Treba pravilno reci, nije se tito ni ohladio u grobu, vec su pocele represije i unutrasnje rusenje juge od ustaskp/mladomuslimanske i cetnicko/velikosrspke mitomanije. Ostali su vidili da im je bjezat iz togavatrogasac wrote: ↑31/08/2020 10:36Dobro je neko napisao da Slovenci i Albanci nisu voljeli Jugu. Nije se Tito ni ohladio u grobu Albanci prave demonstracije , a Mladina počinje sve agresivnije pisati protiv vlasti.dr_Evil wrote: ↑31/08/2020 09:56 Ne kolegice, vidi se da ne poznajes dovoljo starijih kosovara. Oni su se borili za Kosovo Republik, ali su zaista volili Jugoslaviju. Isto kao i Bosnjaci. Jugoslaviji su koliko god smijesno izgledalo najvise mrzili Srbi jer im je unistila stogodisnji san. A da su Kosovari bili ugnjetavani u Jugi za vrijeme Tita, ne pricaj svasta, i kani se propagande.
![]()
Desavanja u Crnoj Gori
- dr_Evil
#4251 Re: Desavanja u Crnoj Gori
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#4252 Re: Desavanja u Crnoj Gori
gdje god su se sinoć okupili, mahali su srpskim zastavama i pjevali "oj kosovo, kosovo". mislim da je jasan zaključak zašto je opozicija pobijedila.
-
Duka Dizel II
#4253 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Opozicijom smatram ono što opozicija po definiciji jeste.Škobo Habu wrote: ↑31/08/2020 10:12Šta smatraš, opšte, opozicijom?Duka Dizel II wrote: ↑31/08/2020 10:07
Ako misliš na koaliciju sa Milom Djukanovićem, onda si u pravu i potvrdjuješ moje reči.
Ako pak misliš na koaliciju sa DF-om i demokratama, ona je bila najavljena i svi koji su glasali za URA, glasali su da bi se pravila koalicija sa opozicijom.
I Krivokapić je opozicija Đukanoviću, ali nikada nije politički nastupao protiv interesa Crne Gore.
Kad kažem oligarsi - mislim na poziciju URA. Ne želiš sklapati savez sa Milom, jer je kriminalac, a ulaziš u koaliciju sa onima čiji je politički pokrovitelj Vučić i njegov režim???
Po čemu je Vučić bolji od Mila?
Opcije koje teže da smene postojeću vlast.
Taj Krivokapić, pretpostavljam da misliš na Ranka, nikad nije bio opozicija. Šta više, veći deo političke karijere je proveo u vlasti, koalirajući sa Milom Djukanovićem. I sad je njegov SDP pre izbora najavio koaliciju sa DPS-om, a to što su na ivici cenzusa dovoljno govori šta gradjani misle o tome.
A te priče o ineteresima Crne Gore su toliko šuplje i površne, da ne znam koliko je to svrsishodno i komentarisati.
Milo Djukanović je ineterese Crne Gore sveo na svoje interese.
Svi višegodišnji diktatori vremenom izgube dodir sa realnošću i umisle "država, to sam ja".
Šta znači "interesi Crne Gore"?
Jel interes Crne Gore dovesti je na rub bankrota?
Ovde mnogi, uključujući i tebe, lupetate gluposti o NATO, Rusima, Kinezima...uopšte ne znajući šta se dešava u CG. Vi uopšte i ne poznajete političku scenu u Crnoj Gori.
Rusi su davno kupili pola crnogorske obale. A Kinezi su poklopili Crnu Goru sa kreditom sa autoput. Jer Milu Djukanoviću niko više nije hteo da pozajmi novac za taj kapitalni projekat.
I o čemu mi onda pričamo?
Šta su onda interesi Crne Gore?
A gde vodi taj autoput, kojim je Milo zadužio pokoljenja? U
-
DonieBrasco
- don vito
#4255 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Kako Kiki uvijek pogodi u sriduKikibombona wrote: ↑31/08/2020 07:13 To je isto da kazes da su DF Hrvati ili NS Srbi. Dritan jeste Albanac, ali u njegovoj stranci skoro da nema drugih Albanaca i za njih Albanci ne glasaju.
Onako iz navijačke perspektive i ja bih volio da ovaj blok oko Mila odnese pobjedu, ali su me oraspoložili komentari njegovih navijača na forumu.
