Mehemed wrote: ↑01/09/2020 20:14
Danas mi tek tako skinulo 0.54KM za internet a bio isključen i internet i lokacija(čitao da i lokacija skida pa sam je isključio).
Šta je treće moglo skinuti kredit a da ga računa pod internet ?
Vrijeme Količina Iznos
01.09. 16:46 12700kB 0.00
01.09. 16:46 2700kB 0.00
01.09. 16:46 1259kB 0.54
Vjerovatno si na androidu
Idi na postavke - data usage - cellular data usage ( mobile data usage ) i tu filtriraj da ti prikaze mobilne podatke koji su koristeni danas.
Ako nisi koristio danas nikako mobilne podatke tu ces odmah vidjet da li je neka aplikacija pristupila mobilnim podacima.
Ako jesi koristio onda pregledaj listu i pronađi sve aplikacije koje nisi koristio ,a koristile su podatke.
Kada kliknes na neku aplikaciju imas na dnu background data i to ugasi.
I lokacija kao lokacija ne trosi podatke već "Google location accuracy" koji koristi senzore, wifi i mobilnu mrezu za precizniju poziciju.
Averus wrote: ↑01/09/2020 20:44
dend wrote: ↑01/09/2020 20:02
Averus wrote: ↑01/09/2020 19:49
Dva pitanja:
1. Stari ima MojaTV full paket, dva telefona na BHT pretplati. Njegov kolega nedavno, koji ima samo neku 30KM pretplatu na jednom telefonu, dobio za 4 godine korištenja besplatno TV (120cm). Koja je tu fora sad?
2. Ja imam 110 onih bonus plus bodova. Koliko to vrijedi? Da li da idem u kupovinu nekog uređaja, ili da to iskoristim za jedan mjesečni račun ili...?
Jedini besplatan televizor u BHtelecomu je onaj što su oni dobili jer su 200.000ti korisnici MojaTV, drugog nije bilo i nema šanse da je to moglo proći ,a da se ne pomene na forumu.
Da nije možda ona tesla za 1KM ?
Može i to biti, nisam uopšte upućen i ne pratim dešavanja. Znaš kako među ljudima koji već trebaju biti u penziji priča ide "eeej ja dobio TV džaba" i odmah mene zovu na telefon da vide što to nisu oni dobili
Vjerovatno je tesla tv za 1km
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M53ad2052a16.html
Akcija je do isteka zaliha i znam da na Tuzlanskom kantonu ima jos televizora.
Tu bas i pise da pored MojaTV paketa Full, Net i Phone mogu i korisnici xDSL ali i Extra mobilnih paketa kupiti TV, tako da je 100% to