Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
zilog

#5676 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

statixx wrote: 01/09/2020 18:35 Milo ce u cuzu, k'o Sanader, a CG u EU. :mrgreen:
Milo je demokratski izabran Predsjednik CG do aprila 2023.
zilog

#5677 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

Sinoć smo vidjeli izliv netolerancije, agresije i primitivizma

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović rekao je u intervjuu za Newsmax Adria da ga incidenti ne iznenađuju, te da su u Crnoj Gori, kao i u regionu suprostavljena dva pristupa, prozapadni kurs sa jedne i nacionalistički sa druge strane, koji je sada probuđen novim tokovima

http://rtcg.me/vijesti/politika/291339/ ... vizma.html

Image
fosna2014

#5678 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by fosna2014 »

zilog wrote: 01/09/2020 18:44 Sinoć smo vidjeli izliv netolerancije, agresije i primitivizma

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović rekao je u intervjuu za Newsmax Adria da ga incidenti ne iznenađuju, te da su u Crnoj Gori, kao i u regionu suprostavljena dva pristupa, prozapadni kurs sa jedne i nacionalistički sa druge strane, koji je sada probuđen novim tokovima

Image
Večeras u 20:00 sati daje intervju.

EDIT: će biti objavljen intervju
Last edited by fosna2014 on 01/09/2020 18:59, edited 1 time in total.
Kikibombona

#5679 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Dritan u Pljevljima sa predstavnicima IZ!
radostan dan

#5680 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

Leverage wrote: 01/09/2020 18:29
Lincoln-Burrows wrote: 01/09/2020 18:26 Ma pretpostavljam ja da je to zbog "alergije" na Srbe ali koga veseli neka piše po forumu,
i ja imam neke traume iz rata ali malo drugačije samo sam odlučio to ostaviti iza sebe.
Ako pratiš forum primjeti se da o tome godinama ništa ne pišem niti imam namjeru.
Nije to zbog alergije na Srbe nego zbog alergije na litijaše, četnike.

Srbi koje ja poznajem o njima misle 10 put gore nego ja.
srbi koje ti poznaješ ti samo pričaju ono što želiš da čuješ....)
radostan dan

#5681 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

dobar dan...odlično, napokon se ima šta čitati na ovom forumu.
inače, a vi kako te?? :mrgreen:
zilog

#5682 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

Ovi ovde i u CG, sto zamisljaju otvaranje sudskih procesa , presude i zatvaranje DPS-ovaca (po zakonu), moraju znati da postoji citav niz vec otvorenih procesa i prvostepenih presuda Mandicu, Knezevicu i ostaloj zgadiji.

Ako zamisljaju da ce, dolaskom na vlast, pod tepih gurnuti drzavni udar iz 2016., a ubrzat nove sudske postupke, onda ste dzaba krecili...
sumirprimus

#5683 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

[media][/media]
radostan dan wrote: 01/09/2020 19:01 dobar dan...odlično, napokon se ima šta čitati na ovom forumu.
Sace vasington, ovo je go na neutralnom terenu.
Cekamo da ameri povedu :mrgreen:
Leverage

#5684 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Leverage »

radostan dan wrote: 01/09/2020 18:59
Leverage wrote: 01/09/2020 18:29
Lincoln-Burrows wrote: 01/09/2020 18:26 Ma pretpostavljam ja da je to zbog "alergije" na Srbe ali koga veseli neka piše po forumu,
i ja imam neke traume iz rata ali malo drugačije samo sam odlučio to ostaviti iza sebe.
Ako pratiš forum primjeti se da o tome godinama ništa ne pišem niti imam namjeru.
Nije to zbog alergije na Srbe nego zbog alergije na litijaše, četnike.

Srbi koje ja poznajem o njima misle 10 put gore nego ja.
srbi koje ti poznaješ ti samo pričaju ono što želiš da čuješ....)
A kad dođu kući slave pobjedu litijaša?
sumirprimus

#5685 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

Ja mislio radosni crnogorac. Al se brzo prestroje :lol:
General War

#5686 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

Prevelika Crna Gora ili premala Srbija?
Vladajući DPS je u Crnoj Gori na parlamentarnim izborima pretrpio teške gubitke. Sada stranka predsjednika Mila Đukanovića mora strahovati da će izgubiti vlast. Kakve veze s time imaju korupcija i Srbija?
Zemlja između Istoka i Zapada? Vjeran saveznik EU-a i NATO-a? Igralište jednog autokrata i njegove obitelji? O Crnoj Gori se mogu reći mnoge točne stvari. Obično se pri tome dvije stvari ispuštaju iz vida – veličina zemlje i njen odnos prema Srbiji i Srbima. I to pravi odnos, a ne onaj iz političkih tvrdnji.