Sve čekam da se pojavi glas razuma, da među postovima u kojima se traži linč Dritana Abazovića i pozivaju braća Albanci da ga "odrade", dakle, da se pojavi neko ko će izrecitovati stare dobro poznate forumske pjesmice...
"Otkud to predstavnik Hrvata mora biti iz HDZ-a"
"Ko meni kao Bošnjaku može zabraniti da glasam za hrvatskog člana predsjedništva Komšića"
"Za Komšića nisu glasali samo Bošnjaci nego i puno Hrvata"...
Samo umjesto Hrvati i Željko Komšić napisati Albanci i Dritan Abazović...
A u pauzi linča Dritana Abazovića pojave se zahtjevi da Milo ignoriše volju naroda i kupi nekog iz opozicije, možda i sve zastupnike Abazovićevog bloka koji je glasove dobio na anti-Milo retorici. Svaka sličnost sa DF-om Željka Komšića (Senade, nikad sa SDA) i Bakirom Izetbegovićem je slučajna. Pecikoza, Osmica, Asim Sarajlić like this...
Ne znam kakvom vojnom silom raspolaže Milo, ali imam osjećaj da kad bi, nezadovoljan rezultatima izbora, izveo tenkove na ulicu, da bi izazvao oduševljenje svih slobodoumnih ljudi koji ovih dana s užasom gledaju kako režim Aleksandra Lukašenka brutalno gazi opoziciju.
-
Iker C
#4256 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Poenta je da na vlast u CG treba da dodje cetnicki pokret, kad bi Mile to sprijecio tenkovima imao bi podrsku ljudi koji su propatili radi tih cetnika.don vito wrote: ↑31/08/2020 10:46Kako Kiki uvijek pogodi u sriduKikibombona wrote: ↑31/08/2020 07:13 To je isto da kazes da su DF Hrvati ili NS Srbi. Dritan jeste Albanac, ali u njegovoj stranci skoro da nema drugih Albanaca i za njih Albanci ne glasaju.![]()
Onako iz navijačke perspektive i ja bih volio da ovaj blok oko Mila odnese pobjedu, ali su me oraspoložili komentari njegovih navijača na forumu.
Sve čekam da se pojavi glas razuma, da među postovima u kojima se traži linč Dritana Abazovića i pozivaju braća Albanci da ga "odrade", dakle, da se pojavi neko ko će izrecitovati stare dobro poznate forumske pjesmice...
"Ko meni kao Bošnjaku može zabraniti da glasam za hrvatskog člana predsjedništva Komšića"
"Za Komšića nisu glasali samo Bošnjaci nego i puno Hrvata"...![]()
A u pauzi između linča Dritana Abazovića pojave se zahtjevi da Milo ignoriše volju naroda i kupi nekog iz opozicije, možda i sve zastupnike Abazovićevog bloka koji je glasove dobio na anti-Milo retorici. Svaka sličnost sa DF-om Željka Komšića (Senade, nikad sa SDA) i Bakirom Izetbegovićem je slučajna. Pecikoza, Osmica, Asim Sarajlić like this...![]()
Ne znam kakvom vojnom silom raspolaže Milo, ali imam osjećaj da kad bi, nezadovoljan rezultatima izbora, izveo tenkove na ulicu, da bi izazvao oduševljenje svih slobodoumnih ljudi koji ovih dana s užasom gledaju kako režim Aleksandra Lukašenka brutalno gazi opoziciju.![]()
- dr_Evil
#4257 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ono kao kad kod nas dodje SDS na vlast, pa svima drago?Iker C wrote: ↑31/08/2020 10:50Poenta je da na vlast u CG treba da dodje cetnicki pokret, kad bi Mile to sprijecio tenkovima imao bi podrsku ljudi koji su propatili radi tih cetnika.don vito wrote: ↑31/08/2020 10:46Kako Kiki uvijek pogodi u sriduKikibombona wrote: ↑31/08/2020 07:13 To je isto da kazes da su DF Hrvati ili NS Srbi. Dritan jeste Albanac, ali u njegovoj stranci skoro da nema drugih Albanaca i za njih Albanci ne glasaju.![]()
"Za Komšića nisu glasali samo Bošnjaci nego i puno Hrvata"...![]()
A u pauzi između linča Dritana Abazovića pojave se zahtjevi da Milo ignoriše volju naroda i kupi nekog iz opozicije, možda i sve zastupnike Abazovićevog bloka koji je glasove dobio na anti-Milo retorici. Svaka sličnost sa DF-om Željka Komšića (Senade, nikad sa SDA) i Bakirom Izetbegovićem je slučajna. Pecikoza, Osmica, Asim Sarajlić like this...![]()
