Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
golman

#7276 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

Duka Dizel II wrote: 04/09/2020 23:00 Aooo šta bi Branu pobratim Giška rekao za ovo komitsko -ustaško društvo
Ima na youtube gdje drzi govor na Giskinoj sahrani.
RunnerX

#7277 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

LBVIEW wrote: 05/09/2020 02:01 Svala cast imamu na gradjanskoj hrabrosti.
:thumbup:
Btw., trebamo vjerovati balavcu i cetnickom potrcku koji palamudi sa sigurne udaljenosti, a ne svjedoku desavanja.
Kao što reče imam, treba stvari staviti u kontekst tog vremena.
Kikibombona

#7278 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Ovo ustasko orgijanje sa Cetinja nije nista drugačije od cetnickog iz Bijelog polja. Govna jedni i drugi. Nema ovdje ni e od Evrope.
LBVIEW

#7279 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Kikibombona wrote: 05/09/2020 02:02
RunnerX wrote: 05/09/2020 01:47
LBVIEW wrote: 05/09/2020 01:44 Momcic je jak k'o kurton. :izet:
Pazi, molim te, opravdanja za cetnicko-litijasko divljanje:
"trideset godina duga vlast učinila sve da se neke negativne emocije potiskuju u ljudima i možda se ta frustracija ispoljava na pogrešan način."
Znaci, vlast kriva jer rulja nije nogla ispoljiti koljacke porive. :-)
Nije vidio divljanje u Banja Luci. :D
Tesko je biti normalan u nenormalnoj sredini. Mi sto zivimo na ovim prostorima smo debili. Pametni ljudi su u Norveškoj, Njemackoj, Svedskoj, Belgiji itd. Kapa do poda svima koji su napustili ovu kanalizaciju, najsikrenije, duboko iz srca kazem. Ovdje nece biti normalnog zivota za minimalno 50-100 godina, a mozda ni poslije. Svaki narod je ovdje strasno, strasno zatucan.

Pogledaj nesretnu Crnu Goru. Na stranu Dritan, kome se normalan i moralan covjek moze prikloniti? Cetnicima iz Pljevalja ili ustasama sa Cetinja, kriminalcima ili satanistickoj crkvi!??

Jedino pravo i zdravorazumsko rjesenje je napustiti Crnu Goru.
Mani se spina - Dritan, umjesto da pomogne smirivanju cetnickog divljanja, isto relativizira, te optuzuje vlast.
A te "ustase s Cetinja" nikog nisu napale, za razliku of cetnika iz Pljevalja.
Blek Stena

#7280 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Gradjanska hrabrost :lol:
Hozda se samo prikljucio orkestru u odbrani Mila.
Da bilo sta drugacije kaze bio bi lincovan u roku odmah. Tako da ga ne krivim uopste. Valja izdrzat ove napade opsteg ludila.
Loki2k9

#7281 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Loki2k9 »

Kikibombona wrote: 05/09/2020 02:07 Ovo ustasko orgijanje sa Cetinja nije nista drugačije od cetnickog iz Bijelog polja. Govna jedni i drugi. Nema ovdje ni e od Evrope.
Čuj ustaško orgijanje... Ljudi se bore za svoju maticu, svoji na svome. I sad su ustaše? Jesi li ti jedan od ovih dobro organizovanih botova na vijesti na Klixu koji je thumb up-ovao svaki prosrpski komentar, jer kao neka najezda, odjednom....
Kikibombona

#7282 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

LBVIEW wrote: 05/09/2020 02:09Mani se spina - Dritan, umjesto da pomogne smirivanju cetnickog divljanja, isto relativizira, te optuzuje vlast.
A te "ustase s Cetinja" nikog nisu napale, za razliku of cetnika iz Pljevalja.
Ustase su ustase. Ne treba vece zlo od toga. Cim si ustasa, pjevas ustaske pjesme, odmah si velika opasnost za okolinu. Mozes napasti svakog časa i u svakoj prilici.

...

