Čist faul x2.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Meni je prije bio ono očit faul kod drugog gola Borca. Frajko ga zagrlio i ne pušta. Ali generalno malo plavo govno sinoć nije loše sudio. Osim ove dvije greške nije imao nekih previda, puštao je da se igra.
Mada je meni i protiv veleza izgledalo bolje, samo sto smo tad igrali pod rucnom zbog utakmice u ligi prvaka.Raigor Stonehoof wrote: ↑12/09/2020 00:37Definitivno. Najvise u iznosenju lopte, nebo i zemlja u odnosu na tc/velez.
Nazalost nema vise like opcije, ali se slazem sa napisanimmirza_15 wrote: ↑12/09/2020 10:34 Da. Sada u srijedu Olimpik, sljedeću Astana/Budućnost, onu tamo početak takmičenja u Kupu. Još ako prođemo u playoff![]()
Zato je potreban širok roster i mi ga imamo. Samo fali još jedan napadač kao zamjena za Ahmetovića. Pokušava Vinko da podigne Handžića, ali nije to to. Imamo igrače koji mogu igrati na više pozicija. Na desnom beku tri/četiri (Oremuš, Hodžić, Šabanović, vraća se i Hebibović). Na stoperu 4/5 (Adukor, Miličević, Šerbečić, Dupovac koji se značajno popravio u posljednje vrijeme, i onaj mali iz akademije (je l' se ono Bešić preziva?) lijevi bek 2 (Pidro i Salčin. Ovdje smo defanzivno najtanji)
U vezi imaš hrpu igrača koji mogu igrati. Neke sam već nabrojao na drugim pozicijama. Veza je srce ekipe i vjerovatno najvažniji kotačić. Ona povezuje linije, jako važna i za odbranu i za napad. Ako tu zagospodariš kontrolišeš i utakmicu. Uloga zadnjeg veznog je jako važna, a običnom gledaocu i navijaču uglavnom promakne njihova uloga. Sušić je npr. sinoć odigrao jako dobro utakmicu. Taj dio da se vratiš nazad, preuzmeš loptu i preneš ili proslijediš dalje je kritičan. Greške na tom dijelu trena se skupo plaćaju, a treba to raditi tačno i precizno 90 minuta, a kod protivničkog napada biti agresivan i čvrst bedem prije stoperskog para. Tu imamo 7/9: Oremuša, Sušića, Pejovića, Adukora, Đokanovića, Rahmanovića, Musredanagića, pa i Vekoskog i Tatara po potrebi. Krila: 5: Jukić, Fanimo, Tatar, Velkoski, Hebibović. I napad gdje fali još jedan špic 2/3: Ahmetović, Handžić, Velkoski. Samo da je još jedan pravi napadač ili da se nekim čudom desi da Handžić postane IbrahimovićOvo je odličan Roster.
Vode protiv Veleza 2:0. Svaki tim treba shvatiti ozbiljno tako se ponasaju profesionalne ekipe.Leopard_SA wrote: ↑12/09/2020 16:25 Treba ozbiljno pristupiti Olimpicu. Iako su do sada upisali sve poraze, ni jednu utakmicu nisu ubjedljivo izgubili vec su to bili uglavnom minimalni porazi.
Valjda nece proigrati protiv nas![]()
Ma neka ga. Nek igra dok se ne oslobodi grca
To je upravo ono o cemu govorim. Samo je Velez imao nesrecu da bude tim protiv kojeg ce Olimpic upaliti. Nadam se laganoj pobjedi protiv Olimpica i jos sigurnijoj razlici na tabeliZonFon wrote: ↑12/09/2020 17:53Vode protiv Veleza 2:0. Svaki tim treba shvatiti ozbiljno tako se ponasaju profesionalne ekipe.Leopard_SA wrote: ↑12/09/2020 16:25 Treba ozbiljno pristupiti Olimpicu. Iako su do sada upisali sve poraze, ni jednu utakmicu nisu ubjedljivo izgubili vec su to bili uglavnom minimalni porazi.
Valjda nece proigrati protiv nas![]()