Jest, fakat nemeres rahat u JYSK uci_BataZiv_0809 wrote: ↑14/09/2020 17:30 Ispred Lozionicke ih sekjuritiji tjeraju, ispred Binga ex Interex je Kandahar.
Bingo City Center Sarajevo
- beni-bu-man
#1126 Re: Bingo City Center Sarajevo
- drag_gost
#1127 Re: Bingo City Center Sarajevo
P308 wrote: ↑14/09/2020 08:58 I ja navratio u Bingo, iako ima guzve, moze se normalno hodati i razgledati, znaci nije jedno na drugom.
U garazi mjesta koliko hoces a garaza jedna od ljepsih, prostrana i svjetla, mjesta velika. Ne naplacuje se niti imaju namjeru naplacivati (bar mi se cini jer nema rampi).
Bingo odlican, sve pohvale. Odjel sa odjecom nije u njihovom klasicnom nabacanom stilu vec je sve uredno slozeno i pregledno i pored velikog broja ljudi a ima i odjece malo kvalitetnijih marki koliko sam vidio. Odjel sa namjestajem takodjer, relativno je mal izbor ali ima finog namjestaja. Igracke i odjeca za djecu, stvari za kucne ljubimce, kucne potrepstine, bijela tehnika takodjer.
Frizideri sa mlijecnim proizvodima, salamama i slicno preuredni.![]()
Imaju super ponudu gotovih jela a moze se i jesti unutar objekta (slicno ko u Mercatoru samo dosta ljepse rjeseno). Stvarno velik izbor jela. Ima i neki mini dio za cijedjenje sokova.
Siroko i prostrano, mozes normalno sa kolicima ili kropom prolazitiNema onih kartona sa proizvodima na sred i slicno
Za sada
![]()
Velik je i broj kasa (20 ako se ne varam?) i ide stvarno brzo.
Ostale radnje su pomalo razocaravajuce ... DM, apoteka, pošta, neka prodavnica mobitela, optika Loris i na spratu frizerski salon. Nisam vidio nista drugo ... I dva kafica ako sam dobro vidio, jedan je Vatra a drugi nisam vidio koji je ili je to sve Vatra?
Veliki minius je raskopana Dz.Bijedica i relativno los prilaz objektu. I ljudi koji cestom hodaju jer nemaju drugog izbora.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1128 Re: Bingo City Center Sarajevo
Kad su ono pustali po malo u radnje ja cekao pred Jyskom da me puste, za 5 minuta me 10 ljudi povuklo za rukav, sto migranskih sto domacih klosara....onaj mase nekakvim nalazima, onaj mi nudi maramice, onaj mi pokazuje da su mu lose cipele, ma gonite se u picku materinubeni-bu-man wrote: ↑14/09/2020 17:36Jest, fakat nemeres rahat u JYSK uci_BataZiv_0809 wrote: ↑14/09/2020 17:30 Ispred Lozionicke ih sekjuritiji tjeraju, ispred Binga ex Interex je Kandahar.
- beni-bu-man
#1129 Re: Bingo City Center Sarajevo
I svaka druga "selam my brother"_BataZiv_0809 wrote: ↑14/09/2020 17:39Kad su ono pustali po malo u radnje ja cekao pred Jyskom da me puste, za 5 minuta me 10 ljudi povuklo za rukav, sto migranskih sto domacih klosara....onaj mase nekakvim nalazima, onaj mi nudi maramice, onaj mi pokazuje da su mu lose cipele, ma gonite se u picku materinubeni-bu-man wrote: ↑14/09/2020 17:36Jest, fakat nemeres rahat u JYSK uci_BataZiv_0809 wrote: ↑14/09/2020 17:30 Ispred Lozionicke ih sekjuritiji tjeraju, ispred Binga ex Interex je Kandahar.![]()
- nepass1
#1130 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ma nista sa bingom na stupu ne moze ni heco pijaca
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#1131 Re: Bingo City Center Sarajevo
Maloprije bingo stup, od one nadstresnice vanjske za kolica napravili svlacionicu 
-
L u c i f e r
#1132 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ja him samo odgovorim "Śenđirenđifenđerenđi brother, selam".