Sto se tice divljanja u Pljevljama, krivica je visestruka. Glavni krivac je cetnicka ideologija, a drugi krivac je policija koja nista ne radi da zastiti Bosnjake. Jos nijednog ekstremistu nisu uhapsili, a po onome sto citam i ne trude se previse.

...

Crna Gora je gorstacko, duboko bolesno drustvo. Nema normalne opcije kao ni kod nas u BiH. Tebi jarane svaka čast sto ne kusas govna sa nama. Zivot ovdje nije dobar za mentalno zdravlje. Nista zivo normalno i pozitivno, ni unutar jednog copora a narocito u odnosima izmedju dva ili vise copora.
Kikibombona

#7283 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Loki2k9 wrote: 05/09/2020 02:16
Kikibombona wrote: 05/09/2020 02:07 Ovo ustasko orgijanje sa Cetinja nije nista drugačije od cetnickog iz Bijelog polja. Govna jedni i drugi. Nema ovdje ni e od Evrope.
Čuj ustaško orgijanje... Ljudi se bore za svoju maticu, svoji na svome. I sad su ustaše? Jesi li ti jedan od ovih dobro organizovanih botova na vijesti na Klixu koji je thumb up-ovao svaki prosrpski komentar, jer kao neka najezda, odjednom....
Pa ustase u NDH su bili svoji na svome pa pocinise silna zlodjela. I ustase u Vitezu su bili svoji na svome pa poklase moje komisije u Ahmicima. Zbog toga nulta tolerancija prema ustasama.

Jesi li ti ISIL-ovac? Kada mi odgovoris na ovo pitanje onda cu i ja odgovoriti tebi.
Loki2k9

#7284 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Loki2k9 »

Kikibombona wrote: 05/09/2020 02:25
Loki2k9 wrote: 05/09/2020 02:16
Pa ustase u NDH su bili svoji na svome pa pocinise silna zlodjela. I ustase u Vitezu su bili svoji na svome pa poklase moje komisije u Ahmicima. Zbog toga nulta tolerancija prema ustasama.

Jesi li ti ISIL-ovac? Kada mi odgovoris na ovo pitanje onda cu i ja odgovoriti tebi.
Kakve veze Cetinjani imaju sa ustasama? I odakle ISIL u cijeloj prici? Spamujes temu zarad skretanja paznje s vaznih stvari i pokusavas zamajati ocigledno samo da bi razvodnio ozbiljnost potencijalne procetnicke buducnosti Crne Gore. I jos covjek uplice NDH u cijelu pricu? Po tvome su oni bili svoji na svome? :run:
Kikibombona

#7285 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Loki2k9 wrote: 05/09/2020 02:32Kakve veze Cetinjani imaju sa ustasama? I odakle ISIL u cijeloj prici? Spamujes temu zarad skretanja paznje s vaznih stvari i pokusavas zamajati ocigledno samo da bi razvodnio ozbiljnost potencijalne procetnicke buducnosti Crne Gore. I jos covjek uplice NDH u cijelu pricu? Po tvome su oni bili svoji na svome? :run:
Ne'am pojma, nesto mi poznat nik, kao da sam vidio u komentarima da hvalis al-Bagdadija. Izvinjavam se ako nisi.

Pa vidi, meni su ustase poklale dobar dio porodice, na krajnje sadistički nacin. I kako bi ja trebao reagovati kada cujem Cetinjane kako pjevaju ustaske pjesme? Sasvim je logicno da se pobunim protiv toga. Zar ne?

Meni su cetnici i ustase ista kategorija. Ako tebi nisu imamo ozbiljan problem.

Sljedbenici Sekule Drljevica i Draze Mihailovića su ista govna.
Loki2k9

#7286 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Loki2k9 »

Kikibombona wrote: 05/09/2020 02:36
Loki2k9 wrote: 05/09/2020 02:32Kakve veze Cetinjani imaju sa ustasama? I odakle ISIL u cijeloj prici? Spamujes temu zarad skretanja paznje s vaznih stvari i pokusavas zamajati ocigledno samo da bi razvodnio ozbiljnost potencijalne procetnicke buducnosti Crne Gore. I jos covjek uplice NDH u cijelu pricu? Po tvome su oni bili svoji na svome? :run:
Ne'am pojma, nesto mi poznat nik, kao da sam vidio u komentarima da hvalis al-Bagdadija. Izvinjavam se ako nisi.

