taman trebala doci oko black friday-a
Pa i u Americi izlazi samo 7 dana ranije, a sretni ce biti oni koji dobiju odmah. Eno raja i sto je uspjela preorder napraviti svi dobili mail da se ne iznenade ako ne dobiju odmah na release, toliko narudzbi da ce ici izgleda random.
Nasa sancta je odlican posao odradila, hem su ugasili preordere cim se narucio broj konzola koliko ocekuju imati, hem su napisali da ce ici po redoslijedu, prema naruzdbama.
Ma sad kad odam ova radnica sto bude ili radnik znam da nece imati pojma ni sta je playstation. Pa cu morati ja pricati i ispitati sve sa tim koga nazovu. A mogucnost je da ni on nece znati detalje sve
A nesto kontam mozda i oni od domenice nabavljaju
Mustang1 wrote: ↑21/09/2020 11:11
Ma sad kad odam ova radnica sto bude ili radnik znam da nece imati pojma ni sta je playstation. Pa cu morati ja pricati i ispitati sve sa tim koga nazovu. A mogucnost je da ni on nece znati detalje sve
A nesto kontam mozda i oni od domenice nabavljaju
Ja im se javio prije par sedmica na njihovom sajtu preko support chatta, jutros me zovu da vide zelim li preorder i spomenuli su avans. Zvali su me svi ovi gdje sam ranije izrazio interes ali je ipak preorder legao kod sancte, medju prvima sam a jos disk verzija za koju vidim da je manja navala pa su jos bolje sanse da se dobije 19.11
Evo i u sancti i dalje imaju disk verziju na stanju.
mc-twin wrote: ↑21/09/2020 11:18
Ja moram pricekati do Januara sa kupovinom. Nadam se da ce ih biti tada...
Hoce sigurno, bit ce do kraja godine bar 2-3 ture, a onda vjerovatno opet u januaru. I sad ce biti sigurno jos za preorder, ovo su prve potvrdjene kolicine.