Ja necu ni nakon 20. U tome i jest poenta, mozemo odluciti za sebeshape of despair wrote: ↑13/09/2020 10:48Gdje sam napisao da me ko tjera ili sugerisao na to.
Šta dole ima jebeno novo da odem odma, da ne čekam nakih 20 dana, a i to čisto onako.
Bingo City Center Sarajevo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1026 Re: Bingo City Center Sarajevo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- okanomalo
- black
#1030 Re: Bingo City Center Sarajevo
jel se mora srediti kao kada se ide po fasungu u merkator, brizljivi stajling al ono kao lafo neobavezni izgled
kakva je ponuda, ima li nojevih jaja, gluten free makarona iz toskane, bufalo mocarele sa crnim tartufima ...
-
mali_balon
#1031 Re: Bingo City Center Sarajevo
I original cd-ova....dodao bi....gori su mi ovi urbanci od seljadije....jos samo da zaisce pastetu od guscje jetrekonektovan wrote: ↑13/09/2020 09:37Hebote, frajer na osnovu dva ili tri namaza, koje mu je sestra u Londonu kupila, pise o kvaliteti ponude.....nosara wrote: ↑13/09/2020 07:59Zamisljam te u priglavkama kako kutlacom mlatis Giandua Nero Peringotti namaz dok beljis u dedine opanke okacene na zidu.Better Man wrote: ↑13/09/2020 01:52 Ja ne znam zaluđenost ljudi ovim novim Bingom. Još jedan u nizu seoskih granapa sa već viđenom ponudom, koja je očajna i jadna. Dok ne budemo imali u ponudi sve tri vrste Lindt namaza, pa Giandua Nero Peringotti namaz i mnoge druge stvari, ovi novi supermarketi će biti obični seoski granap. Pa ja u svom komšiluku imam mali mini market, koji ima neke stvari koje ovaj Bingo, pa ni Konzum i Merkator nikad neće imati.![]()
![]()
- Rothmans
#1032 Re: Bingo City Center Sarajevo
Svraticu vam u novi bingo danas
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1033 Re: Bingo City Center Sarajevo
hahaahahahahahahah aj rasprave, ono moj tata ima vece misice nego tvoj. Pa u koji qrac cete otici danas, biMgo ili Merkator? Koja je treća alternativa? Fakat ne kontam.
-
high_volume
#1034 Re: Bingo City Center Sarajevo
Već nekoliko zadnjih godina, vikendom, u Sarajevo dolazi stanovništvo iz manjih gradova. To im je kao nekakav porodični izlet u SCC, BBI ili Mercator, pa sad pretpostavljam da će Mercator zamijeniti "jeftinjim" Bingom. Divan cjelodnevni izlet s ekonomskim učinkom.
Obzirom na zaista veliki broj Bingo trgovina po Sarajevu, ovaj novi, ovakav Bingo, nije planiran za svakodnevne kupce iz Sarajeva, već za one koji planski kupuju veće količine namirnica.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- spree
#1036 Re: Bingo City Center Sarajevo
Jbt sve neka elita ovdje. Rekao bi covjek koliko im se gadi da nikada nisu usli u bingo. Pa kao primitivci došli da se guraju kako bi uštedili, dok toga vani nema, tamo sve odiše kulturom. Samo je bitno kritikovati, a time kao sebe izdici. Ne, ja ne pripadam anamo onim "bošnjama". Fuj bljak bingo idem ja do "fancy" lidla da kupim hljeb i mlijeko, kojeg sreca nema ovdje jer bi ga "bošnje" pokvarile.
-
high_volume
#1037 Re: Bingo City Center Sarajevo
Sve je tačno što si napisao.spree wrote: ↑13/09/2020 11:43 Jbt sve neka elita ovdje. Rekao bi covjek koliko im se gadi da nikada nisu usli u bingo. Pa kao primitivci došli da se guraju kako bi uštedili, dok toga vani nema, tamo sve odiše kulturom. Samo je bitno kritikovati, a time kao sebe izdici. Ne, ja ne pripadam anamo onim "bošnjama". Fuj bljak bingo idem ja do "fancy" lidla da kupim hljeb i mlijeko, kojeg sreca nema ovdje jer bi ga "bošnje" pokvarile.
