Nisam gledao ni taj prvi sa druge liste, a mislio sam na Occupanta.
Zahvaljujem.
Moderator: _BataZiv_0809
Amores perros nisi gledao?
Nisam gledao amores perros. Dugo je na WL, ide brzo.
Ma Amores je vec legendaran film.Gerro wrote: ↑14/09/2020 00:44Nisam gledao amores perros. Dugo je na WL, ide brzo.
Sutra ove ostale skidam.
Gledao Hannu sinoc. Svidio mi se bas
Sad upalio Babysitter drugi dio
Odlican! Iako za moj ukus, mogao je malo smanjiti dozivljaj u zadnjoj cetvrtini
Ponovo upozorenje svim normalnim ljudima da ne nasjedaju na ove preporuke, film je žešći odron.hadzinicasa wrote: ↑14/09/2020 08:45Odlican! Iako za moj ukus, mogao je malo smanjiti dozivljaj u zadnjoj cetvrtiniPonijelo ga. Onda bi bio Sjajan!
neke sam scene vracala nekoliko puta![]()
Sinoc sam ga gledala i evo i danas razmisljam o njemu.
:thumbup:hujdur007 wrote: ↑14/09/2020 09:18 The Lincoln Lawyer
https://www.imdb.com/title/tt1189340/
Vrlo dobar triler.
Ohladi.hujdur007 wrote: ↑14/09/2020 09:12Ponovo upozorenje svim normalnim ljudima da ne nasjedaju na ove preporuke, film je žešći odron.hadzinicasa wrote: ↑14/09/2020 08:45Odlican! Iako za moj ukus, mogao je malo smanjiti dozivljaj u zadnjoj cetvrtiniPonijelo ga. Onda bi bio Sjajan!
neke sam scene vracala nekoliko puta![]()
Sinoc sam ga gledala i evo i danas razmisljam o njemu.

Yep, Lloyd i Harry dominiraju ovim temama u zadnje vrijeme, a postovi im se svode na međusobno i besumučno nabacivanje imdb linkova.omar little wrote: ↑14/09/2020 22:39 neki dan trazih nesto o nekom filmu preko trazilice i baci me na ovu temu od prije nekoliko godina. kakav kontrast i kakva razlika... po 15 razlicitih ljudi na stranici pise i prica o filmovima, zivopisni razgovori, rasprave i svadje (interstellar says hi). a, onda jutros dodjem, otvorim ovu temu i dobijem ovo:
![]()
ova ustajala mocvara sada je bas mucna.
dvije stvari su me naglas nasmijale dok sam rovila po par starih filmskih tema:
1. neki lik koji demonstrativno stavlja na ignore skoro svakoga ( ja rekla da je titanic karina od filma najobicnija on me odmah stavio na ignore sto skrnavim takvu jednu velicinu) se raspravlja sa ultimom oko marvel/dc price i na njegov post vice "imas neki izvor?" ultima mu postavi
ovaj se naljuti.
2. onaj glupi i truli zviz nesto sere po temi o star wars. nihilo napise post i na kraju kaze "suma sumarum: napusi mi se kurcine"![]()
![]()
![]()
Eto imaš ovih imdb linkova mnogo sve dobri filmovi iz Španije ako su ti se svidjeli skandinavci toliko svidjece ti se i ovi isto toliko.
nisu nuzno rasprave u pitanju, jednostavno je bilo puno vise ljudi sto je cinilo sve raznovrsnijim. nije mi bilo mrsko brojati, na jednoj stranici 25 razlicitih nikova. i kada bi se pojavila dva trola kao sto su recimo njih dvojica ne bi dosli puno do izrazaja. sada, em sto manjka ljudi, em sto su trolovi mezimci moderacije, strsi sve puno vise.dale cooper wrote: ↑14/09/2020 22:48
Yep, Lloyd i Harry dominiraju ovim temama u zadnje vrijeme, a postovi im se svode na međusobno i besumučno nabacivanje imdb linkova.
Raprave su mrtve, ima je nešto pomalo u onom klubu filma, ali i to je kad na temu naiđu ljudi koji su voljni baciti koju pametnu i
potaknuti raspravu.