Ne znam kakvom vojnom silom raspolaže Milo, ali imam osjećaj da kad bi, nezadovoljan rezultatima izbora, izveo tenkove na ulicu, da bi izazvao oduševljenje svih slobodoumnih ljudi koji ovih dana s užasom gledaju kako režim Aleksandra Lukašenka brutalno gazi opoziciju.![]()
- don vito
-
sumirprimus
#4259 Re: Desavanja u Crnoj Gori
sace vosington i dogovor o kosovu, nova prilika 
- LBVIEW
#4260 Re: Desavanja u Crnoj Gori
To ti spavas s neprijateljem?costacurta wrote: ↑31/08/2020 09:08Bejagi zastave, kolone, Banja Luka, Meto'ija, ova moja jeNa iz Zemuna, živi u Ameriki a jutros post na FB "raduj se Srbijo, Srpski narode. Pobeda"sumirprimus wrote: ↑31/08/2020 08:32 al najjaci su ovi domaci kvislnizi, kao sukaju sto je u crnoj gori pobedila opozicija![]()
realno wgafs?![]()
ni iz dzepa ni u dzep, prilika za malo podjebavanja na forumu i to je to![]()
![]()
ja pitam jel to Novak opet nešto osvoijo
![]()
- mO k3
#4261 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Novak je prekide nešto pobijedio ili juce neznadem vise
-
Sociolog
#4262 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ako ovo ko cita od medija, zovnite Esada Zgodica profesora s Fpn, on ga je odgojio ovdje ,bio je njegov asistent, dao mu hljeb u ruke ovdje, koji je kasnihe galantno dao otkaz.
Ako ima moze uticati na njega moze Zgodic
Ako ima moze uticati na njega moze Zgodic
- LBVIEW
#4263 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Koja bolan opozicija, ona sto joj vrhovni komandant ona kreatura Amfilohije?neko_sa_strane wrote: ↑31/08/2020 09:47Vi zaista mislite da će moći promijeniti politiku jer su to obećali glasačima. Ko je ikada od političara održao obećanje? Crna Gora je u NATO - u i nikakva opozicija niti Crkva ne mogu to promijeniti. Opozicija ima jedinstvenu priliku da napravi od Crne Gore bolje mjesto za život i da uvede Crnu Goru u EU jer zajebu li teško da će ponovo osvojiti vlast. Vučić je američka marioneta.The 51st State wrote: ↑31/08/2020 09:42ne zalimo za diktatorom nego izrazavamo bojazan zbog cetalja na pozicijama moci, vidimo kako kod nas to funkcionise.neko_sa_strane wrote: ↑31/08/2020 09:40 Nakon 30 godina diktator je konačno pao. Ko je sljedeći? Valjalo bi da to budu trojica bh diktatora a na narednim izborima u Srbiji i veliki diktator. Strašno je koliko forumaša ovdje žali za diktatorom iz nama susjedne Crne Gore.
- LBVIEW
-
Iker C
#4265 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ja mislim da ce Milo lakse naci neog preletaca u DFu nego medju ovim laznim Albamcima... Inace CG postaje Vuciceva prcija
-
Škobo Habu
#4266 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Krivokapić se već odavno politički razišao sa Milom. Kaoliraju tamo gdje im se interesi podudaraju, da se slagao sa Milovom politikom ne bi napustio njegovu stranku.Duka Dizel II wrote: ↑31/08/2020 10:42
Opozicijom smatram ono što opozicija po definiciji jeste.
Opcije koje teže da smene postojeću vlast.
Taj Krivokapić, pretpostavljam da misliš na Ranka, nikad nije bio opozicija. Šta više, veći deo političke karijere je proveo u vlasti, koalirajući sa Milom Djukanovićem. I sad je njegov SDP pre izbora najavio koaliciju sa DPS-om, a to što su na ivici cenzusa dovoljno govori šta gradjani misle o tome.
Možda sve ovo i stoji, no Mili se mora odati priznanje da je svih ti trideset godina vješto balansirao među dosta jakim međunarodnim uticajem i stvorio je od CG nezavisnu državu bez kapi krvi, uveo je u NATO bez građanskog rata, i održavao cijelo vrijeme koheziju među različitim nacijama koje imaju dugu historiju unutrašnjih sukoba.A te priče o ineteresima Crne Gore su toliko šuplje i površne, da ne znam koliko je to svrsishodno i komentarisati.