-
high_volume
#1133 Re: Bingo City Center Sarajevo
Upravo takomali_balon wrote: ↑14/09/2020 08:27I sta ti svi, osim ovih iz miljacke i to mozda zgrada i neposresnoj blizini,mogu kupiti i ponijeti kuci osim ako ne dodju sa autom......bumerangss wrote: ↑14/09/2020 08:18high_volume wrote: ↑13/09/2020 21:28
Odgovor na boldirano: Naravmo da hoće, jer im je ta trgovina najbliža. Ali, u lokalnom naselju nema mnogo kupaca, i ako je uprava planirala da zadovolji to lokalno stanovništvo, mogla je sa višestruko manjim objektom.
Ne, veličina ovog objekta ukazuje na plan uprave Binga da servisira kupce "na veliko", one koji kupuju "fasunge", koji to u Sarajevu kupuju u Mercatoru, npr. Ko će odlaziti u ovaj slabo frekventan i skoro nenaseljen dio grada da kupi nekoliko namirnica. Bilo bi to besmisleno. S tim ciljem je i izgrađeno kino, i drugi sadržaji.
Mislim da je neki nepisani, trgovački običaj, da se kod ovakvih, novih, velikih trgovačkih objekata, kupcima ponudi nešto novo, neki novi proizvod, ekskluzivni, kojeg nema u drugim trgovinama istog lanca. Nisam išao, i ne znam da li je Bingo ovdje ponudio nešto ekskluzivno.
Odakle su mu banane, možda su one...![]()
cuj nema mnogo kupaca?!
Pa novo naselje Miljacka tik uz novi Bingo ima preko 500 stanova i novu gradu koja je u izgradnji, zatim naselje Nova Otoka sa ekspanziom stanogradnje. Sigurno je preko 1000 novih stanova u Miljackoj, Novoj Otoci, pa nedaleko gore oko pijace kvadrant isto 4 5 novih zgrada i trenutno se prave pa u narednoj godini se planira završiti najveći kružni tok u Sa, onaj u Boljakovom u kojem živi 10000 ljudi a sa Sokoljem, Briješćem tu živi preko 20000 ljudi.
Poznato je da je u planu izmještanje GRAS-a tj remize u Hrasnicu a na mjestu remize ce se izgraditi novo stambeno naselje!
Opština Novi Grad je najmnogoljudnija sa 125000 stanovnika! I on kaže nenaseljen dio grada![]()
Mozda paketic zvaka......ko ce teglit cekere do nove otoke.
Sve te brojke sto si naveo veoma lako se mogu navesti i za lozionicku, i za merkur na otoci, oba centra u povoljnijem polozaju od novog biMga.
Znaci maksuz se mora tamo doc autom, a kad vec idem autom idem gdje je bolja ponuda gdje ima guscja jetrena pasteta i salata od crvenog kupusa......ili koji blizi granap..zavisi ko sta preferira.....
Nisam vidio prije. Ja pišem o lokalnom području, i da tamo nema puno stanovništva, on počeo pisati o Općini Novi Grad. Nevjerovatno
-
kio01
#1134 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ne razumijem, zasto je za jedan od najvecih trznih centara u gradu vazno da li u radijusu od 20m ima dovoljno ljudi? Mislim da si spominjao lozionicku, zasto ista logika ne bi isla za ovo mijesto? No, i dalje tvrdis da nema okolo puno stanovnistva. To nije tacno. Em ih vec ima( miljacka i veneto bukvalno nemaju blize prodavnice, mnogim drugim zgradama je jedna od najblizih, a naravno i najveca u tom podrucju), em ce uskoro biti jos vise. Prave se zgrade, ceste, kruzni tokovi, sto znaci da ce jos vecem dijelu grada ovo biti najblize mijesto za punjenje kolica. Za hipermarkete se podrazumijeva da im je 90% posla od strane ljudi koji ce tu doci dvaput mjesecno, a ne od ljudi koji ce kupit litar mlijeka kad im zafali.high_volume wrote: ↑14/09/2020 19:57
Upravo tako![]()
Nisam vidio prije. Ja pišem o lokalnom području, i da tamo nema puno stanovništva, on počeo pisati o Općini Novi Grad. Nevjerovatno![]()
-
high_volume
#1135 Re: Bingo City Center Sarajevo
Nisam spominjao Ložioničku. A i teško mi je pisati s nekim ko još nije naučio osnove pravopisa.kio01 wrote: ↑14/09/2020 20:38Ne razumijem, zasto je za jedan od najvecih trznih centara u gradu vazno da li u radijusu od 20m ima dovoljno ljudi? Mislim da si spominjao lozionicku, zasto ista logika ne bi isla za ovo mijesto? No, i dalje tvrdis da nema okolo puno stanovnistva. To nije tacno. Em ih vec ima( miljacka i veneto bukvalno nemaju blize prodavnice, mnogim drugim zgradama je jedna od najblizih, a naravno i najveca u tom podrucju), em ce uskoro biti jos vise. Prave se zgrade, ceste, kruzni tokovi, sto znaci da ce jos vecem dijelu grada ovo biti najblize mijesto za punjenje kolica. Za hipermarkete se podrazumijeva da im je 90% posla od strane ljudi koji ce tu doci dvaput mjesecno, a ne od ljudi koji ce kupit litar mlijeka kad im zafali.high_volume wrote: ↑14/09/2020 19:57
