Ni u mislima znaci...NI U MISLIMA!!!LSD wrote: ↑09/09/2020 22:36Bezveze ti je ova prica oko Erića i Fejze , kad je jasno svima da su obojica bolji golmani od Kjosevskog.hrasno38 wrote: ↑09/09/2020 20:25 E moj Amare nek si ti pustio Kjosevskog......a ostavio ove kepece. Mislim nebitno zijanili bi mi i sa Kjosevskim ali je on izmislio branjenje za Fejzica i Erica. I majku mu jebem nema revansa gubis a nikoga ne mijenjas!!! Ajmo sad jurisne zastitnicke jedinice u odbranu Amara![]()
Znatno.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#83701 Re: FK Željezničar
-
LSD
#83702 Re: FK Željezničar
Eric 196 cm
Fejzić 185
Kjosevski 187
Prva dvojica su kepeci, a Kjosevski je neka gromada, titan, kolos....jbg Hrasno, imaš li mjere
Fejzić 185
Kjosevski 187
Prva dvojica su kepeci, a Kjosevski je neka gromada, titan, kolos....jbg Hrasno, imaš li mjere
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#83703 Re: FK Željezničar
Solidno prvo poluvrijeme, ali realno ispadanje. Pogotovo nakon svega sto se desavalo u posljednih 15ak dana.
Idemo dalje, valja se spremiti za Siroki
Idemo dalje, valja se spremiti za Siroki
- hrasno38
#83704 Re: FK Željezničar
Ama bolan nebio Asmir Begovic je visok 199 ali nema muda da istrci, pokupi ili bokusije loptu. Sehic je 1.90 a na svaku istrcava, boksuje. hvata itd itd. Nema veze koliko si visok nego da li imas naviku da kupis lopte u svom kaznenom ili nemas. Eric je do sada imao od kada brani jedno 10 istrcavanja u prazno i fasovali smo koliko se sjecam i neke golove radi toga. Kjosevski je pouzdaniji golman od ove obojce i to ce reci svako ko se imalo ozbiljnije bavi fudbalom. Na kraju krajeva vidjeli smo kako je branio u prosloj sezoni kada ga je Osim vratio na gol u odnosu na Erica.
-
LSD
#83705 Re: FK Željezničar
Pa bolan, Kjosevski je veci linijas od ove dvojice (Eric i Fejzic), frajer zaljepljen na linijihrasno38 wrote: ↑09/09/2020 23:05Ama bolan nebio Asmir Begovic je visok 199 ali nema muda da istrci, pokupi ili bokusije loptu. Sehic je 1.90 a na svaku istrcava, boksuje. hvata itd itd. Nema veze koliko si visok nego da li imas naviku da kupis lopte u svom kaznenom ili nemas. Eric je do sada imao od kada brani jedno 10 istrcavanja u prazno i fasovali smo koliko se sjecam i neke golove radi toga. Kjosevski je pouzdaniji golman od ove obojce i to ce reci svako ko se imalo ozbiljnije bavi fudbalom. Na kraju krajeva vidjeli smo kako je branio u prosloj sezoni kada ga je Osim vratio na gol u odnosu na Erica.
- hrasno38
#83706 Re: FK Željezničar
OK to je tvoje misljenje moje nije. Nije tu vise poenta ni u Kjosevskom niti u bilo kojem igracu nego sto se u pricu uplelo ime Osima a on je poznato "sveta krava" koja se ne smije spomenuti. Danas gubimao 2:1 i frajer drugog napadaca uvodi u 75 minuti sto govori da mu i nije bilo u ineresu da se pobjedi a sto je velika sramota. I to uvodi nakon sto su ovi dali i treci gol. Ah da sorry ovdje se ne smije pisati o velikom Amaru! Nije ovo vise ona pocetna polusezona pa da mu se moze abolirati svaka greska. Zasro nam je titulu protiv Veleza (koja sto se meene ticce bi bila isto tako supacka i dobijena na guzove). Zasrao je protiv jebene Mladdosti na kojoj svi nabijaju gol razliku a nas klepi na sred Grbavice....ajde jebes Evropu svakako smo se vec navikli da ne igramo tamo....sta jos treba da zasere pa da mu se kaze da mu fudbool bas i nije u vinklu!LSD wrote: ↑09/09/2020 23:07Pa bolan, Kjosevski je veci linijas od ove dvojice (Eric i Fejzic), frajer zaljepljen na linijihrasno38 wrote: ↑09/09/2020 23:05Ama bolan nebio Asmir Begovic je visok 199 ali nema muda da istrci, pokupi ili bokusije loptu. Sehic je 1.90 a na svaku istrcava, boksuje. hvata itd itd. Nema veze koliko si visok nego da li imas naviku da kupis lopte u svom kaznenom ili nemas. Eric je do sada imao od kada brani jedno 10 istrcavanja u prazno i fasovali smo koliko se sjecam i neke golove radi toga. Kjosevski je pouzdaniji golman od ove obojce i to ce reci svako ko se imalo ozbiljnije bavi fudbalom. Na kraju krajeva vidjeli smo kako je branio u prosloj sezoni kada ga je Osim vratio na gol u odnosu na Erica.![]()