Sa 620.000 stanovnika Crna Gora je veličine Luksemburga ili Düsseldorfa. Svatko svakog poznaje. Kada se to prenese na manjinu osoba koje sudjeluju u javnom životu, onda se to može shvatiti doslovno. Ali, za razliku od Luksemburga ili Düsseldorfa, u Crnu Goru se nitko ne doseljava. Na jedinom sveučilištu u zemlji ljudi su sjedili na istim predavanjima, najčešće su išli u iste gimnazije, često su bili čak i u istom vrtiću.

Korumpirani sustav klijentelizma

Apstraktna pravila i neutralne institucije imaju prirodno težak položaj u tako malim zajednicama. Osobne veze su uvijek važnije. To ne vrijedi samo za Balkan, mada društva s tijesnim obiteljskim vezama, kao što je to slučaj u regiji, poprimaju dodatnu, posebnu notu. Da bi se razumjele velike zemlje dovoljno je da se razumiju pravila koja u njima vladaju. Male zemlje su nepregledne – to je zakonitost zbog koje Europska komisija redovito zakaže u Crnoj Gori.
Korupcijski, klijentelistički sustav kojim je desetljećima suvereno dirigirao Milo Đukanović – predsjednik, otac države, moćni šef stranke, dugogodišnji premijer – stariji je od njega i njega će svakako nadživjeti. Od tri labava saveza stranaka koji sada namjeravaju naslijediti Đukanovićev sustav samo najmanji ima pojma o tome što znači organizirati društvo po neutralnim i općevažećim pravilima. Vjerojatne od društvenog prevrata je preživljavanje sustava bez Đukanovića, a još vjerojatnije je uključivanje poljuljanog predsjednika u novi, veći i otvoreniji sustav koji neće biti manje korumpiran.

Ambivalentan odnos prema Srbiji

Drugi nesporazum tiče se odnosa sa Srbijom. Đukanović je zemlju odveo u neovisnost 2006. uz značajan otpor. Najveći broj Crnogoraca koji su bili protiv neovisnosti otada se definiraju kao Srbi. Prema uobičajenim kriterijima, oni nisu etnička, već politička manjina.

Ta suprotnost koja do danas nije prevladana prikriva činjenicu da ukupna Crna Gora, većina i manjina, njeguje ambivalentan odnos prema deset puta većem susjedu. Srbija nije pravo inozemstvo, tko se odseli u Beograd tamo zaista nije stranac. I za ljude sa crnogorskom sviješću Srbija je važna, makar kao drvo o koje se češka ili kao alter ego, a potajno i kao kriterij, uzor ili rezervno rješenje, ako vlastito rukovodstvo postane previše samosvjesno. Tko ispadne iz Đukanovićevog sustava ide najprije u Srbiju.
Najveći broj Crnogoraca svoju naciju ne želi smatrati svojim jedinim univerzumom. To saznanje je inače vješti političar Đukanović ignorirao kada je krenuo protiv Srpske pravoslavne crkve u svojoj zemlji i podržao Crnogorsku pravoslavnu crkvu koja se smatra neovisnom crkvom Crnogoraca. Planirano oduzimanje crkvene imovine za mnoge birače bio je znak da predsjednik teži apsolutnoj moći. Ali oni mu ju nisu htjeli povjeriti.

Europska unija bi svoj odnos sa Crnom Gorom trebala graditi opušteno i priznati da u manjim državama vladaju druga pravila nego za zemlje u susjedstvu koje su tri do deset puta veće. To ne znači da bi Europa trebala zažmiriti na oba oka kada vlasti prebijaju kritičare ili zatvaraju novinare.

Samo za razliku od Srbije Europska komisija neće moći u Crnoj Gori zahtijevati pravosudni sustav u kojem se takve stvari više neće događati. Bolje je da pošalje ministra vanjskih poslova neke moćne članice Europske unije koji će imati jasnu poruku: Ne može to tako! Možda su odnosi u Crnoj Gori nedovoljno pregledni. Ali jezik moći svi dobro razumiju.