Upravo tako![]()
Nisam vidio prije. Ja pišem o lokalnom području, i da tamo nema puno stanovništva, on počeo pisati o Općini Novi Grad. Nevjerovatno![]()
Nemam interes da branim Bingo, kao ti, ali nemam interes ni da pišem protiv. Ja iznosim vlastito mišljenje, i o Bingu sam pisao na više tema ovog Foruma. Politika Bingo poslovanja srozava BiH ekonomiju, ali teško da ćeš ti to svatiti
- drag_gost
#1136 Re: Bingo City Center Sarajevo
A otkud znas da on ima interes da "brani Bingo"?high_volume wrote: ↑14/09/2020 21:04Nisam spominjao Ložioničku. A i teško mi je pisati s nekim ko još nije naučio osnove pravopisa.kio01 wrote: ↑14/09/2020 20:38Ne razumijem, zasto je za jedan od najvecih trznih centara u gradu vazno da li u radijusu od 20m ima dovoljno ljudi? Mislim da si spominjao lozionicku, zasto ista logika ne bi isla za ovo mijesto? No, i dalje tvrdis da nema okolo puno stanovnistva. To nije tacno. Em ih vec ima( miljacka i veneto bukvalno nemaju blize prodavnice, mnogim drugim zgradama je jedna od najblizih, a naravno i najveca u tom podrucju), em ce uskoro biti jos vise. Prave se zgrade, ceste, kruzni tokovi, sto znaci da ce jos vecem dijelu grada ovo biti najblize mijesto za punjenje kolica. Za hipermarkete se podrazumijeva da im je 90% posla od strane ljudi koji ce tu doci dvaput mjesecno, a ne od ljudi koji ce kupit litar mlijeka kad im zafali.high_volume wrote: ↑14/09/2020 19:57
Upravo tako![]()
Nemam interes da branim Bingo, kao ti, ali nemam interes ni da pišem protiv. Ja iznosim vlastito mišljenje, i o Bingu sam pisao na više tema ovog Foruma. Politika Bingo poslovanja srozava BiH ekonomiju, ali teško da ćeš ti to svatiti![]()
-
kio01
#1137 Re: Bingo City Center Sarajevo
Meni je tesko pisati sa nekim ciji ego je toliko ostecen da ne moze imati normalnu diskusiju bez pretvaranja iste u svadju. Sta te to toliko uvrijedilo u mojim postovima da izazove ovako burnu reakciju? Koje to osnove ne znam? Nauci me, sensei, bez obzira sto cu ja to "tesko shvatitihigh_volume wrote: ↑14/09/2020 21:04Nisam spominjao Ložioničku. A i teško mi je pisati s nekim ko još nije naučio osnove pravopisa.kio01 wrote: ↑14/09/2020 20:38Ne razumijem, zasto je za jedan od najvecih trznih centara u gradu vazno da li u radijusu od 20m ima dovoljno ljudi? Mislim da si spominjao lozionicku, zasto ista logika ne bi isla za ovo mijesto? No, i dalje tvrdis da nema okolo puno stanovnistva. To nije tacno. Em ih vec ima( miljacka i veneto bukvalno nemaju blize prodavnice, mnogim drugim zgradama je jedna od najblizih, a naravno i najveca u tom podrucju), em ce uskoro biti jos vise. Prave se zgrade, ceste, kruzni tokovi, sto znaci da ce jos vecem dijelu grada ovo biti najblize mijesto za punjenje kolica. Za hipermarkete se podrazumijeva da im je 90% posla od strane ljudi koji ce tu doci dvaput mjesecno, a ne od ljudi koji ce kupit litar mlijeka kad im zafali.high_volume wrote: ↑14/09/2020 19:57
Upravo tako![]()
Nemam interes da branim Bingo, kao ti, ali nemam interes ni da pišem protiv. Ja iznosim vlastito mišljenje, i o Bingu sam pisao na više tema ovog Foruma. Politika Bingo poslovanja srozava BiH ekonomiju, ali teško da ćeš ti to svatiti![]()
Sad vracanje na temu nase do maloprije civilne konverzacije. U kojem momentu sam branio bingo? Jedino sto sam branio je poziciju novog centra. Mislis da mi je drago sto nasa drzava dozvoljava ovakvim kompanijama da se bogate na ledjima ljudi koji jedva placaju racune?
