Sarajevo: Migrant ranjen nožem u naselju Stup
U sarajevskom naselju Stup danas u poslijepodnevnim satima došlo je do sukoba u kojem je ranjena jedna osoba.
Ovu informaciju potvrdili su nam iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) kazavši da se trenutno prate povrede povrijeđene osobe koja je ujedno i migrant te da će se kasnije znati nešto više o tome kako je došlo do incidenta.
Na mjesto nesreće, u ulici Latička 1/a odmah je došla i Hitna pomoć, a težina povreda zasad nije poznata.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... NyIWYWrd10
Ilegalni migranti u BiH
-
winpin
#17451 Re: Ilegalni migranti u BiH
- CikCikCikPogodi
#17452 Re: Ilegalni migranti u BiH
Cude se i ovi nasi dzuma muslimani, sto se radaju ove grupe po Europi. I odma na facebooku, klixu i ostalim mjestima gdje mogu iznositi svoje primitivne komplekse, pocnu pricat "Europa mrzi muslimane.... moramo biti uz Tursku.... I onda kazu idi zivi u Njemackoj i itd. stvari" a pola familije mu zivi u toj mrskoj Europi.
Mada mediji sve grupe koje se bore protiv ilegalnih migranata predstavljaju ko neke fasiste, kako zele da pale dzamije ko nacisti sinagoge.
Ne bi me cudilo da na nekom stranom portalu objave kako se na protestima u Bihacu pocela stvarati nova Handzar divizija.
Mada mediji sve grupe koje se bore protiv ilegalnih migranata predstavljaju ko neke fasiste, kako zele da pale dzamije ko nacisti sinagoge.
Ne bi me cudilo da na nekom stranom portalu objave kako se na protestima u Bihacu pocela stvarati nova Handzar divizija.
-
howdy
#17453 Re: Ilegalni migranti u BiH
E da je americka policija
- escobar__
#17454 Re: Ilegalni migranti u BiH
Nažalost, do ovoga je u Evropi dovela liberalna politika prema kojoj je svako jednak i ima sva moguća prava (a rijetko kad obaveze). Za te idiote je jedan evropski ljekar jednak afroazijskom imbecilu koji je u Evropu vjerovatno stigao nelegalno, a sad vrijeme provodi trošeći socijalu (i naprošeni novac) na drogu i pive. Kad na to dodaš mentalni sklop srednjeg vijeka koji nema namjeru da se prilagodi društvu (civilizovanom) u koje je došao, onda i ne čudi rast popularnosti desnice širom Evrope. I kad Evropljani uzvrate udarac onda ide standardno kmečanje kako Evropa mrzi muslimane i sranja poput tih.
Naši mAslem00ni su tu posebna vrsta idiota - to na Facebooku navija za "brata Erdogana" da ga "ućera kurvi Evropi" i ilegalnim migrantima daju sadaku dok čeka termin za njemačku vizu u njihovoj ambasadi u Sarajevu.
Naši mAslem00ni su tu posebna vrsta idiota - to na Facebooku navija za "brata Erdogana" da ga "ućera kurvi Evropi" i ilegalnim migrantima daju sadaku dok čeka termin za njemačku vizu u njihovoj ambasadi u Sarajevu.
- escobar__
#17455 Re: Ilegalni migranti u BiH
Nažalost, vakat je došao da se mi - evropski muslimani - javno ograđujemo od nedjela afroazijskih kriminalaca i dignemo glas protiv ilegalnih migracija i trpanja miliona tih neandertalaca u Evropu ili se u suprotnom ne trebamo čudit ako nas počnu intenzivnije trpat sve u isti koš.
- CikCikCikPogodi
#17456 Re: Ilegalni migranti u BiH
Evo neko laze ima migranata na facebooku, sire da ih policija muci i prebija na entiteskoj liniji i to uredno na Engleskom i # da vide ljudi po svijetu. FUJ
- SanskiBiser
#17458 Re: Ilegalni migranti u BiH
escobar__ wrote: ↑30/08/2020 16:11 Nažalost, vakat je došao da se mi - evropski muslimani - javno ograđujemo od nedjela afroazijskih kriminalaca i dignemo glas protiv ilegalnih migracija i trpanja miliona tih neandertalaca u Evropu ili se u suprotnom ne trebamo čudit ako nas počnu intenzivnije trpat sve u isti koš.
Morel Vako?
Malmo Imam Samir Murić stated:
“Those who are acting in this way have nothing to do with Islam,” he wrote. “Their shouts filled with ‘la ilaha ill Allah’ and ‘Allahu Akbar’, are just outbursts that they do not mean, because if they really meant them, they wouldn’t have acted like this.”
- Cherry-Cherry
#17459 Re: Ilegalni migranti u BiH
A ja kada sam davne 2012 godine govorila o migrantima, vehabijama i slično proglašena sam hitlerovcem i fašistom. I na poslu, i u familiji i na forumima...
- CikCikCikPogodi
#17460 Re: Ilegalni migranti u BiH
Bacanje dokumenata otvorena tradicija, snimaju se i postavljaju na internetu otvoreno.Cherry-Cherry wrote: ↑30/08/2020 17:41 A ja kada sam davne 2012 godine govorila o migrantima, vehabijama i slično proglašena sam hitlerovcem i fašistom. I na poslu, i u familiji i na forumima...
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#17461 Re: Ilegalni migranti u BiH
A prava istina je da ih je vecina prisilno mobilisana i drzali su pusku ne svojom voljom. PatriJote preko grane
-
winpin
#17462 Re: Ilegalni migranti u BiH
Stigao i engleski novinar
p.s Hvala @Sanski Biser na reuplaud
p.s Hvala @Sanski Biser na reuplaud
Last edited by winpin on 30/08/2020 21:17, edited 1 time in total.
