Nije realno ni očekivati da Milo sam sebe hapsi za višegodišnji kriminal sebe i svoje porodice. Ne bi Sanader sam sebe uhapsio.sumirprimus wrote: ↑31/08/2020 09:56 e bas se s ovom popadijom i spc.om u evropsku uniju i demokratizaciju drustva i pravljenje gradjanske drzave![]()
Desavanja u Crnoj Gori
-
neko_sa_strane
#4226 Re: Desavanja u Crnoj Gori
- vjeshalica
#4227 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Opet pises gluposti. Slovenci nisu voljeli Jugoslaviju. Njihovo znanje i razvoj je ravan nuli ako se uzme u obzir da su vazda imali potrebu da kradu i stvaraju drzavu nakon raspada na novcu stedisa
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4228 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Gradjanski rat u Srbiji pocinje u Crnoj Gori.
- vjeshalica
#4229 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Popadija je kriminalna organizacija. Niko popu nece podvirivat ispod mantije a kult religije i vjerskog sluzbenika je duboko utkan u ljude na ovim prostorima. Neki su zaboravili koliko kosta popova ogrlica sa krstom od zlata...prema tome, SPC je bankomat i izuzetno je opcenito kao crkva uticajna i parali. Nekome je smijesno ali je tako. Pedofilcini Kacavendi niko nije slepere dirao...prema tome...SPC nije nimalo bezazlena stvar.sumirprimus wrote: ↑31/08/2020 09:56 e bas se s ovom popadijom i spc.om u evropsku uniju i demokratizaciju drustva i pravljenje gradjanske drzave![]()
- vjeshalica
#4230 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Mogu miskiti sto se Vucic oblizuje po guzici od usta....
- dr_Evil
#4231 Re: Desavanja u Crnoj Gori
vjeshalica wrote: ↑31/08/2020 10:00Nemas pojma. Pa dedina porodica je iz Podgorice i dio sto se nasilno raselio u Albaniju. Nisi normalan sta pises. Kakva propaganda? Albanci nikada nisu voljeli Jugoslaviju. Ni po cemu i ne pripadaju Jugoslaviju. Vidi se da si nekakav skorojevic after 1995 koji se nalozio na politiku na forumu. Ohani. I suti. Valjda neki ljudi znaju bolje nego ti sta su pretrpili sa Albanskim olosem i pomahnitalim mantijsima sto drze litije...dr_Evil wrote: ↑31/08/2020 09:56
Ne kolegice, vidi se da ne poznajes dovoljo starijih kosovara. Oni su se borili za Kosovo Republik, ali su zaista volili Jugoslaviju. Isto kao i Bosnjaci. Jugoslaviji su koliko god smijesno izgledalo najvise mrzili Srbi jer im je unistila stogodisnji san. A da su Kosovari bili ugnjetavani u Jugi za vrijeme Tita, ne pricaj svasta, i kani se propagande.
Pricas mi o fukari koja je jela jednu plasticnu kutijicu marmeljade i hljeb dnevno. Necu dalje ni da komentarisem sa osobama koje pojma nemaju.
Skorojevic - wtf? Stara hecegovacka familija, nikad bogata nikad ni siromasna, pa tako i danas.
Koliko samo predrasuda iz tebe viri. Nema smisla ni raspravljat
-
sumirprimus
#4232 Re: Desavanja u Crnoj Gori
jeste u crnoj gori se sigurno radi samo o kriminalu i profiterstvuneko_sa_strane wrote: ↑31/08/2020 10:02Nije realno ni očekivati da Milo sam sebe hapsi za višegodišnji kriminal sebe i svoje porodice. Ne bi Sanader sam sebe uhapsio.sumirprimus wrote: ↑31/08/2020 09:56 e bas se s ovom popadijom i spc.om u evropsku uniju i demokratizaciju drustva i pravljenje gradjanske drzave![]()
ljudi se galvaniziraju skoro 2 godine za obranu svetinja, libo njih za kriminal inace bi protestvovali u bl i bg.istim povodom
-
Duka Dizel II
#4233 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ako misliš na koaliciju sa Milom Djukanovićem, onda si u pravu i potvrdjuješ moje reči.Škobo Habu wrote: ↑31/08/2020 09:59
Veliki je politički rizik da preuzmeš odgovornost na sebe, i to ne kakvu odgovornost već historijsku, dobijajući izbore na anti-Đukanović kampanji, zagovarajući vladavinu prava, evropske vrijednosti i borbu protiv kriminala e da bi, na koncu, postao dio koalicije koja vlastite političke uzore ima u kojekavim oligarsima i diktatorima.
