Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
swanfilter

#4701 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by swanfilter »

Jeste ...
Roccohljup

#4702 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Roccohljup »

155_mm wrote: 31/08/2020 20:49
Kako kažu građani u Pljevljima kao da su devedesete.

Demolirano je više objekata čiji su vlasnici građani islamske vjeroispovijesti, a dva muškarca su napadnuta, saznaje portal Standard.

Bivši član Bošnjačke stranke E.P. i njegov otac jutros su napadnuti u jednom pljevaljskom kafiću. Kako je Standardu saopštio napadnuti mladić, on i otac ničim nisu izazvali napadače.

Napadači govorili “neće vas više biti ovdje”.

“Babo i ja smo sjedeli u jednom lokalu, kada se zaustavio automobil iz kog su izašle tri muške osobe i nasrnule na nas, ja sam pao na pločnik i zadobio lakše povrede, oca su odbranili čaršijski momci koji su priskočili u pomoć. Govorili su nam da nas neće više biti ovdje”, kazao je E.P. za Standard.
promjene su pocele.
ako nista bar bi svima bosnjanima trebalo biti jasno da velikosrpska ideja nije mrtva i da razmisle sta im je ciniti. kako pojedinacno tako kolektivno.

Da to su te demokratske promjene i napredak koje nosi ta opozicija koja bastini fashisticke vrijednosti.

BURSAĆ; PRIPREMITE SE NA NOVE DEVEDESETE: ”Od sinoć fašističke četničke horde prolaze pored Emirove kuće i dernjaju se “SELITE SE”

Bursać je objavio fotografiju muškaraca koji drže zastavu sa "četiri S", a pored je stajao i transparent na kome je pisalo: "Pljevlja ne damo svetinje." 

Mini market

Prije 19 min  Prije 1 min

0

Foto: Facebook

Svi očekuju neke promjene nakon jučerašnjih izbora u Crnoj Gori, a o nekim "promjenama" se oglasio i Dragan Bursać na svom Facebook profilu. Naime Bursać je objavio fotografiju muškaraca koji drže zastavu sa "četiri S" a pored je stojao i transparent na kome je pisalo "Pljevlja ne damo svetinje". 

Bursaćevu poruku sa Facebooka prenosimo u cijelosti:

- Ovo su Pljevlja u Crnoj Gori.

U njima živi Emir Pilav. Bošnjak i građanin Crne Gore. Od sinoć fašističke četničke horde prolaze pored njegove kuće i dernjaju se-SELITE SE!

I danas je počelo. Emir kaže:

“Sjedili smo u lokalu, normalno bez ikakvih problema. Kolone su prolazile sa fašističkim parolama i zastavama. Odjednom se zaustavilo vozilo, izašla su trojica iz kolone i napali nas fizički. Ja sam dobio udarac dok sam ležao na zemlji.”

Nakon toga završio je u hitnoj. Emir se plaši za svoju sigurnost, sigurnost svoje porodice i sugrađana koji ne pripadaju ljubiteljima četnika.

Pa se ja pitam, jel’ to onaj plamen demokratije što ga sinoć upališe litijaši? Jer, ako jeste pripremite se na nove devedesete, napisao je Bursać.
Emiremir33

#4703 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Emiremir33 »

Demolirano je više objekata čiji su vlasnici građani islamske vjeroispovijesti, a dva muškarca su napadnuta, saznaje portal Standard.

Bivši član Bošnjačke stranke E.P. i njegov otac jutros su napadnuti u jednom pljevaljskom kafiću. Kako je Standardu saopštio napadnuti mladić, on i otac ničim nisu izazvali napadače.

