Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
Blek Stena

#9176 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Da vlah ne vlada. Na to se svode ove postizborne verbalne akrobacije.
dr_Evil

#9177 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

Blek Stena wrote: 18/09/2020 09:19 Da vlah ne vlada. Na to se svode ove postizborne verbalne akrobacije.
Generalizujes, neka vlaha i turcadi, ali treba da se zna ko kakvu politiku i proslost sa sobom vuce. Niste izabrali unuku od Josipa Broza nego gore u videu navedenog amfilohija.
Duka Dizel II

#9178 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

dr_Evil wrote: 18/09/2020 09:18
Duka Dizel II wrote: 18/09/2020 09:17
dr_Evil wrote: 18/09/2020 09:12 Niko ne spori nista Srbima demokraticnost, ali Dritan je usao u vlast sa cetnicima, i cetnickim popovima. To je problematika svega.
Ja stvarno nisam čuo da je neki pop bio na opozicionoj listi, niti da pretenduje na neko ministarsko mesto.
Nisam ni ja cuo da su Mladic i Karadzic ubili nekoga, ali eto obojica osudjeni za genocid

da ipak ponovim
https://www.aktuelno.me/crna-gora/pogle ... a-cetinju/

Image
Te članke pišu isti oni koji bi da zaborave kako je Milo Djukanović nekada koalirao sa četnicima i popovima.
Blek Stena

#9179 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Na kojoj je to listi bio Amfilohije hljeba ti?
Škobo Habu

#9180 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Škobo Habu »

Duka Dizel II wrote: 18/09/2020 09:02
A do čega treba da mu bude kao političaru?

Da sedi u skupštini do kraja karijere kao opozicionar i kritikuje lopovluk i kriminal Mila Djukanovića?
Ti stvarno misliš da se cijela stvar vrti oko Milova kriminala, a ne o tome što Crna Gora vodi politiku neovisno od interesa Srbije ili Rusije?

Ti stvarno misliš da Milo Rusima nije trn u oku zbog politike koju zastupa?
Promena 30-godišnje vlasti na izborima je sama po sebi ogroman demokratski iskorak.

To shvata i neukima objašnjava Dritan Abazović, shvataju u Briselu, shvataju vidimo i u američkoj ambasadi.

To shvataju svi sem ljubitelja lika i dela Mila Djukanovića u CG i regionu, te "analitičara" sa Klix foruma.

Kako to misliš "sa pro-srpskom koalicijom nema prostora za demokratski napredak"?

Jel to tvrdiš da Srbi u Crnoj Gori nemaju demokratskog kapaciteta i ne trebaju nikad biti deo vlasti?
Kao prvo, nisam uopšte ljubitelj lika i dijela Đukanovića.
Nisam ljubitelj onih koji tog Đukanovića prikazuju kao Sotonu, a takvi kao ti to konstantno radite.

Upravo ovakvi, koji sprovode "demokratiju" zagovornici su podizanja spomenika jednom Pavlu Đurišiću u Beranama, što je dosadašnja crnogorska vlast svaki put osujetila. Prema tome, Đukanović u odnosu na takve, koji su i sami dio opozicije, nikako ne može biti gora opcija. Samo bolja.
Last edited by Škobo Habu on 18/09/2020 09:28, edited 1 time in total.
dr_Evil

#9181 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

Duka Dizel II wrote: 18/09/2020 09:24
Te članke pišu isti oni koji bi da zaborave kako je Milo Djukanović nekada koalirao sa četnicima i popovima.
Ne zaboravlja se, i ne prasta se. Mozda laze, vjerovatno i jeste, ali ne prica o drevnim srpskim prostorima i drini koja ce se ispiti, nego je ponudi izvinjenje i priznao zlocine, a u sandzaku cak i isplatio odstete.

Rekoh, niko na dunjaluku nije pobio naroda ko Njemacka, ne vidim nesto da smo ljuti na njih kao na Srbiju. Bit ce da je ipak do toga kako se ko ponasa poslije zlocina i genocida. Neko kaze tako je bilo, a drugi kaze lazete i sve je ovo ipak samo nase, valja opet turke klati
Capljina74

#9182 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Capljina74 »

Škobo Habu wrote: 18/09/2020 09:12
Capljina74 wrote: 18/09/2020 09:04
Neka ti je Milo primjer demokratske tradicije i pravne države...

Mojne više...
Niko ne tvrdi da je Milo svetac. Čitaj pažljivije.