Bingo trgovine pozicioniraju pri dnu kvaliteta usluge i asortimana, i težnja im je da takvi i ostanu. Svojim poslovanjem čak i stvaraju te socijalno neproduktivne profile ljudi, održavaju nam siromaštvo, pri čemu ostvaruju vlastiti profit.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1038 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ovdje samo elita obitava, jaro. Cuj ja da kupujem banane po 0,95. Halo, radije cu dati 1,70 u Merkatoru, ali cu imati komoditet i uzivanje u kupovini.spree wrote: ↑13/09/2020 11:43 Jbt sve neka elita ovdje. Rekao bi covjek koliko im se gadi da nikada nisu usli u bingo. Pa kao primitivci došli da se guraju kako bi uštedili, dok toga vani nema, tamo sve odiše kulturom. Samo je bitno kritikovati, a time kao sebe izdici. Ne, ja ne pripadam anamo onim "bošnjama". Fuj bljak bingo idem ja do "fancy" lidla da kupim hljeb i mlijeko, kojeg sreca nema ovdje jer bi ga "bošnje" pokvarile.
-
kio01
#1039 Re: Bingo City Center Sarajevo
Jbt ovdje izgleda ljudi fakat ne razumiju ni najjednostavnije osnove ekonomije.
Ako mislite da je Bingo pojava specificna Bosni, grdno se varate. Odite u Hofer u Austriji npr. Ne mozes metar maknut da se ne zabijes u 3 metra visok kartonski paket fake Pom- Beara, pa su i dalje ljudi jedan od vecih marketa u toj drzavi.
Sjecate li se kako je Evropa izgledala kada su mislili da ce nestat toalet papira? "Seljakluka" ima svugdje, uvijek ce ga biti, samo meni se cini da veliki broj forumasa na ovoj temi smatra da je biti siromasan= biti seljak. Ljudi nemaju para za nutelle, ovaj spominje nekakve fensi namaze i kaze sto ih nema u bingu. Bingo je pozicioniran kao "kralj dobrih cijena". Oni prodaju ono sto masa zahtjeva, a ne neki Evropljanin profinjenog ukusa.
Ako mislite da je Bingo pojava specificna Bosni, grdno se varate. Odite u Hofer u Austriji npr. Ne mozes metar maknut da se ne zabijes u 3 metra visok kartonski paket fake Pom- Beara, pa su i dalje ljudi jedan od vecih marketa u toj drzavi.
Sjecate li se kako je Evropa izgledala kada su mislili da ce nestat toalet papira? "Seljakluka" ima svugdje, uvijek ce ga biti, samo meni se cini da veliki broj forumasa na ovoj temi smatra da je biti siromasan= biti seljak. Ljudi nemaju para za nutelle, ovaj spominje nekakve fensi namaze i kaze sto ih nema u bingu. Bingo je pozicioniran kao "kralj dobrih cijena". Oni prodaju ono sto masa zahtjeva, a ne neki Evropljanin profinjenog ukusa.
-
kio01
#1040 Re: Bingo City Center Sarajevo
Pa ne znam bas, u okolini Binga imas mnogo novogradnje a i starijih naselja kojima je najblizi supermarket na otoci. Ja bih rekao da ce vecina raje iz ovog dijela tu obavljati kupovinu. Siguran sam da tu i ima tih "lokalnih turista", ali nece biti samo oni, a vjerovatno ce i iz drugih dijelova grada dolaziti, radi velicine marketa.high_volume wrote: ↑13/09/2020 11:24Već nekoliko zadnjih godina, vikendom, u Sarajevo dolazi stanovništvo iz manjih gradova. To im je kao nekakav porodični izlet u SCC, BBI ili Mercator, pa sad pretpostavljam da će Mercator zamijeniti "jeftinjim" Bingom. Divan cjelodnevni izlet s ekonomskim učinkom.
Obzirom na zaista veliki broj Bingo trgovina po Sarajevu, ovaj novi, ovakav Bingo, nije planiran za svakodnevne kupce iz Sarajeva, već za one koji planski kupuju veće količine namirnica.