“Babo i ja smo sjedeli u jednom lokalu, kada se zaustavio automobil iz kog su izašle tri muške osobe i nasrnule na nas, ja sam pao na pločnik i zadobio lakše povrede, oca su odbranili čaršijski momci koji su priskočili u pomoć. Govorili su nam da nas neće više biti ovdje”, kazao je E.P. za Standard.
promjene su pocele.
ako nista bar bi svima bosnjanima trebalo biti jasno da velikosrpska ideja nije mrtva i da razmisle sta im je ciniti. kako pojedinacno tako kolektivno.
Jedva su živu glavu izvukli 1992 Pljevljaci kad su krenuli ,a slično im je i sada
ultrajvosa 1987

#4704 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by ultrajvosa 1987 »

Demokratija u Pljevljima.. :run:

Jos malo i bijele trake ce se morat nosat ko u Prijedoru.
exliberal-ex

#4705 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by exliberal-ex »

spreca wrote: 31/08/2020 20:39
exliberal-ex wrote: 31/08/2020 20:37
spreca wrote: 31/08/2020 20:25

Demantuje te Kosovo
Pojasni...nekontam
Nemislis da je Kosovo neka velika drzava a ameri toliko ulozili u njih,danas su svi vazni i male i velike drzave,nebitnih nema cak ni u Africi
Ma sta su ulozili ?...uzeli Trepcu za izvrsene usluge...pogledaj primjer kako su odjebali Kurde u Sirij a tamo se igraju igre na globalnom nivou....znas kako kazu zajebano je biti americki neprijatelj ali jos gore prijatelj....
doktor78

#4706 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by doktor78 »

promjene su pocele.
To je ta pružena ruka:

Kako zaključuju, Krivokapić, Bečić i Abazović pružaju ruke predstavnicima manjinskih naroda sa željom da zajednički grade ljepšu i prosperitetniju budućnost Crne Gore.
155_mm

#4707 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

a ovdje neki guslaju o promjenama i europskom putu.
Duka Dizel II

#4708 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Ministar ili direktor policije.
Nebojša Medojević

Ipak je Medo ekspert za tajne sluzbe i saradnju s njima.
Evo sam se kandiduje.

KONSOLIDACIJA DEMOKRATIJE

Totalitarni rezim je pao voljom naroda. Ali demokratija jos nije pobjedila. Uspjeli smo da porazimo najopasniju mafiju Evrope , bez kapi krvi, bez ijednog incidenta. Narod je prelomio i porucio Djukanovicu - DOSTA. ODLAZI!!!
Narod je odradio svoje. Pobjeda cista kao suza.

Sad su na potezu politicke elite koje su dobile glasove naroda i koje moraju da brzo i efikasno odrade posao DEMONTAZE totalitarnog sistema i poloze zdrave temelje za konsolidaciju DEMOKRATIJE.

Koalicija ZA BUDUCNOST CRNE GORE kao stozer pobjede ima i najvecu, rekao bih ISTORIJSKU odgovornost za ispunjenje ocekivanja naroda. A narod trazi SLOBODU, PRAVDU I DEMOKRATIJU.

Za konsolidaciju demokratije potrebne su radikalne politicke reforme koje ce sprijeciti NEPRIJATELJE DEMOKRATIJE da se pritaje, inflitriraju u novi poredak i opet preuzmu vlast.

Zato je za te bolne, ali neophodne reforme potrebna šira politicka i drustvena podrška. To je nas PRVI zadatak. Odmah treba pozvati predstavnike Bosnjacke stranke i albanskih stranaka na kondultacije i ponuditi ima ucesce u novoj demokratskoj vecini.

Sira politicka i drustvena podrska je neophodna zbog neophodnosti ostrih politickih i ekononskih reformi koje ce ugroziti piramidu moci gradjenu proteklih 30 godina. Oni imaju svoje ljude u institucijama, mafiji, biznisu, medijima i oni nece mirno posmatrati kako im urusavamo moc i ugrozavamo interese. Zato nam je potrebna sto sira podrska i sto sira koalcija za demokratizaciju zemlje.

Potreban nam je nasiri drustveni konzenzus ili kako ja to godinama nazivam - NOVI DRUSTVENI DOGOVOR O NOVOJ CRNOJ GORI!!!

Prvi zadatak je ZABRANITI RAD DPS KAO POLITICKOG KRILA MAFIJE , NACIONALIZOVATI IMOVINU I ZAMRZNUTI IMOVINU SVIH DRZAVNIH FUNKCIOENRA I FUNKCIONERA DPS OD 1990 DO DANAS. Oduzeti im pasose i zabraniti izlazak iz zemlje

ODMAH RASFORMIRATI SAJ I SPECIJALNI POLICIJSKI TIM ZORANA LAZOVICA I SUSPENDOVATI SVE POLICAJCE I NJIHOVE STARJESINE KOJI SU MASOVNO KRSILI LJUDSKA PRAVA.