Milova Crna Gora, po unutrašnjoj strukturi - korupcija, nepotizam, kriminal - nije ništa drugačija od BiH, Srbije - o Kosovu da ne pričam.

Ti ne kontaš da je govorim o realnim kapacitetima opozicije da iznese promjene za koje tvrdi da su izvjesne čim oni zazmu skupštinske sale.

Idi begaj, bre...
Njihova poenta, BOLAN, je da urade lustraciju. Da se krene u stvaranje pravne drzave.

Da svi oni bez papira dobiju jebeno drzavljanstvo. Milo nije dao nikome papire ko je usljed rata dosao niti onome ciji su roditelji dosli, a oni tu rodjeni.

Poslije zestokog pritiska EU prije godinu, dvije dao im je mjesto boravka ili tako nesto bez ikakvog prava.

Da samo to krenu puna kapa...

Vi ovdje mantate o nekakvom Kosovu, NATO-u...

Milo i Vučić su poslovni ortaci. Otud ovolika hajka po srbijanskim medijima na novu vlast.
dr_Evil

#9183 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

Capljina74 wrote: 18/09/2020 09:31
Njihova poenta, BOLAN, je da urade lustraciju. Da se krene u stvaranje pravne drzave.

Da svi oni bez papira dobiju jebeno drzavljanstvo. Milo nije dao nikome papire ko je usljed rata dosao niti onome ciji su roditelji dosli, a oni tu rodjeni.

Poslije zestokog pritiska EU prije godinu, dvije dao im je mjesto boravka ili tako nesto bez ikakvog prava.

Da samo to krenu puna kapa...

Vi ovdje mantate o nekakvom Kosovu, NATO-u...

Milo i Vučić su poslovni ortaci. Otud ovolika hajka po srbijanskim medijima na novu vlast.
Zemljak kamo srece da je tako, ja bih se prvi preselio tamo poslije toga. Meni vise lici na ozivljavanje snova o juznoj srpskoj pokrajini. Previse je bilo klanja da bih vjerovao vlasti koja ide da ljubi amfilohiju ruku poslije pobijede.
Blek Stena

#9184 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Vjerovao si kad je Milo ljubio. :roll:
dr_Evil

#9185 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

Blek Stena wrote: 18/09/2020 09:46 Vjerovao si kad je Milo ljubio. :roll:
Kad je Milo ljubio tada sam gledao crnogorske pardon srpske rezerviste kako pucaju po mom gradu i meni pale cvoke jer sam se zadesio na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme. Negdje kad odvedose mog starog iz aluminijevog autobusa u Bilecu u logor, nikad nismo skuzili odakle Babe da ih vadi iz logora xD
Blek Stena

#9186 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Ocekivano. Ubacis Srebrenicu,genocid, logore, klanje, cetnike ili cak navedes i licnu tragediju(anonimno) i pobjedis u svakoj argumentaciji. :-)
dr_Evil

#9187 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

Blek Stena wrote: 18/09/2020 09:52 Ocekivano. Ubacis Srebrenicu,genocid, logore, klanje, cetnike ili cak navedes i licnu tragediju(anonimno) i pobjedis u svakoj argumentaciji. :-)
Pa pitao si sta sam mislio kad je Milo ljubio, dakle pricamo o tom periodu 89-92, nema tu pobjede ili gubljenja. Za mene ni Dodik ni MIlo nisu cetnici nego lopovi i kriminalci. Vucic je cetnik, Bakir je mladomusliman tj. fasista par ekselans.

I tako izmedju lopova i genocidasa, biram lopova dok nesto drugo se ne pronadje. Dritan da nije usao u koaliciju sa genocidasom, mogao je biti taj tracak nade.
Blek Stena

#9188 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Ko jos osim Mandica ima veze sa cetnicima? Jel ima neka konacna definicija sta je ustvari cetnik, bas bih volio da znam?
sumirprimus

#9189 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

dr_Evil wrote: 18/09/2020 09:56
Blek Stena wrote: 18/09/2020 09:52 Ocekivano. Ubacis Srebrenicu,genocid, logore, klanje, cetnike ili cak navedes i licnu tragediju(anonimno) i pobjedis u svakoj argumentaciji. :-)
Pa pitao si sta sam mislio kad je Milo ljubio, dakle pricamo o tom periodu 89-92, nema tu pobjede ili gubljenja. Za mene ni Dodik ni MIlo nisu cetnici nego lopovi i kriminalci. Vucic je cetnik, Bakir je mladomusliman tj. fasista par ekselans.