DW
ultima_palabra

#5687 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by ultima_palabra »

radostan dan wrote: 01/09/2020 19:01 dobar dan...odlično, napokon se ima šta čitati na ovom forumu.
U prevodu, evo me opet da hinjski provociram i cmizdrim kad me neko posalje tamo gdje mi je mjesto.
Roccohljup

#5688 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Roccohljup »

Sheki is on the road again :mrgreen: s obzirom da se bata fahro ne oglashava povodom potopa ahbaba mu, sheki je tu :skoljka:
Radončić: Manjinskim narodima namijenili pasoše za inostranstvo, a Crnogorcima posrbljivanje

Prema njegovim riječima, pobjednik ovih izbora je Amfilohije Radović, mitropolit crnogorsko-primorski. "On i dan danas tvrdi da su muslimani lažni ljudi, a lažnim ljudima nema mjesta u njegovoj državi. Za Crnogorce seksistički tvrdi da su nastali iz "Brozovog jajca" i da su izmišljena nacija. Dalje od ovog ne treba ići", kaže Radončić

Autor: 

Aktuelno

-

01.09.2020-13:12

0

Rusi, Beograd, Srpska pravoslavna crkva i velikosrbi namijenili su Milu Đukanoviću sudbinu kralja Nikole, kaže u razgovoru za Radiosarajevo.ba crnogorski novinar i publicista, autor nagrađivanih dokumentarnih filmova, Šeki Radončić, komentarišući dešavanja u Crnoj Gori poslije parlamentarnih izbora na kojima je pobjedu proglasila opozicija, uglavnom predvođena prosrpskim koalicijama.

Šeki Radončić

Nekoliko osoba povrijeđeno je u ponedjeljak uveče u podgoričkom City kvartu, u obračunu pristalica Demokratske partije socijalista (DPS) i opozicionih koalicija.

Amfilohije o muslimanima

Euforija opozicionih glasača traje od nedjelje u više crnogorskih gradova, kao i nekoliko gradova u susjednoj Srbiji i bosanskohercegovačkom entitetu Republika Srpska.

Poslije objavljivanja rezultata parlamentarnih izbora i proslave pristalica pojedinih političkih stranaka, u Pljevljima su kamenovane prostorije DPS-a i Socijaldemokrata.

Građani bošnjačke nacionalnosti u Pljevljima svjedoče o nacionalističkim uvredama opozicionih glasača zabilježenih u nedjelju uveče i u ponedjeljak, dok su dva muškarca napadnuta u centru grada.

Sve je to slika Crne Gore poslije pobjede “demokratije”.

Radončić nas upravo zbog toga podsjeća na lekcije iz istorije.

“Kralj Nikola je, kao što znamo, 1918. godine protjeran iz svoje zemlje, a Crna Gora pripojena Srbiji. Modernoj Crnoj Gori su, takođe, namijenili sudbinu Nikoline Crne Gore koja je, kao što znamo, izbrisana iz mapa svjetskih država. Manjinskim narodima su namijenili pasoše za inostranstvo, a Crnogorcima posrbljivanje”, govori Radončić za Radiosarajevo.ba.

Prema njegovim riječima, pobjednik ovih izbora je Amfilohije Radović, mitropolit crnogorsko-primorski.

“On i dan danas tvrdi da su muslimani lažni ljudi, a lažnim ljudima nema mjesta u njegovoj državi. Za Crnogorce seksistički tvrdi da su nastali iz “Brozovog jajca” i da su izmišljena nacija. Dalje od ovog ne treba ići”, kaže Radončić.

Komentarišući incidente u kojima su tokom proslave pobjede opozcije napadani, prije svega, Bošnjaci, koje nazivaju “Turcima”, te da su mnogi iz manjinskih zajednica danas s razlogom u strahu, Radončić ističe:

“Suština je da su četnici počeli da slave, a kad slave, kao što nam iskustvo govori, onda počnu da ruše i pale bošnjačke, muslimanske, albanske, hrvatske i kuće ljudi iz ostalih manjinskih zajednica. Kada će se zaustaviti i kakve će štete biti, to ćemo tek da vidimo”, kazao je Radončić.