Ako pak misliš na koaliciju sa DF-om i demokratama, ona je bila najavljena i svi koji su glasali za URA, glasali su da bi se pravila koalicija sa opozicijom.
-
155_mm
#4234 Re: Desavanja u Crnoj Gori
kipar ima svoju "republiku srpsku". granice kipra nisu upitne ni za koga. cak i sami turci traze rijesenje unutar kipra
iako ih je kao turska priznala.
iako ih je kao turska priznala.
- dr_Evil
#4235 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Do'ro je, gdjica predrasuda, samo tvoj narod od ameba.vjeshalica wrote: ↑31/08/2020 10:03Opet pises gluposti. Slovenci nisu voljeli Jugoslaviju. Njihovo znanje i razvoj je ravan nuli ako se uzme u obzir da su vazda imali potrebu da kradu i stvaraju drzavu nakon raspada na novcu stedisaa o cinjenici da su im svi drugi narodi radili, kao i danas dovoljan je dokaz da su bili obicna kurcina koja nije ni bila potrebna Jugoslaviji.
- RunnerX
#4236 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Poprilično zaslužen poraz DPS-a. Sitnice su ih koštale, ali ovoga puta su sitnice bile ogromne.
Opozicija, zajedno sa popovima u uniformama je još jednom iskoristila naivni narod, ali još su daleko od ostvarenja cilja. Imaju još jednu ogromnu prepreku ispred sebe, Dritana i koaliciju Crno na bijelo.
Opozicija, zajedno sa popovima u uniformama je još jednom iskoristila naivni narod, ali još su daleko od ostvarenja cilja. Imaju još jednu ogromnu prepreku ispred sebe, Dritana i koaliciju Crno na bijelo.
-
Škobo Habu
#4237 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Šta smatraš, opšte, opozicijom?Duka Dizel II wrote: ↑31/08/2020 10:07
Ako misliš na koaliciju sa Milom Djukanovićem, onda si u pravu i potvrdjuješ moje reči.
Ako pak misliš na koaliciju sa DF-om i demokratama, ona je bila najavljena i svi koji su glasali za URA, glasali su da bi se pravila koalicija sa opozicijom.
I Krivokapić je opozicija Đukanoviću, ali nikada nije politički nastupao protiv interesa Crne Gore.
Kad kažem oligarsi - mislim na poziciju URA. Ne želiš sklapati savez sa Milom, jer je kriminalac, a ulaziš u koaliciju sa onima čiji je politički pokrovitelj Vučić i njegov režim???
Po čemu je Vučić bolji od Mila?
Last edited by Škobo Habu on 31/08/2020 10:12, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#4238 Re: Desavanja u Crnoj Gori
znaci baca milo karte na te dvoje opcije?
sta je cip?
sta je cip?
- vjeshalica
#4239 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Hrecegovac, hajde sretno, vjerovatno nisi mijesan ko moja, jedno Zvornik jedno Podgorica...kad kazem skorojevic after 1995 kazem da si nemeritoran sagovornik zbog godina zivota...nisu predrasude nego cinjenice, pokusavas nazor ujediniti u jedno narode koji to iz milion razloga nece biti niti su bili...dr_Evil wrote: ↑31/08/2020 10:06vjeshalica wrote: ↑31/08/2020 10:00Nemas pojma. Pa dedina porodica je iz Podgorice i dio sto se nasilno raselio u Albaniju. Nisi normalan sta pises. Kakva propaganda? Albanci nikada nisu voljeli Jugoslaviju. Ni po cemu i ne pripadaju Jugoslaviju. Vidi se da si nekakav skorojevic after 1995 koji se nalozio na politiku na forumu. Ohani. I suti. Valjda neki ljudi znaju bolje nego ti sta su pretrpili sa Albanskim olosem i pomahnitalim mantijsima sto drze litije...dr_Evil wrote: ↑31/08/2020 09:56
Ne kolegice, vidi se da ne poznajes dovoljo starijih kosovara. Oni su se borili za Kosovo Republik, ali su zaista volili Jugoslaviju. Isto kao i Bosnjaci. Jugoslaviji su koliko god smijesno izgledalo najvise mrzili Srbi jer im je unistila stogodisnji san. A da su Kosovari bili ugnjetavani u Jugi za vrijeme Tita, ne pricaj svasta, i kani se propagande.
