Dobro, a šta ćemo, recimo, sa gadostima koje ti, pa evo već godinama, ne propuštaš istovariti na našu dragu forumsku kolegicu Sadetu, ismijavajući njene konzervativne stavove, ili prozivajući njenu porodičnu i bračnu situaciju? Kada treba podjebavati dotičnu i svekrvu joj, eh, govori li to ponešto o tome kakav si ti čovjek? Nekako taj silni respekt prema ženama najednom nestaje u trenucima kada Sadetu nazivaš, molim te dopusti da te citiram, "idiotom".dale cooper wrote: ↑15/09/2020 12:35Moje prozivanje je uslijedilo nakon što si pokazao kakav si zaista čovjek u onom sukobu sa Sarafinom. Spreman na najniže gadosti, odExNihilo wrote: ↑15/09/2020 12:13Pa tvoje prozivanje i snebivanje je uslijedilo tek nakon što sam ti skrenuo pažnju da si prema forumskim drugaricama sve ono što se one same upiru na ne budu prema drugom spolu: servilan. Bit će da ti je zasmetalo, al' šta ću ti ja što nemaš vlastiti stav, nego jedino i isključivo njihov stav.dale cooper wrote: ↑15/09/2020 12:01
Ljutim? Ličan?Ovo tvoje kačenje na moje postove u zadnje vrijeme na različitim temama mi samo govori da još nisi prebolio
moje prozivanje nakon onih pizdarija koje si napravio onomad na temi o feminizma. Tako da za tebe vjerovatno jeste lično.![]()
A što se tiče mog kvotanja tebe, ako se ne varam, komunicirali smo na dvije teme. Na Trumpu, gdje si širio dezinformacije, pa sam te korigovao podacima, i ovdje, gdje misliš da je dovoljno napisati "ohladi" forumašima s čijim mišljenjem se ne slažeš, pa sam ti pokazao da nije tako.
Bit će da je ona Dominika u pravu. Nisu problem ovi forumski prvačići 90min i geroo, nego forumski đuturumi koji bi najradije da odrede ko smije iznijeti mišljenje, a ko ne.
Al' jebo to. Imaš li šta o filmu reći ili i po tom pitanju imaš samo tuđi stav?
iznošenja intime, privatnih prepiski pa do spremnosti na ucjene da bi pobijedio u raspravi. Ovo o servilnosti me nije vala ni dotaklo.
Vodim se onime ko ti šta kaže, a ne šta.
Al' dobro, kontam ja tebe. Nisu sve žene jednake. Postoje one kojima se treba dodvoriti, poput drugarica s Feminizma, koje i jesu ciljana skupina tvojih patetično-pravedničkih logoreja, a s druge strane imaju i takve koje je zabavno ismijavati u čoporu.
Feminista za jednu temu i birane drugarice.
Naravno, reagovat ću uvijek kada vidim glupost i dezinformacije. Zašto bih morao "biti blizu rasprave do tog momenta" da to učinim? Uključit ću se u rasprava kada hoću i gdje hoću. Pa nije ovaj forum tvoje privatno vlasništvo, pa da ti se trebam pravdati gdje sam pisao i zbog čega.dale cooper wrote: ↑15/09/2020 12:35 Ovo o temi na Trumpu su čiste laži, reagovao si na članak koji sam ja postavio i nisi bio ni blizu rasprave do tog momenta.
Kao i ovdje, nigdje te nije bilo dok ja nisam postavio preporuku za ovaj film. Ovo ohladi je bilo upućeno liku koji je dva puta na
isti način reagovao na moju i hadzinicinu preporuku za film. Opet ne vidim razlog da se ti kačiš na to.
Kada ti se čovjek obrati na Feminizmu, ti imaš link i citat. Kada ti se obrati na Trumpu, imaš link i citat. I ovdje si imao link za tumačenje. Samo nikada i nigdje nemaš - vlastito mišljenje.dale cooper wrote: ↑15/09/2020 12:35 O filmu sam rekao sasvim dovoljno. A to što moje pisanje smatraš tuđim stavom, a šta da se radi...opet - to si samo ti, takav si čovjek.
Mister Link.