Ipak, s druge strane, nije malo onih koji smatraju da je za ovakav rasplet situacije suodgovoran i crnogorski lider Milo Đukanović, te da je on posljedica njegovog načina vladanja, raširene korupcije, kriminala…

Crna Gora i RS

Koliko je to tačno?

“Postoji priča da je Đukanović, odnosno njegova vlast, izgubila izbore zbog korupcije. Naravno da takva teza ne stoji. Iz prostog razloga što su najmoćniji ljudi i ljudi koji su dali veliki doprinos da projekat “velike Srbije” makar i za trenutak ponovo zaživi u Crnoj Gori na ovim izborima, ljudi koji imaju velike probleme sa zakonom”, govori Radončić, te nastavlja:

“Najprije, glavni finansijer Daka Davidović, bivši načelnik Centra bezbjednosti Nikšić, Karadžićev ministar iz tzv. SAO Hercegovine, kojeg u Sjevernoj Makedoniji potražuju zbog ogromne korupcije, na koga je nedavno pucano u Beogradu i koji važi kao kontroverzni biznismen. U kampanji su učestvovali i Duško Knežević (odbjegli biznismen i predsjednik Atlas grupe), najveći pljačkaš banaka u Crnoj Gori, kojeg tužilaštvo tereti da je opljačkao više od stotinu miliona dolara. Tu je, na koncu, Svetozar Marović (bivši predsjednik državne zajednice Srbija i Crna Gora), koji je osuđen, i to sporazumnim priznanjem krivice na pet godina zatvora zbog višemilionske korupcije”.

Radončić zaključuje kako je jasno da se ne radi o borbi protiv korupcije, nego o nastojanju da se Crnoj Gori oduzme državnost, te da Crna Gora postane nova Vojvodina ili u najboljem slučaju entitet kao što je Republika Srpska u Bosni i Hercegovini.
Bloo
Globalna šefica

#5689 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Bloo »

https://nomad.ba/zubcevic-trijumf-mila- ... -crne-gore
Za Milova vakta, ne hvaleći mu vjere, jer bilo je tu materijala i za Haga, Crna Gora je stekla osamostaljenje i nezavisnost bez ispaljenog metka, riješila sva granična pitanja sa susjedima, uvela stabilnost, jedina i dalje, barem do juče, vodi pregovore za pristupanje EU, ušla je u NATO, itd. uz ogromnu korupciju, naravno, ali Milo danas izgleda kao demokrata i državnik od formata. Nažalost, Crna Gora je opet samu sebe izdala kao i 1918. i izglasala kao i onda izdaju vlastite države. U nedjelju je Crna Gora napravila prvi veliki korak ka ukidanju vlastitog suvereniteta, i glasala za status buduće vazalne države. Četničke horde su to tradicionalno proslavile nasiljem nad manjinama. Kako rekoše, onaj pajac Vukanović i bratija mu, “Turcima”. A, vjere mi, kad bi taj Vukanović uradio DNK test možda bi vidio da je veći Turčin od svakog Bošnjaka i u Bosni i u Crnu Goru. Samo da pusti brke mogao bi komotno pod Turčina.

Jad i bijeda dugogodišnje ne-politike u Bošnjaka reflektira se i u sposobnosti da u budalama poput njega i onog političkog debila Stanivukovića vide demokrate, ljude promjene. Kao što su zukorlići i slični pomogli ekstremnoj klero-desnici koja sada orgija po Crnoj Gori.

Od kada su crkve, popovi i hodže, oduvijek kvislinški raspoložene, ušle u politiku, tačno od tada se narodi kolju, žene siluju, djeca ubijaju. Povratak religije u politiku na ovim prostorima koincidirao je sa početkom novog ciklusa zla koje evo ne prestaje ni nakon trideset godina. I trajat će dok ne pobiju ili ne rastjeraju sav normalan svijet sa ovih prostora.

Ako je ovo kraj Mila Đukanovića, onda će to biti kraj Mila Đukanovića najvećeg državnika moderne Crne Gore, i par excellence demokrate. Njegovi protivnici će ga napraviti najvećim demokratom Crne Gore svih vremena, ocem moderne Crne Gore koja, u slučaju da ekstremisti zamaskirani kao ujedinjena opozicija uspiju fomirati vlast, ta do juče moderna Crna Gora počinje istorijsku borbu za vlastiti opstanak. Ostalo je još samo čojstvo da odbrani Crnu Goru, kao onomad od Turaka. S tim da Turci nijesu imali neki velik nijet, a ni volju, kao ni interes, osvajati kamenjare i vrleti, a srpski ultranacionalisti i ekstremisti ionako oduvijek propovijedaju smrt a ne život, mržnju a ne hrišćansku ljubav pa im i go kamen predstavlja trofej.

