SDA-All about

Veigar

#51276 Re: SDA-All about

Post by Veigar »

un1ted wrote: 17/09/2020 13:20
izvrsni direktor wrote: 17/09/2020 13:01 Usput naravno kod familije i komsiluka lobiraju za sda.
Mene da sd0 natjera da odem iz BIH, ja bih samo glasao za SDA, te bih lobirao da i drugi glasaju. Kad hocete da vam ga stave, ja sam tu da pomognem.
Samo meći i ja ću ti pomoć, tačno to ovom blentavom narodu treba.
saabsa

#51277 Re: SDA-All about

Post by saabsa »

Veigar wrote: 17/09/2020 13:21
Gorka Dinja wrote: 17/09/2020 13:14
Veigar wrote: 17/09/2020 13:13
Predviđam raspad SDP-a nakon ovog debakla sa koalicijom sa NS koja vrijedi samo u Sarajevu. U TK će SDP definitivno prestati postojati.
bolje da nikad nisu ni osnovani bili, više su jada narodu zadali od SDA
Nisi ba jarane dobar. Šta reče i ostade živ.
Nije to ni tako daleko od istine...
Nije isto kad te prevari kurava i kad te prevari djevojka koju bi ženio.
A oni su najveći krivac za apatiju koja vlada među na strani normalnih.
escobar__

#51278 Re: SDA-All about

Post by escobar__ »

Je li nam ovo SD0 suptilno poručuje da su za Bosnu u srpskom Šengenu ili Džafer po običaju lupa gluposti?
Kikibombona

#51279 Re: SDA-All about

Post by Kikibombona »

escobar__ wrote: 17/09/2020 13:35 Je li nam ovo SD0 suptilno poručuje da su za Bosnu u srpskom Šengenu ili Džafer po običaju lupa gluposti?
Džaferović: Vijeće ministara će analizirati Mali Šengen, Predsjedništvo je pozdravilo inicijativu

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dzafero ... /200917075

O ovako krupnim pitanjima odlucuje Amerika a ne nekakvi klosari banana drzavice.
DonieBrasco

#51280 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

Vucic je vec rekao da ce se sve odluke donositi u BG pa vi vidite. 8-)
drug_profi

#51281 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Ma sta fali, idemo u geto za zlocestu djecu. Tamo ce glavni biti lokalni buli.
Ko nam je kriv sto nismo skolu ucili.
Gorka Dinja

#51282 Re: SDA-All about

Post by Gorka Dinja »

nek džafer odluči frajko je svakako šampion u davanju autogolova bošnjacima a možda da se konsultuje i sa pakistanom
escobar__

#51283 Re: SDA-All about

Post by escobar__ »

drug_profi wrote: 17/09/2020 13:49 Ma sta fali, idemo u geto za zlocestu djecu. Tamo ce glavni biti lokalni buli.
Ko nam je kriv sto nismo skolu ucili.
Ovo si pravo lijepo sročio, aferim. :thumbup:

@Gorka Dinja Dakle Džafer je samo tipični SD0 idiot.
Styling

#51284 Re: SDA-All about

Post by Styling »

Kikibombona wrote: 17/09/2020 13:41
escobar__ wrote: 17/09/2020 13:35 Je li nam ovo SD0 suptilno poručuje da su za Bosnu u srpskom Šengenu ili Džafer po običaju lupa gluposti?
Džaferović: Vijeće ministara će analizirati Mali Šengen, Predsjedništvo je pozdravilo inicijativu

O ovako krupnim pitanjima odlucuje Amerika a ne nekakvi klosari banana drzavice.
Ovakva pitanja se moraju staviti na referendum. O ovome ne moze odluciti par ljudi u drzavi.
dembele

#51285 Re: SDA-All about

Post by dembele »

Dok se vrati Sebija sa posla pa ćemo se očitovati o mini Šengenu.
Gorka Dinja

#51286 Re: SDA-All about

Post by Gorka Dinja »

escobar__ wrote: 17/09/2020 13:51

dok sam prije 10 godina radio u ministarstvu za boračka pitanja i imao prilike da upoznam razne savjetnike za ovo i ono i anamotamo i otamo, raditi sa tim ljudima je sizifov posao KAZNA.