Tvoja poenta se izgleda pretvorila u bingo bad, a ne location bad. Totalno nevezano sa svim tvojim dosadasnjim postovima o ovom centru.
-
high_volume
#1138 Re: Bingo City Center Sarajevo
Jbt, pa nisam ja tema nego Bingo Centar u Sarajevo, sa svim svojim malograđanskim glamurom, kojeg ti i slični hvalite na svaki način, a zapravo, objekat kojim će Bingo i SDA podrška još jednom podići vlastiti kapital na viši level, koji će dobavljače nastaviti plaćati na 60 dana, s razvojem prometa još kategoričnije, dok će naivno stanovništvo s ushićenjem pričati o bananama za ispod marke....kio01 wrote: ↑14/09/2020 21:16Meni je tesko pisati sa nekim ciji ego je toliko ostecen da ne moze imati normalnu diskusiju bez pretvaranja iste u svadju. Sta te to toliko uvrijedilo u mojim postovima da izazove ovako burnu reakciju? Koje to osnove ne znam? Nauci me, sensei, bez obzira sto cu ja to "tesko shvatitihigh_volume wrote: ↑14/09/2020 21:04Nisam spominjao Ložioničku. A i teško mi je pisati s nekim ko još nije naučio osnove pravopisa.kio01 wrote: ↑14/09/2020 20:38
Ne razumijem, zasto je za jedan od najvecih trznih centara u gradu vazno da li u radijusu od 20m ima dovoljno ljudi? Mislim da si spominjao lozionicku, zasto ista logika ne bi isla za ovo mijesto? No, i dalje tvrdis da nema okolo puno stanovnistva. To nije tacno. Em ih vec ima( miljacka i veneto bukvalno nemaju blize prodavnice, mnogim drugim zgradama je jedna od najblizih, a naravno i najveca u tom podrucju), em ce uskoro biti jos vise. Prave se zgrade, ceste, kruzni tokovi, sto znaci da ce jos vecem dijelu grada ovo biti najblize mijesto za punjenje kolica. Za hipermarkete se podrazumijeva da im je 90% posla od strane ljudi koji ce tu doci dvaput mjesecno, a ne od ljudi koji ce kupit litar mlijeka kad im zafali.
".
Sad vracanje na temu nase do maloprije civilne konverzacije. U kojem momentu sam branio bingo? Jedino sto sam branio je poziciju novog centra. Mislis da mi je drago sto nasa drzava dozvoljava ovakvim kompanijama da se bogate na ledjima ljudi koji jedva placaju racune?
Tvoja poenta se izgleda pretvorila u bingo bad, a ne location bad. Totalno nevezano sa svim tvojim dosadasnjim postovima o ovom centru.
