Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- aditon
#33201 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Star Citizen je besplatan za igru do 23.09., 16 novih brodova je na raspolaganju da se proba 
- ExNihilo
#33202 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zar nisi ti pisao da Witcher 1 ima mehanike koje ga čine neigrivim? Ili je neko drugi...Averus wrote: ↑11/09/2020 14:47 Oprezno sam birao igre, pa znam da ih ima dosta koje su u "wow" segmentu
S obzirom na to da sam na Witcher 3 potrošio 160 sati, tačno me strah započeti keca i dvicu![]()
Kao što rekoh, nadam se da ću izdržati barem 30ak % ove liste da zaista i odigram jer imam tendenciju da mi igre brzo dosade - ako me ne kupe u prvih par sati, odustanem.
Ubaciće se na listu još neke u budućnosti, s obzirom na wishlist-ove. Ali ovo je to neko trenutno stanje. FFXV sad hoću da što prije završim, uglavnom se fokusiram da odradim main story i poneki side-quest. Nije mi materijal za pokušaj 100% prelaska
Napiši koju o FF XV.
- Averus
#33203 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@ExNihilo taj sam 
Ali ću mu dati još jednu šansu. Pokušat ću se natjerati zarad priče, likova i svega, da odigram i kec. Stvarno mi žao da odigram sve igre i pročitam sve knjige, a preskočim tu.
Ima sad modova dosta koji neke stvari popravljaju, pa se nadam da ću se uspjeti forsirati da prođem makar glavni dio igre.
== FFXV Dojam nakon ~24 sata igranja ==
Za sad, mogu reći da je što se grafike tiče igra maestralna.
Za ono što treba da bude po tom pitanju, pogodili su 100%. Još ima i High-Res Textures DLC (besplatan) koji ljudi sa jakim grafičkim karticama mogu skinuti i imati JOŠ ljepšu igru. Moja 1070Ti jedva vrti 60fps na 2K rezoluciji, a detalji su negdje između low i medium (potpomognuto Optimize opcijom iz GeForce Experience-a), tako da High-Res pack ne dolazi u obzir
Svejedno, čak i na skroz low detaljima igra je lijepa
Sama priča je onako malo limunada, ali navikao sam na to od Final Fantasyja, a pogotovo otkako je Squaresoft prestao, a Square Enix počeo (FF9 i kasniji nastavci). Imaju tendenciju da im story ide onako malo smotano i nepovezano, pa obično u posljednjoj trećini igre to se sve zapravo uklopi i skontaš kako ljudi znaju dobro ispričati priču!
Glavni lik i ekipa su onako tipični anime zabavni momčići (jedan naravno planina od mišića, ostali žgoljavi i smotani). Totalno sam ravnodušan prema njima i mislim da je SE tu fulio nešto, jer svaki Final Fantasy koji sam do sad igrao je imao makar jednog lika do kojeg mi je "stalo" u gamerskom smislu. Ovaj još uvijek nema... Ima cuko koji se povremeno pojavi, pa eto recimo da mi je on najdraži lik
Kontrole su dobre, nisam primjetio neke bugove ili glitcheve isl.
Borba je očajna. 90% vremena u borbi nemam pojma šta se dešava, samo klikam i preskačem tamo-'vamo da ubijem protivnika/e.
Tu su napravili fulu i to je ujedno jedini loš dio igre.
Ne pomaže ni što protivnici od samog početka igre nisu baš lagani za ubiti, tako da kad se pojavi neki malo jači boss, odmah piši minimalno pola sata patnje oko njega. U dungeons, ako si pametan, ne ulaziš do 100. levela
Ovo automatski znači i da ti ne gine grindanje, ali to je po meni normalno za RPG igre, pogotovo JRPG - oni su poznati po tome. Pošto sam u godinama kad nemam vremena da 12 sati dnevno igram Final Fantasy, nabacio sam sebi trainer koji ubrza sve (frame-skip), pa npr ako moram pješke negdje daleko ići, stignem tamo nešto brže. Nisam ponosan na to, ali fakat mi se ne da npr provesti 2-3 sata boreći se sa šumskim stvorenjima da skupim EXP - nego isti broj monstruma povalim za sat i hajmo dalje. Taman dovoljno da ne dopizdi 
Svijet je divan, raznolik, ima more likova i nekakvih dodataka - baš su napravili "život" u igri - oko igrača ali i mimo njega.
