Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
IkaIJ wrote: ↑30/08/2020 14:19
Opet isti problem. Hahaha, ovo je nevjerovatno. Aktivirao 1GB/24h/1KM u 21:11. Imao 3.16KM na računu, i nakon aktivacije ostalo mi 2.16KM. Odmah nakon aktivacije napravio screnshoot jer sam pretpostavio da će se opet isto desiti.
U 22:12 na računu 1.62KM. Fali 0.54KM. U međuvremenu nije napravljen poziv, ili SMSovi.
Na listingu, naplatilo nekih 277kB u 20:01, iako internet naravno nije bio korišten tada, niti uključeni mobilni podaci. A i da su bili to bi skinulo odmah, zar ne? Isto se desilo i prije 6-7 dana, također skinulo 0.54KM nakon aktivacije iste opcije, pa me gospoda sa 1444 ubijedila da sam ja upalio mobilne podatke prije nego što sam aktivirao opciju, pa je to to.
Ista stvar kao kod mene 01.09., isto mi skinulo 0.54KM. Mobile data bio cijelo vrijeme isključen, upalio ga tek nakon što sam aktivirao opciju 1GB 7 dana 3KM. Tačno treba nekome ****** ***** za ovo...
Hvala ali opet ne mogu da nadjem
Nisam sportski tip i ne pratim ali ovu tekmu sam poželio gledati ali ja ne mogu da nadjem NovuBH
Ja imam MojaTV phone obični paket bez nekih doplata i možda ja nemam taj kanal?
Ako bih trebao imati koji je po redu kad stavim na svi kanali, inace mi stoji na omiljeni jer gledam samo 11 od 300+ kanala
Pozdrav, konacno me prebacili na optiku, ali pojavio se problem sa fixnim telefonom, ne rade dolazni pozivi, mogu nazvati bez problema, ali primati pozive ne. Internet i televizija rade bez problema, da li je nesto lahko rjesivo u postavkama modema ili moram cekati opet da neko dodje i popravi to?
Hajmo nema spavanja Šaljite prijedloge da nam uvrste Viasat History i Cinestar Kanale..Jer evo gledam praktički skoro da ne postoji CATV operater u BIH,a da nema ove kanale u svojoj ponudi. Nemoj da vam bude mrsko napisat neki kratki e-mail trazeci gore pomenute TV sadrzaje. --- [email protected] Idemooo
Nemojte spamati taj mail, jer tamo rade operateri koji vam ne mogu pomoci, niti ima nekog efekta da se posalje email. Kada telekom zanima misljenje, onda rade ankete na uzorku od vise hiljada korisnika.
Uzeo sam ovaj mjesec HBO,kao ono ima HBO OD. E sad,to bi trebalo da bude kao HBO GO kako sam ja pročitao,samo nigdje veze videoteka na GO i ovdje. Na BHT ima oko 80 filmova,a treba da bude 2000 i više?????
Kiki_Musampa wrote: ↑07/09/2020 16:07
Uzeo sam ovaj mjesec HBO,kao ono ima HBO OD. E sad,to bi trebalo da bude kao HBO GO kako sam ja pročitao,samo nigdje veze videoteka na GO i ovdje. Na BHT ima oko 80 filmova,a treba da bude 2000 i više?????