Milo Djukanović je ineterese Crne Gore sveo na svoje interese.
Svi višegodišnji diktatori vremenom izgube dodir sa realnošću i umisle "država, to sam ja".
Nije mi jsano zašto smatraš glupošću nešto što je već decenijama evidentno, nešto što svi analitičari i eksperti potvrđuju, a to je nastojanje Rusije da svoj uticaj preko Srbije proširi na C.Goru? Istina, taj je uticaj započet investicijama ruskih oligarha po crnogorskom primorju, no nakon aneksije Krima, ruski uticaj u CG postepeno slabi, a nakon ulaska u NATO - Rusija potpomaže pro-srpske snage na destabilizaciji samog Đukanovića.Šta znači "interesi Crne Gore"?
Jel interes Crne Gore dovesti je na rub bankrota?
Ovde mnogi, uključujući i tebe, lupetate gluposti o NATO, Rusima, Kinezima...uopšte ne znajući šta se dešava u CG. Vi uopšte i ne poznajete političku scenu u Crnoj Gori.
Rusi su davno kupili pola crnogorske obale. A Kinezi su poklopili Crnu Goru sa kreditom sa autoput. Jer Milu Djukanoviću niko više nije hteo da pozajmi novac za taj kapitalni projekat.
I o čemu mi onda pričamo?
Šta su onda interesi Crne Gore?
A gde vodi taj autoput, kojim je Milo zadužio pokoljenja?
Možda ja i nemam neka saznanja kakva ti imaš na unutranje planu, no jasno mi je da je ovo područje trusno, te je takvo zanimljivo mnogim iz okruženja. Ti, očigledno, sve svodiš na ekonomsku i socijalu mjeru, kao da je CG lišena etničke netrpeljivosti - što je iluzorno, i da je vladavina Đukanovića svo zlo u Crnoj Gori. Razlika između Đukanovića i ocvalih četnika iz pro-srbijanske koalicije je evidentna, ovi potonji se ne bi libili, kao ni do sada, da započnu sukobe sa tragičnim ishodom. Ideologija Đukanovića i njegovih najljućih neprijatelja je potpuno suprotna. Đukanović je uvidio da je CG pogriješila u ratu devedesetih, i taj scenarij ne bi nikako da dozvoli na unutrašnjem planu, što se srpske strane tiče - ona još uvijek CG smatra svojom svojinom, biserom na srpskim grudima, a u tom mitomanskom ozračju CG može samo nazadovati, napredovati ne može nikako.
- dječak sa šibicama
#4267 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ako sam dobro razumio, cetnici slave jer ce im mozebitna vlada u CG ovisiti o glasovima stranke koju vodi Albanac, svrseni student one karikature od FPN fakulteta.
- JThomas
#4269 Re: Desavanja u Crnoj Gori
slovenka odnosno srpkinja. jer drugih slovena i nema. pa da 
- dječak sa šibicama
#4270 Re: Desavanja u Crnoj Gori
21. stoljece, ljudi lete u svemir, Srbi i dalje prebrojavaju krvna zrnca.
Dobro, nisu jedini, ali oni to bas onako momacki rade.
Dobro, nisu jedini, ali oni to bas onako momacki rade.
-
Lopez1981
#4271 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Dritan Abazovic i njegova stranka je neupitno pro EU/NATO.
Tako da tu nece nikakvih promjena u CG biti sto se tice toga.
Tako da tu nece nikakvih promjena u CG biti sto se tice toga.
-
Sociolog
#4272 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Znam ga sa studija, zavrsio je jos dosta dodatnih ljetnih skola, i edukacija sirom Europe.dječak sa šibicama wrote: ↑31/08/2020 11:21 Ako sam dobro razumio, cetnici slave jer ce im mozebitna vlada u CG ovisiti o glasovima stranke koju vodi Albanac, svrseni student one karikature od FPN fakulteta.
Prourbaniji Albanac, jedini medju njima koji je isao na litije. Smatra da su srbi pocinili Genocid i agresiju na Bih...vrlo osebujen i svojeglav tcrdoglav politicar. Ali ne moze mu se osporiti da nije Posten. Ne mozes ga podmiti parama, na stranu sve ovo sad, i nama treba ovdje jedan takav osebujen lik
- So What!
#4273 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Hajde postavimo to ovako. DPS i Milo ga dođu nešto kao SDA kod nas, samo umiješani u krupniji kriminal.
