SDA-All about
-
Nivelacija
#50776 Re: SDA-All about
Ma SDA da napusti jos pola clanstva oni opet uzimaju standardan broj glasova, uhljebi agencije bolnice javna preduzeća itd dovoljno za pobjedu.
Oni su svjesni toga zato se ovako bahato i kriminalno ponasaju. I tako ce biti dok je ova ekipa sa Bakirom na celu stranke. Frajer gaji druge kriterije u odnosu na zapadni svijet. Ko je bio dobar za puskom u ratu ne treba ni diploma biti ista niti inteligencija on je automatski spreman ispred SDA na najvise funkcije. Pogresno.
Oni su svjesni toga zato se ovako bahato i kriminalno ponasaju. I tako ce biti dok je ova ekipa sa Bakirom na celu stranke. Frajer gaji druge kriterije u odnosu na zapadni svijet. Ko je bio dobar za puskom u ratu ne treba ni diploma biti ista niti inteligencija on je automatski spreman ispred SDA na najvise funkcije. Pogresno.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#50777 Re: SDA-All about
VJEROVALI ILI NE
Zbog zaduživanja počela reforma javnog sektora, EU dobiva kontrolu nad nabavkama i zapošljavanjem
https://www.klix.ba/biznis/zbog-zaduziv ... /200909009
osnovni uslovi za dobijanje novih kreditnih krugova od najvažnijih međunarodnih finansijskih izvora - reforme, od kojih su osnovne povećanje transparentnosti i efikasnosti u nabavci medicinske opreme, uvođenje reformi u carinsku i poresku upravu, jačanje nezavisnosti, kontrole i efektivnog rada pravosuđa, povećanje transparentnosti u radu državne uprave uz veće ovlasti i nezavisnost agencije za borbu protiv kriminala te uvođenje normativne zakonske baze za upravljanje javnim preduzećima na korporativnom principu uz kontrolu javnih nabavki i troškova.
ode stranacko uhljebljenje u qurac... sta ovi stranci hoce da nam otmu babovinu, pa asim dvaput ranjavan, bOkir diverzant puzo iza neprijateljskih linija.Strasno.
- drug_profi
#50778 Re: SDA-All about
Ja bih nešto mazohistički baš volio da opet zapuca. baš da vidim ove gazije kako iz pozadine sa popeglanim uniformama viču "juriiiiš".
A tamo nikog.
Što me podsjeti na scenu sa Nišičke iz 1994. kad je izvjesni Sifet Podžić, niži oficir vojne policije u JNA, Beogradski akademac, ubjedjivao gladne i premorene borce, odvojene od svojih porodica u Sarajevu da treba da idu na bunkere da bi se privukla vatra na nas, a da na drugoj strani naše snage krenu u pravi napad.
Kad je završio svoje preseravanje, iz gomile se samo začuo prodoran urlik, "drž ga živog!"
Niko se nije tako brzo povlačio sa Nišičke, kao pukovnik Podžić decembarske noći 1994.
A tamo nikog.
Što me podsjeti na scenu sa Nišičke iz 1994. kad je izvjesni Sifet Podžić, niži oficir vojne policije u JNA, Beogradski akademac, ubjedjivao gladne i premorene borce, odvojene od svojih porodica u Sarajevu da treba da idu na bunkere da bi se privukla vatra na nas, a da na drugoj strani naše snage krenu u pravi napad.
Kad je završio svoje preseravanje, iz gomile se samo začuo prodoran urlik, "drž ga živog!"
Niko se nije tako brzo povlačio sa Nišičke, kao pukovnik Podžić decembarske noći 1994.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#50779 Re: SDA-All about
Nek ti se puca po kuci. Takve zelje ne zeli nama
- drug_profi
#50780 Re: SDA-All about
Ma hajde dopašće ti se... rokenrol je pravi tek kad podivljaš...
-
zippoo87
#50781 Re: SDA-All about
ja ne znam koja bi budala vise ratovala...ja bih prvi gledao da pobjegnem bilo gdje...ebes zemlju,kuce,imovinu...to se sve ponovo izgradi
prvi bi otisao i pustio budale da se poubijaju pa onda kada se opet neki dogovore da nema potrebe da se vise ubijaju,vratis se ili se ne vratis,zavisi od situacije...pa ima milijarda mjesta gdje je bolje nego ovdje ...koljemo se zbog kamenjara,sume i profitera
pa jbte nemamo 2-3 zivota...da se cijeli jedan zivot ubijamo sa "anamo-onim" ,sve da bi neki profiteri bili jos bogatiji nego su sada
Sto se tice ove price kao EU ce kontrolisati javne nabavke i javnu upravu i zaposljavanja...pa samo da se to dvoje provede u praksi,srusili bi nacionalni koncept u cijeloj BiH u dva poteza samo nesto ne vjerujem da to EU trazi
prvi bi otisao i pustio budale da se poubijaju pa onda kada se opet neki dogovore da nema potrebe da se vise ubijaju,vratis se ili se ne vratis,zavisi od situacije...pa ima milijarda mjesta gdje je bolje nego ovdje ...koljemo se zbog kamenjara,sume i profitera
pa jbte nemamo 2-3 zivota...da se cijeli jedan zivot ubijamo sa "anamo-onim" ,sve da bi neki profiteri bili jos bogatiji nego su sada
Sto se tice ove price kao EU ce kontrolisati javne nabavke i javnu upravu i zaposljavanja...pa samo da se to dvoje provede u praksi,srusili bi nacionalni koncept u cijeloj BiH u dva poteza samo nesto ne vjerujem da to EU trazi
Last edited by zippoo87 on 11/09/2020 23:02, edited 1 time in total.
