Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Problem je što nije zdrava atmosfera, što je otrovna hava u klubu i onda jedni druge bockaju otrovnim žalicama.
Nema tu zdravog rastanka. Koji god ishod bude, uragan. Dugoročno gledano, možda to bude dobro za klub.
Kratkoročno, ne bio ti u koži Kumane
Prema dogovoru, Argentinac je morao obavijestiti Barcelonu o odlasku prije kraja sezone, a njegovi advokati tvrde da je to finale Lige prvaka koje je odigrano 23. augusta.
Messijevi advokati će moći koristiti burofax i na sudu, tako da u Barceloni neće moći tvrditi da ga nisu dobili niti da je kasno stigao, odnosno da ih je Messi kasno obavijestio o svom odlasku.
Prema dogovoru, Argentinac je morao obavijestiti Barcelonu o odlasku prije kraja sezone, a njegovi advokati tvrde da je to finale Lige prvaka koje je odigrano 23. augusta.
Messijevi advokati će moći koristiti burofax i na sudu, tako da u Barceloni neće moći tvrditi da ga nisu dobili niti da je kasno stigao, odnosno da ih je Messi kasno obavijestio o svom odlasku.
Kad ode džabe
Koliko god ta klauzula bila znak zahvalnosti za sve, njeno koristenje je pravi supacki potez mesijevih menadzera! To je ono bas urusavanje kluba, em ostaje praznina odlaskom ikone kluba em finansijski krah. Al eto tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje, mogo bi i messi dozivit da mu gore dresovi
Kad ode džabe
Koliko god ta klauzula bila znak zahvalnosti za sve, njeno koristenje je pravi supacki potez mesijevih menadzera! To je ono bas urusavanje kluba, em ostaje praznina odlaskom ikone kluba em finansijski krah. Al eto tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje, mogo bi i messi dozivit da mu gore dresovi
Klub se urušio prije par sezona. Messi je to skontao i ne želi provesti zadnje godine karijere u tom cirkusu. I mislim da je apsolutno u pravu.
Jednostavno vidi kuda idu i ne želi više u tom učestvovati.
Takav mu je ugovor. Bio je strpljiv da čeka i preko određenig datuma. Očito je da se nadao u bolji razvoj situacije. Kad je vidio šta banda radi adios amigos.
Da je bio šupak aktivirao bi tu klauzulu prije kraja određenog datuma.
Tomahawk11 wrote: ↑26/08/2020 08:56
Ne mogu oko djece da se dogovore
Problem je što nije zdrava atmosfera, što je otrovna hava u klubu i onda jedni druge bockaju otrovnim žalicama.
Nema tu zdravog rastanka. Koji god ishod bude, uragan. Dugoročno gledano, možda to bude dobro za klub.
Kratkoročno, ne bio ti u koži Kumane
Kumanu je bolje da Messi ode, jer ce tad njegova ekipa i igra bar jednu sezonu biti u drugom planu a moci ce praviti ekipu od pocetka. Jedini koji je ovdje nagrabusio je Bartomeu. Protjerat ce ga iz Barcelone.
studeni76 wrote: ↑26/08/2020 08:50
I sta cemo sad!? Brak bio na obostrano zadovoljstvo, svi zaradili milijarde al dosao kraj. Barca je isuvise veliki klub da politiku kluba vode igraci. Pogotovo sto su profi igraci neskolovani ljudi tj. umjesto njih politiku vode menadzeri. To je pogubno za klub. Lijepo se razidju, kliknu reset i svi zadovoljni
Messi nije igrač. Messi je Messi
I ja bi volio da ode. Samo ne u Inter. Engleska zakon.
I nije tu samo Barca oštećena, cijela liga bi bila u klincu. Sponzori, tv prava... Zapošljavao je on ne samo u Barceloni. Bilo bi interesantno izračunat koliko ih se okoristi oko takvih superstarova. Radnici u fabrikama sportskih rekvizita, sponzorskih firmi... A još više vlasnci istih. Grdna je to lovina, grdna.
Ali sve manje mi je razumljiv taj cirkus oko sporta u ovo vrijeme čiji smo svjedoci. Kad im vidiš plate a raja koja se zbog njih sikira je u totalnom belaju.
Onaj se slika pored najskupljeg ikad auta uz poruku You choose the view, ovom nude ugovor od 65 milja godišnje, plus preko milijarde na računu. I onda se sikiraj, ili navijaj
I nije tu samo Barca oštećena, cijela liga bi bila u klincu. Sponzori, tv prava... Zapošljavao je on ne samo u Barceloni. Bilo bi interesantno izračunat koliko ih se okoristi oko takvih superstarova. Radnici u fabrikama sportskih rekvizita, sponzorskih firmi... A još više vlasnci istih. Grdna je to lovina, grdna.
Ali sve manje mi je razumljiv taj cirkus oko sporta u ovo vrijeme čiji smo svjedoci. Kad im vidiš plate a raja koja se zbog njih sikira je u totalnom belaju.
