Malo proviriš na Krstaricu ,da vidiš lajanja,vrijedjanja po Bosancima(Bosnjacima naravno)sumirprimus wrote: ↑02/09/2020 11:46 a sto ovi iz srbije imaju potrebu da nas ovde u bosni ista ubjedjuju i govore nam svoje verzije i ovde na forumu?![]()
ko ono kome vjerujes meni il svojim ocima
oni nama sole pamet kako je milo kriminalac, a vucic im na vlasti zatro opoziciju , bjerte ba tamo uostalom sto nas kocite prema eu i nato.u?
kad cete se vi promijenit i kad cete pocet pricat o sebi ?
Desavanja u Crnoj Gori
-
Emiremir33
#6126 Re: Desavanja u Crnoj Gori
-
sumirprimus
#6127 Re: Desavanja u Crnoj Gori
to mogu izmedju se, ovde im treba udarat trajne banovice.
nix feršten dok ne promijene neprijateljski i agresorski kurs.
nix feršten dok ne promijene neprijateljski i agresorski kurs.
- Grean
#6128 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ma velikosrbi se nikad ne mijenjaju pa tako i ovaj @samovasgledam.dr_Evil wrote: ↑02/09/2020 11:35Tako je, odlican izbor rijeci, hvala. Za svoje dobro, da budu sa onima koji su vecina, jer inace zna se sta ih ceka. Valjda je babo u krajini dokazao da ako si sa srbima, nisi protiv njih, to sto treba da usput koljes svoje pa nije ni vazno, asimilacija je to.SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:32Dakle isto tako ti ne smeta ni kada u Novom Pazaru ubedljivu pobedu odnese čovek ''100 mrtvih Muslimana za 1 Srbina''? A smeta ti Daka Davidović?The 51st State wrote: ↑02/09/2020 11:23
nesto je i do bosnjaka, sami biraju za sebe, sve dok to nije pod prijetnjom za zivote i imetak to je ok. koja policija, ovi iz podgodirice sto je neko posto video koji se p reko noci presaltase u litijaski tabor?
za mene je dovoljno sto je bio karadzicev operativac tokom najtragicnijeg perioda za bosnjacki narod, to ga diskredituje kao dobronamjernog partnera prema bosnjacima.
Poštujem tvoj stav o Davidovića, ali kao što sam rekao on je ovde sporedna figura i ništa se ne pita.
Po mom mišljenju Bošnjaci bi uvek za svoje dobro i svoju korist trebali da idu sa onima koji imaju većinu. Nebitno da li to bio DSP ili ovi novi.
Ovo će biti pre svega ekspertska vlada koji će najmanje voditi političari, a najviše eksperti iz svojih oblasti i smatram da bi Bošnjaci trebalo da izađu sa svojim predlozima i imenima eksperata iz bošnjačkog naroda. A ako se budu osećali ugroženo i ne bude im po volji da budu deo vlasti uvek mogu otići kada to požele. U svakom slučaju ništa ne gube.
Policija je najodanija institucija vlasti što smo videli i prethodnih meseci. Ne govorim o pojedincima naravno.
Kakvi crni eksperti, sad cemo da vidimo stranacke experte, ala dino konakovic![]()
Ma najebem im se ... za ovo "za svoje dobro", to je njihov narativ od Karadzicevog "vodite narod u nestanak" jer se ne svira po njihovom i neko se usudio glasati i mislit svojom glavom ili ovo da se prikljuce nekom "za svoje dobro" a nije prvi put da je to ovdje neko na formu napisao pa i na ovoj temi. Takvi heroji i idu starim zenama po vratima u Pljevljima da im poruce da se isele i takvi bi da mogu opet Srebrenicu uz opravdanje, dali smo im sansu da budu s nama.
-
zilog
#6129 Re: Desavanja u Crnoj Gori
To im garantuju Mesa, Ivo i Emir/Nemanja...SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:41 Sa Srbima će barem imati iskren odnos i od Srba im ne preti asimilacija kao što ime je pretila sa DPS-om.
Skoro 13000 muslimana u CG se izjašnjavaju kao Crnogorci. I kada kažem ''muslimani'' ne mislim sigurno na Albance i Rome.
SIKTER!!!