-
statixx
#50782 Re: SDA-All about
Vidjam Zahiragu, pravi krmak, muva se oko centrale i zdere, bas se ugojio. Kladim se da je bacio oko na upraznjeno mjesto Asima. 
-
jefff
#50783 Re: SDA-All about
djete je gledalo suvise akcionih filmova
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
- black
#50785 Re: SDA-All about
Povodom posljednjih postavljenja u Agenciji za statistiku BiH putem Facebooka se oglasio sada već bivši zamjenik direktora Fadil Fatić.
Podsjećamo, na ovo mjesto je prije nekoliko dana imenovan kao vršilac dužnosti Adnan Cerić, (ne)suđeni zet Bakira i Sebije Izetbegović.
- Mali osvrt na zadnja dešavanja. Da se zahvalim tzv. liderima, političarima i njihovim satelitima na svemu. Možda je bio glavni problem što im nisam pomagao da djecu i ostalu familiju prime u radni odnos i djevojke koje su slali sa dokumentacijom, čije loše socijalno stanje su koristili za sek. podređenost. Siguran sam da je na sve ovo utjecao i moj odnos, naspram njihovih politickih dogovora iz 2016. g.. Historija je dokazala da su padale i veće imperije i akobogda, past će i ova feudalna monarhija. Eto veliki selam "vjernicima" koji imaju ljubavnice i ogromno bogastvo bez zakonskog porijekla, a kako kažu teško im je i "brinu se za svoj narod"- napisao je Fadil Fatić na Facebooku.
- drug_profi
#50786 Re: SDA-All about
Ja bih ratovao samo jos kad bi partizani vaskrsnuli. Da se napijem krvi bandi. Meraka radi i da se zadnji smijem.
A ovako za nekakve zastave, drzave, jebo to... ima drzava koliko hoces. I zastava. Odaberes koja ti se svidja.
A ovako za nekakve zastave, drzave, jebo to... ima drzava koliko hoces. I zastava. Odaberes koja ti se svidja.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#50787 Re: SDA-All about
čampara je dobro zakuhao sa bakirom i osmicom. valjda ima plan b ukoliko ne uspije sebe zacementirati u sda, jer ne vjerujem da ima podršku zvizdica u ovome što radi. greška mu je što to sve koristi dodik i njegov rtrs i već su zbog toga stavili breme aljosi na leđa i teško se sa time može nositi. njegova pressmedia je ipak mizeran portal da na pravi način odgovori.
neki mi kažu da je aljosin plan b formiranje stranke zajedno sa zlatkom mileticem, koji doista uživa popularnost od kada je napustio df i da ima par zastupnika u skupštini ks koji bi im se rado priključili. to bi bilo zanimljivo, ali ne znam koliko i moguće.
neki mi kažu da je aljosin plan b formiranje stranke zajedno sa zlatkom mileticem, koji doista uživa popularnost od kada je napustio df i da ima par zastupnika u skupštini ks koji bi im se rado priključili. to bi bilo zanimljivo, ali ne znam koliko i moguće.
Last edited by malakh on 12/09/2020 15:06, edited 1 time in total.
- Gorka Dinja
#50788 Re: SDA-All about
pred izbore masovno narodu šalju tužbe za komunalije i dugove za struju, isključuju sa električne mreže i vodu isključuju u sred korone, ovi iz SDA su taki idioti da čovjek ne povjeruje 
- pici
#50789 Re: SDA-All about
ovi postali bijesna pašČadija... koji im je qurac taj osmica, zar nemaju u stranKi nit jednog jedinog postenog bosnjaka-muslimana da obnaša tu funkciju il... zna osmica previse o dinatiji izetbegovica pa daj mu adekvatnu poziciju da nebi lajo...PREDMET U FORMIRANJU
SDA: Gordani Tadić ne smetaju četnički snajperisti, a smeta joj Mehmedagić
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-gor ... /200912058
Također ističu kako je frapantno da da ulicama Bosne i Hercegovine i susjedstva slobodno šetaju četnički ratni zločinci, izvršioci genocida u Srebrenici i snajperisti koji su ubijali djecu po Sarajevu, a da Gordana Tadić nema namjeru da ih procesuira, već je Tužilaštvo svela na svoju "privatno-političku prćiju".
- pici
#50790 Re: SDA-All about
samo plačenik, nista drugo... imam i cijenovnik... bizmisdrug_profi wrote: ↑12/09/2020 00:54 Ja bih ratovao samo jos kad bi partizani vaskrsnuli. Da se napijem krvi bandi. Meraka radi i da se zadnji smijem.
- muha_sa
- Mate_Miso_Kovac
#50792 Re: SDA-All about
"Piše: Branka Mrkić-Radević"
Opet ustaško/ćetnićki udar na Izetbegovi..državu? Dokle više?
Opet ustaško/ćetnićki udar na Izetbegovi..državu? Dokle više?
-
VMxxx37
#50793 Re: SDA-All about
Za SDA svako ko nije Bosnjak je četnik eventualno ustaša.
- muha_sa
- pici
#50795 Re: SDA-All about
malo je reci ovo je strasno...
- muha_sa
- muha_sa
#50798 Re: SDA-All about
- drug_profi