To nit ima veze sa strukom nit ima veze sa realnošću, njih to ne interesuje, kad sam im rekao da je preko 90% paraplegičara tj RVI prve grupe lažno i da nisu ranjavani na linijama već u međusobnim obračunima, krađama, pijanikama u kafanama, sječi drva, upucan od strane ženinog ljubavnika, upucan od načelnika općine itd.

Bilo je lažem, četnik, ustaša, pa nakon što provjeriše bježali su od mene i govorili nemoj samo bolan talasat a ko biva nemoj talasat eto njima posla a ne da isprave nepravde i tako milion situacija gdje se stranački izrodi upliću i sve znaju a pojma nemaju.

kakva bomba tempirana leži u RVI udrugama i lažnim borcima niste svjesni, mediji koji ovo istraže imat će da pišu u narednih 10 godina šta se i kako radilo i radi i koji obim kriminala je tamo.

dakle ljudi ko džaferović nemaju pojma nit šta rade nit kakve su posljedice nit uvažavaju druga mišljenja pa taman i da znaju da je tako to neće uradit jer je to bolesno u glavama.
Kikibombona

#51287 Re: SDA-All about

Post by Kikibombona »

Styling wrote: 17/09/2020 13:56
Kikibombona wrote: 17/09/2020 13:41

Ovakva pitanja se moraju staviti na referendum. O ovome ne moze odluciti par ljudi u drzavi.
Nece odlucivati par ljudi vec maksimalno dvojica - Metju Palmer i Rik Grenel. Vidis kako ih je Metju Palmer natjerao da se dogovore za Mostar.

Ljudi, shvatite, ovo je kurton drzava. Nasi politicari se pitaju za kriminal, korupciju i nepotizam, dok strateske odluke umjesto nas donose ozbiljne drzave.

Pogledaj Vucica i Hotija u Vasingtonu. Nema tu hoces-neces, vec moras. Vucic nije ni znao sta potpisuje.

...

Ako Palmer i Grenel kazu da ulazimo, ne moze se tome suprostaviti fosil Dzaferovic i klosar Komsic.
escobar__

#51288 Re: SDA-All about

Post by escobar__ »

Gorka Dinja wrote: 17/09/2020 14:02
escobar__ wrote: 17/09/2020 13:51

dok sam prije 10 godina radio u ministarstvu za boračka pitanja i imao prilike da upoznam razne savjetnike za ovo i ono i anamotamo i otamo, raditi sa tim ljudima je sizifov posao KAZNA.

To nit ima veze sa strukom nit ima veze sa realnošću, njih to ne interesuje, kad sam im rekao da je preko 90% paraplegičara tj RVI prve grupe lažno i da nisu ranjavani na linijama već u međusobnim obračunima, krađama, pijanikama u kafanama, sječi drva, upucan od strane ženinog ljubavnika, upucan od načelnika općine itd.

Bilo je lažem, četnik, ustaša, pa nakon što provjeriše bježali su od mene i govorili nemoj samo bolan talasat a ko biva nemoj talasat eto njima posla a ne da isprave nepravde i tako milion situacija gdje se stranački izrodi upliću i sve znaju a pojma nemaju.

kakva bomba tempirana leži u RVI udrugama i lažnim borcima niste svjesni, mediji koji ovo istraže imat će da pišu u narednih 10 godina šta se i kako radilo i radi i koji obim kriminala je tamo.

dakle ljudi ko džaferović nemaju pojma nit šta rade nit kakve su posljedice nit uvažavaju druga mišljenja pa taman i da znaju da je tako to neće uradit jer je to bolesno u glavama.
Sve jasno. :thumbup:

Fakat, da imamo nezavisne medije (a ne ova plaćenička/propagandna sranja) bukvalno bi deceniju imali šta pisati na temu svega onog šta su ovi jadovi iznjedrili i napravili našoj zemlji i narodu. Ta bagra gdje je prošla iza sebe je ostavila samo pustoš, nema bukvalno ni jedne pozitivne stvari koja bi se mogla pripisati ovim kriminalcima, a da su je od tačke A do tačke B odradili besprijekorno i bez muljaža, štela i pljačke. Bukvalno ni jedne.