I tako izmedju lopova i genocidasa, biram lopova dok nesto drugo se ne pronadje. Dritan da nije usao u koaliciju sa genocidasom, mogao je biti taj tracak nade.
odlicno receno. :)
Škobo Habu

#9190 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Škobo Habu »

Ubaciš Jasenovac, "Oluju", muslimanski fundamentalizam i ustaše, Kravicu, NATO agresiju i eto političke platforme za narednih 100 godina. :roll:
Duka Dizel II

#9191 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Škobo Habu wrote: 18/09/2020 09:25

Ti stvarno misliš da se cijela stvar vrti oko Milova kriminala, a ne o tome što Crna Gora vodi politiku neovisno od interesa Srbije ili Rusije?

Ti stvarno misliš da Milo Rusima nije trn u oku zbog politike koju zastupa?
:lol:

Jel mi ovde pričamo o Dritanu Abazoviću?
Kakve on ima veze sa Rusima?

Ja ne da mislim da Rusima Milo nije trn u oku, nego se grohotom smejem svima koji tako misle.

Eto, Rusima koji ratuju u Siriji, koji izgubiše prorusku vlast u jednoj Ukrajini, kojima se i Belorusija ljulja...trn u oku je Milova balkanska vukojebina, veličine Moskovskog predgradja.

Pa to je stupidnija priča i od soroševskih, masonskih i gušterskih zavera.

Ne znam ni da li su Putina obavestili da je Milo izgubio na izborima, pošto ne čuh nijednu izjavu zvaničnog Kremlja u vezi toga. Možda sam propustio.

Milo Djukanović je u stvari trn u oku svojim "zapadnim partnerima" iz EU i NATO.
Zato što je poslednji komunistički diktator u Evropi, lopov i kriminalac medjunarodnih razmera...Kao takav, on je replika vrednosti i postulata na kojima navodno počiva zapadna civilizacija.
On je koristan idiot kao Pinoče.
Kao Erdogan, koji takodje smeta mnogima u zapadnim krugovima, ali kao predsednik velike NATO zemlje, još uvek ima neku upotrebnu vrednost.

Milo Djukanović nema više nikakvu. Uradio je sve što se od njega tražilo i nema više šta da ponudi.
Vreme je za neke druge, koji će se naravno obavezati da neće biti značajnije promene medjunarodnog kursa Crne Gore.

To je što se tiče spoljnih uticaja.

Na unutrašnjem planu, Milo je izgubio izbore zbog dva faktora.

Takodje su oba povezana sa njegovim kriminalom.

Prvo, što je državu doveo do bankrota.

Drugo, što je donet taj nakaradni zakon, direktno uperen protiv najveće verske zajednice u CG.

Dakle, kriminal i korupcija, bankrot države, udar na SPC i činjenica da je dosadio i zapadnim medjunarodnim partnerima, uzrokovalo je sve ovo što se trenutno dogadja. Pa i koaliciju Dritana i takozvane pro-srpske koalicije.

Kao prvo, nisam uopšte ljubitelj lika i dijela Đukanovića.
Nisam ljubitelj onih koji tog Đukanovića prikazuju kao Sotonu, a takvi kao ti to konstantno radite.

Upravo ovakvi, koji sprovode "demokratiju" zagovornicu su podizanja spomenika jednom Pavlu Đurišiću u Beranama, što je dosadašnja crnogorska vlast svaki put osujetila. Prema tome, Đukanović u odnosu na takve, koji su i sami dio opozicije, nikako ne može biti gora opcija. Samo bolja.
Ali zato nisu sprečili podizanje spomenika Jusufu Čeliću ili davanje imena ulice Osmanu Rastoderu.

Znaš li ko su ti likovi?
Last edited by Duka Dizel II on 18/09/2020 11:02, edited 1 time in total.
Duka Dizel II

#9192 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

dr_Evil wrote: 18/09/2020 09:27
Ne zaboravlja se, i ne prasta se. Mozda laze, vjerovatno i jeste, ali ne prica o drevnim srpskim prostorima i drini koja ce se ispiti, nego je ponudi izvinjenje i priznao zlocine, a u sandzaku cak i isplatio odstete.

