Prenosi "Moja TV Sport 1".
Snimak će biti dostupan na kanalu BHT1 večeras u 23:45.
Moderator: Benq
Utakmica ide na Moja TV Sport kanalu i trenutni rezultat je 2:1
HBO je tražio da njihovi kanali imaju zaštitu i da se sadržaj ne može reprodukovati na uređajima koji imaju omogućen root pristup.rida1976 wrote: ↑09/09/2020 22:37 Ovih dana stigao Tanix TX9S koji je narucen naslijepo radi EON mobilne aplikacije i evo da potvrdim da radi super. Ono sto ne radi ili ima neka caka oko podesavanja sto recimo kad odaberem neki od HBO kanala i 2 Cinemaxa izbaci mi poruku "Reprodukcija odabranog sadrzaja nije moguca zbog sigurnosnih pravila". Zna li neko u cemu je fazon i moze li se ovo rijesiti? Ostali kanali rade koliko sam vidio
Ako nisi imao problema sa starim paketom, neces imati ni sa novim, jer se u tvom slucaju mijenja samo digitalni prijemnik, dobijas EON BOX ako predjes na EON FULL (Duo) ili EON Premium (Duo). EON Box je i prije radio odlicno, ali sad sa novim Android 9 sistemom bukvalno leti.Mraka wrote: ↑10/09/2020 11:29 Evo i ja se predomisljam da li da predjem na neki od EON paketa ,trenutno imam Duo Net Grande Extra i stvarno sam zadovoljan.Naprimjer nisam nikad imao problema sa internetom na PC,nikad mi ne puca net ni televizija,jedina zamjerka Ubee ruter nekad zeza sa dometom na mobitelima tj WiFi ..pisao sam neki dan.Sta mi vi raja predlazete da li da predjem ili da ostanem tj da ne diram jos nista? Kakav je taj andorid box,jel stabilan ja ne gledam TV ,bitno mi je radi roditelja oni gledaju ? Da cujem vase neke utiske
Pobjednicka ekipa se ne mjenja. Zasto izmisljati toplu vodu, kad ti sve radi kako treba? Narocito radi starijih, ako su naucili na D3 resiver, a jesu, pusti se EON-a i razni karafeka.Mraka wrote: ↑10/09/2020 11:29 Evo i ja se predomisljam da li da predjem na neki od EON paketa ,trenutno imam Duo Net Grande Extra i stvarno sam zadovoljan.Naprimjer nisam nikad imao problema sa internetom na PC,nikad mi ne puca net ni televizija,jedina zamjerka Ubee ruter nekad zeza sa dometom na mobitelima tj WiFi ..pisao sam neki dan.Sta mi vi raja predlazete da li da predjem ili da ostanem tj da ne diram jos nista? Kakav je taj andorid box,jel stabilan ja ne gledam TV ,bitno mi je radi roditelja oni gledaju,pogotovo stari fura sportske kanale ? Da cujem vase neke utiske
Zdravo @Mraka,Mraka wrote: ↑10/09/2020 11:29 Evo i ja se predomisljam da li da predjem na neki od EON paketa ,trenutno imam Duo Net Grande Extra i stvarno sam zadovoljan.Naprimjer nisam nikad imao problema sa internetom na PC,nikad mi ne puca net ni televizija,jedina zamjerka Ubee ruter nekad zeza sa dometom na mobitelima tj WiFi ..pisao sam neki dan.Sta mi vi raja predlazete da li da predjem ili da ostanem tj da ne diram jos nista? Kakav je taj andorid box,jel stabilan ja ne gledam TV ,bitno mi je radi roditelja oni gledaju,pogotovo stari fura sportske kanale ? Da cujem vase neke utiske
imao isti paket, prešao na duo premium, sada nakon update boxa na android 9 sve radi savršeno. Prije toga sam imao dosta problema s boxom, pa su mi dali potpuno novi primjerak koji je radio daleko bolje nego taj prvi ali ne i savršeno..međutim, kao što napisah gore iznad, sada nakon posljednjeg update boxa, sve radi kako trebaMraka wrote: ↑10/09/2020 11:29 Evo i ja se predomisljam da li da predjem na neki od EON paketa ,trenutno imam Duo Net Grande Extra i stvarno sam zadovoljan.Naprimjer nisam nikad imao problema sa internetom na PC,nikad mi ne puca net ni televizija,jedina zamjerka Ubee ruter nekad zeza sa dometom na mobitelima tj WiFi ..pisao sam neki dan.Sta mi vi raja predlazete da li da predjem ili da ostanem tj da ne diram jos nista? Kakav je taj andorid box,jel stabilan ja ne gledam TV ,bitno mi je radi roditelja oni gledaju,pogotovo stari fura sportske kanale ? Da cujem vase neke utiske
Da, ali nakon nekog vremena ti sve radi kako treba, ali covjeku sa D3 vec sad sve radi kako treba. Ja na njegovom mjestu ne bih mijenjao. Dalje, koje prednosti dobiva? Premotavanje kanala na svim kanalima, a sad ima na 50ak udarnih. Sem toga EON paketi su nesto skuplji (ja mislim) plus moras se ponovo vezat ugovorom kad predjes. Ne znam kako hoce, ja ne bih prelazio.aditon wrote: ↑10/09/2020 14:23imao isti paket, prešao na duo premium, sada nakon update boxa na android 9 sve radi savršeno. Prije toga sam imao dosta problema s boxom, pa su mi dali potpuno novi primjerak koji je radio daleko bolje nego taj prvi ali ne i savršeno..međutim, kao što napisah gore iznad, sada nakon posljednjeg update boxa, sve radi kako trebaMraka wrote: ↑10/09/2020 11:29 Evo i ja se predomisljam da li da predjem na neki od EON paketa ,trenutno imam Duo Net Grande Extra i stvarno sam zadovoljan.Naprimjer nisam nikad imao problema sa internetom na PC,nikad mi ne puca net ni televizija,jedina zamjerka Ubee ruter nekad zeza sa dometom na mobitelima tj WiFi ..pisao sam neki dan.Sta mi vi raja predlazete da li da predjem ili da ostanem tj da ne diram jos nista? Kakav je taj andorid box,jel stabilan ja ne gledam TV ,bitno mi je radi roditelja oni gledaju,pogotovo stari fura sportske kanale ? Da cujem vase neke utiske