Stranka koja okuplja vjerovatno i najveće bijednike ovog naroda ne zaslužuje da postoji, kamoli da učestvuje u vlasti i donosi odluke.
Veigar

#51289 Re: SDA-All about

Post by Veigar »

saabsa wrote: 17/09/2020 13:31
Veigar wrote: 17/09/2020 13:21
Gorka Dinja wrote: 17/09/2020 13:14

bolje da nikad nisu ni osnovani bili, više su jada narodu zadali od SDA
Nisi ba jarane dobar. Šta reče i ostade živ.
Nije to ni tako daleko od istine...
Nije isto kad te prevari kurava i kad te prevari djevojka koju bi ženio.
A oni su najveći krivac za apatiju koja vlada među na strani normalnih.
Pa onda se navedu pojedinci iz SDP-a koji su krivi za to, nije politika SDP-a kriva za sve što se dešavalo.

Kod SDA je problem što ne samo u srži te stranke već i uvelikom broju ćlanstva samo se razmišlja o IMT politikama i uvijek je ona mi vs svi ostali. Zato je SDA kriminalna. U SDP je kriminalno samo vođstvo a članstvo je moram reć naivno.
Gorka Dinja

#51290 Re: SDA-All about

Post by Gorka Dinja »

escobar__ wrote: 17/09/2020 14:07

Sve jasno. :thumbup:

Fakat, da imamo nezavisne medije (a ne ova plaćenička/propagandna sranja) bukvalno bi deceniju imali šta pisati na temu svega onog šta su ovi jadovi iznjedrili i napravili našoj zemlji i narodu. Ta bagra gdje je prošla iza sebe je ostavila samo pustoš, nema bukvalno ni jedne pozitivne stvari koja bi se mogla pripisati ovim kriminalcima, a da su je od tačke A do tačke B odradili besprijekorno i bez muljaža, štela i pljačke. Bukvalno ni jedne.

Stranka koja okuplja vjerovatno i najveće bijednike ovog naroda ne zaslužuje da postoji, kamoli da učestvuje u vlasti i donosi odluke.
Danas se tu pita fikret prevljak sa pudlicom esadom delićem(valjda naviko na kerove) ko biva neki precenik organizacije RVI a lopina i IZDAJNIKA nikad većih bilo nije.

Pogledajte mu ove izjave nakon što RVI nisu 19 godina dobili povećanje invalidnina

mene stid

https://avaz.ba/vijesti/bih/592872/borc ... 0-do-40-km
Blixen

#51291 Re: SDA-All about

Post by Blixen »

Gorka Dinja wrote: 17/09/2020 14:02 kakva bomba tempirana leži u RVI udrugama i lažnim borcima niste svjesni, mediji koji ovo istraže imat će da pišu u narednih 10 godina šta se i kako radilo i radi i koji obim kriminala je tamo.
ma ja ali ce ovi da izadju na ulice
onda ide bije HIN milicija
ti dok su zivi nece prestati sisati drzavnu sisu
a sve dok su zivi (a bogami i rahmetli) ce glasati za SDA
Gorka Dinja

#51292 Re: SDA-All about

Post by Gorka Dinja »

Blixen wrote: 17/09/2020 14:22
Gorka Dinja wrote: 17/09/2020 14:02 kakva bomba tempirana leži u RVI udrugama i lažnim borcima niste svjesni, mediji koji ovo istraže imat će da pišu u narednih 10 godina šta se i kako radilo i radi i koji obim kriminala je tamo.
demobilisani borci su gomila neobrazovanih i nepismenih ljudi, ja pišem o RVI tamo je sve LAŽNO ima ih preko 100 000 hiljada od toga cirka je pola i više LAŽNO.

