Autogolovi...
Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
- Nadzornik
#2026 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative... 
Autogolovi...
Autogolovi...
-
Miloduh
- Kolinda
#2028 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
A zašto bi mene zanimale presude pojedincima i to gdje se oni nalaze, moje subjektivno mišljenje o njima nije tema ove emisije niti to koga briga što ja mislim, važno je da osuđujem sve zločine koji su počinili pripadnici moga naroda što očekujem i od pripadnika drugih naroda...detroit-mercy wrote: ↑16/09/2020 15:12Pa kao leglista bi trebao podrzati i presude koje su izrecene Jelavicu pa je zdimio zna se gdje ili proces koji traje protiv odlikovanog djenerala, pa je isto zdimio zna se gdje i jos odlikovan. Da ipak ne idemo u zupanije koje ako cemo biti leglisti nisu ustavna kategorija nego kantoni. E sad, definisi, koji je zakon prekrsen pri izboru Komsica, cisto kao legalista
![]()
Evo ovaj, presuda ustavnog suda....županija/kanton je od životne važnosti za Srbe, Hrvate i BošnjakeUstavni sud podsjeća da se prema općem načelu demokracije pravo na demokratsko odlučivanje ostvaruje legitimnim političkim predstavljanjem koje mora biti utemeljeno na demokratskom izboru onih koje predstavlja i čije interese zastupa. U tom smislu veza između onih koje predstavlja i njihovih političkih predstavnika na svim administrativno-političkim razinama je ta koja omogućava legitimitet predstavnicima zajednice. Dakle, samo legitimitet predstavljanja stvara temelj za stvarno sudjelovanje i odlučivanje
- SaraFina
#2029 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Braćo Bošnjaci ostaviti nam DN 2022.

-
Hafis
#2030 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Zato ce Šefko sutra skoknuti do Pakistana, pa se jebite i vi i vas Zagreb.
-
Hafis
#2031 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Al mi je sladak kad stavi onu masku na glavu. Isto lešina od deset dana...rumenije od njega kopaju
Last edited by Hafis on 16/09/2020 15:32, edited 2 times in total.
- SaraFina
#2032 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
2022 Akobogda ponovo. Vidimo se u DN 

- tandmand
-
Hafis
#2034 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Bravo, ode Serafina u DM.
Pocni puštati brkove...jebo političark ako nema solidan brk. Noorod zno.
Pocni puštati brkove...jebo političark ako nema solidan brk. Noorod zno.
- Maraschino
#2035 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Sta dobi Covic od Izetbegovica danas?
Drva u naramku.
Dace to njemu Dodo preko Zagreba.
Drva u naramku.
Dace to njemu Dodo preko Zagreba.
- SaraFina
#2036 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
TKO se svadjao? Ta ljudi su na bedemima EU branili temelje kršćanstva. Od preteće ISIL-a. Kako ti nije jasno?
- Kolinda
#2037 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Ali i ovi iz Zagreba su počeli bockati po malo, Bakir reče da su i njega pozvali na sastanak, Bakir je ono što? Član predsjedništva DNBIH i predsjednik SDA...a što su Džaferović i Komšić
, kako njih zaobiđoše
marionete na Bakirovu koncu, očito svi to znaju....
-
Hafis
- Maraschino
- Nadzornik
#2040 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Citam komentare na Vecernjaku,jedan od njih...
https://www.vecernji.hr/vijesti/milorad ... ari?page=2
Bošnjaci uvijek mogu računati na hrvatsko -srpske razmirice i to je upravo ono što im treba kako bi sprovodili svoju politiku majorizacije i unitarizacije BIH . A šteta je to jer mi i Srbi bi zaista trebali konačno zakopati ratne sjekire i nekako zaboraviti krvavu prošlost zapravo ne može se to zaboraviti ali barem da ne kopamo stalno iste rane , ma da ne duljim puno napisat ću kratko samo jedno dakle niti Srbi imaju snage da srede nas niti mi njih i to je povijest pokazala , dakle međusobni sukobi koji su dosada odnjeli i previše života i previše nesreće zaista više nemaju smisla , ali Hrvati i Srbi zajedno mogu srediti Bošnjake koji su stješnjeni između nas i to bi svakako trebalo učiniti dakle potrebno je jedno čvrsto hrvatsko-srpsko savezništvo protiv Bošnjaka .
-
detroit-mercy
- Maraschino
#2042 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Pa neka pita Dodika ko u brlogu predstavlja Hrvate.
Opet licemjerstvo nasih susjeda.