- Rothmans
#1041 Re: Bingo City Center Sarajevo
Oko moje ,ja sam sofer ,nema u koji market nisam svratio,sto kod nas sto vani pa mi nije to sad nesto vaauu. Et,danas sam odlucio provest dan u sarajevu, pa usput pohodit i novi bingo. Ta falihigh_volume wrote: ↑13/09/2020 11:24Već nekoliko zadnjih godina, vikendom, u Sarajevo dolazi stanovništvo iz manjih gradova. To im je kao nekakav porodični izlet u SCC, BBI ili Mercator, pa sad pretpostavljam da će Mercator zamijeniti "jeftinjim" Bingom. Divan cjelodnevni izlet s ekonomskim učinkom.
- apsidejzi
#1042 Re: Bingo City Center Sarajevo
Impresivno. Tema otvorena prije godinu dana sa slikama zemlje na kojoj nista nema. Danas, godinu kasnije... gotov projekat. Kako Bingo moze izgraditi ovoliki centar za godinu dana a drzava ne moze izgraditi metra jebenog autoputa u 6 godina?
-
cranberries
#1043 Re: Bingo City Center Sarajevo
A mozda da odete prvo pa onda pisite? Sve elita neka, sramota otici u Bingo nije za elitu ali Lidl jeste? U diskonter? Mozda Marks & Spencer da vam otvoei u Sarajevu? Onda bi se zalili zasto je nojevo jaje 450 KM, necu im nikada otici... od seljaka je gore građanstvo na steroidima.
-
cranberries
#1044 Re: Bingo City Center Sarajevo
Da nije korone, bilo bi otvoreno prije 4 mjeseca.
Tako moze i drzava, ali je vode nesposobni ljudi, mozda cak od tih i ovi forumasi koji se nazivaju jebenom elitom u ovoj zemlji.
- Mate_Miso_Kovac
#1045 Re: Bingo City Center Sarajevo
Nije sad da je ovo neki neimarski poduhvat. U pitanju je, manje-vise, montazna hala
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#1046 Re: Bingo City Center Sarajevo
kio01 wrote: ↑13/09/2020 12:10 Jbt ovdje izgleda ljudi fakat ne razumiju ni najjednostavnije osnove ekonomije.
-
LikeLike
#1047 Re: Bingo City Center Sarajevo
I u Merkatoru su marka bananeEntropio wrote: ↑13/09/2020 11:52Ovdje samo elita obitava, jaro. Cuj ja da kupujem banane po 0,95. Halo, radije cu dati 1,70 u Merkatoru, ali cu imati komoditet i uzivanje u kupovini.spree wrote: ↑13/09/2020 11:43 Jbt sve neka elita ovdje. Rekao bi covjek koliko im se gadi da nikada nisu usli u bingo. Pa kao primitivci došli da se guraju kako bi uštedili, dok toga vani nema, tamo sve odiše kulturom. Samo je bitno kritikovati, a time kao sebe izdici. Ne, ja ne pripadam anamo onim "bošnjama". Fuj bljak bingo idem ja do "fancy" lidla da kupim hljeb i mlijeko, kojeg sreca nema ovdje jer bi ga "bošnje" pokvarile.
-
mali_balon
#1048 Re: Bingo City Center Sarajevo
Kad ona teta sto slaze rafe ili kasirka budu imale platu minimalno 800 maraka onda cu rec svaka cast nek otvara kupuje i siri se. Dotad necu u biMgo jebat ga.....haram mu sve bilo....i svakom ko ne vrednuje radnika i iskoristava ga
Kolike su plate tetama u medjugorju u biMgu
Kolike su plate tetama u medjugorju u biMgu
-
sajbersatiktoka
#1049 Re: Bingo City Center Sarajevo
Kolika se hampa digla jer se jedan veći supermarket otvorio.. Jarane ova anketa u prvom postu je totalni FAIL, ono se nije nikad ni planiralo otvarati.
- Edin H.
#1050 Re: Bingo City Center Sarajevo
Burger King and KFC poderalisajbersatiktoka wrote: ↑13/09/2020 15:39 Kolika se hampa digla jer se jedan veći supermarket otvorio.. Jarane ova anketa u prvom postu je totalni FAIL, ono se nije nikad ni planiralo otvarati.