Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
arman1 wrote: ↑03/09/2020 14:27https://www.klix.ba/vijesti/bih/protest ... /200903076
Divlji zapad. Mada pošto sam u branši ovoj "poslovnosti" i treba dati zabranu rada jer izrabljuje ljude, fušeri i uništava struku. Poslovnost d.o.o. 0=NEPOSLOVNOST
Bajric klosar i mutikasa sto citav dan sa inspektorima visi pijan u susjednoj birtiji i dogovara lopovluke, a izgleda tako jadno da mu covjek za hljeb udjeli.
Preko zavoda za zaposljavanje izvlacio pare preko akcija za prvo radno iskustvo a pola mu ljudi nije uopste dolazilo na posao ili su mu morali davati dio plate. Cure iz pravne sluzbe lazljivice i petljanci. Dabogda ih ugasili a glavne u zatvor poslali.
vjeshalica wrote: ↑03/09/2020 15:10
Cim vidis gomilu zena na jednom mjestu, znas da se drkadzija dokopo "firme" i jede govna. Radioaktivni menEĐeri i njihove kurcoglave teorije o biznisu...nije ni cudo sto izgledamo ko roblje na brodovima
knjigovodstvena agencija sa pravnim odjelom čim normalan čovjek pročita, sve mu je jasno. ali eto, na ovakvom divljem zapadu i on može ne da ima posla, nego da razvaljuje. mogu l' ja imati ekonomski i računovodstveni odjel? mislim ne bih i da mogu, nisam lud, ali ovdje svašta može.
JThomas wrote: ↑03/09/2020 18:41
knjigovodstvena agencija sa pravnim odjelom čim normalan čovjek pročita, sve mu je jasno. ali eto, na ovakvom divljem zapadu i on može ne da ima posla, nego da razvaljuje. mogu l' ja imati ekonomski i računovodstveni odjel? mislim ne bih i da mogu, nisam lud, ali ovdje svašta može.
Jako učestala pojava, jako puno računovodstvenih agencija nudi sve "računovodstvene i pravne usluge". Nadripisarstvo, ali ovdje prolazi kao i sve ostalo.
A da malo pirkija pritvorite, i bem ti urednika umjesto ovog bmw-a, odnosno ono sto je ostalo, daj fotku gospodina muhameda, uz ovakav naslov bi trebala biti izvjesena njegova fotografija
arman1 wrote: ↑03/09/2020 14:27https://www.klix.ba/vijesti/bih/protest ... /200903076
Divlji zapad. Mada pošto sam u branši ovoj "poslovnosti" i treba dati zabranu rada jer izrabljuje ljude, fušeri i uništava struku. Poslovnost d.o.o. 0=NEPOSLOVNOST
Bajric klosar i mutikasa sto citav dan sa inspektorima visi pijan u susjednoj birtiji i dogovara lopovluke, a izgleda tako jadno da mu covjek za hljeb udjeli.
Preko zavoda za zaposljavanje izvlacio pare preko akcija za prvo radno iskustvo a pola mu ljudi nije uopste dolazilo na posao ili su mu morali davati dio plate. Cure iz pravne sluzbe lazljivice i petljanci. Dabogda ih ugasili a glavne u zatvor poslali.
S druge strane još gori lik od Bajrica 10x.
Fuad Džafić vlasnik Brend d.o.o.
viđao sam i ja na stazama biciklističkim trokut na zemlji, što bi reklo da nemaju prednost, iako je zeleno za pješake.
Ali kod nas ko će ga znati, možda oovo i nije uređeno kako treba zakonom.
(6) Vozač koji pri skretanju vozila presijeca biciklističku stazu ili traku koja se pruža uzduž
kolovoza kojim se kreće dužan je da propusti bicikl i bicikl s motorom koji se kreće
biciklističkom stazom ili trakom u istom ili suprotnom smjeru.
un1ted wrote: ↑03/09/2020 21:23
Pa zar biciklisti i ovi romobilasi ne bi trebali sici I na nogama preci pješački?
bi ako nema staze, ako ima staza i crveno im je onda trebaju stati a ne ko majmuni u vilsonovom bez gledanja proletiti, jutros jednog na mom zelenom zamalo nisam pokupio
Pa zar biciklisti i ovi romobilasi ne bi trebali sici I na nogama preci pješački?
bi ako nema staze, ako ima staza i crveno im je onda trebaju stati a ne ko majmuni u vilsonovom bez gledanja proletiti, jutros jednog na mom zelenom zamalo nisam pokupio
Gdje pise to?
zobs
osoba na biciklu je vozac clan 9 stav 3
max brzina clan 46 stav 7
S druge strane još gori lik od Bajrica 10x.
Fuad Džafić vlasnik Brend d.o.o.
(6) Vozač koji pri skretanju vozila presijeca biciklističku stazu ili traku koja se pruža uzduž
kolovoza kojim se kreće dužan je da propusti bicikl i bicikl s motorom koji se kreće
biciklističkom stazom ili trakom u istom ili suprotnom smjeru.
Ovo ako ne regulisu drukcije ima da ih bude polomljenih. Dojure takvom brzinom da ih cas nema u retrovizoru a drugi cas su tu.
Veceras sa djecom vozao bicikl, trkaci nekakvi, pa one na iznajmljenim biciklima i slusalicama samo pravo voze, i na kraju jedan pijan ko klada ukocio se na biciklu i ne zaustavlja, prelazi preko ceste da ni trepnuo nije, auto jedva zakoci, mi stojimo on nije ni cuo. I sljedecu isto tako, samo je auto bilo dalje.