Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
neko_sa_strane

#5226 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by neko_sa_strane »

ovo_malo_duse wrote: 01/09/2020 11:57
Nike af1 white wrote: 01/09/2020 11:14
A_A_AKCIJA wrote: 01/09/2020 10:41

... I kad budu palili kuće, da se prvo iznese bijela tehnika i namještaj. Ne valja plastika da gori i teški metali da zagađuju...
sto je najzalosnije na sarajevskom forumu imamo kradljivce bijele tehnike i likove koje su rokali po seheru aka trocadero i onda on dodje ovdje pisati o pacificnim i djeci cvijeca cetaljima da je pravde svaki metak sto je prema gradu ispalio bi mu bio stos u glavu :run:
Ih on je jos i dobar. Tip ne krije gdje je bio, jest da malo okolo koli sta je radio ali da se naslutit izmedju redova. Ovi uljudbeni ala Blek, Radosni i jos par njih bi prvi bili nabraniku bjele tehnike. Malo su fini, emancipovani i onda odjednom ako ih pratis pobjegne im koja objava, jebes ga trube ih ponesu.
Kad ih opalis po usima sa Crkvetinom u nanioj avliji, presute par posova i onda opet ko nas bre zavadi.
Ovi po zadatku koji se prodaju pod FGR ili emancipovane Bosnjake su jos gori. Takve sam imao kao "prijatelje" i monogi od nas dok trube nisu zatrubile, a onda su pokazali pravo lice..
Preskočio si opet terapiju.
dr_Evil

#5227 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

neko_sa_strane wrote: 01/09/2020 11:58
LBVIEW wrote: 01/09/2020 11:37
Chmoljo wrote: 01/09/2020 11:33

Tako su Bošnjake vraćali njihovoj vjeri. Slali Stvoritelju na preodgoj.
:thumbup:
A cuj ti, molim te, "neutralnog" posmatraca kako pravda pljacku sopstvene drzave u reziji "matice". :-)
I onda dodje raditi u Sarajevo. :-?
Kada se pljačkala imovina u BiH već počeo rat i država nije funkcionisala. Što se ti praviš lud?

Ne pricaj svasta, rezervisti su setali i pucali po Mostaru prije referenduma i prije tog "vaseg svata", a preduzeca su se bas tada pocela pljackati. I da drzava nije funkcionisala, jel to razlog da se smije krasti? Znaci ako nema policije ja smijem tebi u kucu uci i sve ti pokrasti?

Pa da, zato i jesmo tu gdje jesmo
statixx

#5228 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by statixx »

Zar neko misli da Jočićka, sve sa onim užasnim kič cipelama kojima će da „gazi nevjernike“, Radunović, Knežević, Đukanović (ne Milo), Mandić, Vučurović… rabe evropske vrijednosti i da će se śutra zalagati za ravnopravnost svih zajednica, uključujući LGBT, istopolne zajednice, ravnopravnost CPC sa drugim crkvama, jer to jeste dio međunarodnih povelja i evropskih vrijednosti? Kanoni su pitanje odnosa među crkvama, A NE DRŽAVE I CRKVE! Ono što je sigurno to je da će, ono što DPS nije radio sa drugim predznakom, pretvoriti školstvo, kulturu i sve manifestacije u promociju srpstva u Crnoj Gori. Imaćemo pravi nacionalni inžinjering pred popis, zajedno sa Vučićem, pa će i gospoda iz NVO imati priliku da se pobune, ali se bojim da će tu igrariju sa ekspertskom vladom i većinski parlament boljeti ona stvar za njihovo mišljenje. Ti desničari su poznati da im je stalo do mišljenja nevladinog sektora. Pogledajte Vučića, svaki dan se konsultuje sa njima, kad bi se zezali.

Svako ko je sanjao modernu, sekularnu, evropsku, građansku, multietničku, multikonfesionalnu uređenu Crnu Goru šokiran je ko će im biti vlast śutra. Iskreno, to su ljudi sa kojima ne bi rado śedio ni u istoj kafani. Toliko o mentalnoj fizionomiji tih ljudi i što o njima mislim. Možda ih neko doživljava drugačije, ali ja imam svoje kriterijume u prepoznavanju što je urbano, a što nije i što pripada modernoj evropskoj civilizaciji, a što je svjetlosnim godinama udaljeno od nje. Iživjeće se euforija i tribalizam koji je parti za mjesec dana, doduše treba ih preživjeti, prevladaće životna svakodnevica sa svim problemima, doći i oni do statusa lopova, to je ovdašnja stereotipija, viđeće se, kao i u Srbiji, da mašu praznim optužbama o lopovluku prošlih, iako će glavno opravdanje za sve biti prošla vlast, i to je stereotipija, a građani će najbolje ośetiti preko svojeg standarda da je Šešelj bio u pravu kad je protestantima rekao „Koja budava još veruje u predizborna obećanja!“ A tek u Švajcarsku! Ojhaaa!
https://www.aktuelno.me/kolumne/sad-je-jos-vise-volim/
155_mm

