Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
avetinja wrote: ↑26/08/2020 22:15
Sa kime Sarajevo igra sada i od kojeg pretkola kreće? Od trećeg?
Sa ekipama koje su ispale veceras. Eto opet Celtica.
Mislim da igrate sa prvacima koji su ispali iz LP a igrali su 2. kolo EL
Imate status nositelja jer ste ispali u 2 kolu LP, pa ste u tom zrijebu nositelji u 3. kolu EL
Plunkett wrote: ↑26/08/2020 22:10
Jebiga, da je bilo malo više hrabrosti moglo se ovo lijepo završiti. Raduje igra prikazana večeras osim ublehe na beku.
Da još sutra uspiju bar neki izvući pozitivan ( ) rezultat radi koeficijenta.
P. S. Zar ono Juričić nije imao prebolovao Covid prije mjesec @Ricken ? Ako jeste, onda je on drugi zabilježen slučaj u svijetu gdje je osoba ponovo dobila Covid, prvi je onaj iz Hong Konga.
Ili si samo lažov?
Serološki test koji je radio prije 7 dana je pokazao prisustvo antitijela. Tatu zovi lažovom.
Pa ti napisa da je prebolovao coronu još prije dolaska i zeljeznicar, čitavu historiju napisa, napade što pišemo o covidu kod vas i to prije ovih dešavanja.
Kao što rekoh, frajer je fenomen. Ili ti jednostavno lažeš, bubaš napamet, pričaš bajke o nekim testovima i slično.
Ja ipak mislim da je ovo drugo u pitanju, što i nije baš neka nova osobina kod simpatizera zeljeznicara. Bitno je da si pokazao svoje lice kao osoba sklona lažima i izmišljanju, samim tim i osoba koja nije relevantna za ikakvu diskusiju/zajebanciju.
Plunkett wrote: ↑26/08/2020 22:10
Jebiga, da je bilo malo više hrabrosti moglo se ovo lijepo završiti. Raduje igra prikazana večeras osim ublehe na beku.
Da još sutra uspiju bar neki izvući pozitivan ( ) rezultat radi koeficijenta.
P. S. Zar ono Juričić nije imao prebolovao Covid prije mjesec @Ricken ? Ako jeste, onda je on drugi zabilježen slučaj u svijetu gdje je osoba ponovo dobila Covid, prvi je onaj iz Hong Konga.
Ili si samo lažov?
Serološki test koji je radio prije 7 dana je pokazao prisustvo antitijela. Tatu zovi lažovom.
Pa ti napisa da je prebolovao coronu još prije dolaska i zeljeznicar, čitavu historiju napisa, napade što pišemo o covidu kod vas i to prije ovih dešavanja.
Kao što rekoh, frajer je fenomen. Ili ti jednostavno lažeš, bubaš napamet, pričaš bajke o nekim testovima i slično.
Ja ipak mislim da je ovo drugo u pitanju, što i nije baš neka nova osobina kod simpatizera zeljeznicara. Bitno je da si pokazao svoje lice kao osoba sklona lažima i izmišljanju, samim tim i osoba koja nije relevantna za ikakvu diskusiju/zajebanciju.
Frajer je bio negativan jučer. Frajer ima serološki test sa prisustvom antitijela. Šta ti hoćeš od mene, istresaš se na meni jer ti je klub zijanio od debila. Prošetaj, guli jabuke, nađi kakvu hanumu, ili viči, nije ofsajd!
Jbt "prvak" BiH ne može dobit 10. ekipu bjelorusije. SRAMOTA.
Last edited by Ricken on 26/08/2020 22:32, edited 3 times in total.
U Evropskoj ligi se sada više ne gleda klupski koeficijent, već su povlaštene ekipe koje kasnije ispadnu u Ligi prvaka, pa će tako i Bordo tim biti među povlaštenim timovima.
Žrijeb je 1. septembra, a utakmica se igra 24. septembra.
Frajer je bio negativan jučer. Frajer ima serološki test sa prisustvom antitijela. Šta ti hoćeš od mene, istresaš se na meni jer ti je klub zijanio od debila. Prošetaj, guli jabuke, nađi kakvu hanumu, ili viči, nije ofsajd!
Jbt "prvak" BiH ne može dobit 10. ekipu bjelorusije. SRAMOTA.
Kako to, bolan, avazov sport objavio da je jedan od pozitivnih. Kako je jučer negativan bio, ima antitijela, a danas zarazen. Pa ko tu ne govori istinu?