- dr_Evil
#6130 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Meni je drago da je MIlo osigurao da se Bosnjaci osjecaju sigurno i da su poceli da vole crnu goru, i ako zele da se izjasne kao crno gorci sta ima to ikome da smeta. Nacije su svakako nakaradne na balkanu, kamo srece da se svi u crnoj gori izjasnjavaju tako.SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:41
Znaš ti veoma dobro na šta sam mislio. U interesu manjinskih naroda je da uvek budu u vlasti ili bliski vlasti upravo zato što su nacionalne manjine i što su osetljivije na mnoga pitanja. Nisu Bošnjaci dužni da budu sa DPS-om i dok ovi tonu. A kao što sam rekao iz vlasti mogu izaći kada god požele.
Sa Srbima će barem imati iskren odnos i od Srba im ne preti asimilacija kao što ime je pretila sa DPS-om.
Skoro 13000 muslimana u CG se izjašnjavaju kao Crnogorci. I kada kažem ''muslimani'' ne mislim sigurno na Albance i Rome.
Problem je tvoj ovde druze sto je Milo dijelima pokazao da je prijatelj Bosnjaka, ne ne zaboravljamo sta je radio pocetkom devedesetih, ali je ko cojk izasao sa tim, platio odstete, priznao Bosnu, Bosnjake, bosanski jezik. E zato mi nemamo problema sa njim. A kada vidimo pjevanje o dzeneralu drazi, ratne ministre koji su me gadjali i odvodili civile u jame, i jos kazu da smo mi sami sebi to uradili to se nikad nije desilo, lijepo se sjetimo onoga da cemo "odvesti muslimane u nestanak" osim ako se "asimilisu". I zato su oni Miletov privjesak, nije Milo unistio sandzacku SDA, nego 93' je unistena kada su 24 civila ubijena kao opomena sta ce biti ako neko progovori u sandzaku
-
sumirprimus
#6131 Re: Desavanja u Crnoj Gori
eeee nemaju oni koknretne odgovore na te argumente.dr_Evil wrote: ↑02/09/2020 11:51Meni je drago da je MIlo osigurao da se Bosnjaci osjecaju sigurno i da su poceli da vole crnu goru, i ako zele da se izjasne kao crno gorci sta ima to ikome da smeta. Nacije su svakako nakaradne na balkanu, kamo srece da se svi u crnoj gori izjasnjavaju tako.SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:41
Znaš ti veoma dobro na šta sam mislio. U interesu manjinskih naroda je da uvek budu u vlasti ili bliski vlasti upravo zato što su nacionalne manjine i što su osetljivije na mnoga pitanja. Nisu Bošnjaci dužni da budu sa DPS-om i dok ovi tonu. A kao što sam rekao iz vlasti mogu izaći kada god požele.
Sa Srbima će barem imati iskren odnos i od Srba im ne preti asimilacija kao što ime je pretila sa DPS-om.
Problem je tvoj ovde druze sto je Milo dijelima pokazao da je prijatelj Bosnjaka, ne ne zaboravljamo sta je radio pocetkom devedesetih, ali je ko cojk izasao sa tim, platio odstete, priznao Bosnu, Bosnjake, bosanski jezik. E zato mi nemamo problema sa njim. A kada vidimo pjevanje o dzeneralu drazi, ratne ministre koji su me gadjali i odvodili civile u jame, i jos kazu da smo mi sami sebi to uradili to se nikad nije desilo, lijepo se sjetimo onoga da cemo "odvesti muslimane u nestanak" osim ako se "asimilisu". I zato su oni Miletov privjesak, nije Milo unistio sandzacku SDA, nego 93' je unistena kada su 24 civila ubijena kao opomena sta ce biti ako neko progovori u sandzaku
kad trazis konkretno ime i prezime, al konkretno, jedino cega se uhvate jasenovac...jebte zivot
- dr_Evil
#6132 Re: Desavanja u Crnoj Gori
U entitetu gdje se djeci pise "jezik bosnjackog naroda" u diplomu se pale vatrometi, i onda me uvjeravaju da se nista nece desiti bosnjacima u CG, jer eto to nisu isti politicari. Kad ne bude toga, onda nikoga ne bi bilo brige jel pao Milo, ne bi se ni pocesalisumirprimus wrote: ↑02/09/2020 11:53eeee nemaju oni koknretne odgovore na te argumente.dr_Evil wrote: ↑02/09/2020 11:51Meni je drago da je MIlo osigurao da se Bosnjaci osjecaju sigurno i da su poceli da vole crnu goru, i ako zele da se izjasne kao crno gorci sta ima to ikome da smeta. Nacije su svakako nakaradne na balkanu, kamo srece da se svi u crnoj gori izjasnjavaju tako.SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:41