-
Miloduh
#2043 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
bojovnici na tipkovniciNadzornik wrote: ↑16/09/2020 15:37Citam komentare na Vecernjaku,jedan od njih...![]()
Bošnjaci uvijek mogu računati na hrvatsko -srpske razmirice i to je upravo ono što im treba kako bi sprovodili svoju politiku majorizacije i unitarizacije BIH . A šteta je to jer mi i Srbi bi zaista trebali konačno zakopati ratne sjekire i nekako zaboraviti krvavu prošlost zapravo ne može se to zaboraviti ali barem da ne kopamo stalno iste rane , ma da ne duljim puno napisat ću kratko samo jedno dakle niti Srbi imaju snage da srede nas niti mi njih i to je povijest pokazala , dakle međusobni sukobi koji su dosada odnjeli i previše života i previše nesreće zaista više nemaju smisla , ali Hrvati i Srbi zajedno mogu srediti Bošnjake koji su stješnjeni između nas i to bi svakako trebalo učiniti dakle potrebno je jedno čvrsto hrvatsko-srpsko savezništvo protiv Bošnjaka .
-
amko761
#2044 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Jel se oglasio Komšić nisam pratio, jel lete prsti na sve strane?
- SaraFina
#2045 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Nabijamo komplekse ko Zidovi LOLMiloduh wrote: ↑16/09/2020 15:44bojovnici na tipkovniciNadzornik wrote: ↑16/09/2020 15:37Citam komentare na Vecernjaku,jedan od njih...![]()
Bošnjaci uvijek mogu računati na hrvatsko -srpske razmirice i to je upravo ono što im treba kako bi sprovodili svoju politiku majorizacije i unitarizacije BIH . A šteta je to jer mi i Srbi bi zaista trebali konačno zakopati ratne sjekire i nekako zaboraviti krvavu prošlost zapravo ne može se to zaboraviti ali barem da ne kopamo stalno iste rane , ma da ne duljim puno napisat ću kratko samo jedno dakle niti Srbi imaju snage da srede nas niti mi njih i to je povijest pokazala , dakle međusobni sukobi koji su dosada odnjeli i previše života i previše nesreće zaista više nemaju smisla , ali Hrvati i Srbi zajedno mogu srediti Bošnjake koji su stješnjeni između nas i to bi svakako trebalo učiniti dakle potrebno je jedno čvrsto hrvatsko-srpsko savezništvo protiv Bošnjaka .![]()
![]()
Jos da je neko sposobniji od Sevke i Baketa
- tandmand
#2046 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Jedan sasvim iskren komentar ...Nadzornik wrote: ↑16/09/2020 15:37Citam komentare na Vecernjaku,jedan od njih...![]()
Ovo "povijesno" srpsko-hrvatsko mirenje nije u cilju stvaranja nove Jugoslavije, već sasvim suprotno - nastavak njenog rasturanja, procesa za koji smatraju da nije završen već samo stopiran stvaranjem "nekakve države" BiH i nekakve Crne Gore.
Oni su se između sebe razgraničili, onako kako su se dogovorili u Karađorđevu ali im je granica razgraničenja unutar BiH. To je taj problem.
-
Milenkov buraz
#2047 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
tandmand wrote: ↑16/09/2020 15:49Jedan sasvim iskren komentar ...Nadzornik wrote: ↑16/09/2020 15:37Citam komentare na Vecernjaku,jedan od njih...![]()
Ovo "povijesno" srpsko-hrvatsko mirenje nije u cilju stvaranja nove Jugoslavije, već sasvim suprotno - nastavak njenog rasturanja, procesa za koji smatraju da nije završen već samo stopiran stvaranjem "nekakve države" BiH i nekakve Crne Gore.
Oni su se između sebe razgraničili, onako kako su se dogovorili u Karađorđevu ali im je granica razgraničenja unutar BiH. To je taj problem.
- Maraschino
- Point.
#2049 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Gledaj rajčicara al se raskokodakali zadnjih par stranica. 
Pobeda bre!
Pobeda bre!
- spreca
#2050 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Dva naroda...zar Covic nije rekao da ce Hrvate predstavljati Gospodin Burle RonhilKolinda wrote: ↑16/09/2020 15:07Mile predstavlja jedan od tri konstitutivna naroda...to kakve stavove zastupa je njegov problem ali ja kao legalist ne mogu ne poštivati volju srpskog naroda...ali ljude koji javno kažu da će pokušati oteti prava Hrvatima ne bi ni spomenuo a kamoli sjeo s njima...detroit-mercy wrote: ↑16/09/2020 15:02Inace Mile je bas stovatelj ustavno zagarntiranih pravaKolinda wrote: ↑16/09/2020 14:27 Kakva je ovo panika na temi![]()
Dodik u ZG, vidi slučajnosti i ja odoh gore....lijepo je vidjeti da se razgovara, s kim, o čemu manje važno, važno je da postoje kontakti a to što je bošnjački vrh (Džaferović,Komšić, Bakir) izgubio kredibilitet za ozbiljnu priču sa svim susjedima je očito do njih a ne susjeda...
Pljuvati po svim susjedima, prijetiti kolektivno narodima u državi s kojima zajedno živiš sa otimanjem ustavom zagarantirana prava i da to ostane bez posljedica je oksimoron na kub....
Dok su radili iza leđa je prolazilo nekako ali ove otvorene prijetnje od neki dan u kojima je Bakir potvrdio da stoji iza projekta Komšić su i onima koji su bili "slijepi pored očiju" otvorili iste....