Glavni party su razradili do te mjere da jedan od kompanjona nosi kameru i randomly puca fotografije nekih momenata (u borbi, kad sretnete nekog važnog lika, nešto važno se desi itd.), dok drugi kad šetaš po svijetu usput bere sastojke za hranu itd.
Imaš pecanje, vozanje autom, dan-noć sistem i weather sistem... Baš su dobro to uradili. Ima dosta različitih vrsta protivnika, životinja/stvorenja/monstruma.
Ima stvari koje nisam nikad vidio u igrama i to mi je super. Odlično su uradili i to da ta ekipa (četiri mudonje) stalno komuniciraju jedni s drugima. Da sam dosta mlađi, vjerovatno bih bio mnogo više oduševljen jer je glavni lik (Noctis) onako malo emo fazon (standardni Japanski angsty teenager tip), ali sad u ovim godinama mi baš on ide na živce. Nedostaje mi i stalni ženski član u toj ekipi. Mogli su dodati kakvu guzaru da se druži s nama. Sve se nadam da će biti kasnije u igri... Mada dosta atmosfere i emocije cijele igre se bazira na prijateljstvu ta četiri glavna lika, pa su mi nade veoma tanke.
Kad smo kod žena - važniji ženski likovi koje sam do sad sreo su tačno ono što biste pomislili da jedan sredovječni japanac stavi u ovakvu igru. Jedna je sisata automehaničarka sa Hillbilly akcentom, druga je mala, mila, tiha, nježna kao anđelak. Malo smiješno, ali ajde kontam zašto su ih kao takve ubacili u igru pa ono... ajde neka ih.
Jedna je Tifa Lockhart <3
Generalni dojam: Uvjeren sam da su se toliko trudili da ispadne dobra - da su pretjerali i onda neke stvari malo znaju ići na živce. Neke animacije i cutscene su totalno suvišne. Neke kratke sekvence tokom igranja su suvišne i često znaju nervirati - npr pred spavanje te lik zamoli da mu ujutro pomogneš praviti doručak. Zamislili su to kao interesantan minigame, ali je ustvari fakat glup i nepotreban. Hajde jednom okej, ali baš ono da te pita svakih recimo 7 dana po in-game vremenu, prečesto je.
Sve u svemu, dobra, bogata igra. Nije najbolji Final Fantasy, nije ni najbolja igra, ali daleko od toga da je loše jedno ili drugo. Definitivno ima svoju vrijednost - ko voli JRPG i/ili FF.
Ali ću mu dati još jednu šansu. Pokušat ću se natjerati zarad priče, likova i svega, da odigram i kec. Stvarno mi žao da odigram sve igre i pročitam sve knjige, a preskočim tu.
Ima sad modova dosta koji neke stvari popravljaju, pa se nadam da ću se uspjeti forsirati da prođem makar glavni dio igre.
== FFXV Dojam nakon ~24 sata igranja ==
Za sad, mogu reći da je što se grafike tiče igra maestralna.
Za ono što treba da bude po tom pitanju, pogodili su 100%. Još ima i High-Res Textures DLC (besplatan) koji ljudi sa jakim grafičkim karticama mogu skinuti i imati JOŠ ljepšu igru. Moja 1070Ti jedva vrti 60fps na 2K rezoluciji, a detalji su negdje između low i medium (potpomognuto Optimize opcijom iz GeForce Experience-a), tako da High-Res pack ne dolazi u obzir
Svejedno, čak i na skroz low detaljima igra je lijepa
Sama priča je onako malo limunada, ali navikao sam na to od Final Fantasyja, a pogotovo otkako je Squaresoft prestao, a Square Enix počeo (FF9 i kasniji nastavci). Imaju tendenciju da im story ide onako malo smotano i nepovezano, pa obično u posljednjoj trećini igre to se sve zapravo uklopi i skontaš kako ljudi znaju dobro ispričati priču!