-
LSD
#83707 Re: FK Željezničar
Bogati, kakve sad veze ima Amar sa ovom pricom prije (o golmanima).hrasno38 wrote: ↑09/09/2020 23:17
OK to je tvoje misljenje moje nije. Nije tu vise poenta ni u Kjosevskom niti u bilo kojem igracu nego sto se u pricu uplelo ime Osima a on je poznato "sveta krava" koja se ne smije spomenuti. Danas gubimao 2:1 i frajer drugog napadaca uvodi u 75 minuti sto govori da mu i nije bilo u ineresu da se pobjedi a sto je velika sramota. I to uvodi nakon sto su ovi dali i treci gol. Ah da sorry ovdje se ne smije pisati o velikom Amaru! Nije ovo vise ona pocetna polusezona pa da mu se moze abolirati svaka greska. Zasro nam je titulu protiv Veleza (koja sto se meene ticce bi bila isto tako supacka i dobijena na guzove). Zasrao je protiv jebene Mladdosti na kojoj svi nabijaju gol razliku a nas klepi na sred Grbavice....ajde jebes Evropu svakako smo se vec navikli da ne igramo tamo....sta jos treba da zasere pa da mu se kaze da mu fudbool bas i nije u vinklu!
Koje spinovanje
Zasrao titulu, 11 kola prije kraja
- Sanjarko
#83708 Re: FK Željezničar
Iker je visok bio 1,84. 
-
Sultanahmed
#83709 Re: FK Željezničar
@hrasno38
Slazem se,Kjosevski je Edwin van der Sar za onu dvojicu
Stvarno steta sto je on napustio klub
Slazem se,Kjosevski je Edwin van der Sar za onu dvojicu
Stvarno steta sto je on napustio klub
- hrasno38
#83711 Re: FK Željezničar
Kako nije zasrao protiv Veleza poslao totalno izmiksanu ekipu na teren. Znam ja da je bilo 11 kola do kraja ali nije smio dozvoliti zajebanciju zadnje kolo prije doigravanja da ide sa druge pozicije. I ispalo je da je tim porazom izgubio titulu. Pa kako nema kada sam na prvom postu napisao da je Amar zasrao sto je pustio Kjosevskog da ode.LSD wrote: ↑09/09/2020 23:22Bogati, kakve sad veze ima Amar sa ovom pricam prije (o golmanima).hrasno38 wrote: ↑09/09/2020 23:17
OK to je tvoje misljenje moje nije. Nije tu vise poenta ni u Kjosevskom niti u bilo kojem igracu nego sto se u pricu uplelo ime Osima a on je poznato "sveta krava" koja se ne smije spomenuti. Danas gubimao 2:1 i frajer drugog napadaca uvodi u 75 minuti sto govori da mu i nije bilo u ineresu da se pobjedi a sto je velika sramota. I to uvodi nakon sto su ovi dali i treci gol. Ah da sorry ovdje se ne smije pisati o velikom Amaru! Nije ovo vise ona pocetna polusezona pa da mu se moze abolirati svaka greska. Zasro nam je titulu protiv Veleza (koja sto se meene ticce bi bila isto tako supacka i dobijena na guzove). Zasrao je protiv jebene Mladdosti na kojoj svi nabijaju gol razliku a nas klepi na sred Grbavice....ajde jebes Evropu svakako smo se vec navikli da ne igramo tamo....sta jos treba da zasere pa da mu se kaze da mu fudbool bas i nije u vinklu!
Koje spinovanje![]()
Zasrao titulu, 11 kola prije krajasamo se zayebavaš i kontre pucaš...zasrao protiv Mladost, OK...a jel zasrao prva 4 kola, kada je ekipa osvojila svih 12 bodova od mogucih 12
samo da vidim koja ti je prica.
A sto e tice ove sezone do sada ispalo je da je krava davala mlijeko 4 kola i ona u petom zveknula i prosula sve nogom. Bolan nebio izgubili smo od jebene Mladosti kojoj je Borac navaljo 6 komada a TC u Kaknju peticu. Stvar je u tome da ako zaista zelimo da budemo prvaci i osvajaci kupa onda nema kalkulisanja ni u jednoj utakmici i eksperimentissanja. Lendric u prvom kolu razvali Veleza i onda sljedeca dva sjedi na klupi. Sada se nesto slicno desava Jurcicu.
