Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tegla ajvara wrote: ↑02/09/2020 18:54
Onaj hepek sto se stavi na radio u autu, da se moze pustati muzika s telefona u autu onda?
Ako imas obicni USB prikljucak na radiju, to mozes rijesiti i na nacin da ga povezes sa kablom i telefon prikoocas oreko kabla i ocita ti datoteke...obicni usb kabal od punjaca
Ovaj isti imas u FIS-u oko 8KM
Nemoj se zaletjeti i dati viae od 10KM za "bolji" jer nisu. Najvise ti zavisi od auta, prijema itd. Svi imaju smetnje ako ke neki jaci signal blizu (npr radio breza na dionici autoputa kod podlugova)
Tako sam ja jednom u guzvi trazio radio stanice i naletim na neku 106.xx fina muzika onako, kontam koji je ovo radio ni reklama nema
Kad je pocelo da krci i kad je nestalo skontao sam sta je
Gdje u SA ili okolnim planinama ima uplatiti ono kao dnevni boravak s koristenjem bazena. Volio bih otici negdje gdje nema bas guzve, prosli vikend na ribici ne mozes uci u bazen a ne plivati.. Moze i do sat sat i po voznje nije frka
U Sa nema nigdje da valja, mi smo po Hercegovini iznajmljivali, ali kosta puno ako si sam. Isli smo par puta i u etno selo Herceg, imaju najbolji i najcistiji bazen na kojem sam bio i nije guzva. Iz Sarajeva imas nekih 140-150km do tamo, nocenje za dvoje je sad na akciji 140KM sa doruckom i vecerom i koristenjem bazena. Ulaznice za bazen ako nisi gost hotela su cini mi se 10KM po osobi.
A to mi je malo daleko ipak za na dan, pogotovo sto se nocas gleda NBA bar do 5
Ima evo u pino natur nesto, da se malo odmorim pred godisnji sljedeceg vikenda
Tegla ajvara wrote: ↑02/09/2020 18:54
Onaj hepek sto se stavi na radio u autu, da se moze pustati muzika s telefona u autu onda?
Ako imas obicni USB prikljucak na radiju, to mozes rijesiti i na nacin da ga povezes sa kablom i telefon prikoocas oreko kabla i ocita ti datoteke...obicni usb kabal od punjaca
Univerzalno. Moze preko bluetooth i memorijske kartice.
Pozdrav. Gdje u Sarajevu (ili BiH) kupiti čistokrvnu rusku plavu mačku? Zamolila bih da me poštedite komentara tipa "domaćih lutalica ima na svakom ćošku".. znam, svjesna sam ih, hranim ih i pazim ko zna koliko, ali gore navedena mi je velika želja, a zbog sina alergičara i muža, koji ne voli dlake po kući, ruska plava bi bila idealna kućna mačka za moju porodicu. Znam da ih ima na OLX-u, ali sve mi je to nešto...upitno, u najmanju ruku.. Ima li iko provjerenu informaciju da neko prodaje takve? Hvala, i lijep pozdrav.
breuer wrote: ↑07/09/2020 12:39
gdje se u Sa može uzeti muški kaput đubretarac?
ne bih da izgledam suviše formalno u kaputu, al je potrebno da izdura zimu sa mnom...
Ja sam 2 prethodne zime sinu kupovala u ZARI. Klasični đubretarac. Malo potežak, ali topal baš. I nije bio ništa pretjerano skup
Hvala! Treba mi topao, samo mi je sa Zarom problem, nisam siguran koliko su kvalitetni ili je to roba za jednu sezonu, pa stoga i pristupačnija cijena...
Radi li ih neko možda po mjeri? Još jednom, hvala!
Edinz wrote: ↑08/09/2020 10:13
Interesuje me gdje ima kupiti euro ili slicne palete, nove ili u jako dobrom stanju. Planiram napraviti bastenske stolove od istih. Hvala
Adresa je Rakovička cesta br. 138, 71210 Ilidža, Sarajevo, BiH. Broj telefona: +387 (0) 62 500 801
Edinz wrote: ↑08/09/2020 10:13
Interesuje me gdje ima kupiti euro ili slicne palete, nove ili u jako dobrom stanju. Planiram napraviti bastenske stolove od istih. Hvala