Problem je tvoj ovde druze sto je Milo dijelima pokazao da je prijatelj Bosnjaka, ne ne zaboravljamo sta je radio pocetkom devedesetih, ali je ko cojk izasao sa tim, platio odstete, priznao Bosnu, Bosnjake, bosanski jezik. E zato mi nemamo problema sa njim. A kada vidimo pjevanje o dzeneralu drazi, ratne ministre koji su me gadjali i odvodili civile u jame, i jos kazu da smo mi sami sebi to uradili to se nikad nije desilo, lijepo se sjetimo onoga da cemo "odvesti muslimane u nestanak" osim ako se "asimilisu". I zato su oni Miletov privjesak, nije Milo unistio sandzacku SDA, nego 93' je unistena kada su 24 civila ubijena kao opomena sta ce biti ako neko progovori u sandzaku![]()
kad trazis konkretno ime i prezime, al konkretno, jedino cega se uhvate jasenovac...jebte zivot![]()
-
sumirprimus
#6133 Re: Desavanja u Crnoj Gori
to je ta suplja demagogoija, jer realno znaju i oni da nemaju konkretnih arugmenata na sve zlocine i sva sranja sto su pravili, i ne mogu ih nicim validnim nit racionalnim opravdat.
pa zato i supljiraju...
pa zato i supljiraju...
- SamoVasGledam
#6134 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Upravo to je i poenta, kako se olako prelazi preko svega i sve se zaboravlja. Dovoljno je par lepih reči da ne samo zaboravim šta si mi radio i šta si mi govorio već i da te podržim kada zatreba. I Vučić i Đukanović su politički kameleoni koji opstaju na podelama.The 51st State wrote: ↑02/09/2020 11:43
smeta, no koliko god je odvratna i ogavna vuciceva retorika iz proslosti ipak formalno nije bio zvanicnik organa koji su provodili zlocinacku politiku, a i izbor je srba, recimo da je vucic dozivio pojavno slicnu transformaciju ala djukanovic, na pojavnoj ravni mu puna usta ekonomije, prijateljstva, postovanja i slicnih politicarskih floskula, zasto bi to zamjerio pazarcima, onda bi morao zamjeriti i bosnjacima crne gore zbog djukanovica.
sa drugim dijelom tvogu upisa se mogu sloziti, no kako vidimo drugaciji se signali salju sa terena salju sto bitno otezava takvu odluku.
Mi imamo jednog Zukorlića koji se u početku više zalagao za pravo Bošnjaka, više je govorio proiv četnika tada... A onda je na predsedničkim izborima bio jedini predstavnik nacionalnih manjina koji je javno podržao četničkog vojvodu Tomislava Nikolića i koji se posle ''pripitomio'' i slizao se sa Vučićem. O pravima Bošnjaka gotovo da i ne govori više. I sada je odjednom Zukorliću za sve kriv zamisli Boris Tadić.
Eto ti uticaj Đukanovićeve škole na Vučića, a Bošnjaci nastavljaju da nasedaju.
Vučić nije izbor Srba. Vučić je osvojio 60% glasova na manje od 50% izlaznosti što znači da Vučić ima tek podršku tek 30% ljudi.
Problem je što je politička ponuda u Srbiji nikakva. Niko ne obećava, svi su iskompromitovani, sa nekim aferama i mrljama iza sebe i većina ljudi bojkotuje izbore.
- mO k3
#6135 Re: Desavanja u Crnoj Gori
zato gomilati za ne daj boze ...Emiremir33 wrote: ↑02/09/2020 11:49Malo proviriš na Krstaricu ,da vidiš lajanja,vrijedjanja po Bosancima(Bosnjacima naravno)sumirprimus wrote: ↑02/09/2020 11:46 a sto ovi iz srbije imaju potrebu da nas ovde u bosni ista ubjedjuju i govore nam svoje verzije i ovde na forumu?![]()
ko ono kome vjerujes meni il svojim ocima
oni nama sole pamet kako je milo kriminalac, a vucic im na vlasti zatro opoziciju , bjerte ba tamo uostalom sto nas kocite prema eu i nato.u?
kad cete se vi promijenit i kad cete pocet pricat o sebi ?