Pricas mi o fukari koja je jela jednu plasticnu kutijicu marmeljade i hljeb dnevno. Necu dalje ni da komentarisem sa osobama koje pojma nemaju.
Skorojevic - wtf? Stara hecegovacka familija, nikad bogata nikad ni siromasna, pa tako i danas.
-
155_mm
#4240 Re: Desavanja u Crnoj Gori
znaci spas regiona je u SPC-u. ako oni ne odvuku region u EU nece niko.
na sta spade kuca petrovica.

na sta spade kuca petrovica.
-
Škobo Habu
#4241 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Nosilac liste koalicije “Crno ma bijelo”, koja je prema 92 odsto obrađenog uzorka osvojila četiri mandata, poručio je da su 30 godina čekali da se smijeni vlast, te da iako mnogi nisu vjerovali, dočekali su pobjedu na izborima.
“Crna Goro, neka ti je srećna sloboda”, kazao je Abazović.
On je poručio da će formirati ekspertsku vladu, te da su građani zaslužili slobodu.
“Crna Gora je zaslužila da je u narednom periodu vodi ekspertska vlada. Ko je htio slonodnu, izvolite, uzmite svoju slobodu”, kazao je Abazović.
On je pozvao građane da pobjedu proslave u krugu porodice i da ne izlaze na ulicu.
“Ne idite na ulicu, budite dostojanstveni, kreće novi put evropske i građanske slobode”, istakao je Abazović.
Naglasio je da oni koji su glasali DPS nisu neprijatelji države.
“Svi su dobrodošli na pravu stranu istorije. Dobili smo mafiju bez novca, dobili smo samo srcem i znanjem”, rekao je on.
U izbornom stabu “Crno na bijelo” vlada pobjednička atmosfera, prenosi reporter “Vijesti”.
Bakljade i vatrometi su obasjale nebo, dok su se vijorile crnogorske zastave u biračkom štabu te koalicije.
- dr_Evil
#4242 Re: Desavanja u Crnoj Gori
vjeshalica wrote: ↑31/08/2020 10:15Hrecegovac, hajde sretno, vjerovatno nisi mijesan ko moja, jedno Zvornik jedno Podgorica...kad kazem skorojevic after 1995 kazem da si nemeritoran sagovornik zbog godina zivota...nisu predrasude nego cinjenice, pokusavas nazor ujediniti u jedno narode koji to iz milion razloga nece biti niti su bili...dr_Evil wrote: ↑31/08/2020 10:06vjeshalica wrote: ↑31/08/2020 10:00
Nemas pojma. Pa dedina porodica je iz Podgorice i dio sto se nasilno raselio u Albaniju. Nisi normalan sta pises. Kakva propaganda? Albanci nikada nisu voljeli Jugoslaviju. Ni po cemu i ne pripadaju Jugoslaviju. Vidi se da si nekakav skorojevic after 1995 koji se nalozio na politiku na forumu. Ohani. I suti. Valjda neki ljudi znaju bolje nego ti sta su pretrpili sa Albanskim olosem i pomahnitalim mantijsima sto drze litije...
Nisam mjesan, obe strane su iz hercegovine. Zivot me provozao tako da sam upoznao dobar dio kosovara, o titu od njih sve najbolje. Nema se sta ujedinjavati, taj voz je prosao za sljedecih 200 godina, tesko ce iko ove rane zaboraviti.
Pricati o fukari koja je dosla iz nekih drugih krajeva, eto kao da su po hercegovini i crnoj gori sve bogatasi hodali, u bijel hljeb se ubacivala kriska crnog pa da bude kao rucak razlicit. Do tite citava juga 80km asfalta imala. Okanimo se mitova ovde je od ameba pa do danas bog zatvorio roletne da nas ne vidi
-
sumirprimus
#4243 Re: Desavanja u Crnoj Gori
znaci gradjanska i evropska crna gora? ajde ako ako 
-
Naslovnica
#4244 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Kada sam boravio na Kosovu tamo nekada prije 10-15 godina, stekao sam utisak da je mlađa raja apsolutno bila za nezavisnost i tu priču i ništa više, stariji nisu bili toliko u priči o nezavisnosti koliko su bili u priči o slobodi i ljudskim pravima.
