jarane... koliko god bio protiv nekoga ili necega postoje bolji ili gori nacin da se na to reaguje. tako da i u borbi postoje maniri, pa ces zbog toga nekoga nazvati casnim borcem, a nekoga ne. u sportu isto tako i, generalno, u cijelom zivotu. manire imas ili nemas. na srecu, na istima se moze poraditi pa ne ispadati ljubomorni seljacina. jer, vidis, to sto ti pricas kako je neko od ovoliko godina imao seks sa nekom koja ima ovoliko godina, pa jos napominjes porodicne situacije ne doprinosi bilo cemu. cak i ti sam kazes da je ta dovoljno zrela i da je znala za njegovu porodicu.clio_dci120 wrote: ↑04/09/2020 22:56Ma sta treba imati manire prema covjeku od 45 godina koji povali curu od 23/godine, pa joj napravi i dijete, a uz to ostavi svoju zenu i dijete. A i ova sa 23 nije dijete da ne zna da covjek ima zenu i djecu. Trebaju svi znati kakav moral vlada u Fudinom kabinetu. Ne treba to kriti i stvari treba nazivati pravim imenom. Kabinet kurvaluka i jebacine.belfy wrote: ↑04/09/2020 21:13 @clio_dci120
jarane... imas li ti ikakve manire? da li je moguce da te ljubomora toliko pere? svi smo kao mladji znali "one koje je pola Zenice pohebalo" dok se sa iste strane culo "kako (zasto) ja uvijek u onoj drugoj polovini?". da li zaista patis toliko od traceva i mahalanja?
no, opet, sve i da jeste tako, opet... treba imati malo manira hebemu. ja bih te zamolio da malo poradis na tome. bolje ih imati nego ne imati, jel tako?
no, cijela ta prica nije bitna, nego nacin na koji ti takve stvari pricas i promovises od prvog dana na forumu. mogu razumjeti nedohebanost ili ljubomoru, ali nedostatak manira ne mogu. ti svojim upisima pravis sebi stetu, a ne njima.
evo, recimo, ja sam preko tebe ovdje saznao tu informaciju i pokazao koliko mi ona znaci - nikoliko. da si je iznio elokventnije i na drugi nacin mozda bi nekoga i dotaklo. ovako samo ispada kao da se dva seljaka svadjaju. to me podsjeti na komentar Osima o utakmici gdje se njegov igrac potukao sa onim iz Sirokog...
elem, ako zelis da budes shvacen ozbiljno, onda treba tako i nastupati. ako to ne mozes, onda se pomiri da ces biti shvacen samo kao primitivac. time ce sve ono sto budes napisao imati samo manju tezinu. bas kao i onih sto ni gramatiku svog jezika ne znaju, ali bi da tabire svjetsku politiku...