Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
djama wrote: ↑26/08/2020 08:39
pa jbg vikend bio, sta ocekujes hahahahaha
obzirom na to koliko im inace treba da to urade mislim da je i ova 3 dana uspjeh xD
Pa shvatam, ali nije za pohvaliti uslugu. Više za rubriku: "dobro sam prošao, moglo je biti i gore".
Ja sam do sada promijenio 3 iptv/kablovska operatera. Prvo imao MojaTV, pa Logosoft, sad sam na Telemach. Samo jednom u čitavom tom periodu je bilo potrebe da ekipa izlazi na teren da otklanja kvar i to je bio logosoft. I bas se sjecam da je bio neki vikend, ujutro prijavio, mislim da su već oko podne došli da poprave (znam da smo izašli vani jer nisam vjerovao da će ista biti taj dan i da sam se morao vratiti nazad).
E to je za pohvalu.
IkaIJ wrote: ↑25/08/2020 14:30
Ovi kradu iz očiju, sunce ti jbem, sinoć stanje na računu 0.46KM, jutros 0.41KM. Pojma nemam na šta je otišlo 0.05KM, niti se vidi ovdje u listingu na aplikaciji Moj BHTelecom, niti gospoda na 1444 mogu vidjeti.
Od sinoć:
Danas:
Istorija potrošnje:
Sad smo na 0.36KM. Počela se i lokacija naplaćivati
sajbersatiktoka wrote: ↑25/08/2020 07:10
Ljudi, jel zna neko šta se ovdje izdešavalo kod mene ?
Da li je ovo realno, 5KM mi je samo ispuhalo...
meni nedavno tako 10 KM otislo za par sekundi
desilo ti se to da si aktivirala internet vjerovatno na par sekundi a onda su raznorazne aplikacije povukle par MB interneta i eto ga,za par sekundi nestalo 5 KM
inace ti je cijena 1 MB = 0,50 KM a obracunska je valjda 1 kB...a to znaci da ce ti isto naplatiti i 1 kB i 1 MB prometa
isto su sada napravili i sa obracunskom jedinicom,koja je 60 sekundi...pa ti je ista cijena za 1 sekundu i 60 sekundi razgovora
escobar__ wrote: ↑20/08/2020 16:58
To se zajebavate kad kažete da šaljete SMS poruke preko neke aplikacije?
Preko aplikacije su besplatne SMS poruke
Mene iznenađuje činjenica da se još uvijek šalju, posebno u uslovima kad moraš imat i Internet konekciju da bi koristio app i slao poruke (a kad je već imaš onda možeš koristit besplatne servise - WhatsApp, Skype, Telegram...).
sto se ne bi koristile...nije svako uvijek online...posebno stariji ljudi,tipa nasi roditelji
evo kod mene...preko ljeta budemo u dvije kuce a u ovoj "vikend kuci" nema inerneta a ona nema nikakvu tarifu ...doduse ima u jednom dijelu kuce,imam wifi od jednog poslovnog objekta ali oni svako malo zakrecu router,tako da i meni teren koji pokriva wifi slabi ili nestane skroz i onda nemas neta
ovo govorim za normalan sms...a ove sms sto imas 5 besplatno preko aplikacije,opet moras imati internet da posaljes...tako da je polovicno korisno,jer onaj koji salje mora biti na netu
REDDEVILS wrote: ↑18/08/2020 11:42
Izgleda da BH Telecom i Raifaisen Banka uzimaju proviziju od 0.30 KM za placanje E racuna putem OPA aplikacije
Racun je placen 11 augusta, i obracunat je bonus plus ali od 0.30 KM ni traga iako je receno da ce vratiti na OPA racun
ja skinuo OPA aplikaciju,sve podesio i kada mi na kraju traze odlazak u RF banku na potpis...lagano uninstall
REDDEVILS wrote: ↑18/08/2020 11:42
Izgleda da BH Telecom i Raifaisen Banka uzimaju proviziju od 0.30 KM za placanje E racuna putem OPA aplikacije
Racun je placen 11 augusta, i obracunat je bonus plus ali od 0.30 KM ni traga iako je receno da ce vratiti na OPA racun
ja skinuo OPA aplikaciju,sve podesio i kada mi na kraju traze odlazak u RF banku na potpis...lagano uninstall
Meni jos uvjek nije leglo na racun ovih 0.30 KM sto su obecali da ce vratiti
jarobot wrote: ↑28/08/2020 15:52
Danas poslije dugo godina korištenja prešao na konkurenciju i dobio sam ono što trebam plaćati.
Nažalost bh telekome vratim se kad vidim da nešto radite na poboljšanju interneta barem pola od ovog na donjoj slici
Spoiler
Show
Ti opet pises kao da bhtelekom ovo cita
,a i ako neko cita iz bhtelekoma onda se najvjerovatnije nista i ne pita u firmi
Nego, nisi ti još napustio bh Telecom... idalje si na bh mobile
Danas poslije dugo godina korištenja prešao na konkurenciju i dobio sam ono što trebam plaćati.
Nažalost bh telekome vratim se kad vidim da nešto radite na poboljšanju interneta barem pola od ovog na donjoj slici
Spoiler
Show
,a i ako neko cita iz bhtelekoma onda se najvjerovatnije nista i ne pita u firmi
Nisi ti skonto, promjenio je internet providera...
Sta je fora s tom opa aplikacijom? Inace placam preko raiffeisen mobilnog bankarstva. Ima li neke razlike u odnosu na to? I placa li se mjesecna naknada za to.
Spoiler
Show
Nisi ti skonto, promjenio je internet providera...