Izgubila je Crna Gora mnogo više na ovim izborima nego što se da naslutiti i predvidjeti, ali je Milo Đukanović izgubio puno manje nego što se čini. Možda je već sad pobjednik, čak i u slučaju da je “pao” jer, na transparentu divljaštva “pobjednika”, ima priliku da ode kao demokrata i tako ne samo amnestira samog sebe i svoju trodecenijsku vladavinu, već i da tu vladavinu, rekoh, ne hvaleći joj vjere, potvrdi kao zlatno doba Crne Gore i njene državnosti. A Crna Gora ostade na milost i nemilost svojim neprijateljima. Pobjednik ovih izbora su Srpska pravoslavna crkva, Srbi i Srbija, i naravno Rusija, koja se već zvanično oglasila izražavajući zadovoljstvo što se Crna Gora vraća u prošlost, kada je bila pod ruskim uticajem. A svi skupa, i Srbi i Srbija, i SPC, i onakva, a i eventualno buduća Crna Gora uvijek su bili samo sitna moneta u velikom ruskom džepu. Moneta za sitne ćarove i još sitnija potkusurivanja.

Jazuk za Crnu Goru.
LBVIEW

#5690 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Blek Stena wrote: 01/09/2020 17:55 :-x
Leverage wrote: 01/09/2020 17:48
winpin wrote: 01/09/2020 17:46 Covjek lijepo objasnio :D

Al će zato da šuti dok litijaši divljaju, to mu ne smeta.
. Mozda cojek ne zna sta se desava tamo. Daj mu ti info iz prve ruke
Ma nista se ne desava, svjedoci, zrtve i IZ lazu.
General War

#5691 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

sumirprimus wrote: 01/09/2020 19:08 Ja mislio radosni crnogorac. Al se brzo prestroje :lol:
A koja je razlika?

Image
winpin

#5692 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by winpin »

Lincoln-Burrows wrote: 01/09/2020 18:07 Čemu ovolika opterećenost Crnom Gorom, nije tamo nikakav puč niti se oružjem uzela vlast,
bili su izbori i tko pobjedi ima vlast.

Čak ni na hrvatskim forumima jedva da pišu ponešto o izborima u CG.
Pa vidis da su skoro sve botovi SDA koji pucaju iz svih oruzja da im slucajno majcica SDA ne dozivi ovakav debakl na predstojicim izborima a ujedno i kriminalne radnje Sebije i satelita sa kriminalnim klanovima C.G. ce biti i te kako reducirani. Samo su aktivniji bili kada se trebao Novalicu odrediti pritvor u aferi Respiratori. Vec sam prije objave konacnih rezultata napisao da bi mi bilo drago da covjeka koji 30 godina vlada i covjeka koji je uzurpirao drzavu ( sa 10-12 familija) kao svoje vlasnistvo konacno skinu sa trona zajedno sa 10-12 familija. Kriminalac par excellence. Slika i prilika Bakira, Covica, Dodika!
Ujedno, nije mi nimalo drago sto je od ovakvih degradiran . Cilj opravdava sredstvo. Kamo srece da je kod nas nesto slicno moguce, da se ujedine i Kurta i Murta i da i mi okorjele kriminalce na vlasti skinemo. Ko zna?
Last edited by winpin on 01/09/2020 19:18, edited 1 time in total.
radostan dan

#5693 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

ultima_palabra wrote: 01/09/2020 19:14
U prevodu, evo me opet da hinjski provociram i cmizdrim kad me neko posalje tamo gdje mi je mjesto.
ma jok, štab natjero.
bunk

#5694 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

sumirprimus wrote: 01/09/2020 19:08 Ja mislio radosni crnogorac. Al se brzo prestroje :lol:
Ovo je bio lakmus za dosta ovih strucnjaka koji su pametovali od Sirije i Turske preko unutrasnje politike pa do odabira ljetovanja..
trocadero

