Nije meni pitanje...ali ja sam imao te d2s i philips placao oko 150 km za jednu. Traju oko cca 4 godine. Sad su mislim i malo jeftinije kad kupujes sam preko neta.
Nisam imao zamjerki, bjelkaste i dobre su.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Nije meni pitanje...ali ja sam imao te d2s i philips placao oko 150 km za jednu. Traju oko cca 4 godine. Sad su mislim i malo jeftinije kad kupujes sam preko neta.
Averus wrote: ↑09/09/2020 20:12Neću ja ništa mijenjati, samo istražujem podatke o autu.
Po meni je normalno da vozač zna što više o svom vozilu ili da barem otprilike zna koji dijelovi gdje idu itd.
A vala evo vozim svog trećeg Opela u nizu (prije toga dva očeva, dakle ukupno 5) i nisam sa sijalicama imao puno problema
Xenon na Vectri B je prve godine dvaput zveknuo - međutim otkako sam kupio neke u Xenon.ba u Hrasnom, tri godine svijetle evo i prodah Vectru s tim sijalicama
I jednu promijenio od zadnje pozicije
Auto tex Pazarić, jurin design Kreševo....esmer Visoko
Radi radi...
Ja kupujem uglavnom sa stranice www.lichtex.de, osim kad mi je mrsko čekati. Dostava traje oko 7 dana.
Jeste shipping je free. Plaćaš samo tu cijenu sijalice
Probaj ako nije problem da postaviš sliku, možda će neko moći na osnovu slike više ti pomoći.Kiki_Musampa wrote: ↑10/09/2020 14:34 Fleke na hid displeju,setaju,mijenjaju se,smanje,povecaju...ima li lijeka?
Ma pisao sam ranije oznaka w21/5w ili 7443
Ipak nije džabaartur morgan wrote: ↑10/09/2020 14:49Jeste shipping je free. Plaćaš samo tu cijenu sijalice![]()
Kažu da kod švabe nema ništa džabe...i u pravu su,
U cijenu sijalice oni su uračunali i shipping, tako da mogu pisati shipping free.![]()
Ali i takva cijena je opet povoljnija nego ovdje. Ove sijalice u motorexu su kostale oko 55 KM, što je skuplje za nekih cca 20 KM, što nikako nije malo za sijalice.![]()