-
kio01
#1139 Re: Bingo City Center Sarajevo
Sve nesto ja rekao, a nisam ni jednom branio Bingo niti cu ga braniti, al haj nema veze.high_volume wrote: ↑14/09/2020 21:43Jbt, pa nisam ja tema nego Bingo Centar u Sarajevo, sa svim svojim malograđanskim glamurom, kojeg ti i slični hvalite na svaki način, a zapravo, objekat kojim će Bingo i SDA podrška još jednom podići vlastiti kapital na viši level, koji će dobavljače nastaviti plaćati na 60 dana, s razvojem prometa još kategoričnije, dok će naivno stanovništvo s ushićenjem pričati o bananama za ispod marke....kio01 wrote: ↑14/09/2020 21:16Meni je tesko pisati sa nekim ciji ego je toliko ostecen da ne moze imati normalnu diskusiju bez pretvaranja iste u svadju. Sta te to toliko uvrijedilo u mojim postovima da izazove ovako burnu reakciju? Koje to osnove ne znam? Nauci me, sensei, bez obzira sto cu ja to "tesko shvatitihigh_volume wrote: ↑14/09/2020 21:04
Nisam spominjao Ložioničku. A i teško mi je pisati s nekim ko još nije naučio osnove pravopisa.
".
Last edited by kio01 on 14/09/2020 22:03, edited 1 time in total.
- kokuz_sa
#1140 Re: Bingo City Center Sarajevo
Bingo mi vala beze..
Nekako prekopiram Merkator samo uvecan.. al nije to to..
Naseg seljakluka u dalje ima..
Garaza prazna, a vani parkiraju na cesti..
Ne nose se maske, djeca se svadjaju radi PS-a ori se Bingo..
Zastitari isti revizori..
Meni BCC nije sjeo na prvu..
Mada ja cekam kino
Mada ja cekam kino
- Haris.ba
#1141 Re: Bingo City Center Sarajevo
Mislim da nije do objekta, vec do konzumenata.kokuz_sa wrote: ↑14/09/2020 21:58 Bingo mi vala beze..
Mada ja cekam kino
- mayab
#1142 Re: Bingo City Center Sarajevo
Juče oko podne zanimljiva situacija, dok je novi Bingo "gorio", ja bio u Pofalićima, kod ex interexa,
doduše nisam išao u Bingo nego jysk, ali se dobro dalo primijetiti, da u Bingu skoro da nema žive duše
, ne znam je li ukupno bilo 10 auta na parkingu, prava pustahija, kao da je neradni dan
..... izgleda svi "poletili" u novi BCC
doduše nisam išao u Bingo nego jysk, ali se dobro dalo primijetiti, da u Bingu skoro da nema žive duše
- P308
#1143 Re: Bingo City Center Sarajevo
Taj parking je poluprazan jos od kako su stavili rampu. Nekad se znalo desavati da kruzis dok nadjes mjesto i onda stavise rampu i sad mjesta koliko hoces. Ali je istina da je u zadnje vrijeme nesto manje kupaca, cak i prije nego sto se otovrio novi Bingo, ne znam zbog cega.mayab wrote: ↑14/09/2020 22:23 Juče oko podne zanimljiva situacija, dok je novi Bingo "gorio", ja bio u Pofalićima, kod ex interexa,
doduše nisam išao u Bingo nego jysk, ali se dobro dalo primijetiti, da u Bingu skoro da nema žive duše, ne znam je li ukupno bilo 10 auta na parkingu, prava pustahija, kao da je neradni dan
..... izgleda svi "poletili" u novi BCC
-
TheRedhead
#1144 Re: Bingo City Center Sarajevo
Jel u odijelu sa kravatom prose?beni-bu-man wrote: ↑14/09/2020 17:28Prmijetio sam da su i migranti kulturniji ispred Mercatora nego ispred Binga_BataZiv_0809 wrote: ↑14/09/2020 17:23Bila mi se otvorila u zgradi u kojoj sam tad zivio. Brate takav je sastav raje bio da sam se bojao da me neko ne izdzepari dok kupujem![]()
- beni-bu-man
#1145 Re: Bingo City Center Sarajevo
Nego sta, kultura im je na nivou, vrate i kusur ako nemas sitnoTheRedhead wrote: ↑15/09/2020 09:37Jel u odijelu sa kravatom prose?beni-bu-man wrote: ↑14/09/2020 17:28Prmijetio sam da su i migranti kulturniji ispred Mercatora nego ispred Binga_BataZiv_0809 wrote: ↑14/09/2020 17:23
Bila mi se otvorila u zgradi u kojoj sam tad zivio. Brate takav je sastav raje bio da sam se bojao da me neko ne izdzepari dok kupujem![]()