Zašto? Jer realno Montenegro je kao Monte Carlo, kao neko karipsko offshore ostrvo poput Kajmanskih ostrva u sred Balkana, parking za jahte oligarha i azil za bjelosvjetske varalice poput bivšeg tajlandskog premijera Thaksina Shinawatre.
BiH je sam po sebi opskurna zemlja, ali u Apsudristan fazonu, nadrealna emisija neka, dok je Crna Gora opskurna u smislu da se može vezati za gotovo nevjerovatne stvari.
Recimo mi mislimo da smo zemlja kriminalaca, jer realno mi pojma nemamo ni šta nam se dešava u prvom komšiluku. Nama je Zijad Turković, neki plafon dok su Crnogorci više u međunarodnom biznisu.
Na Karibima uhapšeno 11 Crnogoraca s više od pet tona kokaina
Zaplenjeno pola tone kokaina na brodu "Budva"
KOLUMBIJCI UHAPŠENI U CRNOJ GORI: Planirali su izvršenje nekoliko likvidacija
Pokrovitelj činjenice da je Crna Gora raj za sumnjive investitore, štamparija pasoša i državljanstava te narkokracija je upravo Milo Đukanović sa garniturom koja ga je sve ove decenije okruživala.
Ono što je nažalost istina jeste da je Milo bio i pokrovitelj Crnogorske ideje, jedne zaista plemenite ideje, koja jeste zaživila, a sa njom i obnova Crnogorske pravoslavne crkve. Problem je što ni danas ne znamo koliki je procenat ljudi koji su pro-Srpski orijentisani, a koji su pro-Crnogorski.
Poznajem dosta i muslimana koji se osjećaju Crnogorcima, ja čak to vidim kao nešto pozitivno. Albanci su Albanci, ali oni svakako čine oko 5% što nije pretjerano značajano, ali može biti faktor, a dok su ovi što se izjašnjavaju kao Bošnjaci uglavnom za ideju Crne Gore ovakvu kakvu smo je imali.
Ako je suditi prema izborima, pro-Srpski je orijentisana trećina stanovništva, postoji neka neutralna manjina, ali sudeći po glasovima oko pola stanovništva Crne Gore se sigurno osjeća Crnogorcima. Problem je što neki nisu glasali, a neki su jednostavno protiv Mila, dakle moraš podržati nekog opozicionara.
A opozicija da bi oborila Mila, mora pozvati Srbe koji su se oganizovali si u jednu koaliciju i sa masovnom mobilizacijom na izbore, uspjeli su izvući nešto ispod trećine.
Dakle to bi otprilike bila dilema, da se pojavi opozicija u FBiH, primjera radi, koja bi oborila SDA i koja ima potencijal stvarno nešto da napravi, ali mora da koalira sa nekom HNS mega koalicijom koja najavljuje treći entitet, javni servis na hrvatskom jeziku i brdo još nekih stvari koji bi drmali državu.
To je realno dilema na koju baš i nema nekog odgovora, mogu se razmjenjivati mišljenja, isto kao i ona čuvena debata oko obaranja Aprilskog paketa.
Očigledno je da ipak većina pa čak i oni koji se smatraju samo Crnogorcima, ipak želi ostanak SPC-a, a MPC kao ideja očigledno nije dovoljno zaživio, da bi se provodili ovakvi zakoni, tako da nije MIlo udarao na crkvu u zemlji sa 75% pravoslavaca, već je uderao na jednu od crkava u zemlji sa 75% pravoslavaca, to je velika razlika. Ali očigledno nije bilo vrijeme za to, a na kraju krajeva, slažem se sa većinom, koja kaže da će glavnu ulogu odigrati EU i SAD vjerovatno.
Zašto? Jer realno Montenegro je kao Monte Carlo, kao neko karipsko offshore ostrvo poput Kajmanskih ostrva u sred Balkana, parking za jahte oligarha i azil za bjelosvjetske varalice poput bivšeg tajlandskog premijera Thaksina Shinawatre.
BiH je sam po sebi opskurna zemlja, ali u Apsudristan fazonu, nadrealna emisija neka, dok je Crna Gora opskurna u smislu da se može vezati za gotovo nevjerovatne stvari.
Recimo mi mislimo da smo zemlja kriminalaca, jer realno mi pojma nemamo ni šta nam se dešava u prvom komšiluku. Nama je Zijad Turković, neki plafon dok su Crnogorci više u međunarodnom biznisu.