Glavni lik i ekipa su onako tipični anime zabavni momčići (jedan naravno planina od mišića, ostali žgoljavi i smotani). Totalno sam ravnodušan prema njima i mislim da je SE tu fulio nešto, jer svaki Final Fantasy koji sam do sad igrao je imao makar jednog lika do kojeg mi je "stalo" u gamerskom smislu. Ovaj još uvijek nema... Ima cuko koji se povremeno pojavi, pa eto recimo da mi je on najdraži lik
Kontrole su dobre, nisam primjetio neke bugove ili glitcheve isl.
Borba je očajna. 90% vremena u borbi nemam pojma šta se dešava, samo klikam i preskačem tamo-'vamo da ubijem protivnika/e.
Tu su napravili fulu i to je ujedno jedini loš dio igre.
Ne pomaže ni što protivnici od samog početka igre nisu baš lagani za ubiti, tako da kad se pojavi neki malo jači boss, odmah piši minimalno pola sata patnje oko njega. U dungeons, ako si pametan, ne ulaziš do 100. levela
Svijet je divan, raznolik, ima more likova i nekakvih dodataka - baš su napravili "život" u igri - oko igrača ali i mimo njega.
Glavni party su razradili do te mjere da jedan od kompanjona nosi kameru i randomly puca fotografije nekih momenata (u borbi, kad sretnete nekog važnog lika, nešto važno se desi itd.), dok drugi kad šetaš po svijetu usput bere sastojke za hranu itd.
Imaš pecanje, vozanje autom, dan-noć sistem i weather sistem... Baš su dobro to uradili. Ima dosta različitih vrsta protivnika, životinja/stvorenja/monstruma.
Ima stvari koje nisam nikad vidio u igrama i to mi je super. Odlično su uradili i to da ta ekipa (četiri mudonje) stalno komuniciraju jedni s drugima. Da sam dosta mlađi, vjerovatno bih bio mnogo više oduševljen jer je glavni lik (Noctis) onako malo emo fazon (standardni Japanski angsty teenager tip), ali sad u ovim godinama mi baš on ide na živce. Nedostaje mi i stalni ženski član u toj ekipi. Mogli su dodati kakvu guzaru da se druži s nama. Sve se nadam da će biti kasnije u igri... Mada dosta atmosfere i emocije cijele igre se bazira na prijateljstvu ta četiri glavna lika, pa su mi nade veoma tanke.
Kad smo kod žena - važniji ženski likovi koje sam do sad sreo su tačno ono što biste pomislili da jedan sredovječni japanac stavi u ovakvu igru. Jedna je sisata automehaničarka sa Hillbilly akcentom, druga je mala, mila, tiha, nježna kao anđelak. Malo smiješno, ali ajde kontam zašto su ih kao takve ubacili u igru pa ono... ajde neka ih.
Jedna je Tifa Lockhart <3
Generalni dojam: Uvjeren sam da su se toliko trudili da ispadne dobra - da su pretjerali i onda neke stvari malo znaju ići na živce. Neke animacije i cutscene su totalno suvišne. Neke kratke sekvence tokom igranja su suvišne i često znaju nervirati - npr pred spavanje te lik zamoli da mu ujutro pomogneš praviti doručak. Zamislili su to kao interesantan minigame, ali je ustvari fakat glup i nepotreban. Hajde jednom okej, ali baš ono da te pita svakih recimo 7 dana po in-game vremenu, prečesto je.
Sve u svemu, dobra, bogata igra. Nije najbolji Final Fantasy, nije ni najbolja igra, ali daleko od toga da je loše jedno ili drugo. Definitivno ima svoju vrijednost - ko voli JRPG i/ili FF.