Rekoh, niko na dunjaluku nije pobio naroda ko Njemacka, ne vidim nesto da smo ljuti na njih kao na Srbiju. Bit ce da je ipak do toga kako se ko ponasa poslije zlocina i genocida. Neko kaze tako je bilo, a drugi kaze lazete i sve je ovo ipak samo nase, valja opet turke klati
Što bi ste vi bili ljuti na Nemačku?
Pa nisu kod vas streljali 100 za jednoga.
dr_Evil

#9193 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

Duka Dizel II wrote: 18/09/2020 10:59
dr_Evil wrote: 18/09/2020 09:27

A kod tebe jesu? Prvi grad u evropi oslobodjen od zidova? Inace niste bili kvislinski protektorat kao i Bosna, Nedicevci nisu postojali. Price za malu djecu.

Dakle hvala bogu i titu, da je srbija kao i NDH izgubila rat. Pobijedio je Tito i Jugoslavija, a moji su bili upravo na toj strani. DAkle kod mene su streljali 100 za jednoga, a na kojoj su strani tvoji bili nacistickoj tj od cika draze ili titovoj pobjednickoj, to ne znam.

Image
bunk

#9194 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

Ovi sto su ovdje za ovog djikana albanca i njegovu koaliciju sa chetniksima,jedno pitanje u stvari dva.
Slazete li se sa njegovom tvrdnjom da je ostanak u NATO trajna kategorija zs drzavu Crna Gora i da nema povlacenja priznanja Kosova?
Bez pisanja pismene vjezbe vjesto zaobilazeci jedina dva prihvatljiva odgovora koji se satoje od dva slova .
DA ili NE.
Duka Dizel II

#9195 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

dr_Evil wrote: 18/09/2020 11:03

A kod tebe jesu? Prvi grad u evropi oslobodjen od zidova? Inace niste bili kvislinski protektorat kao i Bosna, Nedicevci nisu postojali. Price za malu djecu.

Dakle hvala bogu i titu, da je srbija kao i NDH izgubila rat. Pobijedio je Tito i Jugoslavija, a moji su bili upravo na toj strani. DAkle kod mene su streljali 100 za jednoga, a na kojoj su strani tvoji bili nacistickoj tj od cika draze ili titovoj pobjednickoj, to ne znam.

Image
Jedino ako si iz Srbije, onda su kod tebe streljali sto za jednog.
To je samo u Srbiji bilo i nigde više u Evropi.

Jesi li iz Srbije?
sumirprimus

#9196 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

nisu oni u srbiji vidjeli rata ni tad a ni sad...
sami sebe ubjedjuju u laz...
dr_Evil

#9197 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

Duka Dizel II wrote: 18/09/2020 11:15
dr_Evil wrote: 18/09/2020 11:03

Image
Jedino ako si iz Srbije, onda su kod tebe streljali sto za jednog.
To je samo u Srbiji bilo i nigde više u Evropi.

Jesi li iz Srbije?
U Srbiji su streljali sto "muslimana" za jednog srbina i na teritoriju BiH etnicki ociscenom od Bosnjaka. A u WWII na teritoriju Srbije i BiH, su Njemacka braca Cetnici pod direktnom komandom Nedica, njemackog vazala, etnicki ocistila Srbiju i istocne bosanske srezove od Bosnjaka. .

Opet ponavljam Srbija nije zrtva nacistickih zlocina, Srbija je sudionik zlocina nad stanovnistvom. Jugoslavija je pobijedila, Srbija je izgubila. Nikada Srbija ne bi dozvolila da im se Hrvat Tito setka po Beogradu 40 godina.

Treba da se uvijek ponavlja istina, jer se uveliko radi na razgradnji iste od cetnika, ustasa, i mladomuslimanskih autonomasa.

Previse je jama napunjeno Bosnjacima, Srbima i Hrvatima po Hercegovini od strane Njemacke i njihovih vazala, da bih ja tebi pustio da pricas lazi
sumirprimus

#9198 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

toliki su antifasisti bili da su sve neprijateljske ofanzive vodjene na podrucju srbije hehehehe
:lol: :chmoljava:
bunk

#9199 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

touchdown..
dr_Evil

#9200 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

sumirprimus wrote: 18/09/2020 11:22 toliki su antifasisti bili da su sve neprijateljske ofanzive vodjene na podrucju srbije hehehehe
:lol: :chmoljava:
Ma nije nikada problem istaktnuti ulogu srba u NOR-u i Srpska stradanja za vrijeme WWII. Ali kada mi pocnu glumatati da je Drazo bio antifasista, da Srbija nije aktivno sudjelovala u zlocinima (a imala vlast kao i NDH), da su Bosnjaci bili samo ustase a meni pola familije ostavilo kosti po planinama Bosne i CG, pa u top bi ih stavio.
Post Reply