#5229 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

iako su bosnjaci podjeljeni na neke 34567239 stranke i medjusobno podjeljeni ali ga ovdje uceravaju ovim litijasima ko kacavenda. iznenadjujuce!

takodje je iznenadjujuce koliko litijasa ima na klixu vec godinama. neki su se bas ponadali da ce bosnjaci zaboraviti sta im je SPC radila devedesetih ako se je vec zaboravilo ono prije 100-tinjak godina.
don vito

#5230 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by don vito »

Kikibombona wrote: 01/09/2020 11:27 Gotovo je ovo. Evo Dritan na FB govori da je dobio hiljade poziva iz Crne Gore, zemalja regiona i EU da ne ide u vlast sa DF. Kaze da odbija sve pritiske i da ide u vlast sa Srbima. Opet salva uvreda na racun DPS-a, za nerede je njih okrivio. Pa onda umirujuće poruke manjinama uz najavu da ide u Pljevlja smiriti situaciju.

Mislim da je momak iskren i da nije prodan, ali da je jednostavno naivan. Ako uspije u ovome sto govori, da pomiri Crnu Goru, skidam kapu. Ali nisam optimista...
Stvarno je odron taj Dritan. Drži se riječi, koalicionog sporazuma, onoga na čemu je dobio glasove birača.
Nije svako obrazli ko zlatni ljuljan Željko Komšić koji prije svakih izbora priča "neću sa SDA", a onda završi u Bakirovom zagrljaju.
Last edited by don vito on 01/09/2020 12:02, edited 1 time in total.
shbc

#5231 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by shbc »

bunk wrote: 01/09/2020 11:44 Za sad ubjedljivo vodi na listi izdajnickih pizda od 2000 naovamo.
Zasto je izdao? Lik je od pocetka protiv Mile. Titule izdajnickih pizda ipak neumoljivo brane Zlatni lazov, Slucajni prolaznik, Aprilski paketar i slicni. Ovaj ispunjava ono sto je rekao, svidjelo se to nekome ili ne
mO k3

#5232 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by mO k3 »

sta je se desilo u crnoj gori to bi trebalo analizrati sukob koga i radi cega ......

Nazalost ono mahanje srpskim zastava baca nas u devedesete i trebalo bi biti bosnjacima opomena da nam se ne desi ponovo isto
neko_sa_strane

#5233 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by neko_sa_strane »

LBVIEW wrote: 01/09/2020 11:56
neko_sa_strane wrote: 01/09/2020 11:53
Chmoljo wrote: 01/09/2020 11:33

Tako su Bošnjake vraćali njihovoj vjeri. Slali Stvoritelju na preodgoj.
Nisam znao da forumaš LBVIEW ima brata blizanca.
E, vidis, mislili ste kako ce Bosnjaci opet zaboraviti sta ste u bliskoj proslosti napravili.
Zajebali ste ste. :izet:
Zaboli me. I tada sam otišao silom prilika i to je najbolja odluka bila a i opet bih otišao baš kao što si i ti. U Sarajevu sam na privremenom radu. Ne bih ovdje živio do penzije i bio pod stresom svake zime razmišljajući hoće li i baš te godine zagađenje zraka biti ekstremno. Grad treba biti ugodan za život tokom cijele godine a ne samo od kraja marta do sredine oktobra.
statixx

#5234 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by statixx »

Lako je bilo laprdati protiv diktatora, valja sad sjesti sa cetama i praviti kompromise.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#5235 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by japin_mutapi »

Ova tema bi se uskoro mogla objediniti sa temom o Srbiji.
bunk

#5236 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

shbc wrote: 01/09/2020 12:01
bunk wrote: 01/09/2020 11:44 Za sad ubjedljivo vodi na listi izdajnickih pizda od 2000 naovamo.
Zasto je izdao? Lik je od pocetka protiv Mile. Titule izdajnickih pizda ipak neumoljivo brane Zlatni lazov, Slucajni prolaznik, Aprilski paketar i slicni. Ovaj ispunjava ono sto je rekao, svidjelo se to nekome ili ne
Radi svoj posao :lol: ...to sto mu je posao da cetnicima servira vlast je sretna okolnost...ili za sve necetnike nesreca na vidiku...
Ko god cetnike na vlast dovodi je pizda izdajnicka no1.
Sve drugo je nivo ispod.
155_mm