Na Karibima uhapšeno 11 Crnogoraca s više od pet tona kokaina
Zaplenjeno pola tone kokaina na brodu "Budva"
KOLUMBIJCI UHAPŠENI U CRNOJ GORI: Planirali su izvršenje nekoliko likvidacija
Pokrovitelj činjenice da je Crna Gora raj za sumnjive investitore, štamparija pasoša i državljanstava te narkokracija je upravo Milo Đukanović sa garniturom koja ga je sve ove decenije okruživala.
Ono što je nažalost istina jeste da je Milo bio i pokrovitelj Crnogorske ideje, jedne zaista plemenite ideje, koja jeste zaživila, a sa njom i obnova Crnogorske pravoslavne crkve. Problem je što ni danas ne znamo koliki je procenat ljudi koji su pro-Srpski orijentisani, a koji su pro-Crnogorski.
Poznajem dosta i muslimana koji se osjećaju Crnogorcima, ja čak to vidim kao nešto pozitivno. Albanci su Albanci, ali oni svakako čine oko 5% što nije pretjerano značajano, ali može biti faktor, a dok su ovi što se izjašnjavaju kao Bošnjaci uglavnom za ideju Crne Gore ovakvu kakvu smo je imali.
Ako je suditi prema izborima, pro-Srpski je orijentisana trećina stanovništva, postoji neka neutralna manjina, ali sudeći po glasovima oko pola stanovništva Crne Gore se sigurno osjeća Crnogorcima. Problem je što neki nisu glasali, a neki su jednostavno protiv Mila, dakle moraš podržati nekog opozicionara.
A opozicija da bi oborila Mila, mora pozvati Srbe koji su se oganizovali si u jednu koaliciju i sa masovnom mobilizacijom na izbore, uspjeli su izvući nešto ispod trećine.
Dakle to bi otprilike bila dilema, da se pojavi opozicija u FBiH, primjera radi, koja bi oborila SDA i koja ima potencijal stvarno nešto da napravi, ali mora da koalira sa nekom HNS mega koalicijom koja najavljuje treći entitet, javni servis na hrvatskom jeziku i brdo još nekih stvari koji bi drmali državu.
To je realno dilema na koju baš i nema nekog odgovora, mogu se razmjenjivati mišljenja, isto kao i ona čuvena debata oko obaranja Aprilskog paketa.
Očigledno je da ipak većina pa čak i oni koji se smatraju samo Crnogorcima, ipak želi ostanak SPC-a, a MPC kao ideja očigledno nije dovoljno zaživio, da bi se provodili ovakvi zakoni, tako da nije MIlo udarao na crkvu u zemlji sa 75% pravoslavaca, već je uderao na jednu od crkava u zemlji sa 75% pravoslavaca, to je velika razlika. Ali očigledno nije bilo vrijeme za to, a na kraju krajeva, slažem se sa većinom, koja kaže da će glavnu ulogu odigrati EU i SAD vjerovatno.
- LBVIEW
#4274 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ko nas, bre, zavadi?dr_Evil wrote: ↑31/08/2020 10:39Treba pravilno reci, nije se tito ni ohladio u grobu, vec su pocele represije i unutrasnje rusenje juge od ustaskp/mladomuslimanske i cetnicko/velikosrspke mitomanije. Ostali su vidili da im je bjezat iz togavatrogasac wrote: ↑31/08/2020 10:36Dobro je neko napisao da Slovenci i Albanci nisu voljeli Jugu. Nije se Tito ni ohladio u grobu Albanci prave demonstracije , a Mladina počinje sve agresivnije pisati protiv vlasti.dr_Evil wrote: ↑31/08/2020 09:56 Ne kolegice, vidi se da ne poznajes dovoljo starijih kosovara. Oni su se borili za Kosovo Republik, ali su zaista volili Jugoslaviju. Isto kao i Bosnjaci. Jugoslaviji su koliko god smijesno izgledalo najvise mrzili Srbi jer im je unistila stogodisnji san. A da su Kosovari bili ugnjetavani u Jugi za vrijeme Tita, ne pricaj svasta, i kani se propagande.
![]()
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#4275 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ja ne mogu zamisliti da Amfilohije daje svoj Amen da Albanac bude premijer CG, dok sa druge strane Milo ce mu dati mandat za sastavljanje ekspertske vlade, sta god to značilo, samo da ostane na vlasti.