Svojevremeno: Njegus, Berjan, Starovalh, Lusic, Saracevic, Cilic, bahtic, Odovic, Paprica, bazdarevic i Nikic..........uzrezano u pamcenje jer je ta ekipa uvijek igrala i mijenjala se samo radi kartona i povreda. Ekipa koju je vodio Osim ali stariji isto tako....ekipa se ne miksa nego guras sa 11 za koje mislis da su najbolji sve dok pobjedjuju. Kako mislis uigrati ekipu ako je stalno saras. To je Odovic poceo da radi i popusio.
Ja sam ovdje napisao da "a" necu prigovoriti Osimu na prvoj polusezoni pa ni nakon ong uzasnog poraza od Sarajeva. Ali karina sad je vec druga prica. Na pripremama uigrava Stanica a onda ga opali nogom, otjera Osmankovica koji je vise nego zasluzio da se posteno tretira a dovede za vece pare sa strane igrace koji nikada nece ici glavom tamo gdje je isao Kemo, otjera Kjosevskog koji je ma sta ti pricao sasvim sigurno jedan od najboljih golmana iz PL a dovede starohana Fejzica i Erica koji jos nije postene utakmice branio kako treba. A sva trojica su otpustena iz razloga sto su trazili da im se plati onoliko koliko zasluzuju i da ne igraju za sicu. Pa jel vi stvarno mislite da samo vi znate sta se desava u klubu i da niko drugi o tome ne prica iz Zvornicke. Nabiijamo nogom dva nasa mlada igraca a dovodimo Jamaka da dobija platu sjedeci na klupi pa donekle i Bekrica mada on moze pomoci klubu sigurno.
Ja sam samo navijac kluba i ne interesuje me koliko Zeljo ima na racunu para, sta ima u svom posjedu, da li ce prodati pomocni stadion ili ne, ko je u UO, NO, Skupstini ali me interesuje to sto nema nikakvih rezultata ni na jednom polju. Kod jebenog Misimovica smo se makar mogli raadovati infrastrukturi a kod ovih nicemu osim pobjedama u derbiju.
- ultima_palabra
#83712 Re: FK Željezničar
Nije Amar nista miksao protiv Veleza, nego nas je sudija masakrirao kartonima na Kosevu.
- hrasno38
#83713 Re: FK Željezničar
A sta nas je masakriralo prije toga protiv Sirokog isto na Grbavici....nebitno prosla sezona......ali i te kako ima Amarovih gresaka i sve su ucestalije.ultima_palabra wrote: ↑09/09/2020 23:56 Nije Amar nista miksao protiv Veleza, nego nas je sudija masakrirao kartonima na Kosevu.
- Ricken
#83714 Re: FK Željezničar
Jesi to poželio stručnjake profila Kostić, Krčmarević ili Petrović?hrasno38 wrote: ↑10/09/2020 13:41A sta nas je masakriralo prije toga protiv Sirokog isto na Grbavici....nebitno prosla sezona......ali i te kako ima Amarovih gresaka i sve su ucestalije.ultima_palabra wrote: ↑09/09/2020 23:56 Nije Amar nista miksao protiv Veleza, nego nas je sudija masakrirao kartonima na Kosevu.
- Tesla Edison
#83715 Re: FK Željezničar
Tačno ovdje Amar sveta krava.
- Charuga
- Globalni moderator
#83716 Re: FK Željezničar
Što? Je li se ne smije ništa protiv njega napisati? Je li neko obrisao postove?
Ili je sveta krava jer ima forumaša koji su na njegovoj strani?
Ili je sveta krava jer ima forumaša koji su na njegovoj strani?
- hrasno38
#83717 Re: FK Željezničar
Ajde mi napisi koje su to znatne razlike izmedju recimo Petrovica i Adzema sa jedne i Amara sa druge i rezultatima koje Zeljo postize sa prvima i drugima. Nemoj mi samo ziv bio pricati sta je bilo prije 10 godina nego ovo zadnjih par sa ova dva trenera i sa Amarom?? Onima se jebavalo za svaki moguci kiks a Amaru se sve gleda kroz prste i porazi od totlanih autsajdera i gubitak titule i to sa cistom pobjedom Veleza dok se Petrovicu i Adzemu jebu majke jer nam je titule ukrazo savez i sudije. Samo objektivno i prema svima isto. Ista je stvar i sa Misimovicem i sadasnjom upravom mada ja ne vidim aposlutno nista sta je sadasnja uprava napravila.Ricken wrote: ↑10/09/2020 13:56Jesi to poželio stručnjake profila Kostić, Krčmarević ili Petrović?hrasno38 wrote: ↑10/09/2020 13:41A sta nas je masakriralo prije toga protiv Sirokog isto na Grbavici....nebitno prosla sezona......ali i te kako ima Amarovih gresaka i sve su ucestalije.ultima_palabra wrote: ↑09/09/2020 23:56 Nije Amar nista miksao protiv Veleza, nego nas je sudija masakrirao kartonima na Kosevu.![]()
- decko_sa_kovaca
#83718 Re: FK Željezničar
Amar je doso na -15
Prosla sezona nije odigrana do kraja. Vidjet cemo sta ce biti sa ovom
Prosla sezona nije odigrana do kraja. Vidjet cemo sta ce biti sa ovom
- ultima_palabra
#83719 Re: FK Željezničar
Debeli gmaz je imao svemirski brod od ekipe za ovo sada... Stevanovic, Zakaric i puno bolji Lendric... on igrao horuk i duge lopte. Musu i Bokacinija zapostavljao jer mu se nije dalo zajebavati sa jezikom.