Za sprovodjenje procesa LUSTRACIJE I rasformiranje zloglasne tajne politicke policije ANB i otvaranje dosijea ANB , kao i sprovodjenje nuznih reformi izbornog zakonodavstva potrebna nam je sira politicka podrska.

Za ocuvanje ove nase POBJEDE neophodno je nemilosrdno OCISTITI KOROV I eliminisati stetocine i neprijatelje demokratije.

Uvijek treba da su nam na umu tragicna iskustva Srbije od 5. oktobra 2000. Ako se ODMAH I DO KRAJA ne DEMONTIRA bolesni totalitarni sistem on ce vremenom ponovo biti obnovljen.

Ne smijemo dozvoliti da se DJULANOVIC I njihova banda izvuku odnodgovornosti i da nastave da kontrolisu politicke i ekonomske tokove u zemlji.

To je kljucna lekcija iz tranzicije i PZp i ja cemo se DOSLEDNO I PRINCIPIJELNO snazno zalagati da ne dopustimo izvrdavanje volje biraca i ugrozavanje ove sjajne zajednicke POBJEDE.

Nema revasizma, ali nema ni milosti ni trulih kompromisa i dilova.

Ovaj narod poslije 30 godina zasluzuje PRAVDU.

Zato je vazno da imamo vecu vecinu u Parlamentu od 41 poslanika .

Vlada koja ce se formirati treba biti sastavljena od provjernih , dokazanih , beskompromisnih strucnjaka i ljudi sa relevatnim politickim iskustvom.

Naravno da treba da budemo otvoreni i za nestranacke sttucnjaka koji su se dokazali u slozenim procesima reformi u CG i u inostranstvu o koji su spremni da svoje znanje o reformama stave u funkciju oporavka nase Crne Gore.

NEMAMO PRAVO NA GRESKU NITI NA OKLIJEVANJE!!!

Samo slozno!!! Samo 💪💪💪
Last edited by Duka Dizel II on 31/08/2020 20:58, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4709 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by pici »

General War wrote: 31/08/2020 20:50 Srbija je odlican posao napravila i u bosni i u crnoj gori a ni kosovo nesto aman zaman ne stoji dobro, isplatilo se ulaganjei kupovina nKlonosti raznih evropskih institucija i ulaganje u razne lobisticke kuce. :thumbup:
nikakav to nije dobar posao, samo su komsijama pokazali svoje pravo lice i da nema opustanja kad su srbi u pitanju... umjesto smirivanja i prihvatanja realnosti da se ide u zajednicku EU buducnost, zakocili privremeno voz i sad ide kontra efekat ko i uvjek... u slucanju sranja po CG tu se zapad uplice i to extremno, nista nisu naucili do sad... piČkousti ih vraca u devedesete... jazuK
spreca

#4710 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by spreca »

exliberal-ex wrote: 31/08/2020 20:54
spreca wrote: 31/08/2020 20:39
exliberal-ex wrote: 31/08/2020 20:37
Pojasni...nekontam
Nemislis da je Kosovo neka velika drzava a ameri toliko ulozili u njih,danas su svi vazni i male i velike drzave,nebitnih nema cak ni u Africi
Ma sta su ulozili ?...uzeli Trepcu za izvrsene usluge...pogledaj primjer kako su odjebali Kurde u Sirij a tamo se igraju igre na globalnom nivou....znas kako kazu zajebano je biti americki neprijatelj ali jos gore prijatelj....
Ipak im je Kosovo vazno iako malo,niko ne govori da su ameri na Kosovu iz ljubavi...nema ljubavi,samo dzep
ultima_palabra

#4711 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by ultima_palabra »

General War wrote: 31/08/2020 20:50 Srbija je odlican posao napravila i u bosni i u crnoj gori a ni kosovo nesto aman zaman ne stoji dobro, isplatilo se ulaganjei kupovina nKlonosti raznih evropskih institucija i ulaganje u razne lobisticke kuce. :thumbup:
Zadovoljan si razvojem situacije?
The 51st State