Pa vidi, meni su ustase poklale dobar dio porodice, na krajnje sadistički nacin. I kako bi ja trebao reagovati kada cujem Cetinjane kako pjevaju ustaske pjesme? Sasvim je logicno da se pobunim protiv toga. Zar ne?

Ne komentarisem teme s Bliskog Istoka. Komentar ti je odvratan i uveliko se pocinjes gubiti pa prelazis na perfidne uvrede nezasnovane na bilo cemu.
Ustaske pjesme pjevaju Cetinjani? Ovo ni na forumu Krstarica ne mozes procitati.
Kikibombona

#7287 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Loki2k9 wrote: 05/09/2020 02:42

Ne komentarisem teme s Bliskog Istoka. Komentar ti je odvratan i uveliko se pocinjes gubiti pa prelazis na perfidne uvrede nezasnovane na bilo cemu.
Ustaske pjesme pjevaju Cetinjani? Ovo ni na forumu Krstarica ne mozes procitati.
Ne, momce, ti si se meni PRVI obratio drsko, spominjuci nekakve botove, kojesta, kao da smo ovce zajedno cuvali. Ne moze tako sa mnom.

Da, ustaske pjesme pjevaju Cetinjani. Vrti se na prethodnu stranicu i poslusaj.
Loki2k9

#7288 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Loki2k9 »

Kikibombona wrote: 05/09/2020 02:49
Loki2k9 wrote: 05/09/2020 02:42

Ne, momce, ti si se meni PRVI obratio drsko, spominjuci nekakve botove, kojesta, kao da smo ovce zajedno cuvali. Ne moze tako sa mnom.

Da, ustaske pjesme pjevaju Cetinjani. Vrti se na prethodnu stranicu i poslusaj.
Ne moze tako sa mnom.
Ja se izvinjavam, čiko :lol: Upravo vidjeh snimak... Bruka! :oops:
Kikibombona

#7289 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Covjek koji pjeva cetnicke ili ustaske pjesme je isto govno, bio on Srbin, Crnogorac, Hrvat ili nesto cetvrto.

Kompromisa sa fasistima i teroristima ne smije biti.

Ovi fasisti Sekule Drljevica sa Cetinja su ista govna kao cetnici Draze Mihailovića iz Bijelog polja. Nikakve razlike nema.
Loki2k9

#7290 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Loki2k9 »

Kikibombona wrote: 05/09/2020 03:15 Covjek koji pjeva cetnicke ili ustaske pjesme je isto govno, bio on Srbin, Crnogorac, Hrvat ili nesto cetvrto.

Kompromisa sa fasistima i teroristima ne smije biti.

Ovi fasisti Sekule Drljevica sa Cetinja su ista govna kao cetnici Draze Mihailovića iz Bijelog polja. Nikakve razlike nema.
Iznenadjen sam ovim. Mislio sam da je komentar level bot s ciljem da se diskredituju crnogorske patriote. Ovo im nije trebalo. Samo takva mrlja.
ultima_palabra

#7291 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by ultima_palabra »

Cavoglave ustaska pjesma?! Po kojem to kriteriju?
bingov buraz

#7292 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bingov buraz »

Kad se u klubu zapjeva tamo oko dvice iza ponoći "sude mi" zemlja gori :izet:

Eee mladosti.....

Vrh pjesma.

I ništa šovinističko nema u njoj.

Ne možeš tu i npr. Da te nije Alija porediti (koliko god se meni gadilo idolopoklonstvo) sa Oj Sjenice nova Srebrenice ili Oj Munira đe su ti dimije u četnika oko redenika.

Pjevati pjesme koje pozivaju na nove genocide i masovna silovanja mogu samo ozbiljno bolesne osobe.