#5237 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

pa CG je od sad srpska. vidi se po zastavama pobjednika izbora.
statixx

#5238 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by statixx »

U saopštenju koje potpisuju komesari za vanjske poslove i proširenje, Žozep Borel i Oliver Varhelji, navodi se da je Crna Gora dobro napredovala u procesu pristupanja Evropskoj uniji.

“Mjeseci koji predstoje moraju se iskoristiti za produbljivanje i ubrzanje političkih i ekonomskih reformi, posebno u oblasti vladavine prava, gdje je sljedeća prekretnica ispunjavanje privremenih mjerila za poglavlja o vladavini zakona 23 i 24.”, ističe se u saopštenju.
Zavrsice to Dritan. :D
dr_Evil

#5239 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

statixx wrote: 01/09/2020 12:06 Lako je bilo laprdati protiv diktatora, valja sad sjesti sa cetama i praviti kompromise.
Mozda mu ponude da prihvati veru pradedovsku, ili da bude cigan muhamedanske vere, ili nek se seli u Albaniju, a ako bas bude inzistirao za dogovorom moze pod kamu.

A evo koliko cujem izgleda da je SPC novi Tito, pa ce da zastitit sve clanove svoga pokreta i osigurat slobode. Tako meni objasnise, samo ne znam zasto onda imamo Drazin spomenik u Bileci umjesto Titovog, mislim da se malom od strike sljepile strane udzbenike iz historije kad je posao pravit spomenik
neko_sa_strane

#5240 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by neko_sa_strane »

LBVIEW wrote: 01/09/2020 11:54
neko_sa_strane wrote: 01/09/2020 11:50
LBVIEW wrote: 01/09/2020 11:28

Zbog cega, da nije zato sto se ove crnogorske cetnike naziva pravim imenom?
Ta svetosavska koalicija nece Crnu Goru izvesti na "zelenu granu" vec vratiti u srednji vijek,to je jasno svakom
s par grama mozga u glavi. I ko kod ukaze na to, kao i na cetnicko divljanje i sikaniranje Bosnjaka u reziji istih, biva od strane podravatelja ovih
gore optuzen za huskanje. :-) Ide se toliko daleko da se hinjski optuzuju prvaci bosnjackih partija/DPS za izlijeve srpskog sovinizma, normalno je da ljudi reagiraju. Nesto ne vidjeh tvoju reakciju na postove istih, dok ostatku forumasa dijelis lekcije. :-)
Ne znam kakav je pogled iz Švedske ali mi smo svi skupa još od 90-tih skrenuli u srednji vijek. Ne znam kada si posljednji put boravio u BiH. Dođeš 1-2 puta godišnje na desetak dana i misliš da si informisan ili se krećeš u uskom krugu ljudi. Nikakve razlike nema između zadriglih pravoslavnih, muslimanskih i katoličkih talibana samo što tebi smeta samo jedna vrsta a ovi drugi su ti bliski srcu. Vidim ja po tvojim upisima ovdje. Na svakoj temi čak iako veze nema sa ratom, zločinima ti uvijek trolaš svojim nesuvislim komentarima. Vrati se ti lijepo u Bosnu i Hercegovinu i onda uživaj u čarima ove besperspektivne crne rupe.
Ma ja ba, svi su isti, ili ko nas bre zavadi. Eno, cujem Bosnjaci razbijaju srpske lokale po Bihacu, kazu "zao im sto je Mile izgubio".
A ti nastavi relativizirati svaku bedatocu srpskih sovinista, a nemoj zaboraviti ni opravdati pljacu imovine drzave Bosne i Hercegovine od strane Srbije. Istovremeno kmecuci kako je ekonomska situacija losa. :zzzz:
Možda bi i razbijali da je ostalo Srba u Bihaću.
Blek Stena

#5241 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

ovo_malo_duse wrote: 01/09/2020 11:57
Nike af1 white wrote: 01/09/2020 11:14
A_A_AKCIJA wrote: 01/09/2020 10:41