#4712 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by The 51st State »

Emiremir33 wrote: 31/08/2020 20:52

promjene su pocele.
Jedva su živu glavu izvukli 1992 Pljevljaci kad su krenuli ,a slično im je i sada
I onda se pitaju sto bojazan oko pravoslavno nacisticke koalicije, samo me cudi zukorliceva pozicija, on je pametan covjek, pao mi je u ocima.
Leverage

#4713 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Leverage »

palermo wrote: 31/08/2020 20:52
Leverage wrote: 31/08/2020 20:46
palermo wrote: 31/08/2020 20:39 zašto bi dovodili u pitanje suverenost Crne gore....imat će svoju treću državu na Balkanu, zašto bi dovodili (deklarativno) u pitanje put CG u EU, pa i Srbija (deklarativno) je na tom putu......put u NATO, pa njega će usporiti koliko je god moguće tj do sudnjeg dana (dobili su mehanizam), crkva...pa ovim izborima su pokazali da su već iznad svih.....
Crna gora je već u NATO-u.
palermo wrote: 31/08/2020 20:39 Rekao bih da nam predstoje turbulentna vremena....mislim, nama u Bosni i Hercegovini
Kao da znamo za druga.
u pravu si.....moja greška

još bolje za srpsku vlast, njihova država u NATO paktu....što bi se reklo na izvoru
Predlažem da po istom principu u NATO uđu i Srbija i Bosna i Hercegovina kako bi Srbi imali čak tri države u NATO-u i bili još zastupljeniji na izvoru.

Šalu na stranu, ne interesuje njih to bivstvovanje na izvoru, barem ne ove što trenutno vladaju Srbijom, a litijaše i Dodikovce još manje.
ultima_palabra

#4714 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by ultima_palabra »

Roccohljup wrote: 31/08/2020 20:52

promjene su pocele.

Da to su te demokratske promjene i napredak koje nosi ta opozicija koja bastini fashisticke vrijednosti.

BURSAĆ; PRIPREMITE SE NA NOVE DEVEDESETE: ”Od sinoć fašističke četničke horde prolaze pored Emirove kuće i dernjaju se “SELITE SE”

Bursać je objavio fotografiju muškaraca koji drže zastavu sa "četiri S", a pored je stajao i transparent na kome je pisalo: "Pljevlja ne damo svetinje." 

Mini market

Prije 19 min  Prije 1 min

0

Foto: Facebook

Svi očekuju neke promjene nakon jučerašnjih izbora u Crnoj Gori, a o nekim "promjenama" se oglasio i Dragan Bursać na svom Facebook profilu. Naime Bursać je objavio fotografiju muškaraca koji drže zastavu sa "četiri S" a pored je stojao i transparent na kome je pisalo "Pljevlja ne damo svetinje". 

Bursaćevu poruku sa Facebooka prenosimo u cijelosti:

- Ovo su Pljevlja u Crnoj Gori.

U njima živi Emir Pilav. Bošnjak i građanin Crne Gore. Od sinoć fašističke četničke horde prolaze pored njegove kuće i dernjaju se-SELITE SE!

I danas je počelo. Emir kaže:

“Sjedili smo u lokalu, normalno bez ikakvih problema. Kolone su prolazile sa fašističkim parolama i zastavama. Odjednom se zaustavilo vozilo, izašla su trojica iz kolone i napali nas fizički. Ja sam dobio udarac dok sam ležao na zemlji.”

Nakon toga završio je u hitnoj. Emir se plaši za svoju sigurnost, sigurnost svoje porodice i sugrađana koji ne pripadaju ljubiteljima četnika.

Pa se ja pitam, jel’ to onaj plamen demokratije što ga sinoć upališe litijaši? Jer, ako jeste pripremite se na nove devedesete, napisao je Bursać.
To je ta avangarda koja dolazi.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4715 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Chmoljo »

Ibreti se pravoslavni puk čemu zebnja manjina.