Iskren da budem da ima tako nesto na sta ja mislim , odma bih dao 5k euro ....
-
The 51st State
#6136 Re: Desavanja u Crnoj Gori
ista stvar za crnu goru, prosti oportunizam nalaze distanciranje od crne koalicije, zasta je sama kriva sa svojom ikonografijom i ideoloskim bekgraundom. bosnjaci ne mogu biti komotni sa njima.SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:58Upravo to je i poenta, kako se olako prelazi preko svega i sve se zaboravlja. Dovoljno je par lepih reči da ne samo zaboravim šta si mi radio i šta si mi govorio već i da te podržim kada zatreba. I Vučić i Đukanović su politički kameleoni koji opstaju na podelama.The 51st State wrote: ↑02/09/2020 11:43
smeta, no koliko god je odvratna i ogavna vuciceva retorika iz proslosti ipak formalno nije bio zvanicnik organa koji su provodili zlocinacku politiku, a i izbor je srba, recimo da je vucic dozivio pojavno slicnu transformaciju ala djukanovic, na pojavnoj ravni mu puna usta ekonomije, prijateljstva, postovanja i slicnih politicarskih floskula, zasto bi to zamjerio pazarcima, onda bi morao zamjeriti i bosnjacima crne gore zbog djukanovica.
sa drugim dijelom tvogu upisa se mogu sloziti, no kako vidimo drugaciji se signali salju sa terena salju sto bitno otezava takvu odluku.
Mi imamo jednog Zukorlića koji se u početku više zalagao za pravo Bošnjaka, više je govorio proiv četnika tada... A onda je na predsedničkim izborima bio jedini predstavnik nacionalnih manjina koji je javno podržao četničkog vojvodu Tomislava Nikolića i koji se posle ''pripitomio'' i slizao se sa Vučićem. O pravima Bošnjaka gotovo da i ne govori više. I sada je odjednom Zukorliću za sve kriv zamisli Boris Tadić.
Vučić nije izbor Srba. Vučić je osvojio 60% glasova na manje od 50% izlaznosti što znači da Vučić ima tek podršku tek 30% ljudi.
Problem je što je politička ponuda u Srbiji nikakva. Niko ne obećava, svi su iskompromitovani, sa nekim aferama i mrljama iza sebe i većina ljudi bojkotuje izbore.
- MorningStar
#6137 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Mislis da ih boli nesto i da im se pravda ? Ta spika je samo da dobro izgleda stranci da kazu “ok guys so you are good - yeeees yeeees”sumirprimus wrote: ↑02/09/2020 11:56 to je ta suplja demagogoija, jer realno znaju i oni da nemaju konkretnih arugmenata na sve zlocine i sva sranja sto su pravili, i ne mogu ih nicim validnim nit racionalnim opravdat.
pa zato i supljiraju...
Oni rade na svom planu znamo sta srbija zeli (dobiti koji dio kosova,poklopiti crnu goru i dobiti komplet rs ili bih toliko razdrmati kao sto je i sada da mogu da vuku za nos kako oce) oni rade na svom planu to je jasno- sta “mi” u bih radimo ?
-
swanfilter
#6138 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Braco Srbi, imal se obraza promil? Imal se pameti zdrave pola promila?
Mene zbog vas sramota , al fakat ..
Mene zbog vas sramota , al fakat ..
- p206
#6139 Re: Desavanja u Crnoj Gori
da se zna kakvi su im preci bili... za ovo vrlo malo ljudi zna jer se nigdje ne obilježava

- RunnerX
#6140 Re: Desavanja u Crnoj Gori
U Crnoj Gori im je opravdanje da to radi DPS, džaba snimci, džaba slike, oni jednostavno nisu u stanju da se suoče sa istinom i realnošću pa da osude ovaj vandalizam.sumirprimus wrote: ↑02/09/2020 11:56 to je ta suplja demagogoija, jer realno znaju i oni da nemaju konkretnih arugmenata na sve zlocine i sva sranja sto su pravili, i ne mogu ih nicim validnim nit racionalnim opravdat.
pa zato i supljiraju...
