Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
armin071 wrote: ↑31/08/2020 19:48
Ja mislim da je i Safet Sušić spremniji od ovog Tina.... Grehota svake marke koju on “zaradi” kod nas....
Pa šta misliš zašto je to tako? Frajer se povrijedio protiv Bosne Visoko, znači sami početak priprema, prva prijateljska utakmica i onda je propustio dobar dio priprema.
Ispade da je zdrav bio ovih par mjeseci ali eto nije trenirao jer mu je bilo mrsko. Svašta.
Nisu vec su nas silovali 2 puta do te mjere da im je samopouzdanje na vrhuncu, recimo meni se tresu gace zbog narednog derbija protiv njih tresu se i tebi nema potrebe za lažnim tripovanjem.
Naravno da nema Velez veze. Oni evrope nisu vidjeli ne mo's ni sabrati, pa samim time ni ne mogu utjecati.
Bitan je postupak.
Ponadali se bodEvima a sad kukanjava: "Vrtim iste igrace, rotiram..."!
Maja The Bee wrote: ↑01/09/2020 10:48
Mislim da je bolje imati pet pobjeda i poraz nego četiri pobjede i dva neriješena. Ispravi me ako griješim.
Da slazem se. Mi smo to nudili Velezu. Molili da odmore i
odmorni uzmu TC.... bolje jednu pobijediti pa poslije u drugoj sta Bog da nego dvije nerijeseno.
Ali seljak ne vjeruje nikome.
Maja The Bee wrote: ↑01/09/2020 10:48
Mislim da je bolje imati pet pobjeda i poraz nego četiri pobjede i dva neriješena. Ispravi me ako griješim.
Da slazem se. Mi smo to nudili Velezu. Molili da odmore i
odmorni uzmu TC.... bolje jednu pobijediti pa poslije u drugoj sta Bog da nego dvije nerijeseno.
Ali seljak ne vjeruje nikome.