90minut wrote: ↑15/09/2020 20:21
dale cooper wrote: ↑15/09/2020 14:46
To što sam vas nazvao Harryem i Lloydom foruma ima više veze sa vašim čoporativnim načinom djelovanja i upadicama koje redovno
priređujete onima sa čijim se filmskim ukusima i izborima ne slažete ili ga ismijavate nego sa time da mislim da ste stvarno glupi.
I Logovani i Point i mnogi drugi su to iskusili na svojoj koži.
A Point je lik koji ne zna šta znaci rijec trezor i na tamo nekoj politickoj temi smo se smijali tome i zajebavali i od tog momenta se on javlja na apsolutno svaki moj post i pokušava da vrati ponos jer sam tad na nekoj zajebanciji u vezi njega dobio 10tak lajkova.
Dakle nemoj misliti da se on slaže s tobom u vezi filma i slicno jer to što se javlja veze s filmom nema.
Toma necu više stvarno.
Kad me već, ničim izazvan prozivaš, red bi bio da ti napišem red ili dva.
Prvi red, još uvijek ne kontaš sarkazam u vezi trezora, upecali ste se na to bili, ko drugi nego ti i onaj troll Gerro. Ništa neočekivano, reklo bi se. Šta veliš zajebavali se, ha.
Drugi red, lažeš i to debelo da se javljam na svaki tvoj post. Nebitan si lik i krajnje naporan u svom nastojanju da budeš forumski film guru. Nešto si prozivao Johnnya da ne gleda sve filmove koje preporučuje ovdje, no prije bi rekao da ih ti ne gledaš jer količina preporuka filmova i silnih serija sa tvoje strane se jednostavno ne može uklopiti u dan of 24 sata. Jesam li u pravu Mr.Savršenstvo od Filma aka Mr. Bukvalno aka Mr. Rad Kamere?
Pod tri, nešto mi naumpade. Jedan dan ove učmale godine sam tražio preporuku za neku seriju jer sam nešto bio hasta i sjedio kući. Ti si mi predložio Black Mirror u fazonu kako nisi to gledao imao si dojam da sam pregledao sve što valja, znam šta valja blabla.
Elem, ja se javio nakon par dana i napisao kako mi nije legla serija i da prekidam nakon 3 epizode e od tad me proganjaš i pljuješ svukud po forumu kako nemam pojma šta valja, nemam blage veze šta je savršenstvo od serije vaki sam naki sam, kao da si je ti sam režisirao ili neko tebi blizak. Usudio bih se primjetiti blagu dozu nekog poremećaja, kao eto udario ti u ponos što mi se nije svidjela neka tvoja preporuka. Let it go već jednom, biće preporuka aBd.
Ja i Dale se ne slažemo oko filma na dosta tema npr Lynch generalno, novi Twin Peaks posebno, već spomenuti Black Mirror, crno bijeli film itd ali nikad ne prozivamo jedni druge ko što ti radiš sa svakim kome se dojmi film koji se tebi sviđa. Popusti.
I pod rednim brojem četiri, nemoj se truditi da odgovaraš jer nemam se namjeru dalje upuštati u bilo kakav off, dosta je bilo ličnog prepucavanja na zadnjim strancima ove teme, no imao sam potrebu da napišem red-dva nakon tvog, bezrazlognog, prozivanja.
Sad nazad na temu.
Davno sam gledao ovaj odlični mind fuck no zaboravio sam neke detalje pa sinoć ogledah opet. Zaista odličan uradak na meni dragu temu paralelnih univerzuma.