Već imamo na desetine snimaka četničkog orgijanja od kako je DPS izgubio izbore, ali ne postoji niko ko je to osudio, uključujući i Abazovića, jer i on onako stihijski provlači da je za to kriv bivši režim.
Vi se ovdje citirate i raspravljate sa onima koji to podržavaju. Kad nađete jednog koji je to osudio, koji kaže bilo šta protiv SPC i Riste sotone, treba mu dati titulu počasnog administratora foruma.
-
sumirprimus
#6141 Re: Desavanja u Crnoj Gori
a sta je bilo kad je zeko odmoto celofan? sta pise ovaj baSamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:58Upravo to je i poenta, kako se olako prelazi preko svega i sve se zaboravlja. Dovoljno je par lepih reči da ne samo zaboravim šta si mi radio i šta si mi govorio već i da te podržim kada zatreba. I Vučić i Đukanović su politički kameleoni koji opstaju na podelama.The 51st State wrote: ↑02/09/2020 11:43
koga briga za prekodrinjsko misljenje iskreno osim ovih secesionistickih elemenata?
- SamoVasGledam
#6142 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Samo mi objasni kako je to Milo dokazao da je prijatelj Bošnjacima. Ja sam ovde naveo desetak primera kako se Milo ogrešio o Bošnjake u toku rata i kako u sadašnjosti radi protiv bošnjačkog nacionalnog bića.dr_Evil wrote: ↑02/09/2020 11:51
Meni je drago da je MIlo osigurao da se Bosnjaci osjecaju sigurno i da su poceli da vole crnu goru, i ako zele da se izjasne kao crno gorci sta ima to ikome da smeta. Nacije su svakako nakaradne na balkanu, kamo srece da se svi u crnoj gori izjasnjavaju tako.
Veća prava Bošnjaci imaju u Srbiji nego u Crnoj Gori i generalno su zaštićeniji u Srbiji nego u Crnoj Gori u pogledu očuvanja nacionalne, verske i kulturne pripadnosti.
Jedino što su u SRB manje zastupljeni u vlasti nego u CG, ali to je najviše zbog udela u ukupnom broju stanovništva.
-
sumirprimus
#6143 Re: Desavanja u Crnoj Gori
ima ovde mladjeg svijeta pa se ne sjeca ni rata, vako su isto i nama pricali da smo sami sebe. jos prije rata provocirali i pravili sranja ja jaRunnerX wrote: ↑02/09/2020 12:03U Crnoj Gori im je opravdanje da to radi DPS, džaba snimci, džaba slike, oni jednostavno nisu u stanju da se suoče sa istinom i realnošću pa da osude ovaj vandalizam.sumirprimus wrote: ↑02/09/2020 11:56 to je ta suplja demagogoija, jer realno znaju i oni da nemaju konkretnih arugmenata na sve zlocine i sva sranja sto su pravili, i ne mogu ih nicim validnim nit racionalnim opravdat.
pa zato i supljiraju...
Već imamo na desetine snimaka četničkog orgijanja od kako je DPS izgubio izbore, ali ne postoji niko ko je to osudio, uključujući i Abazovića, jer i on onako stihijski provlači da je za to kriv bivši režim.
Vi se ovdje citirate i raspravljate sa onima koji to podržavaju. Kad nađete jednog koji je to osudio, koji kaže bilo šta protiv SPC i Riste sotone, treba mu dati titulu počasnog administratora foruma.
-
glockov kolac
#6144 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Chetnics will be chetnicks
- bunk
#6145 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Milo osamostalio CG i time azdahi osjeko jednu nogu.
Uveo CG u NATO ,osjeko i drugu nogu.
A onda sprecavao godinama da iz batrljka izrastu nove noge.
Nemoj dzaba trosit vrijeme jer racunica je jasna i nedvosmislena.
Ili si sa Milom i za NATO i mir.
Ili si cetnik koji zeli zlo svom nesrbima.
Nema treceg izbora.
Svi koji su na strani kontra Mile su cetnici.
Simple as that...