- ferratilis
#33204 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@Averus
Evo ti svi nuzni modovi za Witcher 1, jer postoji bug sa bitnim questom i jos par manjih bugova
https://www.nexusmods.com/witcher/mods/657
https://www.nexusmods.com/witcher/mods/32
https://www.nexusmods.com/witcher/mods/659
https://www.nexusmods.com/witcher/mods/741
ako ti smeta backtracking u igri (a mnogima smeta) onda dodaj i Faster Movement mod https://www.nexusmods.com/witcher/mods/256 Eto, to je sve sto ti treba. Sve ostalo dodaje nepotrebne stvari. Grafiku neces puno popravit, samo mozes pokvarit orignalnu atmosferu. Witcher 1 je i dan danas odlican, samo postoji to uvrijezeno misljenje da je zastario. Mozda je samo do mene, jer mi ne smetaju ni starije igre poput Eye of the Beholder ili Ultima Underworld, ali ne bi nikad preporucio modove za prvi playthrough, osim ovih nuznih. Nemoj svega ti pocinjati sa overhaul modovima jer neces znati sta mijenjaju, a promjene i nisu bas najbolje u vecini slucajeva.
Evo ti svi nuzni modovi za Witcher 1, jer postoji bug sa bitnim questom i jos par manjih bugova
https://www.nexusmods.com/witcher/mods/657
https://www.nexusmods.com/witcher/mods/32
https://www.nexusmods.com/witcher/mods/659
https://www.nexusmods.com/witcher/mods/741
ako ti smeta backtracking u igri (a mnogima smeta) onda dodaj i Faster Movement mod https://www.nexusmods.com/witcher/mods/256 Eto, to je sve sto ti treba. Sve ostalo dodaje nepotrebne stvari. Grafiku neces puno popravit, samo mozes pokvarit orignalnu atmosferu. Witcher 1 je i dan danas odlican, samo postoji to uvrijezeno misljenje da je zastario. Mozda je samo do mene, jer mi ne smetaju ni starije igre poput Eye of the Beholder ili Ultima Underworld, ali ne bi nikad preporucio modove za prvi playthrough, osim ovih nuznih. Nemoj svega ti pocinjati sa overhaul modovima jer neces znati sta mijenjaju, a promjene i nisu bas najbolje u vecini slucajeva.
- Averus
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#33206 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nisam igrao Portal, ali znam da je odlična. a jesam igrao Talos principle, koja je slična i koja je vrlo, vrlo lijepa igra. ima nekakav štimung koji humanizira robota. sve te zagonetke su interesantne i užitak je igrati na "jezicima naših naroda i narodnosti"Averus wrote: ↑11/09/2020 13:09 Napravio sam sebi spisak igara koje posjedujem, a namjeravam probati/igrati nakon što završim Final Fantasy XV koji trenutno igram.
Poredao sam ih po godini, pa po metacritic (MC) ocjeni.
Kontam, red bi bio da igram od najstarijih prema najnovijima, tako ću i ove neke franšize postepeno prelaziti, a i realno mislim da će grafički, atmosferski i gameplay-om sve ići od slabijeg ka boljem.