![]()
-
neki
#1146 Re: Bingo City Center Sarajevo
Kaže jedna naša lijepa poslovica: prvo počisti u vlastitoj avlijihigh_volume wrote: ↑14/09/2020 21:04Nisam spominjao Ložioničku. A i teško mi je pisati s nekim ko još nije naučio osnove pravopisa.kio01 wrote: ↑14/09/2020 20:38Ne razumijem, zasto je za jedan od najvecih trznih centara u gradu vazno da li u radijusu od 20m ima dovoljno ljudi? Mislim da si spominjao lozionicku, zasto ista logika ne bi isla za ovo mijesto? No, i dalje tvrdis da nema okolo puno stanovnistva. To nije tacno. Em ih vec ima( miljacka i veneto bukvalno nemaju blize prodavnice, mnogim drugim zgradama je jedna od najblizih, a naravno i najveca u tom podrucju), em ce uskoro biti jos vise. Prave se zgrade, ceste, kruzni tokovi, sto znaci da ce jos vecem dijelu grada ovo biti najblize mijesto za punjenje kolica. Za hipermarkete se podrazumijeva da im je 90% posla od strane ljudi koji ce tu doci dvaput mjesecno, a ne od ljudi koji ce kupit litar mlijeka kad im zafali.high_volume wrote: ↑14/09/2020 19:57
Upravo tako![]()
-
high_volume
#1147 Re: Bingo City Center Sarajevo
Prije nego si iskočio iz grmlja, trebao si znati da Lapsus calami nije jednako pravopisu i njegovom nepoznavanjuneki wrote: ↑15/09/2020 12:23Kaže jedna naša lijepa poslovica: prvo počisti u vlastitoj avlijihigh_volume wrote: ↑14/09/2020 21:04Nisam spominjao Ložioničku. A i teško mi je pisati s nekim ko još nije naučio osnove pravopisa.kio01 wrote: ↑14/09/2020 20:38
Ne razumijem, zasto je za jedan od najvecih trznih centara u gradu vazno da li u radijusu od 20m ima dovoljno ljudi? Mislim da si spominjao lozionicku, zasto ista logika ne bi isla za ovo mijesto? No, i dalje tvrdis da nema okolo puno stanovnistva. To nije tacno. Em ih vec ima( miljacka i veneto bukvalno nemaju blize prodavnice, mnogim drugim zgradama je jedna od najblizih, a naravno i najveca u tom podrucju), em ce uskoro biti jos vise. Prave se zgrade, ceste, kruzni tokovi, sto znaci da ce jos vecem dijelu grada ovo biti najblize mijesto za punjenje kolica. Za hipermarkete se podrazumijeva da im je 90% posla od strane ljudi koji ce tu doci dvaput mjesecno, a ne od ljudi koji ce kupit litar mlijeka kad im zafali.
![]()
- studiorum_tuzlaensis
#1148 Re: Bingo City Center Sarajevo
Merkator Lozionička je konačno dobio konkurenciju. Pod konkurencijom mislim na normalan Hipermarket gdje se mogu mimoići sa kolicima a da ne zbauljam u nekog.
-
TheRedhead
#1149 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ocito nisi bio u novom Bingu gdje se djeca deru, trce, ljudi vec poceli ostavljati stvari gdje im je volja, ne gledaju kuda hodaju, roba na podu, a tek par dana otvoreno.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑15/09/2020 12:39 Merkator Lozionička je konačno dobio konkurenciju. Pod konkurencijom mislim na normalan Hipermarket gdje se mogu mimoići sa kolicima a da ne zbauljam u nekog.
- dječak sa šibicama
#1150 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ne vidim da su cijene u Merkatoru vece nego u Bingu, to je mozda bilo prije pet godina ali do danas je Dzambic digao cijene poprilicno.
Sve u pet deka, na zalost, da imamo deset trgovackih lanaca u konkurenciji, umjesto dva koji imaju po pet objekata, imali bi i nize cijene. Ali ne konta bosanac sta je trzisna utakmica.
Sve u pet deka, na zalost, da imamo deset trgovackih lanaca u konkurenciji, umjesto dva koji imaju po pet objekata, imali bi i nize cijene. Ali ne konta bosanac sta je trzisna utakmica.