Uveo CG u NATO ,osjeko i drugu nogu.
A onda sprecavao godinama da iz batrljka izrastu nove noge.
Nemoj dzaba trosit vrijeme jer racunica je jasna i nedvosmislena.
Ili si sa Milom i za NATO i mir.
Ili si cetnik koji zeli zlo svom nesrbima.
Nema treceg izbora.
Svi koji su na strani kontra Mile su cetnici.
Simple as that...
Last edited by bunk on 02/09/2020 12:11, edited 1 time in total.
- Roccohljup
#6146 Re: Desavanja u Crnoj Gori
evo se i lucifer crnogorski ograđuje
"KO ŠIRI MRŽNJU SEBE UDALJUJE OD BLAGOSLOVA BOŽJEG"
Amfilohije: Napad na pljevaljske muslimane je napad na svakog pljevaljskog hrišćanina i građanina Crne Gore
"Ne zaboravimo da je policija u prethodnom periodu u roku od nekoliko sati pronalazila i privodila ljude koji su anonimno pisali po društvenim mrežama ili slikali trobojke, tužilaštvo ih ekspresno kažnjavalo, a sad se suočavamo sa tim da se nasilnički izgredi ne riješavaju ni približno istom efikasnošću", kazao je Amfilohije
30816 pregleda 710 reakcija 14 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović
Vijesti online
Vijesti online
02.09.2020. 11:33h
Napad na pljevaljske muslimane je napad i na svakog pljevaljskog hrišćanina i na svakog građanina Crne Gore. Pljevaljski manastir je posvećen Svetoj Trojici, Bogu Ljubavi, a ko širi mržnju, sebe udaljuje od te Božije Ljubavi i blagoslova Božijeg, kazao je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.
"Posljednji u nizu vandalski čin nasilja u Pljevljima usmjeren protiv tamošnje Islamske zajednice je velika ljudska sramota za njegovog počinioca. Nečasno je i kukavički pod okriljem noći činiti ovakve stvari, bez obzira na to kakve motive ima glavni akter ovog događaja", navodi se u saopštenju.
Prostorije Islamske zajednice u Pljevljima jutros su osvanule sa polomljenim staklima na ulaznim vratima.
"Ne mogu se oteti utisku da se radi o namjernoj provokaciji koja ima za cilj da poremeti odnose između građana Pljevalja i cijele Crne Gore po osnovu vjerske pripadnosti. Neću da izvodim preuranjene zaključke, ali činjenica da već više incidenata ostaju nerasvijetljeni, navodi na pomisao da se ovdje ne radi o autentičnom obliku ispoljavanja vjerske mržnje i netrpeljivosti i huliganstvu, već o osmišljenom planu podizanja tenzija zbog ishoda izbora, koji, nažalost, već daje svoje rezultate, što smo mogli juče da vidimo u Rožajama", kazao je Amfilohije.
Oni je podsjetio na skorašnju policijsku efikasnost.
"Ne zaboravimo da je policija u prethodnom periodu u roku od nekoliko sati pronalazila i privodila ljude koji su anonimno pisali po društvenim mrežama ili slikali trobojke, tužilaštvo ih ekspresno kažnjavalo, a sad se suočavamo sa tim da se nasilnički izgredi ne riješavaju ni približno istom efikasnošću", kazao je Amfilohije.
On je kazao i da počinioci ovih djela ne čine dobro ni jednom građaninu Crne Gore i da treba da odgovaraju.
"Ko god da su počinioci ovih nedjela i kakve god da su njihove namjere, svakako nisu dobroželatelji nijednom građaninu Crne Gore i treba da odgovaraju za svoja nepočinstva.
AmfilohijeMCPPljevljaIslamska zajednica u Crnoj GoriIslamska zajednica Pljevlja
-
sumirprimus
#6147 Re: Desavanja u Crnoj Gori
vako je ovaj cetnicki pop guslo i u nasem ratu s radovanom i arkanom...
tako da se njegova ne pika da je isus licno.
stari zlotvor.
tako da se njegova ne pika da je isus licno.
stari zlotvor.
