sumirprimus wrote: ↑02/09/2020 12:17
General War wrote: ↑02/09/2020 12:13
Ha?
-Je li srbija priznala Bosnajke i Bosanski jezik? Jeste
-Koliko to u Srbiji ima Bosnjaka a koliko u Crnoj Gori?
-Kome je Milo isplatio odstetu za one bosnjake sto je nabio nogom u Herceg Novom?
-Kad je Milo toliko filantrop prema bosnjacima...zasto glasase protiv njega? Pa nema Srba bas toliko u Crnoj Gori a i nije da ih nema...
De ba ne izmisljajte djaba.
A sto je problem pozivati se na Jasenovac? Jesmo li toliko moralno pali?? DA.
sto se cudis. evo nekoliko jednostavnih pitanja.
jel srbija priznala da je izvrsila agresiju na bosnu i hercegovinu i jel bila agresija il gradjanski rat? mislim meni odgovor ne treba.
jel isporucila ratne zlocince il ih aktivno krila i podrzavala ko recimo tuzlanskog dzelata djikica kosti mu se susile a osusit se ne mogle?
jel predsjednik srbije lijepoio plakate ulice ratka mladica po beogradu il milo djukanovic?
jeusl platili iakakvu odstetu?
ma ima toga ba jami zvigze.
i fino i konkretno pitanje je bilo upuceno licno bleku gdje on to nije mogo izvrsit povrat imovine u fbih?
i gdje konkretno ima slucaj crkve ko nana fata slucaj? konkretno nema odgovora samo he he haha i imo je i on zrtava u jasenovcu.
ja ne sporim jasenovac ,nego pitam gdje je on imo licno zrtava ? pusti istoriju, svi smo mi u istoriji najbali ako cemo se vracat do anticke grcke.
znaci samo suplja demagogija.sta tacno nije tacno?
Kako se necu cudit?
-Pa je li bosna optuzila srbiju (a zamisli da je i Hrvatsku) za agresiju ..mada ne vidim zasto nebi i crnu goru?
- Pa nije ni Hrvatska..A je li bosna isporucila srbiji ratne zlocince koje oni traze? Ako zanemaris ostrascenost onda se prisjeti da strani drzavljani ne mogu biti izrucivani, kako vazi za Bosnu vazi i za druge...da budu potpisivali. Nije onog smrada srbija otela iz zatvora sa ozrena vec je u bosni pusten a da niko nije ni prstom mrdnuo.
-Jeste predsjednik srbije lijepio plakate RM isto kao sto je Milo obilazio dubrovacko ratiste a Aljo 7 muslimansku i al qaidu u uniformi ABiH koju se zvali Mudjahedini da nas zbog toga i dan danas handre ne samo susjedi vec i Ameri.
- Kako mislis da nije mogao dobiti povrat imovine u FBiH...pa sjecas se onog Mostarkog slucaja gdje su ljudi na sebe prepisali kompletnu imovinu nekakvog Srbina...izbrisali ga iz vlasnista i hajd sad dokazuj da je tvoje...pa onda imovina SPC u Sarajevu da ne pricamo...pogledaj malo.
-Fata Orlovic...je li dobila tuzbu?
Pa nisi ni ti zrtva ni 7/8 foruma ali dozivljavate Milov politicki strmopizd (koji je Vucicem ahbab samo takav i ne sumnjam da ce ga Vucic izvuci) kao silazak cetnika niz Vraca.
De bolan, ko ih jebe tamo...
Pa i Srebrenica je istorija...ali sami su svi upali u sopstvene nacionalisticke zamke, bez pijeteta, bez uvazavanja, bez ljudskosti...samo mi pa mi...
-