Naravno, očekujem da će barem pola ovih ostati nezavršeno jer sam ubacio igre koje inače ne igram ali želim im dati priliku (npr Amnesia, SOMA, 3 out of 10 i druge)Code: Select all
Year | MC | Client | TITLE ==================================================== 2007 | 90 | Steam | Portal 2007 | 96 | Steam | Bioshock 2008 | 86 | Steam | Witcher 2009 | 91 | EPIC | Batman Arkham Asylum GOTY 2010 | 85 | Steam | Amnesia 2010 | 88 | Steam | Bioshock 2 2011 | 86 | Steam | Bastion 2011 | 88 | Steam | Witcher 2 2011 | 91 | EPIC | Batman Arkham City GOTY 2011 | 95 | Steam | Portal 2 2012 | 80 | Steam | Stacking 2012 | 83 | EPIC | Alan Wake 2012 | 86 | uPlay | Rayman Origins 2012 | 88 | EPIC | Torchlight 2 2013 | 80 | EPIC | Wolf Among Us 2013 | 83 | uPlay | Assassin's Creed IV Black Flag 2013 | 89 | uPlay | Rayman Legends 2013 | 90 | Steam | Brothers - A Tale of two Sons 2013 | 94 | Steam | Bioshock Infinite 2014 | 70 | uPlay | Assassin's Creed Unity 2014 | 74 | GoG | Ascendant 2014 | 75 | Steam | Final Fantasy 4 2014 | 77 | uPlay | Child of Light 2014 | 77 | EPIC | Sherlock Holems Crimes and Punishments 2014 | 77 | uPlay | Watch Dogs 2014 | 81 | Steam | Alien: Isolation 2014 | 85 | EPIC | Talos Principle 2015 | 74 | EPIC | Assassin's Creed Syndicate 2015 | 82 | Steam | King's Quest 2015 | 83 | Steam | Life is Strange 2015 | 84 | GoG | SOMA 2016 | 71 | Steam | Golf with your friends 2016 | 75 | uPlay | Watch Dogs 2 2016 | 76 | GoG | Obduction 2016 | 79 | uPlay | Tom Clancy's The Division 2016 | 83 | Steam | Hitman 2016 | 84 | Steam | Planet Coaster 2016 | 86 | Steam | Dishonored 2 2017 | 69 | EPIC | AER Memories of Old 2017 | 76 | EPIC | hob 2017 | 77 | EPIC | Figment 2017 | 78 | EPIC | Everything 2017 | 78 | EPIC | RiME 2017 | 81 | EPIC | Slime Rancher 2017 | 89 | EPIC | What Remains of Edith Finch 2018 | 72 | Steam | NAIRI: Tower of Shirin 2018 | 73 | Steam | Jurassic World Evolution 2018 | 74 | EPIC | Moonlighter 2018 | 76 | Steam | Crash Bandicot - N. Sane Trilogy 2018 | 76 | EPIC | Kingdom Come Deliverance 2018 | 79 | Steam | Awesome Adventures of Captain Spirit 2018 | 79 | EPIC | For the King 2018 | 80 | Steam | Soul Calibur VI 2018 | 82 | Steam | Fell Seal: Arbiter's Mark 2018 | 82 | Steam | Hitman 2 2018 | 87 | EPIC | Subnautica 2018 | 90 | EPIC | Into the Breach 2019 | 75 | Steam | Spyro Reignited Trilogy 2019 | 77 | EPIC | Totally Accurate Battle Simulator 2019 | 78 | EPIC | Remnant From the Ashes 2019 | 80 | EPIC | A short hike 2019 | 80 | EPIC | Mutazione 2019 | 80 | Steam | Yakuza Kiwami 2019 | 81 | EPIC | Yooka Laylee and the Impossible Lair 2020 | 70 | Steam | Kinoko 2020 | 71 | EPIC | Sludge Life 2020 | 75 | EPIC | A total war saga: Troy 2020 | 75 | Steam | Unfortunate Spaceman 2020 | 76 | EPIC | 3 out of 10, Ep 1: Welcome to Shovelworks
Sugestije dobrodošle![]()
Watch dogs 1 i 2. ja upravo igram dvicu i moram reći da mi fali ponešto od atmosfere u kecu. mnogo je napucanija od keca i čini mi se da je poprilično veća mapa, ali nekako nije to to. da li zato što je manje više sve već viđeno u kecu ili je lakše pratiti priču i povezati se glavnim protagonistom, ali keca sam definitivno igrao sa užitkom. čak sam u prvom preigravanju izgubio savegame negdje napola, pa sam se opet nakanio i preigrao ga do kraja. dakle, watch dogs 1 definitivna preporuka. a sigurno ti ga neće biti mučno igrati, jer je i za današnje standarde grafički dotjerana igra.
