Maxxtro wrote: ↑29/08/2020 10:28
Dvije stvari zakljucujem iz tvog posta. Prva, mnogo te uznemirilo kad je neki anonimus sa foruma sarkasticno rekao to, a ocito ne dovoljno kada to nesarkasticno kaze predsjednik kojeg i dalje podrzavas, uprkos tome.
Druga, apsolutno je isto kada neko poljubi dijete u kosu i sapuce im nesto (mislim da je Biden to radio), ili kada ko Trump kaze djeci da ce ih jebat kada postanu punoljetna. To je sve u 5 deka (ovo je opet bio sarkazam za tvoju informaciju). Treba se covjek pazit da slucajno ne pomiluje tudje dijete po glavi, moglo bi se pogresno shvatit.
Kao sto rekoh, tvoj post sam preletio, ne procitavsi ga do kraja i apsolutno se slazem s tobom.
Medjutim, u ovom trenutku imamo dva kandidata, jedan od njih dvojice ce biti predsjednik, znaci to nam je izbor, obojica su imali gafove po ovom pitanju, te su po tom pitanju mane vise isti.
Iako, po mom misljenju...ipak je gore to sto Biden, kad god za to dobije priliku, njusi, ljubi, miluje maloljetne djevojcice, iako se vidi da to djeca ne vole i da ih cini nelagodnim, nego Trump sto masta o njima kakve ce biti kroz 10 godina.
Opet, ne opravdavam Trumpa.
Na kraju krajeva, vi - liberali, i dan danas sa najvecim postovanjem pricate o Bilu Klintonu, a pogotovo Bosnje na njega svrs...ju - sto je nidje veze, znaci dokazanom silovatelju, kako za vrijeme svog boravka u BK, kao najmocniji covjek svijeta, tako i ranije dok je bio, recimo, Guverner Arkansasa.
Da ne govorim, o njegovim letovima Lolita Expresom i izletima na Epsteinovo imanje.
Ja sam, a kako vidim i vecina s kim pricam, vise anti-demokrata, nego pro-trump, mada mi se svidja na koji nacin se ophodi, kako prema svojim protivnicima, tako i prema medijima.
Ponavljam, ovi izbori ce biti glas PROTIV Demokratske partije i njihovog odnosa prema situaciji koja nas je zadesila, otkad je Kina planski prosirila China virus po citavom svijetu, nakon sto je Trump odlucio da promijeni uslove Trade deala izmedju Amerike i vecine zemalja, pogotovo sa njima - Komunistima Kine.
CNN, odnosno, Fredo i Limun, vas ne izvjestavaju istinito....narodu je dosta i BLM terorista i nacina na koji Demokrate upravljaju svojim teritorijem.
Bez obzira sto su svi MSM, iliti mainstream mediji, na strani Demokrata i sto cenzurisu bilo kakve pozitivne vijesti o Trumpu i njegovom radu, ukljucujuci ovdje pogotovo FB, koji cenzurise sve sto nije u skladu sa oficijalnim stavom DP, a narocito cenzuru koju vrse nad proTrump crncima, kojih, vjerovao ili ne ima pofin broj i koji ga javno podrzavaju, a koji imaju milionske pratitelje.
Demokratsku partiju danas mozemo opisati u dvije rijeci: nasilje i mrznja....
Ne morate glasati za Trumpa, samo nemojte glasati za Demokrate.