ja sam bio potpuno iskren...u početku sam imao puno problema, sada se ne bi nikad vratio na staro da se razumijemo, jer sam zadovoljan kako sada sve radi...a što se tiče toga šta dobiva..pa dobiva i brži internet, kanal SK 4K, video klub koji ima dosta više sadržaja nego je na d3 to slučaj, a u konačnici i ljepši interfejs eon-a nego je to na d3...ima i drugih prednosti a za sve ostalo, neka pregovara i neka se dogovori za službenikom koji radi u telemachu na sklapanjima ugovora s klijentimaodmor wrote: ↑10/09/2020 14:54 Da, ali nakon nekog vremena ti sve radi kako treba, ali covjeku sa D3 vec sad sve radi kako treba. Ja na njegovom mjestu ne bih mijenjao. Dalje, koje prednosti dobiva? Premotavanje kanala na svim kanalima, a sad ima na 50ak udarnih. Sem toga EON paketi su nesto skuplji (ja mislim) plus moras se ponovo vezat ugovorom kad predjes. Ne znam kako hoce, ja ne bih prelazio.
U Banjoj Luci usluge interneta nudi kompanija Trion Tel, koja je i prije udruživanja sa kompanijom Telemach imala razvijenu optičku mrežu u Banjoj Luci.
Skida, upravo sam testirao taj nacin gledanja EON-a.Sarajevo1970 wrote: ↑10/09/2020 18:59 Moze li mi neko reci da li, ako se gleda EON.TV preko unifi, taj data skida sa unifi potrosnje ili ne?
Vidi, zapravo i ne bi trebalo da skida, jer je od prvog dana bila prica da ne skida nista. Kod tebe ako ne skida, to je onda sasvim ok i tako bi i trebalo biti, medjutim, licno to ne bih ni primijetio da nisi postavio upit a ja testirao jer nisam na taj nacin nikad gledao EON, tako da cu prijaviti da mi rijese ovoSarajevo1970 wrote: ↑10/09/2020 19:21 Nista mi nije jasno bgm. evo ja se upravo posta postavljanja pitanja sjeti da se moze potrosnja unifi-a pratiti na mojtelemach
i tamo miu cak i posle 20 minuta gledanje tv preko laptop/unifi jos uvijek stoji na 1.5GB od 5GB postrosnje kao sto je i bilo.
Cak i posle hard refresh (CTRL+F5) stranice mojtelemach.ba/internet/unifi stoji na 1.5GB. Mozda ne broji realtime ili nesta?
@Sarajevo1970,
Zdravo @BiHGamer,
kojim podrucjima... otijem sto hi pokri ota kompanija u B.L. ili merebit u federaciji?Telemach wrote: ↑10/09/2020 19:41Zdravo @BiHGamer,
TRION paketi su nastali kao rezulatat saradnje sa kompanijom u Banja Luci. Možete očekivati da uskoro i na ostalim područjima korisnicima ponudimo veće brzine. Molimo Vas za malo strpljenja, o svim izmjenama ćete, svakako, biti obaviješteni. Hvala Vam što koristite naše usluge.![]()
Razumijem, najbolje bi bilo da testiras, pokreni neki youtube klip ili neki stream 5-6 minuta, i onda udji na portal i provjeri potrosnju, ako se racuna, onda je sve ok i EON se ne obracunava posebno.Sarajevo1970 wrote: ↑10/09/2020 19:51 Ma da ti kazem iskreno i ja kao da se sjecam da je bila ta prica. Nego sam trenutno u novu kucu pa dok telemachovi tehnicari dodju da prikluci sve, moram preko unifi gledati barem tv malo da mi ne bude dosadno. I meni je prvi put da bas upotrebljavam ovaj EON.TV pa reko bolje pitati za data nego da za sat/dva primjetim da dam protrosio sav unifi-limit za ovaj mjesec (iako mi treba samo za par dana dok ovi ne nelatu da me prikopcaju)![]()
@semirsar,semirsar wrote: ↑10/09/2020 19:48kojim podrucjima... otijem sto hi pokri ota kompanija u B.L. ili merebit u federaciji?Telemach wrote: ↑10/09/2020 19:41Zdravo @BiHGamer,
TRION paketi su nastali kao rezulatat saradnje sa kompanijom u Banja Luci. Možete očekivati da uskoro i na ostalim područjima korisnicima ponudimo veće brzine. Molimo Vas za malo strpljenja, o svim izmjenama ćete, svakako, biti obaviješteni. Hvala Vam što koristite naše usluge.![]()
Dok se vi dohavizate i ponudite veci upload, ja odo' dalje pa se nevidjesmo sljedecih 2godine
ovo sto sad placam mi je vec neizdrzivo![]()
Vas dva provajdera sve ove protekle godine poprilicnu svotu love od mene hajrujete, ali, jos 1mjesec... 2 najvise, nemre se vise, slijedi rezanje troskova.
Ako mislis na duo i trio premium korisnike onda ti mogu reci da su i oni iza CGN-a. Bar ja jesam. Za poslovne korisnike je vjerovatno druga prica...