... I kad budu palili kuće, da se prvo iznese bijela tehnika i namještaj. Ne valja plastika da gori i teški metali da zagađuju...
sto je najzalosnije na sarajevskom forumu imamo kradljivce bijele tehnike i likove koje su rokali po seheru aka trocadero i onda on dodje ovdje pisati o pacificnim i djeci cvijeca cetaljima da je pravde svaki metak sto je prema gradu ispalio bi mu bio stos u glavu :run:
Ih on je jos i dobar. Tip ne krije gdje je bio, jest da malo okolo koli sta je radio ali da se naslutit izmedju redova. Ovi uljudbeni ala Blek, Radosni i jos par njih bi prvi bili nabraniku bjele tehnike. Malo su fini, emancipovani i onda odjednom ako ih pratis pobjegne im koja objava, jebes ga trube ih ponesu.
Kad ih opalis po usima sa Crkvetinom u nanioj avliji, presute par posova i onda opet ko nas bre zavadi.
Ovi po zadatku koji se prodaju pod FGR ili emancipovane Bosnjake su jos gori. Takve sam imao kao "prijatelje" i monogi od nas dok trube nisu zatrubile, a onda su pokazali pravo lice..
:lol: e dobar si majke mi, i ti i ovi tvoji pravednici ala Robin Hood i Zoro. :lol:
De mi reci u kojim tacno magacinima se cuvala bjela tehnika sa teritorije pod kontrolom ABIH dok se cekalo da se vlasnici napustene imovine vrate kucama?
neko_sa_strane

#5242 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by neko_sa_strane »

dr_Evil wrote: 01/09/2020 11:54
mO k3 wrote: 01/09/2020 11:52
hilmija frlj wrote: 01/09/2020 11:51 Na stranu zajebancija, ja bih se ovom prilikom, u svoje ime, zahvalio forumskim cetnicima na jos jednom otvaranju ociju. Treba to nama, s vremena na vrijeme. Uljuljka se covjek, ode mu u mali mozak pa zaboravi, pa se opet ovako prisjeti ko mu je komisija i sta mu misli.
:thumbup:
Kratke smo mi pameti ....
Daleko od toga, ali treba rezonovat ko je Srbin, a ko cetnik. Ja ne bih ni sa mladomuslimanom kahve popio ko ni sa poCetnikom. Ali nazalost, ovi sta su uzeli vlast u CG(ako su uzeli) su poCetnici a ne Srbi
Četnici su svi Srbi koji ne dijele isto mišljenje sa Bošnjacima na ovom forumu ukoliko im se mišljenja razilaze. Četnik i đikan je svako ko Mila Đukanovića nazove kriminalcem, ološem i diktatorom.Ah da zaboravio sam ima i ustaša. A oni koji su na pravoj strani su dobri Bošnjani potomci Kulina bana lično.
155_mm

#5243 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

"vlasnici napistene imovine" su iskopavali mrtve i zajedno sa iscupanim uticnicama odnijeli sa sobom.
Point.

#5244 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Point. »

neko_sa_strane wrote: 01/09/2020 11:12 Ovaj forum je u istoj ravni sa Poskokom. Nikakve razlike nema. Razlika je samo u jeziku koji preovladava. Ni promjena naziva iz Sarajevo x u Klix nije uticala. I dalje se laje, etiketira, sere bez potkrijepljenih činjenica odnosno bez pokrića. Baš sam razočaran. Ako je za utjehu nije jedini. Na prostoru bivše Jugoslavije na kojem se govori ovim jednim te istim jezikom nema normalnog foruma. Valjda jer se forumi i ne koriste za komunikaciju već za liječenje frustracija forumaša. Stanovništvo na području bivše Jugoslavije sve više novca troši na medikamente. Umjesto da potraže stručnu pomoć dođu na forum obzirom da je anonimnost zagarantovana. U ovoj našoj vukojebini traženje pomoći psihijatra i psihologa je još uvijek tabu jer šta će reći prijatelji, rodbina, komšije.
Niko te ne tjera da si član ovog foruma niti da ga čitaš. Pošto si ti ono prosvjetljen i urbano cool potraži neki forum koji ti paše i smanjiš sebi stres. Sad ovu zadnju rečenicu ne znam bi li shvatio kao poziv u pomoć.
Kikibombona

#5245 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

RunnerX wrote: 01/09/2020 11:59
Kikibombona wrote: 01/09/2020 11:49 Ja u ovom izlaganju nisam vidio ni milimetar prostora za DPS. Doduše, malo mi je video kocio pa nisam sve cuo.