Doduše, neki od njih još nisu čuli za sekundarne i tercijarne smještajne kapacitete koje su obezbjeđivali širom zemlje devedesetih, pa su malo zbunjeni.
DonieBrasco

#4716 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by DonieBrasco »

pici wrote: 31/08/2020 20:57
nikakav to nije dobar posao, samo su komsijama pokazali svoje pravo lice i da nema opustanja kad su srbi u pitanju... umjesto smirivanja i prihvatanja realnosti da se ide u zajednicku EU buducnost, zakocili privremeno voz i sad ide kontra efekat ko i uvjek... u slucanju sranja po CG tu se zapad uplice i to extremno, nista nisu naucili do sad... piČkousti ih vraca u devedesete... jazuK
Sad ce u SAD da ih vrate u realnost, mislim da se dosta ova prica oko CG uvelicava jer realno oni nece moci nista vece napraviti bez stranog faktora. A neke destruktivne stvari kako se pise po forumu protekla dva-tri dana.

Da ne pricamo o tome neke ludarije RS za Kosovo,...
Last edited by DonieBrasco on 31/08/2020 21:03, edited 1 time in total.
bunk

#4717 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

Valjda se negdje u Langleyu ili Pentagonu upalila crvena lampica ....
spreca

#4718 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by spreca »

Oni iz 90tih nikad nisu ni izasli,samo se ukopavaju jos dublje
155_mm

#4719 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

srbija ce kad tad napraviti sranje u regionu slicno onom devedesetih. oni u stvari i danas ideoloski zive u devedesetim. oni bi ponovo zatirali tragove drugfima.
General War

#4720 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

Pusti ba malo se zajebavam sa djukaovcicima :mrgreen:
Ali...i komsije svi silama se trude da uceraju srbima gdje god mogu, a nece ti se zapad uplitati...trump je to sjebo do sitnog sarafa.
Sve je ovdje ostavljeno samo sebi.
155_mm

#4721 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

valjda ce se region probuditi poslije ove pobEde.
General War

#4722 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

spreca wrote: 31/08/2020 21:04
Oni iz 90tih nikad nisu ni izasli,samo se ukopavaju jos dublje
Ne znam gdje su se to ukopali?
palermo

#4723 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by palermo »

Leverage wrote: 31/08/2020 21:00
Predlažem da po istom principu u NATO uđu i Srbija i Bosna i Hercegovina kako bi Srbi imali čak tri države u NATO-u i bili još zastupljeniji na izvoru.

Šalu na stranu, ne interesuje njih to bivstvovanje na izvoru, barem ne ove što trenutno vladaju Srbijom, a litijaše i Dodikovce još manje.
slažem se ja sa tobom, al kad su već tu....može se i to iskoristiti.....

Uglavnom poenta je, možemo mi razglabati geopolitiku, ovo, ono..al činjenica je, ovo je povratak na velika vrata velikosrpske ideologije

Naravno, nije ona nikad ni otišla, ali bila je makar u nekoj zavjetrini.....evo je opet na meraji
doktor78

#4724 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by doktor78 »

"Zbir glasova suverenističkih partija – jer je i URA koja će praviti koaliciju s 'crnima' suverenistička partija - sasvim je solidan – 44 prema 37 posto. URA će raditi nešto vrlo neuobičajeno, kao članovi European Greens, pravit će crno-zelenu koaliciju. Pritom je njihova retorika – mi ćemo sada demokratizirati Crnu Goru i ubrzati put u Europsku uniju. Dakle, to će raditi u koaliciji čiji je stožer i daleko najjači dio s 33 posto - a URA ima 5,3 posto - savez koji su okupili Vučić i Amfilohije. Ne treba biti genij za shvatiti da u toj koaliciji onaj tko ima pet posto ne može diktirati politiku onima koji imaju 33 posto. Ako to pokušaju, koalicija će biti razvrgnuta. Čovjek koji je kičma i glava te crkveno-Vučićeve koalicije je Miodrag Daka Davidović. To je čovjek koji ima nemala iskustva u demokratizaciji i europeizaciji: bio je Karadžićev ratni ministar u SAO Hercegovina. Nema sumnje da je kompetentan za poslove europeizacije i demokratizacije, što bi tu moglo poći krivo", ironičan je Nikolaidis.
General War

#4725 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

155_mm wrote: 31/08/2020 21:06 valjda ce se region probuditi poslije ove pobEde.
Ko, Bakir, Milanovic, Taci...?
Post Reply