bitanga_sa_otesa wrote: ↑14/09/2020 16:36
Naslovnica wrote: ↑14/09/2020 16:21
Svako zna svoje.
Očito da i ti i on niste našli pravog kupca ili prodajete nešto na tržištu na kojem ne postoji interes za vaše automobile. Ili tražite previše para.
Razumijem ja tvoju logiku, ali jedini ko je ovdje na užasnom gubitku ste ti i ovaj lik, jer ste uništili nešto što ima vrijednost.
Najbolje rade ameri, kada sam gledao njihove oglase.
Cijene je ta i ta, ili OBO.
OBO znači "or best offer".
Znam da je sve go seljak i da čovjek popizdi, ali ako se već mora prodati, bolje i za 7k nego za 300 maraka.
opet nisi shvatio... ja sam vec na gubitku,ne mogu biti vise...para nema,potrosene ...ne dam dzabe papku ,ne trazim previse,uvijek realno .
al ciganinu je sve previse,svaki bi se htio kurcit s tudjim za male pare ,e nes kolega

rovi po smecu i zavaruj kao i ostala famAlija ako ti se da
bi li ti npr prodao svoj auto trzisne vrijednosti 10 milja (leshevi na pik-u) koji te dosao 15milja za 3 milje nekome?
Uvrnuta ti je računica.
Kako kažeš već si u gubitku, i umjesto da se makar malo izvučeš iz crvenog, ti ideš na sigurnih 300KM na sekundarnim sirovinama. Shvatam tvoje principe protiv papaka, ali nećeš zbog papaka bacati auto u smeće. Ne prodaješ auto papku nego pravom kupcu kome treba tvoja roba, a njega je potrebno pronaći. Ako ga ne možeš pronaći, onda ili ne postoji pravi kupac za tvoju robu, ili postoji ali si preskup, ili još nisi našao pravog kupca. Kupac koji ti nudi mizernu svotu nije kupac, to je kokošar, švercer. Jbga.
Što se tiče tvog pitanja, zavisi.
Pod uslovom da ga se moram kutarisati na neki način, a ako mogu više dobiti ako ga prodam nego ako ga rastavim, prodao bih ga.
Ako mi ne gori da ga prodam, ne bih ga ni prodavao pošto-poto.