Kakav je tvoj kompletan utisak nakon ovog obracanja?
Utisak je upravo onakav kakav sam očekivao i pisao ovdje ovih dana.

Trenutno ne postoji ni promil šanse da DPS bude dio nove vlade i ekspertska vlada je izvijesna. DPS-u poručuje da malo pročisti redove, i da čekaju. Zna on da ovo sa DF neće funkcionisati, ali predizborno obećanje mora ispuniti.

Najupečatljivija stvar koju je rekao jeste pritisak MZ. To je odgovor na pitanje je li Milo pušten niz vodu.
Bgm, ja mislim da ovaj njegov govor mnogo vise brine DPS funkcionere nego bilo koji srpski govor.

Lik u vise navrata ponavlja da insistira na zakonu o lustraciji, da je to vec dogovorio sa opozicijom. Ne treba biti narocito bistar da se zaključi sta ovo znaci.

Onda jos otvorenije kaze da ce mnogi funkcioneri DPS-a zavrsiti pred istražnim organima.

Onda dodaje da su pobjedjeni ljudi koji su ukrali stotine miliona eura, pokrali cijelu zemlju. Naziva ih mafijom.

Onda kaze da je DOS u Srbiji bio heterogen, da je ujedinjenje razlicitih opcija nuzno kada se rusi diktatorski sistem. Svakom izjavom na svako pitanje demonstrira ogromnu mrznju prema DPS-u.

Ovo su poruke iz pakla za DPS funkcionere.
llull

#5246 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by llull »

Kako se lako predje u drugu ekipu
neko_sa_strane

#5247 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by neko_sa_strane »

Point. wrote: 01/09/2020 12:17
neko_sa_strane wrote: 01/09/2020 11:12 Ovaj forum je u istoj ravni sa Poskokom. Nikakve razlike nema. Razlika je samo u jeziku koji preovladava. Ni promjena naziva iz Sarajevo x u Klix nije uticala. I dalje se laje, etiketira, sere bez potkrijepljenih činjenica odnosno bez pokrića. Baš sam razočaran. Ako je za utjehu nije jedini. Na prostoru bivše Jugoslavije na kojem se govori ovim jednim te istim jezikom nema normalnog foruma. Valjda jer se forumi i ne koriste za komunikaciju već za liječenje frustracija forumaša. Stanovništvo na području bivše Jugoslavije sve više novca troši na medikamente. Umjesto da potraže stručnu pomoć dođu na forum obzirom da je anonimnost zagarantovana. U ovoj našoj vukojebini traženje pomoći psihijatra i psihologa je još uvijek tabu jer šta će reći prijatelji, rodbina, komšije.
Niko te ne tjera da si član ovog foruma niti da ga čitaš. Pošto si ti ono prosvjetljen i urbano cool potraži neki forum koji ti paše i smanjiš sebi stres. Sad ovu zadnju rečenicu ne znam bi li shvatio kao poziv u pomoć.
Nema dovoljno sunca u Švedskoj i puca depra?
statixx

#5248 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by statixx »

Cetnici ukrali show gradjanima. :D
The 51st State

#5249 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by The 51st State »

u srpksim kucama i stanovima u danasnjoj fbih od imovine sto je najcesce nalazeno je vojna oprema i naoruzanje.
dr_Evil

#5250 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

neko_sa_strane wrote: 01/09/2020 12:15
dr_Evil wrote: 01/09/2020 11:54
mO k3 wrote: 01/09/2020 11:52

Kratke smo mi pameti ....
Daleko od toga, ali treba rezonovat ko je Srbin, a ko cetnik. Ja ne bih ni sa mladomuslimanom kahve popio ko ni sa poCetnikom. Ali nazalost, ovi sta su uzeli vlast u CG(ako su uzeli) su poCetnici a ne Srbi
Četnici su svi Srbi koji ne dijele isto mišljenje sa Bošnjacima na ovom forumu ukoliko im se mišljenja razilaze. Četnik i đikan je svako ko Mila Đukanovića nazove kriminalcem, ološem i diktatorom.Ah da zaboravio sam ima i ustaša. A oni koji su na pravoj strani su dobri Bošnjani potomci Kulina bana lično.
Milo jeste kriminalac, olos i diktator, nisi cetnik zbog toga, ali jesi cetnik ako po nezavnisnoj, suverenoj CG nosas srpske zastave i pjevas:

"OD topole od tople pa do ravne gore, sve su straze sve su straze dzenerala Draze", a litije kazu.

Ko pjeva zlo ne misli, kazu
Post Reply