sto se ljutis ba? pa ovaj volej se ne propusta ni da je otac rodjeni
eto ti smjeske ko semafori na svim raskrsnicama
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Joj jes ti bukvalista , Sejo čuo to, skonto da ima veze s hranom i tako reko da bude šalovitosumirprimus wrote: ↑26/08/2020 10:40 i sta kaze nutricionist.
Nutricionizam ili znanost o prehrani je primijenjena prirodna znanost o hranjenju tijela koja proučava odnos između čovjeka i hrane i implikacije koje proizlaze iz tog odnosa i reflektiraju se na sociološki, psihološki, fiziološki i biokemijski aspekt. Temelji se na osnovnim principima kemije i biokemije, biologije i mikrobiologije, fiziologije i anatomije te genetike. U praksi obuhvaća i principe znanosti poput poljoprivrede, prehrambene tehnologije, biotehnologije, antropologije, medicine, sociologije, psihologije i ekonomije. Istraživanja s područja nutricionizma imaju vodeću ulogu u shvaćanju mnogih procesa vezanih uz prehranu i pojavu bolesti i poremećaja, ali i u shvaćanju uloge prehrane u moduliranju genetskog potencijala pojedinca. Grane nutricionizma su znanost o hrani, dijetoterapija, kemija hrane i biokemija hrane.
i peceno janje pred tekmu![]()
Svrha akademske kvalifikacije u teoriji jest garantirati stručnost laiku koju istu ne može samostalno prepoznati. Nažalost, zbog neadekvatne kvalitete visokog školstva te nastojanja da se umjetnim putem poveća udio visoko klasificirane radne snage, diploma nije garancija stručnosti. Međutim, bez daljnjega, prvi je filter koji biste trebali upotrijebiti u odabiru nutricionista.
Nusret dislikes this.Pitar sa Kariba wrote: ↑26/08/2020 10:10 Joj ustaj Alija...![]()
https://reprezentacija.ba/307190-video- ... eceri-tima
Pa moRel' ovo biti jbt!!!![]()
Ma ne jedim se , samo kažem , kakav Sejo takav i stol.sumirprimus wrote: ↑26/08/2020 10:41
sto se ljutis ba? pa ovaj volej se ne propusta ni da je otac rodjeni![]()
eto ti smjeske ko semafori na svim raskrsnicama![]()
Hadžijskalast mohicans wrote: ↑26/08/2020 10:43
Nusret dislikes this.Moro sam djecu u drugu sobu odvest. Kakva mu je ovo haljina?
Ma Sejo je dalabu, svi znaju, ali je fascinantno da je uspio pronijeti to meso, ako je tačno.manijak1 wrote: ↑26/08/2020 10:45Hadžijskalast mohicans wrote: ↑26/08/2020 10:43
Nusret dislikes this.Moro sam djecu u drugu sobu odvest. Kakva mu je ovo haljina?
čuj kakva .
I onda dođu pitari i zajebaju vas...moraš se napeti sve i da nećeš da braniš.Mea_parvitas wrote: ↑26/08/2020 12:08 Jbo majku i onda mi trazimo profesionalizam od igraca, a oni prvo i osnovno krse do svih mogucih mjera. Jedu govna, rostilje, piju colu, jedu cips, puse nargile, bas oni pravi retardi koji i zasluzuju Brajlovica. Al nisu oni dzaba fudbaleri, vecina njih su glupi k'o tocak...
Ne znam ko je ono pisao, čini mi se ako nije bilo na PL temi...neko od navijača Želje...kad sam pitao je li dovoljno tih 20 k eura što UEFA daje...bilo je jeste ako neće voditi murtu i kurtu, tako nešto
Ma boli m k ko koga zajebava, i treba, nego onako generalno kazem. Svi su igraci uglavnom istiTomahawk11 wrote: ↑26/08/2020 12:13I onda dođu pitari i zajebaju vas...moraš se napeti sve i da nećeš da braniš.Mea_parvitas wrote: ↑26/08/2020 12:08 Jbo majku i onda mi trazimo profesionalizam od igraca, a oni prvo i osnovno krse do svih mogucih mjera. Jedu govna, rostilje, piju colu, jedu cips, puse nargile, bas oni pravi retardi koji i zasluzuju Brajlovica. Al nisu oni dzaba fudbaleri, vecina njih su glupi k'o tocak...
Jer i oni rade isto...i ovaj što navija za Slobodu...šta on ima kome pričati...pajel.
prvo i prvo nije sumir tema nego bh klubovi u evropi, i ovo sto se radi u izraelu sa seom i satarom JE seljakluk, kako god obrnes i okrenes. i ko god da je radio isto bi bio seljakluk koji evidentno ne moze iz nas sviju, koliko god se upinjali.
Mea_parvitas wrote: ↑26/08/2020 12:08 Jbo majku i onda mi trazimo profesionalizam od igraca, a oni prvo i osnovno krse do svih mogucih mjera. Jedu govna, rostilje, piju colu, jedu cips, puse nargile, bas oni pravi retardi koji i zasluzuju Brajlovica. Al nisu oni dzaba fudbaleri, vecina njih su glupi k'o tocak...