Problem je najveći što ti bolesnici stvarno imaju veliku fan bazu i šta sad čovjek da zaključi?!
MorningStar

#7293 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by MorningStar »

ultima_palabra wrote: 05/09/2020 06:07 Cavoglave ustaska pjesma?! Po kojem to kriteriju?
“Za doooom , spremni ! - u zagori na izvoru rjeke ....” mozda malo vuce ne znam senade :D
Škobo Habu

#7294 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Škobo Habu »

Ono što se nameće kao neki krajnji zaključak iz svih ovih dešavanja u C.Gori može se svesti pod jedno: Srbi, ni Srbija nemaju u svojoj najbližoj okolini iskrene saveznike u budućnosti.

U zadnjih trideset godina Srbija je napravila toliku štetu hegemonističkom politikom na južnoslovenskim prostorima da im crnogorski radikali pjevaju Thomsonove budnice!? Dva bratska naroda su se zakrvili toliko da kada bi sam Njegoš ustao iz groba tražio bi da mu mauzolej sa Cetinja prenesu u Sibir.

Bojim se da Srbija ništa nije naučila iz prošlih ratova. Teško da će i na učiti sa ovakvom politikom. Rabi velikodušnost prema svima u susjedstvu, a u nju svi sumnjaju. Od tzv. "južnoslovenskog Piemonta" sa kraja 19. stoljeća nije više ostalo ništa. Beograd, osim srpskoj periferiji, više nikome ništa ne znači u famoznom regionu.

Glavni projekat srpske politike devedesetih jeste bio prekrajanje avnojevskih granica. U tom naumu su imali i podršku hrvatske strane, no sve se to izjalovilo. Generalno, Srbi djelimično mogu biti zadovoljnji time što su prvi put u svojoj historiji na prostoru BiH ostvarili autonomiju, dok su u Hrvatskoj svedeni na statističku grešku. Kosovo je nezavisno, a riječ je o teritoriju koji je rodni list srpske države, dok je Crna Gora u fazi u kojoj bilo kakvo "združivanje" sa Srbijom u bliskoj budućnosti neće biti moguće.

Prema tome, kada se sve sabere i oduzme, Srbi su ti koji će morati u dogledno vrijeme postaviti pitanje : zašto?
animus

#7295 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by animus »

Cavoglave domoljubna pjesma koju su zavolili svi koji su se nasli na udaru srbocetnicke agresije. Nista lose nema u njoj. Prica o odbrani od agresora. Nisam hrvat ali volim tu pjesmu.
Capljina74

#7296 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Capljina74 »

Koliko slabo poznavanje naroda u CG vlada na forumu. LJudi koji u životu nisu popili Nikšićke pive drže slovo o CG!
Sta 's!
Capljina74

#7297 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Capljina74 »

animus wrote: 05/09/2020 08:34 Cavoglave domoljubna pjesma koju su zavolili svi koji su se nasli na udaru srbocetnicke agresije. Nista lose nema u njoj. Prica o odbrani od agresora. Nisam hrvat ali volim tu pjesmu.
Ustaška pjesma.
Škobo Habu

#7298 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Škobo Habu »

Capljina74 wrote: 05/09/2020 08:37 Ustaška pjesma.
Ništa manje od ove, je l' de:

https://www.youtube.com/watch?v=kDCGzYI ... =MrDanacSa
breuer

#7299 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by breuer »

jebote koji cinizam u Milovih branitelja, pa pitajte u Mostaru jel ustaška il je domoljubna :-)
animus

#7300 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by animus »

Capljina74 wrote: 05/09/2020 08:37
animus wrote: 05/09/2020 08:34 Cavoglave domoljubna pjesma koju su zavolili svi koji su se nasli na udaru srbocetnicke agresije. Nista lose nema u njoj. Prica o odbrani od agresora. Nisam hrvat ali volim tu pjesmu.
Ustaška pjesma.
To ti kažeš. Meni nije. Najdrazi dio mi kad kaze: Baci bombu, goni bandu...
Post Reply