-
howdy
-
cimara
#17464 Re: Ilegalni migranti u BiH
Još da dodje Jelena iz Londona da ih uhvati za ručice,odvede do granice koja je u blizini i objasni Hrvatima da su to "ljudi u pokretu" 
- deer_hunter
#17465 Re: Ilegalni migranti u BiH
ucero, jaja su u Srbiji, a racku u Bosni( glavic u Bihacu)escobar__ wrote: ↑30/08/2020 16:10 Nažalost, do ovoga je u Evropi dovela liberalna politika prema kojoj je svako jednak i ima sva moguća prava (a rijetko kad obaveze). Za te idiote je jedan evropski ljekar jednak afroazijskom imbecilu koji je u Evropu vjerovatno stigao nelegalno, a sad vrijeme provodi trošeći socijalu (i naprošeni novac) na drogu i pive. Kad na to dodaš mentalni sklop srednjeg vijeka koji nema namjeru da se prilagodi društvu (civilizovanom) u koje je došao, onda i ne čudi rast popularnosti desnice širom Evrope. I kad Evropljani uzvrate udarac onda ide standardno kmečanje kako Evropa mrzi muslimane i sranja poput tih.
- Hajlac
#17466 Re: Ilegalni migranti u BiH
Velika većina ovih DRAMAturga po twitteru, fb-u i slično su zapravo (indiretno) ruski plaćenici - i ti fejk profili i te web stranice/"pokreti" na koje se pozivaju su 99,99 % ispunjeni bombastičnim "vijestima" koje su uvijek oblikovane tako da POTPIRUJU SVE DUBLJI RAZDOR unutar drzava na Zapadu.CikCikCikPogodi wrote: ↑30/08/2020 15:39 Cude se i ovi nasi dzuma muslimani, sto se radaju ove grupe po Europi. I odma na facebooku, klixu i ostalim mjestima gdje mogu iznositi svoje primitivne komplekse, pocnu pricat "Europa mrzi muslimane.... moramo biti uz Tursku.... I onda kazu idi zivi u Njemackoj i itd. stvari" a pola familije mu zivi u toj mrskoj Europi.
Ne bi me cudilo da na nekom stranom portalu objave kako se na protestima u Bihacu pocela stvarati nova Handzar divizija.![]()
https://rairfoundation.com/
Vidim već na nekoliko stranica unazad na ovoj temi da postavljate takve bombastične ALERT ŠOK DRAMA poluistine
Jest eto počeo građanski rad u Norveškoj.
Zanimljivo kako nikad ne objavljuju o neredima/protestima/migrantima/coroni takve bombastične "vijesti" a vezano za Rusiju. Ta zemlja za njih kao da ne postoji. Tamo se ništa ne dešava.
Hau Jes Nou.
Last edited by Hajlac on 30/08/2020 19:11, edited 2 times in total.
-
winpin
#17467 Re: Ilegalni migranti u BiH
USK, 30. augusta - U Bosanskoj Otoci danas novi incident. Na liniji razgraničenja ponovno je došlo do sukoba policije i migranata koji su ovaj put upotrijebili i kamenje. Kako su nam kazali mještani, policija je bila primorana intervenisati zbog sve većeg pritiska migranata na porodične kuće u obližnjem naselju ali i pokušaja nove blokade saobraćajnice. Situacija je ubrzo stavljena pod kontrolu no konačan rasplet situacije u ovom dijelu USK-a još nije na vidiku.
-
Heller
-
Heller
-
winpin
#17470 Re: Ilegalni migranti u BiH
Meni izgleda kao da je ovo inscenirano za ove strane snimatelje! Po obicaju prave se neke spletke i neko vrlo vjesto upravlja ovim migrantima.
Last edited by winpin on 30/08/2020 21:15, edited 1 time in total.
- Cherry-Cherry
#17472 Re: Ilegalni migranti u BiH
Bit će ovoga sve više. To su životinje, divljaci, poluljudi, stoka divljačka. Navikli u svojim plemenima da zaskaču, to je njima normalno.
- bingov buraz
#17473 Re: Ilegalni migranti u BiH
Odlično,možda nekog i odvrati od dolaska.CikCikCikPogodi wrote: ↑30/08/2020 16:21 Evo neko laze ima migranata na facebooku, sire da ih policija muci i prebija na entiteskoj liniji i to uredno na Engleskom i # da vide ljudi po svijetu. FUJ
-
howdy
#17474 Re: Ilegalni migranti u BiH
Nema tamo zaskakanja. Tamo je zensko ogradjeno zidom od 2 metra. Zato se ovdje mogu izivljavatCherry-Cherry wrote: ↑30/08/2020 20:02 Bit će ovoga sve više. To su životinje, divljaci, poluljudi, stoka divljačka. Navikli u svojim plemenima da zaskaču, to je njima normalno.
-
dorkcic
#17475 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ne mogu žene više ni usred bijela dana ući njima u vidokrug, da ih oni ne počnu pratiti, pa čak se i derati za njima. Prije neki dan sam pješke išla od Malte do Skenderije i doživjela sam nekoliko strašno neugodnih situacija da mi je sad neprijatno ići pješke i sama bilo gdje.Cherry-Cherry wrote: ↑30/08/2020 20:02 Bit će ovoga sve više. To su životinje, divljaci, poluljudi, stoka divljačka. Navikli u svojim plemenima da zaskaču, to je njima normalno.