Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jbt dokle je ovo došlo, običan čovjek ne može ni narodnog kompakta kupiti. Treba mu 60 000 KM za srednje opremljenog Golfa. Pa koliko će koštati najskuplje verzije? I volio bih stupiti u kontakt sa čelnicima VW-a samo da ih pitam ko im forsira ovu temeljnu sivu boju.
Biće Dačija još dugo najprodavanija kod fizičkih lica.
UmaX wrote: ↑11/09/2020 10:29
Nije los, zasto los? Skup, da.
Jel moguce da me pitas to?
Sta na ovom autu valja majke ti? Boja katastrofalno stoji, felge necu nikako komentarisati. Unutrasnjost mi izlgeda presiromasno. Pa realna cijena za ovo auto bi mi bila ispod 30000KM.
Pogledaj na OLX-u kakvo auto se moze kupiti za 60000KM pa se vrati da mi kazes sta fali ovom golfu
Koliko ce uopste kostati golf sa full opremom? Preko 100000KM? Pa bice skuplji od Q5
citroen xm wrote: ↑11/09/2020 14:19
Jbt dokle je ovo došlo, običan čovjek ne može ni narodnog kompakta kupiti. Treba mu 60 000 KM za srednje opremljenog Golfa. Pa koliko će koštati najskuplje verzije? I volio bih stupiti u kontakt sa čelnicima VW-a samo da ih pitam ko im forsira ovu temeljnu sivu boju.
Biće Dačija još dugo najprodavanija kod fizičkih lica.
Sta na ovom autu valja majke ti? Boja katastrofalno stoji, felge necu nikako komentarisati. Unutrasnjost mi izlgeda presiromasno. Pa realna cijena za ovo auto bi mi bila ispod 30000KM.
Pogledaj na OLX-u kakvo auto se moze kupiti za 60000KM pa se vrati da mi kazes sta fali ovom golfu
Koliko ce uopste kostati golf sa full opremom? Preko 100000KM? Pa bice skuplji od Q5
Komentiras a ne citas sta pisem.
Itekako citam i pitam te sta konkretno na ovom Golfu valja?
Po cemu nije, ima sve iste pizdarije ko 1.6 TDI, samo su kod 1.6 TDI mana dizne. Ali to koliko su mogli popeglali su preko softwera. Fazon kod tog 2.0 TDI je pumpa visokog pritiska goriva koja pusta opiljke u same dizne. Zaribaju sve 4 dizne i pumpa pa ti skontaj koliko to kosta.
Da Bosch je mnogo bolji od Simensa al kad ode skuplje te dodje.
Sam 1.6 TDI motor moze izdrzati snagu do 600 Nm, dok 2.0 TDI moze vise