U periodu 2015.-2019. vršena je redovna isplata svih naknada boračkim kategorijama, koje prima cca 94.000 korisnika i za šta se u Budžetu planira 300 miliona KM godišnje. Za 11.800 korisnika, mahom oficira i podoficira, vraćen je isplatni koeficijent za penzije po Zakonu o prijevremenom penzionisanju, što iziskuje dodatnih 21 milion KM u toku godine.
DaysleepeR

#51293 Re: SDA-All about

Post by DaysleepeR »

RVI izlaze na ulice samo kada SDA treba da preuzme vlast od nekog drugog, na klik misa ih dizu, apsolutno nerelevantan faktor za bilo kakvu ozbiljnu analizu.
DaysleepeR

#51294 Re: SDA-All about

Post by DaysleepeR »

pici wrote: 17/09/2020 10:57
IZBORNE PREVARE
Uhapšeni Asim Kamber (SDA) i saradnici predati u nadležnost Tužilaštva BiH
koja je ovo lopovska stranka allahu dragi... pa nema postena insana... sta bi sa sarajlicem, lik otvotrno priznao da je namjestao listice i sdO ga ostavila u klubu nOroda i da guzelja po komisijama i putevima... nevjerovatno koji su smrde bracni par čausesku, okruzeni laznim dzeneralim i profiterima, "borcima" od minimum dva put ranjavanj, lord chivas glumcima itd...
treba vidjeti jel bio Kamber ranjavan u ratu, ako jeste, onda nista
Blixen

#51295 Re: SDA-All about

Post by Blixen »

escobar__ wrote: 17/09/2020 14:07 Stranka koja okuplja vjerovatno i najveće bijednike ovog naroda ne zaslužuje da postoji, kamoli da učestvuje u vlasti i donosi odluke.
ko ti je favorit? :D

meni najgluplje djeluje fadil
on mi je broj jedan
broj dva mi je frka izmedju mog senaida memica (akoBogda alarahmetile uskoro) i sepke causescu :mrgreen:
kenela zuko mi je takodjer hit, mada i ona vreca sala bisera ne kasni puno
amir zukic mi je bio u vrhu, ali od kada mu se konj samoubio postalo mi ga je zao :D
nedzad brankovic je posebno odvratan pa bi ga ugurao u top deset
ona sto govori "ode Muhamed dodje Ranko" bi recimo bila dobra da zamjeni Mia Khalifu (obzirom da se ova penzionirala, ne)
ramiza salkica bi na sve moguce nacine progurao u Hollywood
prosto je nevjerovatno da onakva labrnja nije u nekom blockbusteru nakaza broj 1

EDIT: ne sma Safete
Last edited by Blixen on 17/09/2020 14:36, edited 1 time in total.
Gorka Dinja

#51297 Re: SDA-All about

Post by Gorka Dinja »

DaysleepeR wrote: 17/09/2020 14:30
RVI izlaze na ulice samo kada SDA treba da preuzme vlast od nekog drugog, na klik misa ih dizu, apsolutno nerelevantan faktor za bilo kakvu ozbiljnu analizu.
ne izlaze nikako jer više nema ko izać pomrli skoro svi ostali ovi lažni, zdravi ljudi imaju invalidnine i invalidnost od 80%

u sarajevu sve kupljeno svi se ugradili i tamo nema pobune, u Mostaru svi krepaju od gladi sem ovih nekoliko lažnih prve grupe pošto oni imaju 1800 invalidnine, doslovno RVI u Mostaru umiru od gladi, a to esada delića i prevljaka nije briga.
sumirprimus

#51298 Re: SDA-All about

Post by sumirprimus »

bake i sebija su u top tri.
a zestoka konkurencija je za bronzu :D
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#51299 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

Bilo bi zanimljivo vidjeti kretanje ukupnog broja onih koji primaju invalidnine od kraja rata pa do sad. Da li broj raste ili opada?
tandmand

#51300 Re: SDA-All about

Post by tandmand »

Ja bih da pitam bošnjačke prvake, do kada misle da "zlostavljaju Hrvate"?
Milanović: " Hrvati u BiH nisu manjina ali su u manjini brojčano i ako ih hoćeš zlostavljati, vrlo lako to radiš jer možeš, i to se događa u zadnjih 15 godina.
Apelom ga Bakire ...
Post Reply