- General War
#6148 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ha?sumirprimus wrote: ↑02/09/2020 11:53eeee nemaju oni koknretne odgovore na te argumente.dr_Evil wrote: ↑02/09/2020 11:51Meni je drago da je MIlo osigurao da se Bosnjaci osjecaju sigurno i da su poceli da vole crnu goru, i ako zele da se izjasne kao crno gorci sta ima to ikome da smeta. Nacije su svakako nakaradne na balkanu, kamo srece da se svi u crnoj gori izjasnjavaju tako.SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:41
Problem je tvoj ovde druze sto je Milo dijelima pokazao da je prijatelj Bosnjaka, ne ne zaboravljamo sta je radio pocetkom devedesetih, ali je ko cojk izasao sa tim, platio odstete, priznao Bosnu, Bosnjake, bosanski jezik. E zato mi nemamo problema sa njim. A kada vidimo pjevanje o dzeneralu drazi, ratne ministre koji su me gadjali i odvodili civile u jame, i jos kazu da smo mi sami sebi to uradili to se nikad nije desilo, lijepo se sjetimo onoga da cemo "odvesti muslimane u nestanak" osim ako se "asimilisu". I zato su oni Miletov privjesak, nije Milo unistio sandzacku SDA, nego 93' je unistena kada su 24 civila ubijena kao opomena sta ce biti ako neko progovori u sandzaku![]()
kad trazis konkretno ime i prezime, al konkretno, jedino cega se uhvate jasenovac...jebte zivot![]()
-Je li srbija priznala Bosnajke i Bosanski jezik? Jeste
-Koliko to u Srbiji ima Bosnjaka a koliko u Crnoj Gori?
-Kome je Milo isplatio odstetu za one bosnjake sto je nabio nogom u Herceg Novom?
-Kad je Milo toliko filantrop prema bosnjacima...zasto glasase protiv njega? Pa nema Srba bas toliko u Crnoj Gori a i nije da ih nema...
De ba ne izmisljajte djaba.
A sto je problem pozivati se na Jasenovac? Jesmo li toliko moralno pali?? DA.
-
Škobo Habu
#6149 Re: Desavanja u Crnoj Gori
SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 12:05
Samo mi objasni kako je to Milo dokazao da je prijatelj Bošnjacima. Ja sam ovde naveo desetak primera kako se Milo ogrešio o Bošnjake u toku rata i kako u sadašnjosti radi protiv bošnjačkog nacionalnog bića.
Veća prava Bošnjaci imaju u Srbiji nego u Crnoj Gori i generalno su zaštićeniji u Srbiji nego u Crnoj Gori u pogledu očuvanja nacionalne, verske i kulturne pripadnosti.
Jedino što su u SRB manje zastupljeni u vlasti nego u CG, ali to je najviše zbog udela u ukupnom broju stanovništva.
Milo se više ogriješio prema Hrvatskoj, no BiH. Ipak, on je prvi lider u C.Gori koji se izvinuo zbog uloge iste zemlje u ratovima devedesetih.
Da nije Mila već bi Podgorica imala bulevar Ratka Mladića i Radovana Karadžića.
Slavili bi se mnogi koji su šenlučili, pljačkali i silovali od Višegrada do Foče.
Last edited by Škobo Habu on 02/09/2020 12:27, edited 1 time in total.
-
zilog
#6150 Re: Desavanja u Crnoj Gori
I ovaj blagoglagoljivi Srbijanac i ostali forumski trolovi, da znaju nesto. Da ste vi Cetnici, ikada, htjeli da se izmirimo:
- ona crkva iz dvorista nane Fate Orlovic bi odletila i prije nego je neko pomislio pravdu traziti u Strazburu
- priznali bi sve presude haskog tribunala i pitali gdje treba jos da potpisemo da ostane na ovome
- natjerali bi Irineja da se izvine za nazivanje Bosnjaka Turcima
- Kacavendu nebi penzionisali, nego rascinili poslije onih snimaka u Srebrenici
...
- ona crkva iz dvorista nane Fate Orlovic bi odletila i prije nego je neko pomislio pravdu traziti u Strazburu
- priznali bi sve presude haskog tribunala i pitali gdje treba jos da potpisemo da ostane na ovome
- natjerali bi Irineja da se izvine za nazivanje Bosnjaka Turcima
- Kacavendu nebi penzionisali, nego rascinili poslije onih snimaka u Srebrenici
...