What Remains of Edith Finch - igra koju ćeš preći u jednom sjedenju. sjetna, turobna, mračna, jeziva. ne znam. u životu sam se suočio sa velikim gubicima, pa je meni ta igra izazivala dosta sjete. znači, dobra jebiga, čim ti se nametne u razmišljanju širem od puke zabave. preporuka svakako.
Subnautica - podvodni base building, sa nekom pristojnom pričom i mnogo, mnogo, mnogo nagomilane agorafobije. odličan osjećaj napokon napraviti bazu duboko pod vodom, sa redovnom zalihom hrane i vode, ili kad napokon uspiješ napraviti podmornicu sa bašćom i krevetom
Batmani su beton. svi. bez nekog filozofiranja. ako imaš prolazni interes za taj žanr, to je jednostavno must play.
AC: Black Flag je meni bio pravo osvježenje nakon konfuznog AC III. da, sve je manje više isto još od Altaira, prisluškuj, kolji onim bodežima, bacaj se u sijeno, ali nisam imao osjećaj grinda. koliko se sjećam, a mislim da se dobro sjećam, igrao si keca i Ezio trilogiju (mislim da smo komentarisali da je "susret" Ezia i Altaira jedan od najjačih momenata u gamingu) i da si igrao tricu. tako da ti je šteta ne odigrati četvorku, koja ima konekciju sa tricom.
Life is Strange ti je isto dobra. nisam je završio. ali je igra beton. priča je beton. obavezno odigrati.
Jurassic World Evolution - ovo sam isto igrao, negdje otprilike kada mi je vrisnula grafička. iznenađujuće dobra. barem sam ja imao dojam, nekad kada se najavljivala, da će se standardno zaribati igra koja ima veliki potencijal, ali naprave običnu plitku splačinu. odlična grafika, nije preteška, ako si igrao Roller coaster tycoon, mislim da bi ti se i ovo moglo svidjeti.
eto. vjeruj meni. kome ćeš ako nećeš meni.
znaš da imam iskustva u ovome. witcher 3 i ME. wink wink.
- Chmoljo
#33207 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
inače, moram primjetiti da fera na ovom topicu dođe nešto ko @dale cooper na muzici. vrlo informisan, sa praktičnim preporukama i odgojeno čeljade 
onaj ters @ExNihilo ordinira i jednim i drugim resorom, pa neka me ispravi ako griješim
onaj ters @ExNihilo ordinira i jednim i drugim resorom, pa neka me ispravi ako griješim
- ExNihilo
-
DonieBrasco
#33209 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kakve debilcine imaju mogucnost da budu u dodiru sa stvarima koje mi da kazem normalni , pacenici za hardverom, koji od usta odvajamo mozemo samo sanjati. Glavu bi mu razlupao necim samo radi ovog debilnog prevrtanja kutije i nacina otvaranja iste i nacina na koji pokazuje ono sto je dobio od sponozra sto su isti predivno napravili a sekunde su djelile da isto bude unisteno. Moze se zakljuciti da ne zna ni sta je dobio samo zna da je PC.
Inace ovaj lik je popularni streamer WOW-a, a ja bi mu glavu necim razlupao samo radi nacina kako rukuje sa ovim i hoce da ispadne ne zna ni on sta.
P.S. Pogledaj mu brloga.
-
Bellomo
#33210 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vozdra raja 
Jedno pitanje sto se tice WoW-a, valjda ima neko ko se razumije bolje od mene. Igrao sam prije nekad i uglavnom zadnja ekspanzija koju imam na acc je Legion. Sad bih malo da probam classic opet, ali ne znam kako funkcionise. Je li moram imati sve do zadnje ekspanzije da bih igrao classic ili mogu ovako samo dodati game time na legion i uci na classic?