- sime_cipol
#83720 Re: FK Željezničar
Cuj koja je razlika izmedju Amara i Petrovica 
Ako nista ne boli me stomak nakon utakmice. Pa makar i izgubili.
- ultima_palabra
#83721 Re: FK Željezničar
Bas tako. Drazi mi je onaj poraz protiv Sirokog prosle sezone, nego pola Kartotekinih pobjeda.sime_cipol wrote: ↑10/09/2020 17:26 Cuj koja je razlika izmedju Amara i Petrovica
- Ricken
#83722 Re: FK Željezničar
Najznatnija razlika je što kod pobrojanih nisi imao nikakvu igru i nikakav koncept.hrasno38 wrote: ↑10/09/2020 15:33Ajde mi napisi koje su to znatne razlike izmedju recimo Petrovica i Adzema sa jedne i Amara sa druge i rezultatima koje Zeljo postize sa prvima i drugima. Nemoj mi samo ziv bio pricati sta je bilo prije 10 godina nego ovo zadnjih par sa ova dva trenera i sa Amarom?? Onima se jebavalo za svaki moguci kiks a Amaru se sve gleda kroz prste i porazi od totlanih autsajdera i gubitak titule i to sa cistom pobjedom Veleza dok se Petrovicu i Adzemu jebu majke jer nam je titule ukrazo savez i sudije. Samo objektivno i prema svima isto. Ista je stvar i sa Misimovicem i sadasnjom upravom mada ja ne vidim aposlutno nista sta je sadasnja uprava napravila.
- sime_cipol
#83723 Re: FK Željezničar
Sirokom smo trebali dati 5 golova. Nije htjela.ultima_palabra wrote: ↑10/09/2020 18:18Bas tako. Drazi mi je onaj poraz protiv Sirokog prosle sezone, nego pola Kartotekinih pobjeda.sime_cipol wrote: ↑10/09/2020 17:26 Cuj koja je razlika izmedju Amara i Petrovica
Ali opet aplauzom ispratis ekipu, pozdravis ih i ispratis na derbi na Koševu. I gore se vrati i dobijemo 3:1
- ellaxaz
#83724 Re: FK Željezničar
Amar je bolji trener od Petrovića.
Mi nismo mogli da platimo Petrovića (na vrijeme),
Amara dabogda da ikad isplatimo, a treneru koji će napraviti iskorak ne smijemo se ni javiti.
Koliko para toliko muzike.
Mi nismo mogli da platimo Petrovića (na vrijeme),
Amara dabogda da ikad isplatimo, a treneru koji će napraviti iskorak ne smijemo se ni javiti.
Koliko para toliko muzike.
- hrasno38
#83725 Re: FK Željezničar
Jeste ali sta si imao od toga 1:3 na Kosevu kad si popusio us ljedecem kolu od Veleza na sred Grbavice. Ne igra se prvenstvo za pobjede nad Sarajevom nego za pehare. Ono sto je najstrasnije od svega u dvije prosle sezone Zeljo je radi gluposti pojedinaca iz kluba izgubio ogromne pare. Pa Pitari su do sada vec klepili 2,5 miliona KM! To je pola JUGA!sime_cipol wrote: ↑10/09/2020 19:12Sirokom smo trebali dati 5 golova. Nije htjela.ultima_palabra wrote: ↑10/09/2020 18:18Bas tako. Drazi mi je onaj poraz protiv Sirokog prosle sezone, nego pola Kartotekinih pobjeda.sime_cipol wrote: ↑10/09/2020 17:26 Cuj koja je razlika izmedju Amara i Petrovica
Ali opet aplauzom ispratis ekipu, pozdravis ih i ispratis na derbi na Koševu. I gore se vrati i dobijemo 3:1