Većina ovih starijih je nekako sa nostalgijom pričala o Jugoslaviji, ne znam zašto, dok kod mlađe generacije Jugoslavija kao imenica uopšte ne postoji.
Većina ovih starijih je nekako sa nostalgijom pričala o Jugoslaviji, ne znam zašto, dok kod mlađe generacije Jugoslavija kao imenica uopšte ne postoji.
-
pyrocool1
#4245 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ukoliko opozicija formira vlast..nista se specijalno desiti nece. Relaksacija odnosa sa Srbijom, vjerovatno drugi zakon vezano za vjeroispovjest i to je manje vise to.
Neka Cg ostane mirna a ostalo ce biti dobro.
Cesto se zaboravlja da je Milo jedan od glavnih krivaca za Dubrovnik , ako ne i glavni (vojni vrh u Bgd nije imao nista s tim, cinjenica vise puta potvrdjena od strane politike u Cg)...i interesantno da je Hr vlast ganjala vojnike koji su dole bili ali nalogodavca samo sto drzavljanstvom nisu castili.
Neka Cg ostane mirna a ostalo ce biti dobro.
Cesto se zaboravlja da je Milo jedan od glavnih krivaca za Dubrovnik , ako ne i glavni (vojni vrh u Bgd nije imao nista s tim, cinjenica vise puta potvrdjena od strane politike u Cg)...i interesantno da je Hr vlast ganjala vojnike koji su dole bili ali nalogodavca samo sto drzavljanstvom nisu castili.
- insaneinthebrain
#4246 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Al slavlja domacih srba. Nevjerovatno. Pobeda srBstva i pravde za SPC. Milo na aparatima 
- Kikibombona
#4247 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Poz drug,RunnerX wrote: ↑31/08/2020 10:11 Poprilično zaslužen poraz DPS-a. Sitnice su ih koštale, ali ovoga puta su sitnice bile ogromne.
Milo je zajebo sa crkvom. Trebao je nakon izbora rusiti crkvu. Ovako je motivisao Srbe da glasaju.
I u Budvi je bio miks sto se vidi na rezultatima.
...
Zasto mislis da je URA prepreka, pa njihov antagonizam prema Milu je gori nego kod srpskih stranka. Gledam sinoc obrada je Dritana, lik u transu, kaze pala Bastilja, pala mafija. Samo je tacno da ce Dritan od Srba dobiti sve sto pozeli. Oni ne smiju dopustiti da se Milo vrati jer bi im onda jebo milu majku, a crkvu rasformirao. Oni su prisiljeni da daju sve sto treba, nemaju izbora.
...
Po meni, jedina nada je da EU, CIA, ili ko vec promijeni misljenje Dritanu.
-
155_mm
#4248 Re: Desavanja u Crnoj Gori
krenula ubjedjivanja ako SPC formira vlast nista se nece desti. NATO i EU ciljevi ostaju i pod amfilohijem.

- vatrogasac
#4249 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Dobro je neko napisao da Slovenci i Albanci nisu voljeli Jugu. Nije se Tito ni ohladio u grobu Albanci prave demonstracije , a Mladina počinje sve agresivnije pisati protiv vlasti.dr_Evil wrote: ↑31/08/2020 09:56 Ne kolegice, vidi se da ne poznajes dovoljo starijih kosovara. Oni su se borili za Kosovo Republik, ali su zaista volili Jugoslaviju. Isto kao i Bosnjaci. Jugoslaviji su koliko god smijesno izgledalo najvise mrzili Srbi jer im je unistila stogodisnji san. A da su Kosovari bili ugnjetavani u Jugi za vrijeme Tita, ne pricaj svasta, i kani se propagande.

-
DonieBrasco
#4250 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Sve da hoce da napuste EU put, da izađu iz NATO-a, da ne pricamo ove lude ideje price oko suvernosti drzave > citaj povratak Sribiji, da se vrati valuta dinar ... itd.
Pa realno da svako razmisli moze li to tek tako ? Da li je ovo neka geostrateska video igra pa se neko malo zaigrao ?
Samo pazite sada u septembru nakon ovog sastanka u SAD kako ce proci u vezi Kosova to je pokazatelj svega.