#5695 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Eh što ti je ljubav! ❤️ :-D

Image
TT987

#5696 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by TT987 »

Kikibombona wrote: 01/09/2020 18:15 Dzenan Kolic, narodni poslanik pro-srpske stranke Demokrate
Napad na pripadnike bošnjačke nacionalnosti u Pljevljima, kao i uništavanje imovine i prijetnje koje se upućuju pripadnicima bošnjačko-muslimanskog naroda u ovom gradu je nesto sto ne smije da se desava u demokratskom drustvu i nesto sto oštro osuđujem. U ovom trenutku kada nam se svijet divi, kako smo olovkom promijenili vlast, moramo to i da opravdamo.
Kako sam se molio za svetinje jednog naroda, tako se molim i sada da ovakvih desavanja vise ne bude. Molim se za međuvjerski sklad svih naroda u Crnoj Gori. Molim se za MIR koji nam je najbitniji u ovom trenutku.
"Crna gora je i moja kolijevka i moj grob" 🇲🇪🇲🇪

Budite pametni i cuvajte jedni druge ☝️
Podsjećam, neki ljudi kucaju Bosnjacima u Pljevljima na vrsta i govore im da trebaju otici iz Crne Gore. Policija spava. Bruka i sramota.

Dzenan Kolic je inace ucestvovao na litijama i branio 'svetinje'

https://youtu.be/vVHjrJpprNE
Dzenan Kolic je dobar momak, dobar fudbaler, ali za politiku i vjerski opterecene teme nije relevantan ni 1% .Sav taj pozorisni komad,sabah molitva za Joanikija na podgorickoj ulici pored Sahat-kule( na koju Srbi zele da metnu krst jer ih ovako podsjeca na Turke), predstavlja losu glumu i nema veze sa osjecajima Bosnjaka-muslimana u Cg, jer niko normalan ne bi to radio. On je clan partije koja je nastala od bivsih clanova Bulatovicevog SNP-a, i vecina tih momaka su svojevremeno bili u drustvu poznati kao "teski Srbi", i nikad nisu bili toliko tolerantni kao sto se sada to predstavlja. Nasjeli su naivni, misleci da su Demokrate gradjanska partija.
Bloo
Globalna šefica

#5697 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Bloo »

Albin Ćeman ftw :mrgreen:
LBVIEW

#5698 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

winpin wrote: 01/09/2020 19:17
Lincoln-Burrows wrote: 01/09/2020 18:07 Čemu ovolika opterećenost Crnom Gorom, nije tamo nikakav puč niti se oružjem uzela vlast,
bili su izbori i tko pobjedi ima vlast.

Čak ni na hrvatskim forumima jedva da pišu ponešto o izborima u CG.
Pa vidis da su skoro sve botovi SDA koji pucaju iz svih oruzja da im slucajno majcica SDA ne dozivi ovakav debakl na predstojicim izborima a ujedno i kriminalne radnje Sebije i satelita sa kriminalnim klanovima C.G. ce biti i te kako reducirani. Samo su aktivniji bili kada se trebao Novalicu odrediti pritvor u aferi Respiratori. Vec sam prije objave konacnih rezultata napisao da bi mi bilo drago da covjeka koji 30 godina vlada i covjeka koji je uzurpirao drzavu ( sa 10-12 familija) kao svoje vlasnistvo konacno skinu sa trona zajedno sa 10-12 familija. Kriminalac par excellence. Slika i prilika Bakira, Covica, Dodika!
Ujedno, nije mi nimalo drago sto je od ovakvih degradiran . Cilj opravdava sredstvo. Kamo srece da je kod nas nesto slicno moguce, da se ujedine i Kurta i Murta i da i mi okorjele kriminalce na vlasti skinemo. Ko zna?
Jes vala, kome god smeta cetnicko divljanje taj je SDA bot, imal' sta inventivnije?
CikCikCikPogodi

#5699 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by CikCikCikPogodi »

Jesu se ovi wanna be velikosrpski botovi nakotili. :-) :-)
Image
RunnerX

#5700 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

zilog wrote: 01/09/2020 18:44 Sinoć smo vidjeli izliv netolerancije, agresije i primitivizma

Image
Kao što sam i napisao, on i ne pokušava sa Dritanom, nikakvi pritisci, ponude. Mirno i tiho u opoziciju.
Post Reply