Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonieBrasco wrote: ↑07/09/2020 11:05
I opet ce da dobije glasvoe od naroda, naroda koji nema hljeba da jede ali ko vas j'ebe ja cu se vozati, tj. letjeti helikopterom.
To je dekokratija, rece Dodik kada su ga pitali sta je demokratija.
Ja se vozim helikopterom i pisam po vama a i vi imate pravo da pisate po meni.
Zlocin&Kazna wrote: ↑07/09/2020 11:59
Da su Dzafer i Zeljko sad face, pa da kazu OK, ali ide i ambasada na Kosovu i priznavanje, u paketu (jer kad Izrael priznaje Kosovo to je znaci visok interes Amerike, a i taj Palmer dolazi u posjetu pa ne bilo Lose...)
U pravu si ti ali mi imamo beskicmenjake koji se samo brane iz pasive. Nikada neke inicijative.
Da su Dzafer i Zeljko sad face, pa da kazu OK, ali ide i ambasada na Kosovu i priznavanje, u paketu (jer kad Izrael priznaje Kosovo to je znaci visok interes Amerike, a i taj Palmer dolazi u posjetu pa ne bilo Lose...)
U pravu si ti ali mi imamo beskicmenjake koji se samo brane iz pasive. Nikada neke inicijative.
Nema potrebe za tim. Dovoljno je da mu kazu da odjebe s tim.
Rece oni njemu ali ce se on uvlaciti Palmeru time sto ce mu predloziti takvo nesto.
Zato prije susreta sa Palmerom njemu(Dodiku) treba reci ''ako pomenes premjestanje ambasade mi cemo traziti priznanje Kosova i otvaranje ambasade u Pristini''.
Rece oni njemu ali ce se on uvlaciti Palmeru time sto ce mu predloziti takvo nesto.
Zato prije susreta sa Palmerom njemu(Dodiku) treba reci ''ako pomenes premjestanje ambasade mi cemo traziti priznanje Kosova i otvaranje ambasade u Pristini''.
Ma ja bih njega i preduhitrio i direktno to predlozio Palmeru, prije nego ovaj spomene.
- Hoće da digne spomenik ustašama i balijama ovdje. Kako ćeš im dizati spomenik ovdje? Šta je tebi? Jesi li skrenuo s uma? Ustašama dizati spomenik... Pravi to na ćaćevini svojoj. I da budeš, ne daj Bože, gradonačelnik, nećeš to uraditi – rekao je Dodik.
kakav mracnjak, kakva netolerancija, kakav primitivizam, kakvo nazadnjastvo
tipicni kocitelj svih pozitivnih proces. alal vera junace, i ovaj ne da na svetinje jelde?
A sta znaci ovaj njihov vitalni nacionalni interes, kao da ce to sprijeciti ovu agenciju da bude priustna na izborima. Sutra mogu da izglasaju isto ovako za referendum o nezavnosti ili samu nezavisnost nista se nece pormjeniti.
Dodik je gospodar tamo, a uz ovakvu opoziciju tamo on je besmrtan, opet ga debili podrzali.
Naši medij Gdje je informacija da ostalih 30tak poslanika nije glasalo, tj izaslo? Ovako izgleda da ima 100% podršku. U drugu ruku, šupci iz opozicije nisu glasali portiv, već kao eto nisu tu.
DonieBrasco wrote: ↑07/09/2020 14:46
A sta znaci ovaj njihov vitalni nacionalni interes, kao da ce to sprijeciti ovu agenciju da bude priustna na izborima
Znači pofino Kada god se obori neka odluka uz VNI, ne moze proci. Što znači da ovaj ugovor postaje ništavan.
Sutra mogu da izglasaju isto ovako za referendum o nezavnosti ili samu nezavisnost nista se nece pormjeniti.
Pa mogu, ali nemaju podršku. Eto proglase nezavinost i eto sankcija, odgovornima, vladi, etc.