Onaj se slika pored najskupljeg ikad auta uz poruku You choose the view, ovom nude ugovor od 65 milja godišnje, plus preko milijarde na računu. I onda se sikiraj, ili navijaj
Kad ode džabe
Xavi i Iniesta su imali iste ugovore, i oba su otisli na isti nacin, bez odstete. Javili prije kraja sezone da prekidaju.
Zasto mislis da Messi nema isto pravo?
Xavi i Iniesta su imali iste ugovore, i oba su otisli na isti nacin, bez odstete. Javili prije kraja sezone da prekidaju.
očito u Barci treba smijeniti i pravnicu koja lakira nokte i puca se botoksom
koliko god mi Real smetao, u org. strukturi su daleko ispred sa Perezom.. njima ni teški grijač klupe ne ode džaba
Last edited by p206 on 26/08/2020 09:47, edited 1 time in total.
ovde je izgleda najveci problem sto ne mozes tog bartomeua i njegovu ekipu ni motkom potjerat iz kluba. a tacno otkako su oni dosli tako je i barsa kliznula...
Ima messi to pravo, tako mu i stoji u ugovoru. Samo smatram da je u datoj situaciji supacki i pogubno prema klubu. Xavi i Iniesta su otisli u drugoj situaciji, vidili da vise ne mogu pridonijet i ciao. Klub je bio na stabilnim nogama. Dok bi sada odlazak mesija za dzabe znacio veliku dubiozu za klub, to je onda zlonamjerno od mesijevih menadzera (ne vodi ovaj cirkus on). Klub ma.prvom mjestu, igraci su uposlenici preadekvatno placeni za svoj rad!
U prvom pasusu imaš odgovor na pitanje u drugom
A u ostatku posta se vidi da se odnosi na sav taj cirkus oko njih. Silne sekirancije i stres navijača. A znamo da je stres glavni uzrok boleščuga. Zatim plaćanje ultraskupih ulaznica za utakmice, putovanja i sav trošak uz njih. Plaćanje skupih dresova i ostalih rekvizita... O tom ja govorim ne o ekonomiji onih koji zarađuju.
Samo velim da se zbog njih ne vrijedi nervirat a ni trošit silnu, i teško zarađenu lovu na njih.
studeni76 wrote: ↑26/08/2020 09:48
Ima messi to pravo, tako mu i stoji u ugovoru. Samo smatram da je u datoj situaciji supacki i pogubno prema klubu. Xavi i Iniesta su otisli u drugoj situaciji, vidili da vise ne mogu pridonijet i ciao. Klub je bio na stabilnim nogama. Dok bi sada odlazak mesija za dzabe znacio veliku dubiozu za klub, to je onda zlonamjerno od mesijevih menadzera (ne vodi ovaj cirkus on). Klub ma.prvom mjestu, igraci su uposlenici preadekvatno placeni za svoj rad!
ma ja ne vodi on malo morgen, on je taj koji kaze hocu da idem, ili ostajem. na kraju krajeva on kaze idem dzaba ili za lovu. a menadzeri su ti koji pregovaraju sto on odluci. nije on neki anonimus u potrebi da ga menadzeri vrdaju kako hoce...
očito u Barci treba smijeniti i pravnicu koja lakira nokte i puca se botoksom
koliko god mi Real smetao, u org. strukturi su daleko ispred sa Perezom.. njima ni teški grijač klupe ne ode džaba
U prvom pasusu imaš odgovor na pitanje u drugom
A u ostatku posta se vidi da se odnosi na sav taj cirkus oko njih. Silne sekirancije i stres navijača. A znamo da je stres glavni uzrok boleščuga. Zatim plaćanje ultraskupih ulaznica za utakmice, putovanja i sav trošak uz njih. Plaćanje skupih dresova i ostalih rekvizita... O tom ja govorim ne o ekonomiji onih koji zarađuju.
Samo velim da se zbog njih ne vrijedi nervirat a ni trošit silnu, i teško zarađenu lovu na njih.
Tomahawk11 wrote: ↑26/08/2020 08:02
I da kupe...Ričarlisona za te pare?
E to bi vec bio problem nove uprave, novih ljudi. Dovoljno sam star da se sjecam i Koemanove Barce, klub je postojao i prije Mesija pa postojace i poslije. Jbg tako stvari u zivotu funkcionisu. Zamijeno sve, uradi remont i pici dalje.
I nije bio ni sjena kluba kakav je nakon Messia.
O Maradoni se priča više nego o Napoliju, s njim su imali najveće uspjehe. A i Pelea više pominju od klubova za koje je igrao....
Sad se valja naganjivat s raznim šeicima, korporacijama isl u izgradnji tima. Valja od sad grdnu lovinu izvaljivat.
Za fudbal je dobro što su Lyon i RB uspjeli. A ni Bayern poredeći ih s arapima nije potrošio ni blizu. A tako su izdominirali jer imaju sistem.
Ja se nadam da će bit sve više ekipa poput ove dvije što sam nabrojao, zatim Ajaxa isl
I da će ostavit ovakav model takmičenja s jednom utakmicom. Da ti loš dan, ili dobar siromašnijeg protivnika, razvali svu lovinu koju si skršio u 90 minuta