Jedno pitanje sto se tice WoW-a, valjda ima neko ko se razumije bolje od mene. Igrao sam prije nekad i uglavnom zadnja ekspanzija koju imam na acc je Legion. Sad bih malo da probam classic opet, ali ne znam kako funkcionise. Je li moram imati sve do zadnje ekspanzije da bih igrao classic ili mogu ovako samo dodati game time na legion i uci na classic?
- ferratilis
-
l33t
#33212 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
haha jes ti vokriDonieBrasco wrote: ↑12/09/2020 12:35
Kakve debilcine imaju mogucnost da budu u dodiru sa stvarima koje mi da kazem normalni , pacenici za hardverom, koji od usta odvajamo mozemo samo sanjati. Glavu bi mu razlupao necim samo radi ovog debilnog prevrtanja kutije i nacina otvaranja iste i nacina na koji pokazuje ono sto je dobio od sponozra sto su isti predivno napravili a sekunde su djelile da isto bude unisteno. Moze se zakljuciti da ne zna ni sta je dobio samo zna da je PC.
Inace ovaj lik je popularni streamer WOW-a, a ja bi mu glavu necim razlupao samo radi nacina kako rukuje sa ovim i hoce da ispadne ne zna ni on sta.
P.S. Pogledaj mu brloga.
- ExNihilo
#33213 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
U eri ušminkanih influencera i streamera, ovaj klošar je osvježenje.
Gledaj konfe.
Bože, što sam sirotinja.

Gledaj konfe.
- Chmoljo
#33214 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zato sto ne znas prodati svoje tijelo.
I sto si ters.

I sto si ters.
- Averus
#33215 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja baš gledam koja frustracija od posta, a nisam htio da odgovaram, da se čovjek ne naljuti 
Ja ni Muđi ni Amiru Hadžiću ne bih odvrtao glavu jbt
Ko me nervira - samo ne klikam njegove/njene linkove/videe itd.
Ostario nam kolega forumaš, popucali živci
Ja ni Muđi ni Amiru Hadžiću ne bih odvrtao glavu jbt
Ko me nervira - samo ne klikam njegove/njene linkove/videe itd.
Ostario nam kolega forumaš, popucali živci
- Mate_Miso_Kovac
#33216 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne moras imati ni jednu ekspanziju, al moras imati aktivnu mjesecnu pretplatu, to je sveBellomo wrote: ↑12/09/2020 15:08 Vozdra raja
-
Tabakmalac
#33217 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Lično mi je veći vic što lik igra WoW u 2020. To sranje se davno batalilo.
- Mate_Miso_Kovac
#33218 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
O ukusima se ne raspravlja, jelde 
-
febo_acm
#33219 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nova expanzija ce biti top, bfa je onako... tanko, al daleko je to od sranja.Tabakmalac wrote: ↑12/09/2020 20:48 Lično mi je veći vic što lik igra WoW u 2020. To sranje se davno batalilo.
-
DonieBrasco
#33220 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zadnji put igrao prije 11. godina. 
-
febo_acm
#33221 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam bio aktivan dvije expanzije prije bfa... bfa mi nije nikako legao, jedno 3-4 mjeseca igrao u 2 godine.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#33222 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Asmongold je lik kojem su nedavno ponudili 200 milja dolara da odradi samo jedan strim nekakve igre i odbio je pa sad skontajte koliko para ima, a živi ovako k'o normalna gejmerčina 
- Mate_Miso_Kovac
#33223 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma Asmongold je kretenčina koju ili ne mozes smisliti, ili ga volis
Redovno ima 50milja gledatelja na twitchu. Kupa se u parama

- Ultraviolent
#33224 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Asmon je jedna kretencina 
Gledo sam ga dok je igrao dark souls, komedija prava

Gledo sam ga dok je igrao dark souls, komedija prava
-
adsubzero
#33225 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Covjek se zajebava, ne razumijem kako to ne kontate. Odnosno ako kontate, cemu onda ti komentari