Cudno, ja kad potrosim saobracaj od interneta 7dana 1gb i aktiviram opet 7dana 1 gb ,datum isteka se azurira iako jos nije istekao i gb se vrati.Revolucionar ★ wrote: ↑09/09/2020 14:18 I ja sam prijavio kradju kredita BHT-u, nazalost nisu nista mogli uciniti osim razjasniti sta se desi. Naime, koristio sam onih 500MB od marku taj dan, dosla mi je poruka da mi je ostalo 30-40 MB. Udjem u aplikaciju Moj BHT i aktiviram onu 1KM - 1GB/24h. Nastavim normalno koristiti. Kroz par minuta internet prestaje raditi, pogledam racun, 00.00 KM. Pogledam promet, kao nekih 70-80 MB. Kad sam potrosio prvi paket, s drugog nije ni skidalo niti ga registrovalo, nego je slozilo po sistemu naplate po Megabajtu. Kod prijave problema rekose mi da sljedeci put moram cekat poruku da je jedan paket istekao, pa onda aktivirati drugi![]()
Isto i za minute i sms, aktiviram 200min i 200sms 7 dana i inace nakon isteka 7dana aktiviram opet bez problema medjutim ove sedmice sam potrosio minute veoma brzo i prije isteka aktivirao opet paket i sms saobracaj mi se sabrao na 400sms ,a minute resetovale na 200 i datum azurirao kako treba.
A vama, koji ste "pokradeni" bolje prijavite RAKu